![]() |
#181 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduszki z rogami :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
oj to smutno faktycznie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() 13 daje lekko się we znaki..byle do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
o Koduś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Archi jak będziesz to zerknij prosze na ceny różów do policzków, jeśli to nie kłopot to możesz tez zapytać o bazę pod makijaż. To głupie bo do ślubu jeszcze kupa czasu ale szukam fajnej bazy pod makijaż. Nikt nie mówi że lipiec 2010 ma byc upalny ale jeśli będzie tak upalny jak w zeszłym roku to wszystko ze mnie spłynie ![]() ![]() ![]() Kode witaj! Zaczynałam się już martwić bo zawsze się nam tu rano meldujesz. A co z Yovi?? Też jej nie widać od dawna... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
AGA :)
|
Czarne koty Cię prześladują ?
![]()
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
przez fatalne warunki na drodze ..spóźnilam się trochę do pracy
![]() A teraz nie wiem do czego ręce włożyć ![]() Humor też nie ten teges a marudzić nie lubię ![]() Cytat:
![]() Yovi chyba porządkuje to co były popsuł w jej życiu ![]() Mam nadzieję że wkrótce do nas wróci ![]() Wracam na produkcję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
popytam za okolo 2 tygodnie ![]() ![]() ![]() o Kanebo nic nie wiem nic nie mialam pomarudz sobie ![]() a Yovi chyba faktycznie zamyka przeszlosc ![]() http://www.sexswingstore.com/bungee.htm ![]() ![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2009-02-13 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
![]() jak mi przejdzie to będę aktywniejsza ![]() Cytat:
![]() niezłe ![]() ..dobrze że w prezencie walentynkowym mam bal bo TŻ skory by był mi/nam coś takiego kupić ![]() ..eh latam dzisiaj jak zakręcona..hala -biuro , hala-biuro i tak w kółko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Haha do kawalerki to się to chyba nie nadaje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() AG4: owszem owszem ![]() ![]() dobra :P nie zasmiecam wam watku :P
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
|
archi
![]() edit: wysłałam już swojemu i powiedziałamm ze chcę ![]()
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2009-02-13 o 12:46 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To się do sufitu mocuje? Ja to bym się bała, że to się pode mną urwie ![]() ![]()
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
a dlaczego nie
![]() ![]() ![]() nie zaśmiecasz ![]() ..ja też swojemy pokażę ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kilka razy dodałam do odżywki na włosy ![]() madzia na zakupach ![]() czekamy na relację ![]() kosmetyki też nam pokaż. Cytat:
![]() Archi ![]() Cytat:
![]() Mnie sie po prostu nie chce rzęs tak upiększać w obliczu większych problemów z urodą ![]() Puszku ja wstałam o 6 rano ![]() ![]() no właśnie ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
wiedzialam ze wam sie spodoba
![]() ![]() Ann nie zasmiecasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane koziolki...
![]() melduje sie na nastepnej czesci watku ![]() ![]()
#198 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko że nie mam pojęcia co bym chciała ![]() ![]() jestem ![]() i po mału wraca moje to ![]() jutro sobota ![]() Cytat:
![]() też ją uwielbiam ![]() To jeden z tych wiecznie żywych utworów ![]() Cytat:
![]() uu szkoda ![]() Śliczna była i też bym taką chciała ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
|
Wstaję
![]() idę szykować obiad ![]() ![]() potem chyba wezmę się za czytanie, sas mam zamiar zacząć dziś zmierzch ![]() jeszcze raz dziękuję że mi go przesłałaś ![]()
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
no tak ale można go wieszać tylko jak sie używa tylko trzeba będzie uważać aby nie kołysać się za mocno
![]() o tak ![]() archi wie co tygryski lubią najbardziej ![]() Cytat:
![]() Pytałyśmy dziś o Ciebie i jesteś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
witaj kochana
![]()
#202 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oglądałam skórzane sofy ![]() Między innymi na www.wajnert.com.pl (nie chce mi stamtąd zdjęć ściągnąć), w ogóle też znalazłam tanie skórzane meble, tylko jestem ciekawa jak z jakością www.bodhiline.com - te są takie bardzo klasyczne, ja bym wolała jakąś taką bardziej oryginalną albo w fajnym kolorze. Teraz powinnam się rozglądać za płytkami i myśleć nad kolorem ścian ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
a jak to u mnie raz z gorki a raz pod gorke
![]() jesli chodzi o ex to porzadkuje wszystko po kolei... palac po sobie kolejne mosty... wiele mnie to nauczylo... jestem bardzo ostrozna i wybredna... szybko odstawiam facetow ktorzy nawet jesli mi sie podobaja z czyms mi nie odpowiadaja... poza tym szykuje sie do poprawki... pisze prace mgr... i tak wyglada caly moj dzien... w nastepnym tygodniu wiecej mnie nie bedzie w domu niz bede ![]() dziewczyny macie jakis sposob na opryszczke? nie mialam tego na ustach od 8 klasy szkoly podstawowej a teraz jak na zlosc ![]() oooo bylam w tym Markecie Chinskim... szok ![]() ![]()
#204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na opryszczkę skuteczne są preparaty zawierające acyklowir takie jak Zovirax (drogi), Hascovir (tańszy), czy Herpex (też chyba z tańszych ale mały). Im wcześniej się zacznie smarować tym lepiej (ja się smaruję, jak tylko mnie wargi zaczynają swędzić).
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie wyslalam tate do apteki po cos ![]() ide sie zdrzemnac bo poznije nauka ![]()
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Witam, chora jestem, ale w góry jutro ruszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
A ponieważ jutro mnie nie będzie to moc buziaków dla WAS SUPERANCKIE KOZŁY na jutrzejsze walentynki ![]() ![]() ![]() papapa odezwę się 23 lutego. Trzymajcie kciuki za mój powrót w jednym kawałku ![]()
#207 |
Zadomowienie
|
Nie no, w zasadzie nic się nie stało, ale chciałabym iść na jakieś wesele, bo uwielbiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
ale wy piszecie!!!!
![]() wrócilam z małych zakupow ![]() ![]() ![]() wrzuce Wam fotke,to mi doradzicie,ok? ![]() nie kosztują dużo... są lakierowane ![]() a dzisiaj kupiłam sobie sweterek nietoperz, buciki cuuuuuudne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i tam TŻtowi jakieś majteczki i jego ukochane żele do kąpieli hugo Bossa ![]() zaraz wam wrzuce fotkę boitek, trochę niewyrazna bo z komorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
oto one
![]() blagam doradzcie mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | ||||
Zakorzenienie
|
ja też choruję na skórzaną sofę ..wiodziałam czarną rogówkę w "Agacie" ...śliczna
![]() ![]() Cytat:
chciałabym być na etapie remontu a nie tylko planów ![]() Cytat:
![]() Ja polecam plastry na opryszczkę mi pozwoliły uniknąć wielkiego strupa ![]() Cytat:
![]() Wracaj wypoczęta , szczęśliwa i z masą zdjęć...dla nas ![]() Będziemy tu na Ciebie czekać ![]() ...piękna zimowa pogoda szykuje się ...szczególnie w górach ![]() Cytat:
![]() ..tylko że nadal nie wiem co założyć ![]() Tą zieloną dzisiaj odbieram od mamy skróconą..ale siostra i TŻ mowili że straciła na uroku ![]() Madziu szczerze to mi się bardzo podobają ![]() Świetne botki. bardzo mi się podobają..bo są proste i super mają te klamerki ![]() Obcas dla mnie trochę za wysoki ale wiem że ty śmigasz na takich bez problemu ![]() Jeśli chodzi o to że są lakierowane to sama ostatnio przymierzałam lakierowane buty i wyglądały bosko ![]() Ile kosztują? ![]() A widziałaś może na niższym obcasie w rozmiarze 37? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-02-13 o 15:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.