|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Witam w naszym gronie
moją imienniczkę Tak to już jest kilka z nas przeżyło podobną historię, ale nie damy się i nie poddamy . Razem raźniej. ![]()
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
witam was
nie doczytam pisze,ze jakos leci chodze na kurs i czasu brak i na myslenie ![]() pozdrawiam was
|
#4023 |
|
Zadomowienie
|
ale u mnie snieg pada
a ja tak nie lubie zimy brrrrrrr dziewczyny ta moja @ to jakas pokręcona w tym cyklu, 2 dni i lekkie plamienia , zawsze to sie męczyłam jakieś 4 dni , ale w sumie to powinnam sie cieszyc bo szybciej staranka będa mmmmmmm... a jakie przyjemności już sie nie umię doczekac , mąz mnie przeprosił za swoje zachowanie to humorek mi sie poprawił |
|
|
|
#4024 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
@ nadal brak
|
|
#4026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój mąz tez mnie woła żeby odśniezac podwórko a troche tego mam , więc biore sie do roboty "akcja łopata" ![]() ![]() ![]() miss.hot trzymam kciukole |
|
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek, u mnie 8dc. Jeszcze nie zaczelam mierzyc tempki, wiec chyba sobie odpuszcze...Moze tak bedzie lepiej. buziaki
|
|
|
|
#4028 |
|
Raczkowanie
|
miss.hot
|
|
|
|
#4029 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Celka2000 jesteśmy na tym samym etapie,ja ja dzisiaj mam 5d.c mierzyłam rano temperaturę,ale zastanawiam się czy ja mierzyć codziennie,może sobie odpuszczę ten cykl bo to jest bardziej stresujące ja za tydzień będę działać mam nadzieję,że z efektem U nas też zimno,wczoraj nawet padał śnieg pierwszy raz w tym rejonie Włoch widziałam padający śnieżek,aż zatęskniło mi się za Polską ![]() Ale Wy macie przekichane z tymi teściowymi tylko współczuć Moi teściowie na szczęście nie żyją już,nie wiem czy powinnam tak pisać,ale podobno mieć teściową włoszkę to przekichane Witam nowe dziewczyny w naszym gronie to jest prawda,że w grupie to raźniej ![]() Do usłyszenia
|
|
|
|
#4030 |
|
Wtajemniczenie
|
ten piątek 13. jakiś pechowy, wracaliśmy z kina i mieliśmy stłuczkę, jakaś kobieta Nas nie zauważyła i ruszyła..spisaliśmy dane itd.. no i jestem teraz w domu..
miss hot!co do innych kobiet w ciąży..to mojego męża siostra jest w ciąży..już 7 miesiąc, mi powiedzieli dopiero jak była w 3 miesiącu, bo wiedzą jaką mam sytuację..ciężko mi czasem ale co mam zrobić, teraz najważniejsze żeby Ona doszła do finału i urodziła zdrowego dzidziusia..a ja..to tylko ja... od jutra pracuję 3 dni pod rząd ;/ fatalnie... ale co tam od 1 kwietnia urlop.. i gdzieś jedziemy
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4031 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Powodzenia Cytat:
A duże szkody ?Cytat:
Cytat:
A 26 lutego jedziemy na 5 dni w Bieszczady A po tym odśnieżaniu dziś posiedziałam chwilę przy kompie, a za chwilkę zasnęłam na godzinę
Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2009-02-13 o 19:42 |
||||
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak ja zazdroszczę Wam tego śniegu. Na południu Polski to wszystkie pory roku są normalne, jak trzeba, a na północy... szkoda gadać.
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Heh! Ja to bym się tam najchętniej przeniosła
![]() Mam nadzieję, że będę mogła na początku czerwca wyrwać się na tydzień do Wisły.
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie wróciłam z Lublina
jechałam prawie 3 godz jak normalnie jadę 1h 15min. A na drodze same wypadki, parę autek w rowie i czołówka ehhh w taką pogodę ludzie jeżdżą jak szaleni, dziwię im się bo mimo iż jechałam 50 km/h to samochód mi się ślizgał. A jutro wyjeżdżam o 6 rano pewnie będzie jeszcze gorzej bo cały czas sypie.
|
#4036 |
|
Zadomowienie
|
dziewuszki ja znów z pytaniem, bo dręczą mnie wątpliwości.
miałam zrobić test 14 lutego, ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś i znów zobaczyłam bladziutką drugą kreseczkę. . . ale dziwne mam przeczucie, wiec kupiłam kolejny test quick vue i myślę, że jak i on pokaże 2 kreski to uwiężę (boje się! )ale wracam do mojego pytania: jak to jest z tą temperaturą przed okresem czy w czasie ciąży? nigdy wcześniej nie mierzyłam sobie w tym celu temperatury. wiem, że mam normalnie mam 36,6. wczoraj kupiłam termometr rtęciowy i wyszło mi, że mam 37 dziś też 37. czy taka temp. jest przed okresem? |
|
|
|
#4037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak w góry to tylko tam, uwielbiam te okolice.
|
|
|
|
|
#4038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a skąd wiesz ze masz 36,6 ? pisze tak bo słyszałam ze kobieta ma wyższa temperature (jezeli sie myle to przepraszam) gdzies na forum to znalazłam i z tego co wiem to temp 1-2 dni przed @ gwałtownie spada , a jezeli utrzymuje sie na poziomie 37 to jest prawdopodobienstwo ciązy jezeli ci wyszły dwa testy pozytywne to myśle ze sie nie mylą (jak juz cos to w druga stronę) wiec ja ci juz pocichutku gratuluję , a jak nie jestes pewna to zrób sobie bete, bedziesz juz pewna a czego sie boisz ? |
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
No i się stało. Nie tylko się zaparł, ale odwrócił kota ogonem, on tylko chce spokoju, a ja przyłażę i się czepiam.
Wymiękłam. Wyjeżdżam jutro na weekend. Sama. Miłego dziewczyny... |
|
|
|
#4040 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Wtajemniczenie
|
no proszę, kolejna zaciążona, sorejna ;D
ja zaciążę w tym cyklu ...tak mi wyśniły i tak będzie i koniec! ;D
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4042 |
|
Zadomowienie
|
boję się tego, że to nieprawda...
powoli zaczynam wariować o niczym innym nie mogę myśleć. dwa dni temu nawet mi się śniło, że byłam w ciąży i widziałam dwie odbijające się malutkie rączki. podstawiłam pod te rączki swoje dwa palce wskazujące a te rączki przez skórę mnie chwyciły mocno ścisnęły, nie chciały puścić...oszalałam chyba! |
|
|
|
#4043 |
|
Zadomowienie
|
rozumiem cie a raczej staram sie zrozumiec bo jak mi sie wkoncu uda to tez bede myslec "czy to nie sen" ale mysle ze w twoim przypadku to nie sen a rzeczywistosc tak wiec gratki kochana
a tak na marginesie mi tez sie sniło wczoraj że zrobiłam test i wyszły 2 krechy tylko ze ja obecnie mam@ |
|
|
|
#4044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie patrzę na mój wykres - a właściwie dwa, bo też uzupełniam na fertilityfriend - i tak nawet to w miarę ładnie chyba wygląda
![]() (cyfry błędne co do dnia cyklu, bo cos się mi tam powaliło na stronie - dziś 31dc)
|
#4046 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4047 |
|
Zadomowienie
|
no zobaczymy
![]() chciałabym Wam zaproponować troszkę inną metodę, która może przydać się w spełnianiu Waszych marzeń. jest to metoda z pogranicza magii. to zdanie, które wypowiadać trzeba w skupieniu z pełnym przekonaniem i wiarą - bez zadanych wątpliwość. oto one: mocą mej nad świadomości przez moje wyższe ja, żądam, pragnę, chcę ... (i tu wypowiadacie wasze żądanie, pragnienie, życzenie) może to trochę dziwne, ale ja w to wierzę, wiele razy się sprawdziło. wiara ma wielką moc! |
|
|
|
#4048 |
|
Wtajemniczenie
|
no..to jestem w ciąży
![]() w końcu powiedziałam magiczne życzenie
|
|
|
#4049 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo czuję jak kopie ..
|
|
|
#4050 |
|
Zadomowienie
|
hihi to było by dobre
![]() a ja patrze teraz na te blade kreski...mocą ... może ściemnieją
Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-02-13 o 21:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

. Razem raźniej.

a ja tak nie lubie zimy brrrrrrr
, zawsze to sie męczyłam jakieś 4 dni , ale w sumie to powinnam sie cieszyc bo szybciej staranka będa mmmmmmm... a jakie przyjemności
już sie nie umię doczekac , mąz mnie przeprosił za swoje zachowanie to humorek mi sie poprawił 

A duże szkody ?