|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Helol.
Jakis szalony poranek mialam. Starszak troche medzil, najstarszy po nocce spal, najmlodszemu na mega piszeczoty sie zebralo Efekt o 9.52 stalam w jednym bucie i jeszcze pielegniarka srodowiskowa zapukala... Smiala sie z naszego poranka.NO ale siedze juz w pracy. Mate sie parzy obok. Na sniadanie zjadlam dwie bulki zytnio - orkiszowe z pasta z makreli i jedna z serkiem topionym, szynka. DO tego ogorek i papryka. Kurcze tez mysle o Fru... Paprak, bo to tak jest - im masz mniej czasu tym jest sie bardziej zorganizowanym Telik wez ja dzis prasowalam spodnice do pracy i klelam na czym swiat stoi... Nikt by mnie nie zmusil do stania przed zelazkiem dobrowolnie wieczorem przez godzine. U mnie idzie wszystko na wieszak, a prasuje na biezaco![]() U mnie waga ladnie sie trzyma U nas dzis bialo i slonce swieci, ale chlapa sie robi. Jeny jak ja juz marze o wiosnie...
|
|
#2072 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to mozecie do mnie podrzucac do prasowania laszki bo ja uwielbiam ![]() do tej pory pomimo tego ze mowiono mi ze przy number 2 mi sie odechce, po kazdym pranie ladnie prasuje wszystkie ciuszki dziewczynek i odkladam na poleczke ![]() nasze to juz zadziej i raczej na biezaco ![]() ja sie wczoraj zastanawialam co tam u Fru... |
|
|
|
|
#2073 |
|
Raczkowanie
|
A Ty myślisz, ze co, że ja bym nie chciała?
chcę mieć już te 60 kg i móc jeść jabłka i owsiankę hahah
|
|
#2074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wejdę na nią w poniedziałek albo wtorek
|
||
|
|
|
#2075 |
|
Zadomowienie
|
Agee prosze cie, ja mam minimum jedno pranie dziennie, dia mnie katorga jest ukaldanie tego do szaf, a co dopiero prasowanie
![]() Beatky teraz jak sie ujawnilas, to bedziemy cie to molestowac o porady
|
|
#2076 |
|
Raczkowanie
|
Z przyjemnością pomogę jak będę w stanie
|
|
#2077 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale ja od zawsze uwielbialam prasowac po prostu sie przy prasowaniu odprezam ![]() lubie jak dziewczyny pojda juz spac, jest w koncu cisza, stanac sobie i poprasowac... ale to moze byc juz lekkie zboczenie, bo np moja psiapsiola z kolei uwielbia robic pranie i rozwieszac no i jak kiedys byla u psychologa (z inna sprawa) to wlasnie jej powiedzial ze to pranie to jest reakcja na stres... no ale dobrze miec cos co nas od stresu uwalnia nie?
Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-02-13 o 10:44 |
|
|
|
|
#2078 |
|
Raczkowanie
|
Beatky , goosia 207
Dzięki za podtrzymanie na duchu Bo juz naprawdę miałam dziś potężną chwilę zwątpienia ![]() ale wytrwam zobaczymy, może ruszy się za dzień, dwa lub jeszcze troszkę byle się ruszyło!!Beatky - faktycznie, skoro się ujawniłas to nie ma miłuj, będziemy Cię tu pewnie zamęczać pytaniami
|
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
Beatky to prosze powiedz, co myslisz o ilosci posilkow... Tak jak ja jem, i np. Telik, ze jemy czesciej, a mniejsze posilki. 8.30 sniadanie, 11.30 dzis grejpfrut, 14.00 IIsn (wiesniak + dwa zawijasy), o. 17.00 i kolacja. Mhmmm
|
|
#2080 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A poza tym dziewczyny- kto chce, to w najnowszej gazecie VITA jest o diecie South Beach. Do każdej fazy jest opisik mały, która nie ma książki to moze się przydać. Lecę do mojej krawcowej- spodnie zwężać!!
|
|
|
#2081 |
|
Raczkowanie
|
Aha, powinnaś dodać jeszcze jeden posiłek ok 19. Wtedy wieczorem nie będziesz głodna i o dziwo- więcej schudniesz.
Lecę, odezwę się wieczorem jeszcze
|
|
#2082 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny a nie wiece czy fazie pierwszej miożna stosować inneov cellulit?? Bo od pn chce zacząć diete i pic inneov. Proszę o odpowiedz
|
|
|
|
#2083 |
|
Rozeznanie
|
Beatky a jak ja chodze spac ok 22:30 a jem o 20:30 kolacje to juz stanowczo za pozno???
i kolacje sa zawsze bialkowe - raz mi sie zdarzylo wegle wszamac hihihi |
|
|
|
#2084 |
|
Zadomowienie
|
Beatky ja jem kolacje ok. 19.30 i spac chodze kolo polnocy
|
|
#2085 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh.... ja ostatnio znowu coś średnio dietkowo....w sumie do późnego popołudnia (czyli w pracy i obiad po pracy) jem ładnie plażowo, ale wieczorem się węgli najadam
...niby nie jestem głodna, ale jakoś tak same wpadają w ręce... a potem jestem najedzona i już nie mogę wmusić w siebie kolacji białkowej..tak wogóle to chyba muszę trochę sobie poprzestawiać posiłki, tzn obiad jeść nie o 16.30-17.00 tylko wcześniej, tak np koło 15.00- przed wyjściem z pracy. Może tak lepiej, bo po przyjściu do domu zjem ew. jakąś lekką przekąskę i nie będzie problemów, że nie mieści mi się kolacja ....poko mbinuję od poniedziałku, zobaczymy czy będzie lepiej...
|
|
|
|
#2087 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny a nie wiece czy fazie pierwszej miożna stosować inneov cellulit?? Bo od pn chce zacząć diete i pic inneov. Proszę o odpowiedz
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak czytam czytam i coraz bardziej mi się ta dieta podoba..
Poczytam jeszcze troche i może od jutra zaczne ![]() Na razie sub
|
|
#2089 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zapraszamy bo to nie jest dieta tylko wariacja na temat jedzenia dla mnie to bardziej zabawa, frajda ni odchudzanie sie
|
|
|
|
|
#2090 |
|
Wtajemniczenie
|
tak sobie przemyślałam, że chyba też książkę kupię - może dostanę jakiegoś oświecenia i lepiej skoryguję ew. błędy w diecie.
|
|
|
|
#2091 |
|
Zadomowienie
|
Czytam, i czytam i od poniedziałku się biorę razem z Wami. Co prawda nie wierze w początki tygodnia, ale w weekend się przeprowadzam i jescze w niedzielę kelneruję w pracy i będę się w tym bałaganie cieszyć z zeschniętego kawałka pizzy (jak gdzieś za szafą znajdę
) , bo o diecie to nie ma co myślec w takich warunkach... Pamiętam, że kiedyś już byłam na niej i zadowolona byłam, efekty takie w porządku. Jestem bardzo niska i drobna i niewiele mam do zrzucenia (ok. 5 kg bym chciała), więc mam nadzieję, że faza I i mała część drugiej wystarczą - nie chcę przesadzic Chciałam jeszcze dodać, że super przyjemnie czyta się Wasze podpisy z cyferkami odnośnie efektów SB - to jest chyba najbardziej motywujące
|
|
#2092 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja znowu sie odprezam gotujac i sprzatajac mieszkanie![]() Cytat:
tjaaaaa Dzieki, bo mialam isc wlasnie i kupic i bym klela...Kurcze czeka mnie ciezki przyszly tydzien... W sumie od jutra sie zaczyna. Idziemy na slub, pozniej jakis tort slubny ma byc - ale wykrece sie tortem niedzielnym urodzinowym... W czwartek Wiktora roczek i tlusty czwartek, choc moge sobie wytlumaczyc, ze w sobote imprezka urodzinkowa u rodzicow moich, wiec wtedy zjem znowu torta Kurna no...
|
|
|
#2093 |
|
Rozeznanie
|
witam kochane plazowiczki
jak obiecalam spowiadam sie z wizyty u lekarza na szczescie z fasolka wszystko dobrze, ciaza przebiega prawidlowo, pobadana jestem teraz mam skierowanie na wszelkie dodatkowe badania i za miesiac znow kontrola, serduszko fasolki bije jak oszlalale![]() ![]() Agee, zobaczymy jak dlugo sie bede trzymala!!!!!bardzo mi pomaga odczytywanie o Waszej wytrwalosci!!!!chociaz wszyscy dookola mnie maltretuja jedzeniem za dwoch
|
#2094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bambi nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!!! ja to w ogole przez te swoje przejscia o kazda ciezarowke sie martwie i bardzo ciesze jak wszystko uklada sie tak jak powinno ![]() to co? termin jakos koniec wrzesnia co? ![]() Effa no to jednak dobrze ze napisalam bo poznije sobie pomyslalam ze moze tylko literowke zrobilas ale bys sie naszukala co?
Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-02-13 o 14:19 |
|
|
|
|
#2095 |
|
Zadomowienie
|
Bambii no to pieknie
Na kiedy termin????
|
|
#2096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
WItajcie nowe PLAZOWICZKI i powodzenia
|
|
|
#2097 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak nie dla zbednych kilogramow to dla zdrowia warto Cytat:
![]() Cytat:
Oby tak dalej, rosnijcie zdrowo Myslalas o imionach juz? Mnie znow z rana bolal brzuch. Zaczynam dojrzewac do mysli o kolonoskopii. Ale boje sie i uspienia i samego badania. Mysle, ze to drazliwe jelito ale zeby to potwierdzicto mus zrobic kolonoskopie. Masakra ![]() Narazie napawam sie smakiem zielonej herbaty, jeszcze w poscieli Wczoraj upieklam piernik mieszajac dwie rozne maki razowe.Obie pszenne ale roznice w przemiale widoczne. I ta druga drobniejsza oczywiscie lepsza Milego popoludnia
|
||||
|
|
|
#2098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze chyba na niedziele upieke ten piernik, dawno nie robilam, a kusisz... ![]() Aaa co do wiatrow - to jeden z plusow mieszkania na wyspie - tez kocham wiatr, choc zdecydowanie wiosenny, niz ten zimowy ![]() Milego dnia ![]() A gdzie Telika dzis posialo Chyba nie padlam nam z glodu![]() :roll eyes:
|
|
|
#2099 |
|
Wtajemniczenie
|
Skrepowania to bym nie doznala bo w uspieniu ale i tak jakosnie bardzo mi sie usmiecha kolonoskopia
Fajnie ci, ze mieszkasz na wyspie. Burze tez pewnie cudne macie ![]() No nie mow, ze telik tak drastycznie zmniejszyl porcje, ze zniknal
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i przerzucilam ten mini artykul o SB i powiem wam, ze te II sn faktycznie malutkie sa... Gdybym jadla tyle, ile jest podane w tych jadlospisach, to bym umarla z glodu i nie wierzyla w brak efektu jo jo... NO nic, pozyjemy, zobaczymy...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

Efekt o 9.52 stalam w jednym bucie i jeszcze pielegniarka srodowiskowa zapukala... Smiala sie z naszego poranka.

nie wiem czemu Ostatnio jak byłam na sb chudłam co 2 dni chociaż odrobinką a teraz...mino, że jem to samo
aż się czasem odechciewa dietować
ale dotrwam te 2 tygodnia...dla zdrowia chociaż jak nie dla wagi....

...niby nie jestem głodna, ale jakoś tak same wpadają w ręce... a potem jestem najedzona i już nie mogę wmusić w siebie kolacji białkowej..