|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Tak tak, wizaż dziś się psuje.
A Tamelee Webb to są cwiczenia na posladki. mam sciągniete z interentu. Dwie serie po 15 min. Ja narazie ćwicze pierwszą serie i to tak 8 min i juz mam dość ![]() Zuzia jak Twoje paznokcie???? ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-02-13 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pazurki...robię czasami, teraz sama mam zdjete swoje bo spiłowywałam i przepiłowałam płytkę z nerwów i teraz czekamjak odrosną, ale przed 21 lutego robię znowu takie oczo***...ne... różowe i kupiłam żel kryjący cover, ślicznie wygladają z nim. Pokarzę wam ostatnie studniówkowe kolezanki.. [IMG=http://img504.imageshack.us/img504/56/studnasialw6.jpg][/IMG] Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-02-13 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zhi:aciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
![]() ![]() podziwiam Ciebie bo ja nie wiem czy bym dała rade ![]() wszysycy sie szukuja w góry a My niestety w domku myślałam ze pojedziemy ale jednak sie boje jechac w ciazy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
O ja! Zuzia!
![]() ![]() ![]() Fajowo Was czytać! A może już tak po prostu się będziecie "lokalizować" i "se" gadać z nami? Fajno byłoby no! ![]() Dziewczynki! Ależ Wy macie fajne pomysły - ćwiczonka, jazda autkiem, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie wczoraj tyle wydzwoniłam, że chyba zbankrutuję przy rachunku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poza tym - to co to za zapominanie kiedy Jane ma obronę??? No jak to tak?Ha? Kto sklerozę ma - przyznać się od razu! Dźomi? ![]() ![]() Nie no Kochane, ale wesprzyjcie mnie pozytywnie duchowo wtedy, żebym ładnie gadała i dobrze na pytania odpowiadała, no - ślicznie się obroniła! Ta dziewczyna co razem obiad będziemy mieć to już wszystko ma gotowe tylko się uczy - a ja? ![]() No i dlatego wolę nawet nie zaglądać do Was, bo tu fajno tak, a u mnie jeszcze tyle zadań, pracy, no i ... kocyk... ![]() A czy Wy mnie Lejdiski Drogie czytacie wyraźnie? ![]() Zuzia - ja za Ciebie wciąż trzymam i wierzę, że dasz sobie radę! O i już postępy - laptop, internet, kolejny semestr, uśmiech jakiś chyba widać ![]() ![]() Piwusia - kąpać się poszłaś do tego morza? ![]() Ala - masz rację zupełną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hej - a zdjęcia już jakieś Blondi przesyłała? Przegapiłam chyba czy jak? ![]() Pa! Piszcie dużo to ja sobie potem z wielką przyjemnością ponadrabiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zadomowienie
|
"Postaram się regularnie odwiedzać, bo nudno bez was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa! Lecę pisać prezentację! Hejka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Jane halo halo odezwij sie jeszcze dzis, bo mam wazne pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Zuziunia, jak super, że wpadłaś
![]() ![]() Piwusia, witam ![]() ![]() Jane, to obrona tuż,tuż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Blondi, pomyśl, ze wkrótce będziesz z mężem i synkiem w góry jeździć ![]() Magdaka, pracuj, pracuj nad blogiem, fajna sprawa ![]() a ja niedawno z miasta wróciłam, po pracy z mężem poszliśmy do knajpki wegetariańskiej ![]() ![]()
#789 |
Zadomowienie
|
Ala - maryśkę?
![]() ![]() ![]() Domi - napisz o co chodzi, bo nie wiem kiedy looknę ![]() ![]() ![]() To pa Lejdiski - narka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-02-14 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Jane Ła!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak miło ![]() ![]() MILUTKICH WALENTYNEK WSZYSTKIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DUŻO MIŁOSCI OD TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-02-14 o 18:07 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Rozeznanie
|
![]() Wczoraj byłam u lekarki i dowiedziałam się że mam za niską prolaktyne. Nie mam pojęcia co to w ogóle znaczy, czytałam o nadprodukcji ale niedoborze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Testosteron mam za wysoki ![]() ![]() Sorki że nie pisze składnie ![]() A dziś ... hmmm byliśmy z małżem na plaży testować jego nową zabawke (wykrywacz metali). I znalazeżliśmy ..... 12 pensów i z 20 cm drutu ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy cztałyście http://wiadomosci.onet.pl/1916389,28...adomosceu.html jak mi to wczoraj mąż czytał (tłumacząc mi Sun ![]() ![]() ![]() ![]() Aliszcze i jeszcze żyjesz ![]() ![]() Jane2008 ![]() ![]() ![]() Domi ale masz uroczy avencik ![]()
#793 |
Zakorzenienie
|
Oj biedna...Piwusia, to napewno pomyłka, nie sądze, żeby Ci takie wyniki wyszły, za duzo by tego było
![]() Ja już teraz trzymam kciuki ![]() Dzieki za skomplementowanie avka...i tak to nei jest taki, jak powinien byc, ponieważ ja mam go na kopmuterze ruchomego, ta mała zagląda temu chłopczykowi do majtek i wyciąga różyczke ![]() ![]() My zjedlismy sałatke grecka, poogladalismy Bollywooda i popijamy miodóweczke. Dlatego też juz zmykam, wpadłam na chwile, bo zorbilsimy sobie przerwke ![]() O tym 13latku czytałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Piwusia, przeżyłam oglądając Twoje fotki
![]() ![]() ![]() ![]() Domi, fajny wieczór......miodóweczka; ) a tak przy okazji, byłam na wątku alternatywnym......przez to dowiedziałam się, że Olivka aniołka swojego straciła ![]()
#795 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z nauk, za tydzien mamy ostatnie.
A dajcie spokój, żal mi Olivki, kur***a mać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Biedna Olivka
![]() ![]() Ja dzisiaj wiekszosc dnia spedzilam w łóżeczku jutro ide do gina.I musze wkoncu dowod wymienic a cholernie mi sie nie chce tam jechac ![]() pozniej musze prawko jeszcze wymienic ![]() Czas tak szybko leci jeszcze tylko marzec, kwiecien i bede sie szykowac do porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
Ojejciu! Przeczytałam co napisałyście o Olivce ... - Domi pisała dopiero, że w szpitalu na podtrzymaniu..., nie udało się?
![]() Biedna... Nie wiem... - ale może jakoś w Jej przypadku po prostu ma się to stać naturalną drogą? Wszak u Niej jest to możliwe! Tylko żeby gin dał od razu duphaston czy tam luteinę, nie wiem co silniejsze! To niby dobry gin, Olivka mu ufa, ale kurcza, pamiętam jak pytałam to nawet wszystkich badań hormonalnych Jej nie zrobił tylko te IUI od razu... - a może coś tam trzeba Jej najpierw podregulować? Nie wiem, nie wiem - smutne wieści! Ale.. - kurcza! Następnym razem NATURALNIE się Jej uda! Tylko niech jeszcze wszystkie te badania zrobi (łącznie z LH, FSH, tarczycami, testosteronem, prolaktyną, no i progesteronem), no i chyba odpocznie od sztucznych metod! Bez przesady! Musi się Jej udać normalnie! I uda się! Pewnie to będzie niespodzianka! Odda tę pracę mgr, może się obroni i nagle... - zobaczy 2 silne krechy i reszta już pójdzie całkiem dobrze! 3mam kciuki!!! Pozdrówcie Ją od nas - - - chyba Domi tam pisze, nie? Napisz Domi, że i my z Olivką przeżywamy, bo to fakt autentyczny! Pa Dziewczynki - chyba idę coś poczytać "ku pokrzepieniu serc" albo nauką się zająć, bo co tu robić po takich wieściach! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciazone i nie zaciazone-stare znjome
No to z zaproszenia przekochanej Dominiki witam Was serdecznie
![]() ![]()
#799 |
Zakorzenienie
|
Witaj Madzia
![]() ![]() ![]() no to hmm...co musisz robic...yyy...brac kwas foliowy ![]() ja nie wiedzielam, ze masz takie plany dzidziusiowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciazone i nie zaciazone-stare znjome
Cytat:
Hejka ![]() kwas foliowy mozesz jakies badania zrobic.Chociaz gin na poczatku ciazy da ci skierowania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Biedna Olivka, takie to niesprawiedliwe........ta k trzymałam kciuki, bo jakoś miałam zawsze przekoannie, że jak jej się uda, to mi też......smutno jest
![]() Witam chilanes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja na 19 idę do nowego gina, biorę pod pachę moje wyniki HSG i niech mi w końcu prosto w oczy powiedzą ileż rogów ma moja macica ![]()
#802 |
Zakorzenienie
|
Ale mamy duzo Madzi faktycznie, jedna Dominisia, jedna Alusia i jedna Jane
![]() ![]() ![]() ![]() Ala dobry pomysł, koniecznie idź do nowego gina ![]() Ja od jutra mierze tempke, @ sie skończyła, już umiem mierzyc (bo to najtrudniejsze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski!!!
Cześć New Madzia! ![]() A ja tam jestem Jane - a co ![]() ![]() Mam się uczyć, ale kiepsko się cosik czuje - duszno mi jakoś, więc albo to już nerwki przed obroną wychodzą (psorka dostała materiały a milczy, to tez denerwujące bo człowiek myśli, że tam źle dużo ![]() ![]() Ala - jak tam u gina? Pochwal się swoją jednorożną m! ![]() Blondi - a Ty jak się masz? Już odpoczęłaś po weselu? Dźomi - z tym termoemtrem i mierzeniem to git pomysł ![]() ![]() A gdzie Magdzia? Tak zabalowała w walntynki, że do dziś nie może dojść do siebie? ![]() ![]() ![]() A New M... - no co tam u Ciebie słychać? To Ty jakoś też przed ślubem jak Domi może? No nie wiem, zagajam ![]() Hej - |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zadomowienie
|
Sorki - jakoś 2 razy mi się to wkleiło, bo dziś net mi słabo chodzi, bom znów u rodziców na karcie tylko... A męzusia ni ma
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-02-16 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
Jane napewno jest wszystko dobrze, że psorka juz nawet nie komentuje
![]() a z nową Madzią poznałysmy sie na watku "Zazdrościmy zaręczonym dziewczynom" i tak zazdrościłyśmy, że się doczekałyśmy ![]() a mówiłam Madzi13, ze sushi jest niebezpieczne...:P |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
no wiec wróciłam, trochę sobie popłakałam. Ginekolog (tym razem facet) wydaje sie konkretny i kompetentny. Ma 40-parę lat a już jest profesorem
![]() Zaryczana jestem, bo generalnie idę na stół operacyjny, laparoskopia, potem jakies wycinanie części moich jajników ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łykanie przeze mnie różnych tabletek, które dotąd mi aplikowano nazwał "eksperymentowaniem". Powiedział, że jak ma się PCO stwierdzone, to powinna być laparoskopia i to drugie z tym usuwaniem części jajników zrobione, a nie jakies leki. Powiedział, żebym teraz zastanowiła się, poczytała ksiązki, neta o tym moim PCO, laparoskopii itp i w marcu wróciła do niego z decyzją, czy chcę tych zabiegów, jesli tak, to on daje mnie na oddział na Polną, gdzie spedzę 3-4 dni, bo tyle dni muszę po tych zabiegach być w szpitalu. A potem miesiąc bez starań, by się wszystko zagoiło, albo, jeśli będe miała macice "poprawianą" to 3 miesiace bez prób zajścia w ciażę, bo macica musi sie zagoić, inaczej by mogła nawet pęknąć ![]() ![]() ![]() Generalnie oczami wyobraźni ujrzałam swoje powycinane,ponacinane i okaleczane wnętrzne ![]() ![]() ![]() dobranoc wszystkim!! Wlaśnie Jane, jak masz na imię? ![]()
#807 |
Zakorzenienie
|
Aliszcze
![]() ![]() ![]() naprawde nie chce czytac takich złych wiadomości...nawet nie wiem, co powiedzieć. Co ginekolog to gorsze wieści ![]() głowka do góry ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Aliszcze biedulko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zadomowienie
|
O... - kurna chata, bo już brak słów ładnych na określenie tych lekarzy!!!
![]() Ali! Normalnie, to przecież co najmniej 3 lekarz, a wcześniej kiedyś pisałaś, że byłaś tam na brzuszku rozcinana - no to jak to mogli tego nie widzieć??? A ten gin to już serio dobry? Ktoś polecał? Prof., hm, no to niby faktycznie nieźle (choć mnie wkurzyło, że się tak wymądrzał i w tym momencie wolałabym żeby był zwykłym niedouczonym ginem, bo jakoś tak nieomylnie z Tobą gadał, że hej! ![]() Jeśli to serio prof. - pisało na drzwiach i na recepcie prof. dr hab.???? - to kurcza: - po pierwsze trzeba Ali popytać co to z tymi jajniczkami chce robić (nie wiem nic o jakimś częściowym wycinaniu, ale mże się coś niedogadaliście???), w necie poczytać też można (choć tu mi też trochę ten prof. na prof. nie pasuje, bo naukowcy na ogół delikatnie mówiąc są ostrożni z wiedzą internetową!?) - po drugie (albo to powinno być po pierwsze!) ODESPAĆ to co dziś usłyszałaś i koniecznie przyjemność sobie dać (im szybciej tym lepiej), zapodać dobrą płytę, a najlepiej nagrać hasło Lejdisek, które (tylko dla przypomnienia jeszcze znów podaję! - JEST DOBRZE I BĘDZIE DOBRZE!!! TAK ![]() ![]() ![]() - po trzecie Ali: pomyśleć pozytywnie o laparoskopii, bo z tego ja słyszę od ludzi i koleżanek już po, no i z tego co wyczytałam (a wiesz, żem badacz "tematu" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - po czwarte: pomyśleć, że tak daleko już w tym jesteś z mężusiem, że z pewnością tak blisko mety się już nie wycofasz! ![]() Ali - no to szok taka diagnoza! Ale serio - popytaj jeszcze o tego gina, posprawdzaj, looknij w necie, gadaj z mężem, mamą, dziewczynami co do niego chodzą, no i ... nastawiaj sie pozytywnie! Kurcza - może niedługo już będziesz tu wychwalać tego gościa za wyczucie problemu i dobry pomysł? A my oczywiście razem z Tobą ![]() Ojejcia - musi być dobrze! 3mam kciuki! Wszystkie trzymamy!!! Teraz już musi być dobrze - słyszysz??!!! NO! ![]() Ojejcia - Dziewczynki! No widzę, że dużo dziś różnych wieści, obaw i niepokojów - ale kurcza, dość niedobrego, będzie dobrze!!! Psorka milczy choć obiecała na poniedziałek, ale już mam tego dziś dość i idę poczytać sobie coś ![]() 3majcie się! I 3majmy wszystkie za siebie nawzajem, to będzie jeszcze lepiej, bo "my jesteśmy oba, nie bójmy się boba - bobo jest malutkie, zbijemy go oba"!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-02-16 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Jane
![]() ![]() ![]() Ali nie ma sie co na zapas przejmować i martwic, ja sądze, że i tak będzie dobrze. Czy to u Ciebie czy u Olivki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.