Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-13, 23:44   #4621
pakusia86
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

a to moj brzuszek i ja w 27 tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jajajajjaa.jpg (37,9 KB, 59 załadowań)

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 08:17   #4622
superzabula
Zadomowienie

Hej z rana, widze, ze wszystkie jeszcze spia, albo szykuja niespodzianki dla Tz-tow ja tez lece na miasto bo chce cos upiec, co czesto mi sie nie zdarza, wiec mezus doceni

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
az sie poplakalam bo mialam taka ochote na seksik ze hej... ale moj tz powiedzial mi wtedy kilka waznych slow... ze bardzo mnie kocha i jezeli nie moge to on sie nie gniewa.... nie gniewa sie bo za kilka miesiecy urodzi sie najwiekszy i najukochanszy seksik na swiecie
mowil ze ja i maly jestesmy dla niego wszystkim i on rozumie ze moge odczuwac dyskonfort, ale nas kocha i poczeka tyle ile bedzie trzeba....
a ja zamiast sie uspokoic jeszcze bardziej sie poplakalam tym razem ze szczescia

dzis zrobilam przelomowy dzien i stanelam na wage.... tak sie tego balam ze szok
ale mysle ze nie jest najgorzej przez miesiac 3 kg na plusie (od 4 stycznia) ... a od poczatku ciazzy 8 kg nie tak najgorzej mi sie wydaje ja sie ciesze bo myslalam ze bede miec juz z 14 kg na plusie...

pozniej wkleje zdjecie brzusia, tylko musze je zgrac na kompa
Normalnie Tz pierwsza klasa, az sie wzruszylam Slecznie wygladasz, normalnie do twarzy nam z tymi z brzuszkami, kazda co wklei zdjecie to ladniejsza

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
O to zdjecia mlodych rodzicow..
13latka i 15 latki

( ja jak to zobaczylam-padlam)jak oni wygladaja....

Załącznik 2034736 Załącznik 2034737

a tu brzuszek kobitki ktora urodzila osmioraczki..
..

Załącznik 2034738
Ja pier**** toc ten chlopczyk to dziecko A ta z osmioraczkami to jakas nawiedzona, czytalam artykul

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 08:27   #4623
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozaliontka Pokaż wiadomość
Witajcie;( JA tylko na wchilke chcialam was prosci o trzymanie kciukow

Bo jade do szpitala i chyba dlugo w nim zosatne....bo cos z dzieciem nie dobrze... ogolnie to nie wiem....bo bylam dzis u gina a on kazal zglosic sie do szpitala:( BOJE SIE!!!!:ma d:! mozliwe ze to po tym wirusie jakies komplikacje....ALe nie wiem... To do uslyszenia
Rozaliontka trzymaj sięMyślę o Tobie ciepło

Że też ciągle coś z kimś nie tak Czemu nie możemy poprostu tych 9 miesięcy przechodzić w euforii i radości

Poiglot91 nie wiedziałam że jesteś piosenkarką Gratulacje Super śpeiwasz

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
wiem ze to nie forum kulinarne, ale musze sie pochwalic tym co upieklam
oczywiscie nigdy nie wychodzi tak samo jak na opakowaniu prosze czestujcie sie
Właśnie zastanawiałm się kiedyś nad tym sernikiem i widzę że wychodzi? To następnym razem kupię.

Pare dni temu robiłam Królewiec z Delecty. Wyszło baaardzo dobre. A teraz mam Tiramisu. Ale nie wiem czy zrobie bo staram się więcej leżeć i siedzieć niż stać.

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
zrobiłam dwie wielkie blachy szarlotki z bezą i kruszonką i pełno faworków no i obiadek

jutro idziemy do znajomych więc jedna blacha zostanie pochłonięta a drugą już rozdzieliłam na babcie i został mi kawałeczek

zdjęcie zrobione końcówce faworków i ciasto.....jutro robię dalej faworki bo już ich nie ma
Dziewczyny ale Wy pieczecie Pyyyycha

Cytat:
13latka i 15 latki
Powiem szczerze, że jakoś nie chce mi się wierzyć że to dziecko tego chłopczyka Robili testy DNA, bo naprawdę nie wierzę? To dziecko naprawdę odbyło stosunek i miało orgazm??? Ono wie jak TO się wogóle robi???? Czemu nie jeździ na rowerku pod domem
O tej Pani już czytałam. Chcą jej odebrać dzieci. Ma podobno jakieś problemy psychiczne itp.

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 08:46   #4624
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez manolita Pokaż wiadomość
Anulka witaj Kochana !!!!!
Świetnie, miło przeczytac , zę macie się dobrze - Ty i dziewczynki

Aguśka , normalnie przez to Twoje ciastko , to aż za sprzatanie sie wzięłam , żeby przestac myślec o tej polewie... ale mnie wzięło

Malutka - no widzisz , dobrze , ze doszłaś sama do tego

Sorki Dziewczynki za plątanie słów i nieskładne zdania, ale juz nie myślę
Znalazłam na alll sprzedawcę , który ma praktycznie większość żeczy , które musze jeszcze kupić i chyba jutro będę go atakowac.

Która z Was miała okrycia kąpielowe z Baby Ono ? Bardzo sa cieniutkie?
Nie pamiętam jak wyglądały z Drewexu, bo tez ma i to w fajnej cenie
ja mam Babyono i jak dla mnie porazka ale z drugiej str co moze byc za 18zl
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 08:54   #4625
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
13latka i 15 latki
( ja jak to zobaczylam-padlam)jak oni wygladaja....
Załącznik 2034736 Załącznik 2034737
a tu brzuszek kobitki ktora urodzila osmioraczki..
..

Załącznik 2034738
mało z krzesła nie spadłam i na widok brzuuuuucha i na widok .........jak to to nazwać? "OJCA"??? On wygląda jak mój 8letni bratanek!!!
że to to wiedziało do czego penis służy!
masakra

PAKUSIA
ładnie wyglądasz (nie tylko brzuś ale i Ty). Jak to mówią "ciąża Ci służy".

Edytowane przez gabriellao0
Czas edycji: 2009-02-14 o 08:55
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 09:50   #4626
Bercia2000
Zadomowienie

pakusia
fajny brzusio ja ma też taki a wszyscy mówią jaki duuuuuży
ale oni się nie znają

hmmmm... ja myśle że to jakis żart i to jest rodzeństwo tego dziecka a nie RODZICE
nie wiem czy to jest możliwe zeby 13 latek miał takie takie sprytne plemniki żeby dziecko zrobiły jakby jeszcze miał jakiś męski wygląd ale to dziecię

ja mam taki ręcznik tylko kupiła w sklepie nie na allegro dałam 24zl

http://www.allegro.pl/item544476385_..._kapturem.html

i nie narzekam mam ten zielony z rybką

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 09:53   #4627
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
anulka to dobrze ze wszystko u Was w porzadku, kobitki Ci rosna w brzuszku, ucaluj je od nas a na tych izbach przyjec zawsze takie zamieszanie maja ...cala polska sluzba zdrowia ze az niedobrze sie robi....a jak tam na sali? masz jakies fajne towarzystwo???
Tak, mam fajną koleżankę na sali. Podobno na naszym oddziale leży bardzo dużo bliźniar niektore połozne sie denerwują, ze ciezko robic ktg dla dwoch plodow a tu na kazdej sali jakaś dziewojka z blizniakami lezy. Wiecie co tu jest fajne? Że słychać popiskujące maleństwa. Jeszcze nie zwiedziłam całego oddzialu, ale juz wiem, ze gdzies tu bliziutko leżą małe szkraby
Cytat:
Napisane przez sashka20 Pokaż wiadomość
Mi tez jest przykro.... Ciekawe jak tam zRozaliontka i malenstwem...
Co się stało? O czym nie wiem, nie doczytalam? ....EDIT: Już doczytałam, trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
mało z krzesła nie spadłam i na widok brzuuuuucha i na widok .........jak to to nazwać? "OJCA"??? On wygląda jak mój 8letni bratanek!!!
że to to wiedziało do czego penis służy!
masakra
Rezczywiście brzuchol pierwsza klasa...hehe. A jakie rozstępy miodzio.

Edytowane przez anulka anulka
Czas edycji: 2009-02-14 o 10:00
anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-14, 10:10   #4628
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Witajcie kochane gaduły

No ja już wczoraj nie weszłam na kompa żeby was poczytać, bo w domku byłam dopiero po 19 i leżeliśmy sobie z Tż przed TV i oglądaliśmy fajny filmik. A dzisiaj mamy walentynki, kartkę już ładnie wypisałam i prezencik leży koło niego w łóżku jak się obudzi to zobaczy a ja z wami na neciku buszuje. Zaraz nadrobie zaległości .

Kathi75 - no jak mi by ktoś serwował dania makaronowe tyle czasu to też bym spokorniała, ale dobrze że jestem kobitką i z głodu nie umrę, my zawsze damy radę, gorzej z tymi co nie potrafią, niech się chłopiny pilnują. A Tobie się konkretne baty należą za te sprzątanie, tak się namęczyć, Ty, Ty. Ale śliczne ubranka, no to Gabunia będzie strojona. Żeby tak każda z naszych chłopin wzieła sobie te opowiadanko do serca, to by było fajnie.

michaela - no ja wiem co oznacza ten sen i mój brat jeszcze mi dowalił wczoraj że też nie miało mi sie to kiedy śnić tylko 13 w piątek, no nawet nie skojarzyłam sama prędzej że tak to niefortunnnie wyszło. No ale mi te sny nie zawsze się sporawdzają u mnie jest z tymi snami tak 50:50. No to u mnie podobnie, teściowa tragicznie gotuje, mój Tż robi to o 100% lepiej, i kolejna co powinna dostać konkretne lanie za te nadwyrężanie.

Gabi - noooo wiesz ja żartuję, oczywiście najlepiej gdybyś urodziła w terminie, no ja jeszcze od mojego gina żadnego prezentu nie dostałam i nie zapowiada się. Powiadasz że budowa wewnętrzna jak i zewnętrzna jest u Ciebie ok, ciekawe co o mi powie na ten temat.

Bercia2000 - kochana ja też już się dołuje tym właśnie, bo wczoraj byłam w fajnym sklepie i gdybym miała córcie to pewnie bym wyszła pięknie obładowana a na chłopca nie kupiłam nic kompletnie nic, no masakra. Ja też mam podobno bardzo dużo wód, ale nawet nic nie czytałam na ten temat.

malwa1234 - ojej jak ja nienawidzę wypominania, ja i moj Tż mieliśmy na każdym kroku w domu wypominanie i wojna z tego tytułu gotowa z rodzicami, i na szczęście ja przez ponad 6 lat nie usłyszałam od mojego Tż żadnej wypominanki bo dla nas obojga to drażliwy temat.

Fasolka87 - ja niestety z teściową miałam mega przeprawę z początku mojego związku z Tż, bardzo chciała nas rozdzielić, nawet miała tupet dzwonić do mojego taty żeby coś zrobił i nie pozwolił mojemu Tż do nas przyjeżdżać i spać, oczywiście tata był po naszej stronie i się nie zgodził, ale to temat rzeka więc się nie rozwijam. A na weselu chciała wielce pokazać że to ona zorganizowała wesele i że to jej dzieło i takie tam a miała w tym wkład 2000zł. na prawie 25 tyś. wydanych hehe. Może z Tobą jest tak jak ze mną bo ja miałam jeden taki tragiczny miesiąc że więcej przytyłam, ale już się unormowało i na ostatniej wizycie stukneło mi 5kg na plusie.

sashka20 - no oby te sny znikły raz na zawsze, a ubranke słodziutkie, no ja też zaglądam do pepco, u mnie przewaga różowych rzeczy w tym sklepie.

Aguśkaa83 - no no no Ty to stawiasz po kątach tego Tż, ale dobrze że się słucha chociaz i pomaga jak mu powiesz. A ja tak uwielbiam sernik . Nie no Ty to masz mistrza, tak jechać po swoim Tż, Ty leniu, syfiarzu hehe, dobre. Powodzenia na egzaminie.

Rozaliontka - ojej kochana, to ja trzymam za was mocno kciukaski i mama nadzieję że szybko wyjdziecie ze szpitala i będzie wszystko dobrze, trzymaj się .

poiglot91 - hehhe, ja nie mogę z Twojego Tż on ma teksty. No nie żeby kolczyki szamać, Ty, Ty . To na naukach przedślubnych babka nam zadała pytanie jak myslimy ile miał najmłodszy tatuś na świecie, i każdy strzlał 12,14 itd. a babka w śmiech i mówi że nie że mial UWAGA 8 lat, był w klasie komunijnej . Ale ten mały wygląda z tym dzieckiem jak starszy braciszek, no szok . A ten brzuch mnie rozbroił, a my na swoje narzekamy, ona to chyba się kulała albo rękami po podłodze szurała z tego przeciążenia, i to jest jeden dupny rozstęp .

Małgosia - wietne te rampersiki, rzeczywiście i jakie taniutkie szok . Kocyk fajny taki kudłaty ale też mam obawy jak Agusia cz maluch go nie wszama niechcąco. A termometry to sa jakieś tam granice w niektórych trzeba dodać w innych odjać 0,5-1 stopień, zależy jaki czy ten smoczek, czy do uszka, czy elektroniczny, gdzieś w gazecie mam ściągawkę o tych termometrach wlaśnie.

esti1984 - ojej jakie Ty pyszności robisz, ja faworki uwielbiam świeżuteńkie.

paula_26 - a Ty cały czas myślałaś że będzie synuś? hehe to Ci niespodzianka, u mnie już nie ma szans z taką. A waga to nie wiem jaka powinna być bo ja swojego malucha dawno nie ważyłam ostatnio w 23 a jestem w 28. Gdyby było coś nie tak to lekarz by Ci powiedział, więc się nie zamartwiaj .

malutka_24 - jeśli rzeczywiście się pomylił to wiesz co robić ,. Paskuda jedna z tego lekarza.

pakusia86 - ojjjjj ale pięknie się zachował Twój Tż, ja też bym się pewnie popłakała na Twoim miejscu.
ale ma chłopina 100% racji, w tym co wygłosił. A jaki brzusio fajniutki, ale kuchnia w fajnym stylu zrobiona

anulka anulka - nie no fantastyczna służba zdrowia, pogratulować, że niby po co przyszłaś hehe. Ale super że dziewczynki zdrowo rosną, teraz spokojnie będziecie sobie leżały, a jak tam lokatorki z sali? ujdą? mam nadzieję że chociaz u Ciebie żadna nie koncertuje chrapaniem. Trzymajcie się .

No juz się obudził mój Tż i wszedł z takim uśmieszkiem do pokoju, wycałował i podziękował za kartkę i prezencik, no i ja tez dostałam śliczniutki, mięciutki jasno różowy szlafroczek z kapturkie, w sam raz do szpitala, jestem więc zadowolona
Stary 2009-02-14, 10:21   #4629
poiglot91
Zakorzenienie

witam was wszystkie kochanienkie*

pakusiu slicznie wygladasz

dzis walentynki musze isc zaraz na zakupy... ale nie wiem co upichcic macie jakies pomysly?
Stary 2009-02-14, 10:34   #4630
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Czesc kochane Ja wpadlam tylko na sekundke, bo jade zaraz na egzamin na uczelnie...ost juz
potem do sklepu po cos dla tżcika bo dzis mamy 9 rocznice naszego zwiazku no a potem wpraszam sie gdzies na lodikus z tżcikiem i pozniej wieczor sam na sam..tzn z dzidziorkiem ktory pewnie bedzie podsluchiwal rodzicow
milego dzionka zycze i slodkich Walentynek...... pozniej Was poczytam
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 10:42   #4631
pakusia86
Zakorzenienie

ale sie niewyspalam.... no strasznie.... maluszek wojowal cala noc, ale za to dostalam sliczny bukiet roz gdy tylko oczka otworzylam
dzis jade do tescia na "ciacho"
on wie jak rozpieszczac ciezarne hehehe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-14, 10:44   #4632
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
ale sie niewyspalam.... no strasznie.... maluszek wojowal cala noc, ale za to dostalam sliczny bukiet roz gdy tylko oczka otworzylam
dzis jade do tescia na "ciacho"
on wie jak rozpieszczac ciezarne hehehe

oj jak milutko

ciekawe co moj tz wymysli

ja to nie mam pojecia nadal co zrobic na kolacje;(
Stary 2009-02-14, 10:49   #4633
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
oj jak milutko

ciekawe co moj tz wymysli

ja to nie mam pojecia nadal co zrobic na kolacje;(

napewno cos wymysli
a z obiadkiem to nie mam pojecia co ci doradzic, nie wiem jaka oboje kuchnie preferujecie wiec tak trudno.... my z tz lubimy wloska i polska...
wiec jesli mialabym robic kolacyjo obiadek to zrobilabym lasagne, czerwone winko i jakis deserek... ale odpada mi robienie obiadku dzisiaj
placuszki po wegiersku tez bym mogla zrobic.... zalezy co lubi twoj tz napisz a cos sie wymysli

Stary 2009-02-14, 10:54   #4634
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
napewno cos wymysli
a z obiadkiem to nie mam pojecia co ci doradzic, nie wiem jaka oboje kuchnie preferujecie wiec tak trudno.... my z tz lubimy wloska i polska...
wiec jesli mialabym robic kolacyjo obiadek to zrobilabym lasagne, czerwone winko i jakis deserek... ale odpada mi robienie obiadku dzisiaj
placuszki po wegiersku tez bym mogla zrobic.... zalezy co lubi twoj tz napisz a cos sie wymysli

moj tz to lubi wszystko chyba hehe
lubi kuchnie polska, hiszpanska , wloska...
lubi dosc pikantne potrawy..

na deser przygotuje chyba lody z jakimis owocami i moze polewa...
nie wiem

winka dzis nie bedzie bo nie pijemy
Stary 2009-02-14, 11:04   #4635
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

poiglot91 - hmmm.... ja bym pewnie zrobiła jakąś zapiekaneczkę z kurczaczkiem i do tego deserek (taki jak piszesz byłby super). W skład mojej zapiekanki wchodzi (kurczaczek, brokuły, kukurydza, pieczarki i papryka). Może dzisiaj Twojego Tż ruszy na jakies przytulaneczki .

pakusia86 - dzisiaj pewnie każda będzie o kg. cięższa przez to super święto , ja uwielbiam kwiaty, a dzisiaj jest ich wszędzie całe mnustwo.

Aguśkaa83 - no to trzymam kciuki za ładnie zdany egzamin, dzidzia pewnie pomoże tak jak mi moja na moich . I wybierz sobie i maluszkowi wypasiony deserekkkk.

To życze wam wszystkim kochane udanych, słodkich , przyjemnych i pełnych miłości WALENTYNEK .
Stary 2009-02-14, 11:10   #4636
poiglot91
Zakorzenienie

:ehem :
marika.. ale bym chciala..:rolle yes:
moze i cos z tego bedzie...
podmaluje sie wloski zrobie ladnie ubiore.. oby sie skusil

a ja mysle zeby moze zrobic cos takiego w miare zwyklego ale wiem ze moj tz sie ucieszy bo to lubi..
usmazyc jakas rybke albo jakies mieskow paniercee..(moze kupie juz cos gotowego,nadziewanego czyms).. do tego fasolka szparagowa z bulka tarta.. i moze pieczarki smazone..
niby zwykle ale ja naprawde nie wiem co wymyslec..
obym znalazla swierza fasolke bo w innym wypadku to nic z tego nie wyjdziee..
nie mam pomyslow kochane no nie mam...

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-02-14 o 11:11
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 11:17   #4637
manolita
Zakorzenienie

Mnie się w mojej małej główce nie mieści jak 13 - letnie , jeszcze ieletnie dziecko zrobiło sobie - bo chciało- dziecko ???!!!
Przeciez na tym zdjeciu wyglada jak troszke starszy braciszek. Nieeee.... nie wierzę...

Pakusiu ciąża Ci służy Ładnie wygladasz

Kupiłam gotowe cisasto - karpatkę , Zamierzam jutro zrobić i mam nadzieję , ze mi wyjdzie Bo ja do ciast mam dwie lewe rece , zawsze coś spartaczę i to co wyciągnę z piekarnika trudno nazawać ciastem

A dzisiaj wieczorem kolacyjka, powrót do domciu i przytulanki Tata synka do dzidka wywióżł , więc pewnie coś szykuje

Blondynka własnie , to Ty mówiłaś , ze cieniutkie , a Bercia teraz twierdzi , ze całkiem fajne .... będę musiała sama sprawdzić

Pa , kochane Bo nie wiem kiedy się spotkamy

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 11:22   #4638
kuroikaze
Wtajemniczenie

malutka dziekuje chyba Ty tylko zauwazylas

sashka, manolita hehe to ten sam prezent sie szykuje
ja kompletnie nei wiem jaki, tez bym pojechala do silesii, ale sama autobusem nei bardzo mi sie usmiecha 70 km... a z TZtem to chyba nie bardzo...

pakusia sliczny brzuszek i bardzo ladnie wygladasz

Rozaliontka bedzie dobrze, trzymm kciuki

anulka to dobrze ze masz laptopa :P i ze nie jest tak zle

poiglot widzialam juz ta babke z osmioraczkami, to jest ta fanka angeliny jolie co przeszla kilka operacji zeby sie do niej upodobnic?

ja bym zjadla banany w ciescie od dwoch dni za mna chodza, moze wieczorem albo jutro mi sie uda sama co prawda jeszcze nie robilam wiec nie wiem co z tego bedzie, Tobie poiglot tez polecam ja bardzo lubie ale o przepis nie pytaj bo nie mam sprawdzonego bede dopiero testowac
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 11:34   #4639
poiglot91
Zakorzenienie

kochane ja to spadam..

pochodze po skklepach.. i cos wymysle.. mlah mlah mlah

UDANYCH WALENTYNEK
zycze
Stary 2009-02-14, 12:03   #4640
Bercia2000
Zadomowienie

poiglot
a moze pieczony kurczaczek czy piersi frytki
i taka sałatka jest przepyszna:
ogórek zielony w skórce krojone w kostke
pomidor krojony w kostke
sałata lodowa
kukurydza z puszki
fasolka czerwona z puszki
sałatka szwecka to takie ogórki konserwowe w plasterkach
sos koperkowo ziołowy taki w malutkiej torebce do rzopuszczenia z wodą nie wiem czy taki ta u was jest
majonez
pyszna polecam ja mogłabym ją samą jeść tonami

albo zrób spagetti lub pizze domową

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-02-14, 12:06   #4641
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

poiglot91 - noooo to jak w takim kierunku kombinujesz z tym jedzonkiem to ja czasem robie : piersi z kurczaka faszeruje papryką, szynką i serem, do tego fryteczki, pieczarki usmażone w całości albo takie pokrojone do posypania i sałateczka z pekińskiej. To takie moje wykwintne danie na szczególne okazje. A ja myślę że nawet jakbyś ubrała worek na kartofle to powinien mieć na Ciebie ochotę, te święto ma w sobie jakąś magię. Ty już go tam ładnie pokusisz .

manolita - mmm... karpatka, ja robiłam tylko 2 razy i nawet mi wyszła, ale mój Tż uwielbia serniki w każdej postaci i zazwyczaj takie ciacho robie, chociaż kusi mnie też żeby kiedyś wtpróbowac te ciasto z tytki KRÓWKA, bo apetycznie wygląda. No u Ciebie w sypialni tez pewnie będzie gorąco .

kuroikaze - no prosze jaka zachcianka, ja babnany uwielbiam a w cieście powiem szczerze że nie miałam okazji skosztować, pewnie pychotka. A ja swojej studniówki nie obchodziłam bo nie jest to dla mnie wiarygodne, i tak się nie urodzi w tym dniu, chyba że ktoś ma piekielne szczęście .
Stary 2009-02-14, 12:10   #4642
Bercia2000
Zadomowienie

o kurcze jeszcze czerwona papryka do tego ale poiglot już nie ma wiec przpis się nie przyda

a ja nie mam dla kogo robić kolacji pysznosci
chociaż ja walentynki spędzam z moimi dwoma kochanymi chłopczykami
a z trzecim choc na skypie poromansuję

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-02-14, 12:34   #4643
gabriellao0
Zakorzenienie

kocham KARPATKĘ ale tylko mojej mamci
innej nie próbuje nawet

MARIKA
no w terminie to też "przełknę" ale ciągle liczę na 10-20 marca

spadam poleżeć
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 12:36   #4644
pakusia86
Zakorzenienie

dziekuje kochane za komplemenciki

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
o kurcze jeszcze czerwona papryka do tego ale poiglot już nie ma wiec przpis się nie przyda

masz dwoch chlopaczkow w domku wiec sie nie smutaj... mezus niedlugo wroci i bedziecie miec wtedy super walentynki
dobrze ze jestes w ciazy bo jakbys nie byla to jakby wrocil to juz bys byla

ide cos poogladac i powoli sie szykuje do tescia, musze dzis pieknie wygladac....

DUZO MILOSCI W TEN DZIEN KOCHANE
BOBASKOW JUZ NIE ZROBICIE WIEC NIE PISZE OWOCNYCH WALENTYNEK
DUZO MILOSCI I CZULOSCI DLA BRZUSIOW BO TO CHYBA NASZE NAJWIEKSZE WALENTYNECZKI

Stary 2009-02-14, 12:46   #4645
superzabula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
manolita - mmm... karpatka, ja robiłam tylko 2 razy i nawet mi wyszła, ale mój Tż uwielbia serniki w każdej postaci i zazwyczaj takie ciacho robie, chociaż kusi mnie też żeby kiedyś wtpróbowac te ciasto z tytki KRÓWKA, bo apetycznie wygląda. No u Ciebie w sypialni tez pewnie będzie gorąco .

.
krówka jest pycha jadlam i mi smakuje, ja lubie ciasta albo bardzo slodkie, albo typowe babki

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość

Ale nam sie przepis przyda dzis sie zrobilo starsznie kulinarnie na formu
dobrze, ze masz przy sobie chociaz dwoch chlopakowzawsze mile pocieszenie jak nie ma tego glownego

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:14   #4646
poiglot91
Zakorzenienie

kochane dziekuje

ale ja juz polecialam do sklepu...i postanowilam zrobic to co tzcik poprostu lubi...

a wiec kupilam dwa filety z lososia...
fasolke szparagowa i pieczarki... i zrobie tak jak mowilam..
a na deser lody waniliowe mam.. do tego kupilam truskaweczki i bitna smietane..
starczy
..
jak zobaczy ze zrobilam mu lososia to sie napewno ucieszy...

ja

Stary 2009-02-14, 13:14   #4647
poiglot91
Zakorzenienie

kochane dziekuje

ale ja juz polecialam do sklepu...i postanowilam zrobic to co tzcik poprostu lubi...

a wiec kupilam dwa filety z lososia...
fasolke szparagowa i pieczarki... i zrobie tak jak mowilam..
a na deser lody waniliowe mam.. do tego kupilam truskaweczki i bitna smietane..
starczy
..
jak zobaczy ze zrobilam mu lososia to sie napewno ucieszy...

ja tam za nim nie przepadam

bercia wazne ze psedziliscie razem swieta wigilie.. walentynki to walentynki.. nic szczegolnego..
.. masz dwoch wspanialych syneczkow takze sama w tym dniu zakochanych nie jestes..

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-02-14 o 13:19
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-14, 13:30   #4648
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Laski, wy tu takie plany na walentynki, a ja nie mam nic...

Zrobiłam 2 andruty, jednego z masą kakaową, a drugiego z karmelową...

Ugotowałam rosołek z makaronem dla taty i TŻ (ja mam pomidorową ), no i ryż z warzywami i piersią z kurczaka...

Ale mnie zainspirowałyście i chyba wyskoczę do sklepu po coś dla TŻ. Póki go nie ma bo zaraz z pracy wraca...

Anulka - cieszę się że cię "widzę"

Ja mam taki sam ręcznik jak Bercia, ale kolor "ananasowy" z żyrafą i jest fajny.
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:31   #4649
poiglot91
Zakorzenienie

Malgosiu ja tez nie mam nic dla tz ..
jedynie co robie to kolacyjke..:P
Stary 2009-02-14, 13:39   #4650
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Kurcze a ja dzisiaj psikam jak szalona, oby mnie czasem żadne pieruństwo nie dopadło, bo tyle czasu dzielnie żyłam bez chorób, i te 3 miesiące też by mogły takie być. A ja zjadłam dzisiaj jogurta od niepamiętnych czasów i tak mnie zmuliło i zatkało że nie chce nic widzieć na oczy puki co. Tż-cik dzwonił po knajpach żeby zarezerwować stoliczek na wieczór ale niestety oblężenie wszędzie, nie dziwnie się. Więc może mój mężuś sam coś upichci, on super gotuje, więc zobaczymy .

poiglot91 - no to dostanie wypaśną kolacyjkę WALENTYNKOWĄ Twój Tż i ten deserek (a bitą śmietankę masz?) bo jeśli tak to mam pomysł .

superzabula - to daje mi do myślenia zrobię we wtorek bo wtedy mam urodzinki i poczęstuje wszystkich co trzeba . Mi smakuje też kopiec kreta jadła? ja robiłam swojego czasu regularnie .

pakusia86 - no chwwalimy bo kwitnąco wyglądasz . Zdaj relacje jak tam Cię teściu ugościł, pewnie stół suto zastawiony. A później nie zapomnij zgwałcić swojego Tż .

gabriellao0 - no moja mamusia też robila pychotka karpatkę, to była jej specjalność. Wiesz kobitko jak ja Ci zazdroszczę że Tobie tak niewiele czasu zostało, bo mi ten czas tak się wlecze że aż nie da się opisać tego . Ale pocieszysz nas już niebawem zdjątkami swojej malusiej królewny .

Bercia2000 - kochana zrobisz sobie do wieczorka walentynki z syneczkiem, może zabierzesz go gdzieś do kawiarni na deserek to i ten drugi urwisek pocieszy się jakimś owockiem . A wieczorkiem poromansujesz ze swoim mężulkiem. A jak go dorwiesz wmarcu to w progu wymolestujesz i nie tylko, i tak odrobisz zaległości w walentynkach .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości