|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
sashka slonko a wlasnie.. ty cos kochana chyba sobie pomieszalas(chodzi o podpis) bo masz napisane ze jestes w 29 tygi masz 83 dni do porodu:O?
ja za 2 dni zaczynam 29 tydzien i zobacz ile mam dni... a porod na 3 maja hehe wlasnie zadzwonil do mnie tz i mowi ''oojj jutro walentynki'' a ja mowie '' noi co z tego ?''' a on'' ojj bede musial sie przytulac calowac i glaskac'' ... -_-' ale to jest swiniak.. haha no juz nie moe z niego..:P
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mu to ciągle powtarzam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
wlasnie sie objadam faworkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
a ja na deser mam brzoskwinki - chciała dodac bitej śmietany , ale stwierdziłam , ze za dobrze by mi było, a oprócz brzucha dupsko mi rośnie. Już 62 kg - 12 kg do przodu
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez manolita Czas edycji: 2009-02-13 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
Lasczki przykro mi sie robi jak czytam złe wieści myslalam ze najgorsze za Nami
![]() Biedna Rozaliotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
manolitka to duzy juz Twoj syncio
![]() ![]() ![]() blondynka mi tez smutno z powodu Rozaliontka...oby bylo dobrze ![]() mi jeszcze brakuje gosikka....a esti wczoraj brzusiem sie chwalila ![]() wiem ze to nie forum kulinarne, ale musze sie pochwalic tym co upieklam ![]() oczywiscie nigdy nie wychodzi tak samo jak na opakowaniu ![]() ![]()
#4568 |
Zakorzenienie
|
mmmmm.... Aguska.... ale mi smaka zrobiłaś
![]() Gdyby tylko chciało mi się ruszyć z łóżka , to poszłabym do sklepu po coś do upiecznia ![]() Tak, mam juz dużego synka, ale jeśli chodzi umiejętności opiekowania się młodszym , to ciągle mam nadzieję, ze cos mi się przypomni i żeczywiście będę mogła udawać / przynajmnniej tyle/ doświadczoną mamę ![]() Blondynko - pewnie , ze robi się przykro , gdy czyta się złe wiadomości, ale ja mam nadzieję , ze wszytsko będzie dobrze, że nasze dzidzie urodzą się zdrowe i w maju- czerwcu bedziemy mogły ze spokojem odetchnąć i ze wszystkich naszych terażniejszych rozterek po prostu smiac się. Buszuje po allegro w poszukiwaniu hustawki dla małego. Mati miał taka zwykłą z Womara od 6 m-ca , a teraz chcę od 0+, zeby bujać dzidzię , a ja będę mogła zająć się sobą ... wyrodna macocha ze mnie ![]() ale chyba kupię używaną, bo to na krótko wystarczy. Edytowane przez manolita Czas edycji: 2009-02-13 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
agusiaa.. ten twoj serniczek przepysznie wyglada..ile tofii i orzeszkow mm
![]()
#4570 |
Zakorzenienie
|
najlepsze jest to ze mi sie teraz czego slonego chce
![]() hmm powiedzialam tżtowi ze jutro wieczor ma zarezerwowac dla nas...wogole usciskalam go, a on powiedzial tylko ze jestem niedobra buahahhaha a on jest dobry ![]() ![]()
#4571 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jesteś.... ![]() Wygląda cudnie, a smakuje pewnie jeszcze lepiej... ![]() Dzisiaj to taka cisza na forum... aż strach... Zamówiłam na allegro dwa rampersiki... używane co prada, ale w stanie świetnym http://www.allegro.pl/item553593167_..._mini_man.html http://www.allegro.pl/item553598347_...rs_george.html co sądzicie? a jutro wyciągnę męża na zakupy, oj biedny będzie... ale to za to że go nie ma ostatnio naście godzin na dobę... praca, trening, ... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
nie probowalam tezeje i twardnieje dopiero...
![]() Małgosiu sliczne i nie drogie te ubranka....no to juz wiem co to rampersiki ![]() A jak tam idzie pisanie pracy kochana?
#4573 |
Wtajemniczenie
|
Patrzcie jakie cudo:
http://www.allegro.pl/item555031007_...delikatny.html a to cudo może być bardzo przydatne: http://www.allegro.pl/item549629039_...9_103_a_1.html A ja gotuję pomidorową ![]() ![]() Jeszcze tylko makaronik ugotuję i będzie gotowa ![]() A zastanawiam się, czy jutro nie zrobić czegoś extra, tylko nie wiem co.... Taki wypasiony obiad mi się marzy i coś fajnego na deser... |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
Małgosiu pomidorowa mmmmmmm
![]() co do kocyka to sliczny milusi mmm ale zastanawiam sie czy dzidzia nie zjadalaby tych klaczkow... co do smoczka z termometrem ost wyczytalam ze nie jest jednak zbyt dokladny...
#4575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do kocyka to tak myślałam...., ale że niedokładny ten termometr to nie wiedziałam... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 |
Raczkowanie
|
Rozaliontka wracajcie jak najszybciej zdrowe do domu!!
![]() ![]()
#4577 |
Zakorzenienie
|
hihih Małgoś
![]()
#4578 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki mecz gra?? i w takie zimno to mu jajeczka zmarzna ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sory ale ja dzis mam kosmate mysli.... ide sie wypluskac w wannie...............sama ![]()
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
poprawka
![]() ![]() ![]()
#4583 |
Wtajemniczenie
|
cześć kochane
![]() wpadam na chwilkę i za niedługo Was poczytam....tylko zjem kolację ![]() dzisiaj cały dzień spędziłam w kuchni ![]() ![]() ![]() jutro idziemy do znajomych więc jedna blacha zostanie pochłonięta a drugą już rozdzieliłam na babcie i został mi kawałeczek ![]() zdjęcie zrobione końcówce faworków i ciasto.....jutro robię dalej faworki bo już ich nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny... wystawilam ogloszenie na takiej stronce ze kupie akcesoria dla dzieci i odezwala sie do mnie dziewczyna ktora chce mi spprzedac lozeczko razem z materacykiem za 25 funtow.. cena bardzo niska.. tyle ze to lozeczko jest malutkie takie do 9 miesiaca.. moze..
nie wiem czy kupic.. czy nie.. cholera jasna...
#4585 |
Raczkowanie
|
![]()
Czesc dziewczyny długo mnie tu nie bylo ale was podczytuje czasami
![]() Jestem juz na zwolnieniu ale dostep do komputera mam przwaznie wieczorami i rzadko wiec napisze co unas: A wiec tak ostatnio na wizycie dowiedzialam sie ze jednak nie bedzie synka tylko bedzie córcia Gabrysia , zastanawia mnie tylko bo lekarz tak na oko ja zwazyl i wyszlo 800gr martwie sie czy to aby nie zamalo? tj 27 tydzien brzuch mie nie rosnie tak szybko jak u innych dziewczyn a ogolnie z mala jest wszytsko dobrze. jeszcze glukoza mi wyszla troszke duza i mam ograniczyc cukry wogole nie jesc nic slodkiego (139 po wypiciu) czyli gorna granica. zastanawiam sie czy nie powinnam powtorzyc badan zapytam sie go jak bede szla po zwolnienie. To tyle nowosci ![]() pozdrawiam was wszystkie trzymajcie sie cieplutko i głowa do góry wszystko sie ułozy rozalinka z malenstwem napewno wszystko dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a termometr słyszałam że taki jest dobry http://www.allegro.pl/item556046142_...w1_nowosc.html Aguśka to za ten sernik ![]() w tłusty czwartek to chyba nie wchodzę na forum bo sie ![]() ![]() ![]() a tak bym oponki zjadła ![]()
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie wymiary ma to łóżeczko? ![]() a chwale sie wylicytowalam dzisiaj laktator Avent Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-02-13 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
esti widze ze Ty tez dzis pichcilas
![]() poiglot a te funty to ile w przeliczeniu na nasze?? i czy masz zdjecie tego lozeczka? Bercia ups........zapomnialam ze Ty nie mozesz slodkiego ![]() w takim razie musze sobie wtluc ![]() ![]() paula gratuluje corci ![]() ![]() a ja wyszlam z kapieli, wydepilowana, wysmarowana ![]() ![]()
#4589 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zadomowienie
|
Aguska
nie tak ostro ![]() dziewczyny znalazłam fajną stronke próbuje wysłać kartke do TŻ-a niby pisze że wysłało ale nie dochodza ![]() ![]() http://kartki.wieszjak.pl/ekartki/7,walentynkowe.html
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.