|
|
#2941 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2942 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Upór jest w naszych grzechach, strach jest w naszych żalach.
Co dzień do piekieł jednym zbliżamy się krokiem Jej słodkiej władzy wszelka słodycz pozazdrości Oczy z wyrazem czystej melancholii. W niezgłębionych mych smutków posępnej jaskini Ludzie bez twarzy. Sadysta. To twe imię. Słowa: „Gdzie ja jestem?” odbijają się echem Nadzieja... Nigdy więcej nie zaufam tej matce głupców. Patrz, to znowu ona idzie miastem. Wyciera z polika łzę. |
|
|
|
#2943 |
|
Rozeznanie
|
Puste słowa nabierają wiele siły, gdy płyną z Twoich ust ;**
* Jeśli ktoś ma jakieś wiersze, szczególnie o utraconej przyjaźni to proszę o pomoc
|
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
pierniki mnie uzależniają ^^ w takie dni jak ten nawet stare chipsy smakują świetnie czarująca pewność siebie . taka troche bezpodstawna panika . serduszkowe pierniki zawsze łamane na pół . ideał można pogmatwać do końca . jeśli bajka ma złe zakończenie, to czy nadal jest bajką ? z Niego taki Aluzjonista ^^ to ta część historii, w której Ty tracisz da mnie głowę ! jesteś moim ulubionym Dupkiem ! Dobrze wyglądający chłopcy bez wyrazu . Takie oo ;]
|
#2945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
____________________ dzięki za pożegnanie... ;| udanych ferii... beze mnie ;( a ja chciałam tylko życzyć Ci wszystkiego dobrego... i obiecuję Ci, że jeśli któraś złamie Ci serce będę pierwszą, która serdecznie pier.dolnie ją w twarz ! nazwę to tak po prostu. zwyczajnie. nasz plany poszły się pier.dolić ;( a Ty mówiłeś, że jesteśmy dla siebie stworzeni... miałam nadzieje. że może jednak. nadzieja matką głupich ;|
|
|
#2946 |
|
Przyczajenie
|
-Wiesz, Misiu-szepnął Prosiaczek-Czasem cos mnie tak nadmuchuje jak balon. Czuję wtedy, że pęknę! I chciałbym na kogoś nakrzyczeć albo nawet go zbić!
-I co wtedy? -Wtedy podskakuje parę razy i idę sobie popiszczeć w poduszkę... -No nie wiem czemu...-mruknął Kubuś-...ale kiedy zamyślam się tak bardzo głęboko to zupełnie przestaję myśleć! -Nie chciałbym opóźniać wycieczki-wysapał Prosiaczek-ale kiedy wy przeskakujecie kałuże, ja muszę przez nie przepłynąć... -Tyle pięknych słów...-mruknął Puchatek-...czekolada. I miód. I rodzynki. I krem orzechowy. A jeśli dodać do nich słowo "dużo", są jeszcze ładniejsze -Nie wiem czemu-powiedział Prosiaczek chowając się za Puchatka-ale kiedy ten wiatr tak dmucha i dmucha...to wydaje mi się, że on mnie wcale nie lubi... |
|
|
|
#2947 |
|
Przyczajenie
|
czuję cię w mojej krwi, powiedz, co o tym myślisz?
pytasz o realia? w nich nie ma miłości. obiecuję, już nigdy nie zaufam. cuz i can't believe what the hell i'm hearing. / ponieważ nie mogę uwierzyć co do cholery słyszę. odkąd odszedłeś, dni szybciej upływają i jestem spokojna.. prawdopodobnie to mój błąd. should i wait for you to call, is there any hope at all ? wciąż mam nadzieje, że czasem myślisz o mnie jeszcze.. chodź ze mną w magiczne miejsce, choćby ze szczęścia zmiękło ci serce. chodźmy.. i myślę ile jeszcze mam kredytu w twoim sercu .. połamany ludzik - bez ciebie wszystko nie ma sensu. tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście.. pamiętam początek który ty też znasz.. dowiedziałam się, jak to jest ranić się samemu. kiedy przyjdzie pora, ciebie to zaboli. / nie jestem pewna, czy to czasami nie z wizażu, więc jak coś to przepraszam. zaopiekuj się mną, nawet gdy powodów brak.. zrobimy wszystko co jest zakazane. jedno się dziś liczy i.. ty przecież wiesz co. długi pocałunek na dobranoc. zamiast czułych zdań, zszargane nerwy. taka mieszanka. może coś się przyda.
|
#2948 |
|
Wtajemniczenie
|
zakląłeś mnie w dotyk, zmieniłeś mnie w dotyk. <3
idź człowieku, masz talent wykorzystaj go! ultrafioletowe łzy. kto jaką drogę obrał taką ma, ważne że sobie radę da. nie wierz w magię 13-nastego ;D
|
#2949 |
|
Raczkowanie
|
ileee serduszek... czyzby after-party WOŚP?
![]() taki ode mnie.. anty-walentynkowy :P
"Wszyscy wracają kiedyś do miejsc, z których chcieli uciec." Edytowane przez pancziita Czas edycji: 2009-02-13 o 12:36 |
|
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
rewo-ewo-lucja ciśnie się na usta.
niebo jaśnieje. czasem za dużo widzę, ale nie mogę zamknąć oczu. nielegalne myśli, niebezpieczne słowa. czym posolisz sól kiedy straci smak. ?
Edytowane przez begeistert Czas edycji: 2009-02-13 o 12:34 |
|
|
|
#2951 |
|
Przyczajenie
|
[quote=KaMa2704;10951246]Widzę, że oglądasz serial "chirurdzy" ;]
oczywiście ten serial jest McBoski ![]() to nic złego czasami nie czuć się świetnie... przeszłość to jedyna rzecz której nie można dostąpić, kupić, przekupć, ubłagać,przeżyć ponownie...
|
#2952 |
|
Rozeznanie
|
Dawwno mnie tu nie byłoo
![]() .. Ubustwiam tuu większośc ;* i podkradam oczywisciee No i dodam coś ode mniee :* nie "my", i nie "oni", tylko Ja i Ty .. ![]() * Ile razy znajdę klucz do szczęścia, ktoś wymienia zamek.. * Skończmy już ta sztuczna "sweet love" zacznijmy etap "End of game " * To nie hit z telenoweli w stylu 'Ona' i 'On' .. * Na przekór wszystkim , udowodnie , że umie , że chce , że ZAPOMNE ! . * Gdyby cudowne sny się sprawdzałyy .. * Goniąc ciebie myślami , nie zauważam jak wypada mi mój świat .. * I już nawet twojego imienia nie pisze z dużej literyyy . ![]() * niesamowicie inaczej, ale też przy okazji tak samo. * Brat dla brata bratem a nie katem ziomus pamietaj ! * Ta cisza zabiera ci mniee . * Już nawet nie znam Twojego zapachuu . * Nie zmieniajj się - wtedy ja sie nie zmienie ..
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
piątek 13-ego; przebiegam drogę czarnym kotom..
"po to jestem na świecie by mnie tulić w ramionach.." musi się udać. ja też jestem słaba, ja też jestem naiwna.. zaufaj.` -smycz. totalna pustka. nawet niebo jest zielone. wegetuje... czasami cisza to najlepsza odpowiedź chcesz tego?
ze sznurka na bieliznę spadnę Ci na balkon i nawet nie zauważysz kiedy wejdę w Twoją kieszeń. Edytowane przez teenagera Czas edycji: 2009-02-13 o 13:32 |
|
|
|
#2954 |
|
Przyczajenie
|
A coś o tym ze taka "koleżanka" mnie obgaduje non stop,a jak mnie widzi t sie podlizuje?
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#2956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze śmiesz się nazywać moją koleżanką? Twoje zdanie o mnie wale.. Plotkuj.. opluj.. zbesztaj kotQ ja i tak się będę śmiała.. Nie powiedziałaś tego w ryj.. to nie powiedziałaś nic.. gadasz za plecami.? fajnie.. a może potem się tego nie wypieraj.. ;] Podlizujesz się? co chcesz tym osiągnąć..? jakieś takie wybierzesz coś z tego czy nie bardzo?a tutaj coś o piątku 13stego :P Szczęśliwa 13nastka ![]() Piątek 13nastego - Szczęście mi dopisze ![]() Pechowa 13nastka? nie dla mnie ;D Czarny kot przebiegł mi drogę szczęśliwaa ;D>> ludzie z listy takie mają << Weź na język płatek śniegu i pokaż mi jak smakuje ...
Poznawać Życie z Każdym Twym Oddechem.. <3 RobaczQ ;* .. xD Edytowane przez RobaczeQx3 Czas edycji: 2009-02-13 o 15:02 |
|
|
|
|
#2957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam tylko cos takiego :P Co prawda nie wiersz, ale moze sie przyda
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Rozeznanie
|
Jesteś jak raffaello.
![]() O czym myślisz?! ten śnieg był jak moje życie. spadał zawsze gdy w stosunku do Ciebie zmieniałam się w tą zimną i złą. Chodźmy stąd. Nie chcę wiedzieć, że jutro Cię zabraknie. zmarznięta. nawet jeżeli wszystko kłamstwem jest. proszę cię. okłamuj mnie. chyba się dziś na nowo w Tobie zakochałam...
|
|
|
|
#2959 | |
|
xoxo
|
Cytat:
jak waliłam twoje zdanie o mnie tak nadal je wale _____________ Objęci w pół oszukujemy sen Nasze sam na sam tu swój koniec ma Naprawdę szkoda łez, nie kocham Cię już Jeszcze nikt nie dał mi tylu zmarnowanych dni
|
|
#2960 | |
|
xoxo
|
Cytat:
- Czasami tak jest łatwiej , bezpieczniej . - Dlaczego ? - Bo wtedy nie musismy się martwić , że ich stracimy . Jeśli nikomu nie pozwolimy sie do nasz zbliżyć , wydaje nam się , że niue bedzie nam ich brakować , gdy odejdą . - ale to nie działa w ten sposob , i tak za nimi tesknisz . - bo nie możesz się powstrzymać przed kochaniem tych ludzi . zastanawiam się, czy byłoby lepiej gdybyśmy znaleźli się w innej sytuacji.. wydaje mi się, że mogłoby być inaczej, to wszystko mogło potoczyć się innym torem, tylko czy mniej by bolało? teraz to bez znaczenia, czterdzieści parę dni, i już koniec. później rzadkie rozmowy, co tu mówić o spotkaniach. czy żałuję? początkowo. Podobno to ważne: z kim wódkę w gardło, z kim dym w płuca, z kim herę w żyły, z kim kokę w nos i komu do ucha kłamiesz ani rożnica poglądów ani różnica wieku, nic nie może być powodem zerwania przyjaźni, nic prócz jej braku. mam tylko takie,moze coś Ci przypasuje
|
|
#2961 |
|
Rozeznanie
|
Światła nie ma w tobie - Zgasło jak złe sny Dzisiaj przestałam rzucać cień... Wszyscy pielęgnują złość Jestem k***ą na telefon, która wyrwie ci serce A tak niewiele chciała: Parę miłych słów, jedno ciepłe spojrzenie. Zachowuje się trywialnie. Teraz dzwonisz do najlepszej koleżanki Bo nie masz o nim żadnych wiadomości Podobno się z kimś spotyka Ale mogą to być tylko plotki... I nie jest mi dobrze i nie jest mi źle I to już wasz koniec. Widzisz napisy końcowe? Chyba nie czuje że jeszcze żyje Była chciwą, ale kiepską kochanką. Zwykłam być królową sceny Wszystko co robisz to zawsze jest błąd |
|
|
|
#2962 |
|
Rozeznanie
|
wybrałam inną drogę bolało nie mniej mnie.
ufam Twym słowom. w głowie tropisz bajki z gazet. uwielbiam marzyć z Tobą. za późno by kłamać. wykrzycz mi głośno wszystko co byś chciał. i powiem ci - o tobie piszę znów. Powinnam milczeć, bo kopie sobie głębszy dołek . Zacznijmy od nowa wszystko budować. przecież nikt na miłość nie umiera.
|
|
#2963 |
|
BAN stały
|
To jeden z eleganckich bali był.
Stworzony do dominacji anioł. Wiesz, magia ciała działa. Za nią kroczyły paryskie perfumy. Na drinku jej szminka. Wiedziała, że jeśli się podda nikt nie będzie jej żałował. Lecz znała siebie, miała świadomość, że nigdy nie robiła tego czego inni od niej oczekiwali. Postanowiła żyć, choćby dlatego, że inni tego nie chcieli. |
|
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
J can't live
With or without you. /nie potrafię żyć z tobą lub bez ciebie./ Today's a day without me. /dzisiaj jest dzień beze mnie./ You're like a honey on my tongue. /jesteś jak miód na moim języku./ Tylko ja słyszę Twój krzyk. Przyczyną wszystkiego jesteś Ty. Czerwone światło, szary poranek. Kiedy patrzysz - patrzysz gdzieś obok mnie. Kiedy mówisz - nie mówisz do mnie...
|
#2965 |
|
Marudziara
|
Tyle gwiazd w ciele , poza ciałem w tym powietrzu przegląda się ...
Kryję mnie dusza, obnaża mnie Nienawidzę Cię , nienawidzę Się Stoję na papierowej drodze oświetlonej żyrandolem Myśli idą na spacer , usta szeroko otwieram by jeszcze raz zobaczyć Gdy świat ugryzł mnie zbyt mocno nie pozwólę zginąć w otchłani rozpaczy..
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-02-13 o 16:00 |
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Gruby czarny kot - Kaliber 44
Gruby, czarny kot wlazł na płot i mruga Gruby, czarny kot będzie to bajeczka nie długa Więc spoglądasz w repertuar Sprawdzasz co jest grane A tam kot, gruby, czarny o ****a prze***ane A na domiar złego, premiera w piątek 13-tego Sekstyn, Marsa z Saturnem Nabyć trumnę może urnę? Spisać w testamentach W imię ojca, syna, ducha, amen Ostatnia krew, blef Logice wbrew Czujesz krwi zew Kot znów czyha jak lew, By porwać cię w tany Choć wyimaginowany Tańczy z gracją jak Red Aster A ten taniec czy to czcza, W którym kruszy, kosteczki na cząsteczki Z siłą łamacza Znów rozpaczasz, gdy tłusty cię przytłacza Za 15 do roboty, trzeba użyć wybielacza Lub kwitnie takowy, czarny wykwit na twarzy Waży twą okazję, co od dawna się marzy Ażeby zdechł, pech co wygląda jak kot W kształcie obsesji Co powodem jest do presji Gruby czarny kot, on przebiegł nam drogę A chuj mu w dupę nawet 13-tego w piątek A chuj mu w dupę nawet 13-tego w piątek A chuj mu w dupę nawet 13-tego w piątek A chuj mu w dupę nawet 13-tego w piątek Niespodziewanie Gruby czarny wróg przemyka Od krawężnika do krawężnika i za rogiem znika Gonić skurczybyka, bo przynosi mi chochlika (Ihahaha) Gra nie warta świeczki Ludzie i człowieczki, wyszukują ścieżki Bez skrótów czarnej jak porzeczki A laseczki, na studnióweczki Ubierają czerwone majteczki Chociaż miały cztery lata haróweczki Piotrusiem, Michałeczki, Marcusie i Basteczki Wierzę, że nie wierzę w nic i tutaj pieska grzebią Mości panie, nic się nam nie stanie Przesad to głupota, dla plebsu i chłopa Minie zima złotko, wszystko będzie spoczko Jak nie będzie okej Gonić będziem kota bo tak Gruby czarny kot przebiegł nam drogę A chuj mu w dupe nawet 13-tego w piątek Co się stało? Gruby czarny kot spróbował I mu się udało Przebiegł drogę i się schował Mało brakowało Żeby był dobry dzień Trzy kroki w tył, jest nadziei cień Ale ze mnie leń Nie wiem czy to zmieni coś Jak na złość, nie cofnę się nawet o włos Zabobony śmieszą mnie jak Tadeusz Broś Zabobonom mówię nie, zabobonom dość Czuję się dobrze i ***ie mnie jak jest pogoda Która godzina i jaki dzień tygodnia Pech, to świnia na dodatek niewygodna Wdech i wydech, to metoda dzisiaj modna Każdy tu ma jazdę to jasne Ujrzę grubego, czarnego nim zasnę A potem w sobotę Pożegnam się z kotem Chuj mu w dupę nawet 13-tego w piątek
|
#2967 |
|
Raczkowanie
|
Prostą zasade wyznaje- bądź szczery dupy nie liz Robie niezły rap w pewnych kregach to się ceni Sprobuj glowa mur przebic ale mnie nie zmienisz Rap mnie jara tak samo jak jarał mnie kiedyś Wciąż na wozku a jak się patrzy wozek z gorki pedzi ;] Mam ten rap dopóki w proch się nie obrócę Bez dziwek które okryly nasze miasto wstydem To jakies zarty? To jakbym próbował kijem zawrocic kierunek warty Przepełniony hip-hopem tak jak powietrze azotem
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2970 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Booskie . Kradnę jeśli można oczywiście ... <3 Kilka takich różnych ... ____ 1. Nie znam twojego pieprzonego imienia I co, chodź.. // I don't know your fucking name So what, let's... 2.koniec? phi. miń go i idź dalej. 3.Bieg donikąd. 4.miałeś być. 5.bez Ciebie bez siebie ___ Jak jakieś się powtórzyły to przepraszam. ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

.. Ubustwiam tuu większośc ;* i podkradam oczywisciee 
wybierzesz coś z tego czy nie bardzo?