|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zestawik młodego sprzatacza hehe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Małgosia Moj TZ juz jest bardzo kochany i troszczy sie o nas bardzo ale jak widac czasem zapomina ze juz nie mam tyle sily co kiedys, na szczescie po moich delikatnych przypomnieniach ze ja przeciez 7 miesiac zaczynam ladnie przeprasza ![]() dziewczyny ja 6 dni temu mialam studniowke i oczywiscie przegapilam ![]() co za sierota ze mnie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja wiem że oni mają czasem gorsze dni i mogą się zapomnieć... ![]() Ważne że dba,a jak się zapomni to trzeba mu lekko przypomnieć. ![]() Oj te nasze chłopaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |||||
Zakorzenienie
|
Witajcie brzucholki
![]() [quote=Fasolka87;10955171] Cytat:
![]() ![]() Moj skarb w brzuszku tez jak krzycze jest cicho a potem jak placze po tych moich krzykach, to rusza sie niesamowicie, kochany chce mamusie zawsze pocieszyc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4506 |
Raczkowanie
|
Hey ja wpadłam na chwile bo zjadłam sniadanko i jade zaraz do pracy nie bardzo mi sie chce bo deszcz pada ale jak mus to mus.Ciekawi mnie co tam u poiglot szczerze mowiac wciagneło mnie czytanie jej historii z tz strasznie jej wspołczuje bo wiem jaj to jest mnieszkac z facetem dla ktorego robisz wszystko a on i tak ma to w d....I wcale sie jej nie dziwie ze nie chce byc na jego utrzymaniu bo ja zaraz po slubie nie miałam pracy przez ponad poł roku i siedziałam w domu ale robiłam wszystko on tylko pracował to jak go czyms zdenerwowałam to potrafił mi wypomniec jedzenie ze za jego kase jjem.Teraz jest ok mam swoje pieniadze i to on jest bardziej na moim utrzymaniu!!!Ale chłopu to nie mozna popuscic bo bedzie lipa trzeba go ***..na kazdym kroku az słuchu nabierze
![]()
#4507 |
Wtajemniczenie
|
Małgosia ale nie przepraszaj
![]() Aguska ja myslalam ze nic mu nie dasz a Ty dobra kobieto wczorajsza zupe masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Raczkowanie
|
a i jesli chodzi o karmienie to ja chce karmic piersia tak przez 4 miesiace a potem raczej sztuczne.A jesli mowicie o porzadkach to lubie sprzatac ale jak poł dnia sprzatam w pracy to w domu juz nie mam siły i checi wiec tylko w soboty pucuje mieszkanko
![]()
#4509 |
Wtajemniczenie
|
malwa az tak Ci potrafil wypomniec? Oj niedobry byl, dobrze ze juz jest calkiem inaczej
![]() u mnie snieg proszy od wczoraj i nie chce przestac, mialam isc na zakupy ale w taka pogode to boje sie ze sie gdzies przewroce ![]() Milej pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Raczkowanie
|
Marika2121 ja tez nie przepadam za wyjzadami do tesciow. za Kazdym razem głupieje i strzelam tam jakiegos focha albo rycze(co pozniej okazuje sie nie uzasadnione:P ) A tak poza tym to bardzo ich lubie hehe, ale te 300km nie za bardzo mi przeszkadza
![]()
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
U mnie glupoty ciag dalsz hihihi tak wpadlam na pomysl ze trzeba miejsce na kolyske znalezc i co ?? przemeblowanie robie bo to co wymyslilam bylo beznadziejne , po zlozeniu kolyski okazalo sie ze ona wieksza jest niz mi sie wydawalo
![]() Komputer zmienil pierwotne miejsce i teraz miejsce jest ale to co wczoraj sie napracowalam to juz tylko przeszlosc hihi Czlowiek nie wie co ma za meblami poki nie zaczenie ich przestawiac ![]() Ja Maxia karmilam 14 miesiecy i moze karmila bym dluzej ale cysty mi sie pojawili i nie bylo wyjscia ![]() Mala mysle karmic minimum rok jesli sama wczesniej nie wpadnie na pomysl ze cycka nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Wtajemniczenie
|
Kathi u mnie przemebloanie trwa od dobrych kliku tygodni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
nie mam jeszcze przedporodowego stresa bo o porodzie pomyślę może od 1 marca
![]() ![]() ![]() A co do wyjść na piwo. Hiii dopóki ja byłam nieciężarna to mój A. nigdy nigdzie sam iść nie chciał (dosłownie nigdzie), bo często chodziliśmy razem albo ... ja sama (po wielu prośbach-groźbach itp. ![]() ![]() odkąd jestem w ciąży poszedł RAZ! i dostał zakaz narazie na więcej! Bo wyszedł o 13.30 z domu i miał być do wieczora (powiedzmy 18.00-20.00) i miał być w knajpie a wrócił o 2.00 pijany tak, że nie umiał domofonu otworzyć! prosto z klubu! No to bez krzyku mu wyjaśniłam, że ja miałam wojny co i rusz choć grzecznie wracałam i o czasie a On co? Raz poszedł i odrazu taka wpada? Koledzy w pracy go wyśmiali, SAMI TEŻ DOSTALI HIIHI ZAKAZY, że jak na pierwsze wyjście to od razu tak z grubej rury ale jak narazie spokój jest ![]() POLIGLOT dziewczyny mają rację. Załatw sparwę teraz i porządnie. Odwlekanie czy czekanie aż sam zrozumie itp. raczej nigdy się nie sprawdzają! Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2009-02-13 o 12:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zadomowienie
|
poiglot
ciekawe co tam u Ciebie ![]() esti gdzie sie podziewasz ![]() Goo kochana o Tobie już nie wspomnę gdzie się podziewasz ![]() wszystko z Wami okey ![]() kathi ja nawet nie moge czytać o tym co TY wyprawiasz ![]() u mnie najwieksze szaleństwo to posprzątanie ![]() ![]()
#4517 | ||||||
Rozeznanie
|
Dzien doberek mamuski
![]() Mam dzis dobry dzionek. Bylam na zakupkach. Kupilam sobie koszule i kapcioszki do szpitala. Musze sobie jeszcze z dwie takie koszule kupic. Zaplacilam za koszule 28 zl. Widzialam na allegro takie same. Super sa. Tylko ze duze wychodza. Kupilam w rozmiarze M, a wygladam w niej troche jak w worku ![]() Jutro idziemy z tztem na roczek. Sasiadki ( czesto wam o niej wspominam) coreczka jutro obchodzi pierwsze urodzinki. Kupilam jej taki sliczny sweterek i bluzeczke. Dostalam dwie paczuszki z allegro. Jedna wczoraj, druga dzisiaj. Jeszcze czekam na dwie. Juz sie nie moge doczekac ![]() Cytat:
![]() A ptysia sobie kupilam.... zaraz zrobie sobie kawusie i go wszamam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ciekawe jak tam Poiglot i jej Tz....... To sie chwale moimi zakupkami. 1 i 2 fota to z ciuszki EARLY DAYS rozm. 62 z allegro ![]() 3 to dostalam jako gratis od tej babki. 4, 5 i 6 fota to ciuszki ze sklepu Pepco (fajne wyprzedaze teraz tam maja.)
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Kathi juz kołyske postawila a ja nie mam koncepcji gdzie komode postawic nie mam pojecia a juz bym chciala ja miec
![]() Poliglot jak TŻcik dzisiaj? |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Rozeznanie
|
A tu pozostale rzeczy.
1 to z allegro. Fajne sa te pieluchy flanelowe. Zamowilam sobie takich 5. I 15 zwyklych tetrowych. 2 to takie pierd***** ![]() ![]() Termometr kapielowy, pojemniczek na smoczek, gruszka, szczotka i grzebyczek, nozyczki, patyczki, i myjka.
![]() ![]() ![]() ![]() ur. 30.04.2009 68kg................jest 52kg ![]() Edytowane przez sashka20 Czas edycji: 2009-02-13 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
czesc kochane
![]() piekne ciuszki ![]() a wiec wczoraj wrocil moj tz jakby nigdy nic przyniosl mi oczywiscie jakies ciaasto buzi buzi.. no milutki i kochany ... zapytalam sie gdzie gdzie zamierza jutro isc(czyli dzis) on powiedzial ze juz nigdzie i ze juz nie wazne.. (.... ![]() ![]() Powiedzialam mu tez ze chyba raczej nie powinien pic nawet piwka skorro wzial sie za cwiczenia i zamowil sobie jakas odzywke.. niech sie zdecyduje to albo to.. Powiedzial ze mam racje ![]() alee.... ![]() tak sobie gadamy i tak sie zgadalo o jego koledze takim Tomku.. z ktorym juz nie sie nie spotyka bo mieszkaja od siebie kawalek drogi.. ![]() ![]() no i moj kochany tz stwierdzil ze oni to sie umowili na czerwiec ze spedza razem urodziny i z jeszcze jednym kolega a ze to daleko to zapewno zostanie na noc..rozumiecie to? Ja powiedzialam ze ja tez w takim razie pojde z moja przyjaciolka bo ona ma byc w lodnynie wtedy do clubu.. a malenstwo zostawie z opiekunka(oczywiscie tak tylko mowie, wiecie o co chodzi ![]() ![]() ![]() ale nie bede sie przejmowala zabardzo tym jego wyjsciem do Tomka.. bo to dopiero w czerwcu.. a wtedy juz bedzie dzidzius i mojemu tz zapewne sie zmieni ![]() ![]() dziekuje wam wszystkim za rady;**i wsparcie hehe
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-13 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zadomowienie
|
poiglot
no nie a my taki plan uknułyśmy na twojego TŻ-a ![]() ![]() ![]() sashka no tak wzieło Cię na zakupki i dobrze kiedys trzeba fajne ciuszki buteleczki też mam takie ![]() ja juz ledwo sie tocze na zakupach wiec nie zostawiam na pózniej zamówiłam dziś majtoch pokazałam je TŻ powiedziałam że to na jego powrót dlatego takie sexy ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item545134926_...owe_2_szt.html a ze za przesyłke płaci się tylko raz wziełam też rożek bo tani a 1 porządny juz mam z feretti http://www.allegro.pl/item543775818_...j_bawelny.html
#4522 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() plan moze sie jeszcze przydac.. jak nie na mojego to na ktoregos z waszych tzcikow.. chociaz miejmy nadzieje ze juz nie beda nas denerwowac... ![]() a mnie wczoraj tak dziwnie brzusio bolal.. wogole maly mi chyba naciska na jakis nerw bo bol taki jak kolka.. ale jeszcze silniejszy...
#4523 |
Zakorzenienie
|
ja kochane piecze wlasnie serniczek z polewa toffi
![]() ![]() z moim tżtem sie dzis znow poklocilam, bo on jak przyszedl dzis wczesniej z pracki, to akurat ja sprzatalam...i zaczelam mu znow wyrzucac ze ja to wogole nie powinnam sprzatac a jak stanie sie cos malenstwu to zeby nie mial pretensji do mnie..ahhh wiec wzial szmate i zaczal zmywac szmata podlogi wiec ja zamiatalam a on za mna myl...zal mi sie go troche zrobilo ![]() ![]() klotnia glownie jest o to, ze remont robi juz stanowczo za dlugo a ja ze mam stres przed tym co nas czeka, jesczze bardziej ze wiem ile rzeczy trzeba przyszykowac dla malenstwa masakra ![]() ![]() dobra pozalilam sie wystarczy... poiglot no wlasnie my tu klulysmy wczoraj a on ze jednak nie idzie nigdzie...hmm podejrzany ten Twoj tż jest denerwuje mnie on juz tez wszyscy faceci mnie denerwuja wrrrr a co do czerwca to on chyba oszalal...niech sobie wybije z glowy balangi bedzie malenstwo i ma siedziec w domu i koniec kropka! a wogole masz na pocieszenie ![]() Bercia oj nieeeee nie zakladaj tych majteczek sexownych bo chlopinke speszysz i ucieknie ![]() ![]() sashka a Ty masz dzis dzien zakupkow bardzo ladne rzeczy na razie tylko tak zerknelam ale musze dokaldniej sobie poogladac bo uwielbiam wszystko co dla dzidzi ![]()
#4524 |
Zadomowienie
|
Poiglot stoje murem za dziewczynami, czerwcem sie nie przejmuj, to jeszcze tyle czasu, a w naszej sytuacji nie wiadomo co to bedzie w czerwcu
![]() ![]() Bercia wlasnie mi przypomnialas, ze tez musze zamowic te gatki ![]() ALe sie najadlam, zrobilam sobie kielbaske na grillu, ale jakos mi tak teraz ciezko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Agusia..
ja zauwazylam ze nam to jednak odbija.. Tak naprawde to my sobie wiecej do glowki wkrecamy.. biedne te nasze chlopy troche.. i bardzo dobrze niech ci pomaga sprzatac.. moj mi zabardzo w tym nie pomaga.. bo wiadomo od rana do nocy pracuje to jak wraca to ja juz sama sobie posprzatam.. a ja wczoraj przed snem mowie ze jedna z wizazanek zdenerwowala sie na swojego chlopaka i poszla sobie robic pyszne ciasto i powiedziala ze mu nie da ani kawalka.. hahaha ale zrobil mine ![]() powiedzial ze to bardzo bardzo zlosliwe robic pyszne ciasto specjalnie na zlosc tz.. wiesz co? tez tak bede sobie robila jak mnie wqrzy..bo widzialam jak go to poruszylo.. ![]() agusia geniuszu! ![]() superrzabula.. dokladnie! ![]() ![]() kielbaska z grila.. czemu? czemu wy mi to robicie.. zawsze na cos ochote;( ![]() niedobre!! ![]() ja tez czasem zjem cos malego a potem umieram.. brzuch twardy zgaga i zaluje ze wogole zjadlam
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-13 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Wtajemniczenie
|
sashka - cudne rzeczy.. takie zakupy dla maluszka od razu poprawiają samopoczucie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego płaczesz?
młody chłopiec zapytał swą mamę. Ponieważ jestem kobietą, odpowiedziała mu. Nie rozumiem, odpowiedział. Ona go przytuliła i rzekła: i nigdy się nie dowiesz, ale nie martw się to normalne... Później chłopiec spytał swojego Ojca, Dlaczego Mama płacze bez powodu? Wszystkie kobiety płaczą bez powodu. było to wszystko co mógł mu odpowiedzieć. Mały chłopiec urósł i stał się mężczyzną i wciąż nie wiedział dlaczego kobiety płaczą. Nareszcie uklęknął złożył ręce i zapytał: Boże... Dlaczego kobiety płaczą (tak łatwo)? A Bóg mu odpowiedział... Kiedy tworzyłem kobietę postanowiłem ją uczynić wyjątkową. Stworzyłem jej ramiona na tyle silne by mogła dźwigać ciężar całego świata! Dałem jej nadzwyczajną siłę, pozwalającą jej rodzić dzieci jak również znosić odrzucenie, spowodowane czasem przez jej własne dzieci! Dałem jej stanowczość, która pozwala jej na opiekę nad rodziną i przyjaciółmi. Niestraszna jej choroba! Stworzyłem ją wrażliwą, aby kochała wszystkie dzieci, nawet wtedy, gdy jej własne ją bardzo skrzywdzą! Dałem jej siłę, aby opiekowała się swoim mężem mimo jego wad, Zrobiłem ją z żebra swego męża, tak, aby chroniła jego serce! Dałem jej mądrość, aby wiedziała, że dobry mąż nigdy nie skrzywdzi swej żony. Czasem jednak testuje jej siłę i wytrwałość żony w wierze w niego. Synu, na sam koniec Dałem jej również łzę do wypłakania. Jest to jej jedyna słabość! Jeśli kiedyś zobaczysz, że płacze, powiedz jej jak bardzo ją kochasz i jak wiele robi dla innych. I jeśli nawet wciąż płacze, sprawiłeś, że poczuła się o wiele lepiej. Ona jest wyjątkowa!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zadomowienie
|
Kathi75 i wszystko jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
poiglot hahaah
![]() ![]() ale my szalejemy nie no ta powiedziala o mnie tżtowi a tamten sie przejal no nie moge swietne jestesmy hihihi ale wiesz ja juz dalam dziubka mojemu i powiedzialam mu ze go kocham wiec teraz to i tak bede musiala mu dac sprobowac...a jak mu dalam sprobowac masy to powiedzial: czuje ze bedzie to pyszne ![]() ale jakos mimo iz troszke spuscilismy oboje z tonu, to i tak wyczuwam napieta atmofere, a to chyba dlatego ze znow nazwalam go leniem i syfiarzem ![]() zawsze jak musze po nim sprzatac to tak go nazywam a potem go przepraszam...i znow wymsknelo mi sie Ty leniu a on: co z now bedziesz mnie pozniej przepraszac za to co powiedzialas, a ja ze nie ze przemyslalam wszystko i jednak jest leniem...rany ![]() ![]() dobra jutro walentynki trzeba zachowac powage, ja mam jutro rocznice 9 lat i egzamin osttani na uczelni...mam nadzieje pojechac p oegzaminie po prezent a pozniej oczekuje aby moj maz zabral mnie na pyszne lody...ciekawe jak plan wypali ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.