|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kolor włosów
Witam Was
jestem nowa na wizaż.pl i bardzo chciałam Was Doświadczone koleżanki prosic o pomoc . Aktualnie mam włosy farbowane na blond ale po jakims czasie one mi "żółkną" ![]() i wiele osob mi mowi zebym zmieniła kolor włosów tylko nie wiem na jaki ... mam zielone takie zgniłe bladna, pociagła twarz z wysokim czołem i duzymi oczami <zreszta zobaczycie na zdjeciu> i jak myslicie jaki kolor bedzie dla mnie najlepszy ? pozdrawiam |
|
|
|
#2 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: kolor włosów
Rzeczywiście kiepsko Ci w tym kolorze, jesli mam być szczera
Może dobry fryzjer dobrałby Ci kolor. Ja Cię widzę albo w bardzo jasnym blondzie, albo w zimnym jasnym brązie. Nie wiem w którą stronę bardziej siebie wolisz. Czy chcesz zmienić kolor o kilka tonów czy zupełnie iść na całość?
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli nie chcesz radykalnej zmiany to przyciemnij je trochę...jakiś ciemny blond ,orzech laskowy...tu znalazłam ładny kolor możesz zajrzeć http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura111650.htm myślę że będzie pasował do Twojej jasnej karnacji i koloru oczu
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
ładnie ci będzie w ciemniejszych włoskach, byle tylko nie zbyt ciemne, może jakiś orzech, karmel...taki jasny brązik
i może byś trochę zapuściła włosy, wydaje mi się , że będzie ci ładnie w takich dłuższych
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
hmmm ...
a co myslicie o "miedzianym" kolorze ? a ta grzywka pasuje mi czy nie ?? :P:P bo ja juz sama nie wiem ... |
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem ładnie Ci będzie w grzywce na bok i bardzo jasnym blondzie.
Miedziany? według mnie nie bardzo, ale może dlatego, że ogólnie nie lubię miedzianych włosów ![]() Tak jak poprzedniczki uważam, że albo jasny brąz, albo jaśniutki blond (ten drugi według mnie bardziej).
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Ja Cię widzę w chłodnym jasnym bądz czekoladowym brązie. Absolutnie nie w miedzianym
I grzywka raczej na bok - taka prosta, długa opadająca na oczy wg mnie Ci nie pasuje.Przytłacza nieco rysy twarzy. Nie zaszkodzi trochę wyeksponowac czoło Jeśli masz z natury ciemne włosy, to darowałabym sobie na Twoim miejscu bardzo jasny blond, o którym pisały dziewczyny powyżej, bo będziesz musiała ciągle walczyć z wyraźnymi odrostami i żółknącymi włosami Jeśli masz z natury włosy blond w chłodnej tonacji, to taki bardzo jasny odcień blondu tez może być dobrym rozwiązaniem. Wtedy już wszystko zależy od tego w jakim kolorze czułabyś się lepiej
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
w sumie ja tez
ale chciałam znac wasze zdanie :P jaśniutki blond ?? moze sie skusze :P:P D
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
myslie ze troszke pomoge jak dodam zdjecia zrobione przed rozjasnianiem
troszke kiepskiej jakosci ale innego nie mam ![]() __________ Tell me your fable...A fable that will never end... |
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Czy mi się wydaje, czy po rozjaśnianiu masz jakieś grubsze włoski?
![]() Według mnie najlepiej wyglądasz na drugim zdjęciu, a tam włosy wyglądają na najjaśniejsze, mniej żółte i grzywka jest ułożona trochę na bok. Ja podtrzymuję swoje zdanie, że najlepiej Ci będzie w bardzo jasnym, zimnym blondzie i grzywce na bok.
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz takie jasne pasmo nad lewą brwią, w takim kolorze byłoby Ci bardzo ładnie wg. mnie
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki
![]() chyba rozjaśnie na taki białawy i zobaczymy co z tego wyjdzie a efekty zobaczycie niedługo... pozdrawiam
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
W chlodniejszym kolorze pewnie bedzie Ci lepiej. (a tak na marginesie masz piekny kolor oczu zawsze chcialam miec takie zielone...)
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a i grzywka jest za ciezka na moj gust, pozdrawiam
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Mi za podoba się najciemniejsza wersją Olaleny
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Ups sorry.. chodziło mi o tą trzecią... sorry za pomyłkę
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
A mi najbardziej podoba się ostatnia wersja, właśnie o coś takiego mi chodziło.
Chyba, że wolisz brąz.. to wtedy faktycznie trzeci kolor jest niezły. Czemu masz dwa wątki o tym samym?
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem za 1 lub ostatnią
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, w jakim programie przerabiacie te kolory włosów?
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Ja dokłądnie tak samo
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
a jakbym zrobiła sobie kolor 3 i na neigo jeszcze płukanke srebrna ?? wtedy wyjdzie mi taka zimna poswiata jak w ostatnim kolorze
Czy to nie bedzie wygladac zbyt zachecajaco ?? |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Może dobry fryzjer dobrałby Ci kolor. Ja Cię widzę albo w bardzo jasnym blondzie, albo w zimnym jasnym brązie. Nie wiem w którą stronę bardziej siebie wolisz. Czy chcesz zmienić kolor o kilka tonów czy zupełnie iść na całość?
i może byś trochę zapuściła włosy, wydaje mi się , że będzie ci ładnie w takich dłuższych
I grzywka raczej na bok - taka prosta, długa opadająca na oczy wg mnie Ci nie pasuje.Przytłacza nieco rysy twarzy. Nie zaszkodzi trochę wyeksponowac czoło 

ale chciałam znac wasze zdanie :P