![]() |
#1951 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ginekolog Łódź i okolice?
na górze jest watek z polecanymi ginekologami, poszukaj tam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Zadomowienie
|
Dziekuje,poszukam.
#1953 |
Przyczajenie
|
polecam dr.Gruszczyńską-Walczak z Piotrkowskiej.Świetna!Inf .powinnaś znaleźć w necie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Rozeznanie
|
a ja polecam doktor Baś Budecką. świetny ginekolog.
dużo tłumaczy, radzi. świetny lekarz i kobieta. przyjmuje w centrum ginekologii na ulicy Zielonej 25/37 042-632-55-11 lub 12 wiem, że ma jeszcze jeden gabinet, niestety nie znam lokalizacji. |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
C
|
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Przyczajenie
|
Świetny wątek! Szkoda tylko, że tak mało namiarów na lekarzy z okolic Sosnowca - czyżby nie było tu godnych polecenia specjalistów?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Zadomowienie
|
A czy mogłabym wprost zapytac o cene wizyty i badań?
![]() |
#1958 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
TORUN
Moim zdaniem najlepszym ginekologiem w Toruniu jest pani Lucyna Palacz - Marchwińska, ktora przyjmuje prywatnie na Kozackiej 13 tel 0566634243 zapisy w pn i śr po 15:00 ![]()
#1959 |
Rozeznanie
|
w poradni genetycznej koszt wizyty to 80zł
nie wiem w jakiej cenie są badania. |
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Przyczajenie
|
ZABRZE/KATOWICE
witam serdecznie. CHOLEWA DARIUSZ,ginekolog-położnik spokojny, rzeczowy,słucha,pomocny wiedzą . prowadził moją ciąże i jego pomoc przy bardzo ciężkim porodzie była oogromna. przyjmuje Zabrze ul. Wolności 338b tel 728813759 bądz 602240959 Katowice Provita ul .Żelazna 1 tel/032-258-02-77 |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
Rozeznanie
|
![]()
Kraków.
Polecam dr Diaków z przychodni studenckiej scanmed. nie wiem jak prowadzi ciąże, bo sama nie miałam jeszcze przyjemności (choć zawsze dużo pod gabinetem ciężarówek;-) ale jak dla mnie lekarz pierwsza klasa! |
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Przyczajenie
|
Poszukuję dobrego ginekologa, najlepiej jeszcze endokrynologa ze Szczecina lub okolic
|
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Raczkowanie
|
ten dobry ginekolog to zależy od czego
![]() ja polecam bardzo prof. Łukaszuka. specjalistę od leczenia niepłodności. w moim przypadku sprawdził sie wzorowo. ja chodziłam do niego w gdańsku ale wydaje mi się że przyjmuje też w warszawie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
Raczkowanie
|
Dziewczynom z Warszawy polecam dr Kęsicką z Instytut Matki i Dziecka. Co prawda zapisy są na 3-4 tygodnie wprzód, ale ja po różnych próbach i doświadczeniach jestem zadowolona z niej. Badania bez żadnego gadania (nie to co w innej przychodni - badania?!-rok pani będzie czekać, to może pani zrobią), zapisy na konkrętną godzinę i zero czekania w kolejkach z innymi (czasami bardzo niemiłymi) kobietami, które twierdzą, że nie muszę łazić do gina, bo jestem za młoda. Szczerze polecam.
#1966 |
Wtajemniczenie
|
GDYNIA
Zdecydowanie i niepodważalnie dr.Krzysztof Maciejewski Obecnie ordynator oddziału położniczego i patologii ciąży w Wejherowie. Swoje gabinety ma w Gdyni na Karwinach, jak i w centrum w budynku NovaMedica (chyba). Niestety nie pamiętam jak to jest ulica ![]() Telefon na Karwiny,bo tam jest recepcja to: 058 620 22 02. Lekarz konkretny,dokładny,delika tny i mówi wszystko prosto z mostu.Cena wizyty to chyba 120zł,ale to różnie bywa także radzę zapytać w recepcji. Maciejewski prowadził moją ciążę i jestem baaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Przyczajenie
|
Szczecin
Dr Ira (facet co by niedomówień nie było ![]() bardzo miły, fachowy delikatny, przyjmuje na prawo i lewobrzeżu |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Raczkowanie
|
szukam dobrego ginekologa w trojmiescie. ostatnio jezdzilam do gdyni ale nie jestem zadowolona. ktos slyszal o invicta? jakich tam maja ginekologow? dodam ze wolalabym zeby to byl jednak mezczyzna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Raczkowanie
|
Kraków.
Już wcześniej pojawiało się nazwisko pani dr Springwald ![]() Polecam, bardzo przyjazny lekarz! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 |
Raczkowanie
|
Jeśli chcecie w 3mieście to na początek chciałabym odradzic panią Ewę L. z Placu Kaszubskiego i pewną panią z kliniki invimed, ale na szczęście nazwiska nie pamiętam. Osobiście doradzam arqui idź do pana Łukaszuka, ale nie wiem gdzie on teraz w Gdańsku przyjmuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#1971 |
Raczkowanie
|
Arqui, ja się leczyłam w invicta u Łukaszuka, ale on w zasadzie specjalistą od niepłodności głównie jest. Ja go polecam, ale myślę, że inni w tej klinice też są ok, bo kilka moich koleżanek tam chodzi. Fajnie, bo wszystkie badania na miejscu robią.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Raczkowanie
|
no wlasnie ja wole zeby wszystko na miejscu bylo i zeby jeszcze jakos mega drogo nie bylo. bo ta invicta to jak klinika to powinno byc wszystko na miejscu. wczesniej to musialam sama jezdzic po labolatoriach a to mi sie nie usmiecha bo w koncu jak sie idzie prywatnie to juz chce sie zaoszczedzic troszke czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Raczkowanie
|
Pół biedy, że na miejscu czegoś nie ma. Najgorsze są kolejki i oczywiście godziny przzyjec, ktore w szpitalach naprawde śmiesznie wyglądają. Nie jestem może jakoś super bogata, ale wole skorzystac z kliniki, gdzie przede wszystkim nie trace czasu, zwłaszcza, że nie zawsze jest samochód pod reka zeby dojechac do roznych miejsc, a taksowka tez przeciez kosztuje ( tramwaj czy autobus to z czasem też niedobre rozwiazanie). Moge isc do lekarza rodzinnego, ale wiem, ze jesli chodzi o jakies skomplikowane badania to lepiej prywatnie. Ostatnio moj chrzesniak miał artroskopie kolana po 1,2 roku w szpitalu publicznym. Swietnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1974 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Przyczajenie
|
Ginekolog-Kraków Jan Kuś
Bardzo prosze o opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1976 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie polecam tego lekarzaaaaa ![]() ![]() ![]() Przez 2 lata na powiększony jajnik mówił, że taka jego uroda - a uroda wyszła jak się okazało że torbiel endometrialna urosła do 5 cm i w końcu on i Pani dr, która przynosi ten pożal się Boże sprzęt usg(za który inkasuje 20zł) który nic nie pokazuje, no chyba że zmiana jest na tyle duża że w końcu załapuje ![]() A potem oczywiście głupie minki, że no cóż trzeba operować - może nie trzebaby było, gdyby w porę nie bagatelizował problemu. Koleżanka przez niego poroniła, bo zbagatelizował jej krwawienie w 3 miesiącu!!!! To jest lekarz???? Z DALA OD TAKICH RZEMIEŚLNIKÓW ![]()
![]() |
#1977 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Czy jest któraś z Was z okolic Lublińca. Możecie polecić jakiegoś dobrego gina?? Pozdrawiam
#1978 |
Raczkowanie
|
oshinek az wlos sie jezy jak sie czyta ze tacy sa lekrza niektorzy. ja jak chodzilam do takiej babeczki to na poczatku super ekstra, mialam dobra infekcje to ona mi taki wyklad zrobila ze to nie wiadomojaka choroba spotykana jedna na milion i spac nie moglam. poszlam do innego lekarza i sie okazalo ze w ogole to nic takiego wiec juz do niej wrocic nie moglam. lekarz ten jest spoko ale kolejki do niego okropne a ja nie chce znowu czekac i z badaniami latac wszedzie, teraz to bym chciala cos na miejscu i wlasnie mysle o tej invicta. ale nie wiem jaki lekarz. bo ten co polecila miusia - lukaszuk to znany specjalista od nieplodnosci. ktos zna moze innych lekarzy z tej kliniki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Raczkowanie
|
Giżycko
dr Karp Otrzymal wyroznienie czytelniczek Twojego stylu w zwiazku z profilaktyka raka szyjki macicy. Jak poszlam do niego po tabletki to: przede wszystkim przeprowadzil ze mna wywiad lekarski, zrobil mi badanie ginekologiczne, usg pochwy, piersi i tarczycy. I doradzal w sprawie seksu przy tylozgieciu macicy. Poza tym jest bardzo sympatyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Raczkowanie
|
A ja chciałam się dołączyć do pieśni pochwalnej na cześć doktor Agnieszki Hoffman (Warszawa, Kłopotowskiego 22). Jest fantastyczna, przemiła, delikatna... Można z nią o wszystkim porozmawiać, wysłucha, doradzi, zaproponuje różne opcje... Co prawda trzeba było w poczekalni trochę odsiedzieć, ale dla niej warto!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.