![]() |
#2371 |
BAN stały
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXVI)
pachnące cycki- piękna sprawa
![]() Ja mam dosyć na dzisiaj wszystkiego, nawet perfum. Walentynki miałam wspaniałe ale chyba tylko po to aby rozstanie zabolało jeszcze bardziej. kurcze, myślałam, że wszystko jest w porządku... to straszne, że można się zachowywać jak gdyby nigdy nic a kilka godzin później, po wspaniałym dniu, komus tak dowalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
Jesteście niemożliwi! ;] I kochani
![]() Rachela na emocjonalnym zakręcie. Pachnie Encre Noire, bo nerwica wegetatywna od wczoraj nie daje żyć. W sumie to żyć też się nie chce. Niech się dzieje co chce.
#2373 |
Zakorzenienie
|
Testowo Piment Brulant
![]() Mąż wąchając moją szyję stwierdził: oranżadka w proszku. Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-02-14 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Przyczajenie
|
TRESOR.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Moge zapytac co sie stalo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | |
BAN stały
|
Cytat:
Często między nami bywało fatalnie, to strasznie burzliwy związek ale mimo to nigdy by mi przez myśl nie przeszło się rozstawać. Ostatnio było na prawdę dobrze, bardzo sie starałam przełamać. Jestem osobą, która nie umie ukazywac uczuć. nauczyły mnie tego poprzednie bolesne relacje z facetami- po tym wszystkim nauczyłam się trzymac dystans i zamknęłam się w sobie. od jakiegoś czasu usilnie nad tym pracowałam i wydawało mi się, że odniosłam duże postepy na tym polu. jednak od jakiegoś czasu po byle sprzeczce on zaczynał wspominać o rozstaniu. Kiedy odprowadzał mnie dzisiaj do domu nagle zrobił sie strasznie oschły a pod bramą mnie za pytał co robimy, czy się rozstajemy, że decyzja należy do mnie, on zaakceptuje każdą decyzję i chcę wiedziec teraz, właśnie w tej chwili czy się rozstajemy. stwierdziłam, że się musze zastanowic, to poważna sprawa a on na to, że musi wiedziec teraz, i od niechcę rzucił: "to co? rozstajemy się?". Odniosłam wrażenie, że strasznie mnie naciska na to żebym z nim zerwała. jakby chciał abym to ja zrobiła ten krok, a on by miał czyste sumienie. przykro mi że mu w ogóle ale to w ogóle nie zalezy i, jak sam stwierdził, obojętne mu jest to czy się rozstaniemy, czy nie... odeszłam bez słowa, cos tam za mną krzyczał ale nie słuchałam. Nie wiem co mu napisać... nawet dół nie zobowiązuje do tego by o siebie nie dbać. pachnę karmelowym masłem farmony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
Scent
#2378 | |
BAN stały
|
Cytat:
wiesz co, ja bym zaczela od tego, ze poczekalabym, az to on napisze. bo pewnie mowisz o smsie tak? fakt, po tym co pisalas, tez mam wrazenie, ze on naciskal i tak troszke szczeniacko wypalil z tym, ze wszystko mu jedno czy sie rozstaniecie czy nie... nie wiem, ktora kobieta po takiej odpowiedzi chciala byc z facetem. to zreszta troche dziwne, ze kilka godzin wczesniej pewnie w milej atmosferze spedzaliscie razem czas. moze za kilka dni mu wroci rozum do glowy? tylko czy Ty drugi raz mu zaufasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Rozeznanie
|
Hinoki CdG
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Nadgarstkowo Escada Magnetism Men
![]() |
#2381 | |
Zadomowienie
|
Gothic
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ciekaw jestem twojej opinii. ![]() --- Doprawiłem się A*menem i wybywam gdzie mnie nogi poniosą.
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
Dzing! testowo. Piękne, ciepłe i słodkie, ale ta brudna suchość....jakoś nie przemawia do mnie
![]() Czuję Iso.. jak w molekułach 1 i cos jeszcze. Nie wiem o co tyle hałasu. Zapach moim zdaniem mało "perfumowy", dziwny... edit. Po 2 godzinach jest całkiem przyjemny. Zniknęła brudna sucha woń ...Ale i tak za takie pieniądze bym nie kupiła. Nie to co Dzongkha, mrrrr... Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-02-14 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
czyli Endżi
|
Oooo!!! Rachel
![]() Ja też chyba przyłożyłam rękę do ściągnięcia Cię siłą woli do wątku, bo wczoraj około 23.30 odpływałam z zachwytu nad MV3 z próbki od Papugi i chciałam Ci esa pisać z prośbą żebyś mi w Warszawce kupiła flakon ![]() ![]() ![]() ![]() Amorito. Z własnej flaszki ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-02-14 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Raczkowanie
|
JPG Madame
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Przyczajenie
|
![]() ja dziś pachnę moim ukochanym Giorgio Armani - Code ![]() dostałam od mamy i od razu pokochałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Ja i Hypnose?! ![]() ![]() Pachnę Innocentem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
Po raz pierwszy od bytności na tym forum pachnę globalnie, do piżamki. Pachnę Amour Le Parfum na podkładzie z kremu do kąpieli i mydła z linii Vanilla Spice TBS.
Le Parfum są cuuuuudne ![]() Taaaaak, teraz pachnę jak Ciasteczkowy Monster ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
Witaj Rachela
![]() GothicAristocrat ![]() ---------------------------------------- Obecnie pachnę Dunhill London. |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Konto usunięte
|
Night aoud
![]() nareszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Rozeznanie
|
Lemon Grass and Curry Leaves i inne essential goodness of plants
![]() z indyjskiego olejku do włosów, aż żal go czymś zapsikiwać ![]() Gothic ![]() na pewno wszystko się ułoży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Zakorzenienie
|
Bvlgari Black.
#2392 |
Wtajemniczenie
|
Aromatics Elixir
![]() Szukałam dzisiaj zapachu kojarzącego mi się z upalnym letnim dniem i padło na Clinique ![]() Gothic, mam nadzieję, że wszystko się ułoży jak najlepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
pure poison weekendowo....
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
Walentynki to świństwo. Byłam dziś w kinie (film - porażka nr. 1 ), później upiłam się bułgarskim winem i drinkami z bananowym paskudztwem (porażka - nr. 2). Wieczór spędziłam w nie do końca dobranym było-licealno klasowym towarzystwie (porażka - nr. 3).
I choć obiecywałam sobie, że tym razem będzie inaczej, że to żadne tam święto, a głupi amerykański zwyczaj, złapałam doła, mimo że nadal uważam, że warto być wolnym singlem. Princesko, GothicAristocrat - ![]() ![]() W ten paskudny dzień towarzyszył mi Diesel Fuel For Life. Zaraz otworzę chyba moje dziesięcioletnie wino, które trzymałam na czarną godzinę i dopiję się na umór. Idę wziąć prysznic w anyżkowym żelu pod prysznic... ![]() Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2009-02-15 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | ||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A OI kupiłam wyłącznie dlatego, że perełka. regularnie zdrzierczej ceny bym za nią nie dała. ![]() Cytat:
Tego, czego nasłuchałam się o moim ukochanym Turmalinie żadna prukwa nie przebije. ;D Cytat:
Cytat:
Ugh! Obsceniczny pomysł. ![]() ![]() No nie. Mam trochę instynktu samozachowawczego. Toż gdybym ich sparowała utraciłabym i Królewnę, i Sałatę... A tego w żadnym razie nie chcę. ![]() Nie wiem Papuziu. ![]() Ma awarię domowego kompa, a w pracy korzystać nie może. Czasem podgląda cos u mnie... Ja przynajmniej mam to szczescie, że widuję Ją osobiście dośc często (a w przyszłości mam nadzieję nawet częsciej ![]() Cytat:
![]() Serdecznie życzenia dla bardzo fajnego TŻta bardzo fajnej Papugi. ![]() Tez leżę, ale raczej groza mnie z nóg ścięła... ![]() Cytat:
![]() Najpierw piwo (jak to my z Sałatą). A kiedy się skończylo wyciagnęłyśmy stare francuskie czerwone i Sałatw stwierdziła, że to najlepsze wino, jakie w życiu piła. Mnie też zdawało się boskim nektarem i dumam tylko, w jakim stopniu to zasługa pitych wczesniej czterech gatunków piwa... ![]() Cytat:
Na przykład niektórzy ludzie nie lubią piwa... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to już! ![]() Cytat:
![]() Daj mu szansę napisać, albo zadzwonić i umówicie się na spokojną rozmowę. Może powiedziałas coś, co on źle zrozumieł... Kurczę, pomyłki w komunikacji zdarzają się najdziwniejsze. Na przykład ja oststnio mówię pewnej znajomej (Wizażance, ale nie powiem której) w sklepie: - Pasek zgubisz. A ona na to - Seksu nie uprawiam. ![]() Okazało się, że zrozumiała - A seks lubisz. Rzeczywiście mówione szybko brzmi podobnie. Może Wam przydarzyło się coś równie głupiego? Moje dziecko miało dziś imprezę urodzinową w Rura Parku. Nie wiem, co się stało, już w drodze powrotnej wymiotował i teraz ciągle się męczy... Mam nadzieję, że to zatrucie tortem (pizzy i innych smakołyków już nie jedł), a ie jakiś wirus paskudny... Miałam iśc wieczorem do knajpy z kumplami, ale jak tu zostawić takie biedne, kochane i dzielne dzieciątko? Jutro będę dzwoniła do kolegów, czy też się potruli. Oby nie, bo to katastrofa by była... ![]()
![]() |
#2396 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja dalej Innocent |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
After disco - resztki Angel la Rose. I pewnie dym papierosowy...
#2398 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() też uważam, że walentynki to ściema. nigdy zbytnio ich nie obchodziłam i wkurzało mnie jak ktoś się nimi podniecał ![]() winko... ![]() ![]() ![]() na kino jednak narzekać nie mogę. obok mnie był fotel wolny(w ogóle sala pustkami świeciła) więc zdjęłam buciki, położyłam nogi na fotelu i podłożyłam kurtke pod plecy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oby ![]() ![]() Dziekuję ![]() Cytat:
Na prawdę, czuję się urażona ![]() Cytat:
jednak nie wydaje mi się... już od jakiegoś miesiąca oddala się ode mnie i odnosze wrażenie, że traci zainteresowanie moją osobą. Kilka dni temu minęło 3 lata jak już jestesmy ze sobą... może już się po prostu chłopak znudził? ![]() ![]() to potwornie zabrzmi... ale może chłopak ma swoje potrzeby, którym sporostac ja nie mogę i nawet nie chcę. W końcu facet ma 21 lat a to podobno wiek najgorętszy dla mężczyzn ![]() Cytat:
Jeśli będzie miał gorączkę, inne obiawy lub to się przedłuży to koniecznie niech pójdzie do lekarza! nie ma co zwlekać, tylko będzie się męczyć a domowe sposoby i zwykłe leki nic nie pomagają ![]() pachne wodą święconą- idealna na grobowy nastrój ![]() Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-15 o 02:27 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zadomowienie
|
Ja - powalentynkowo i poimprezowo - ciągle jeszcze zaciągam się moją Loulou. Stara miłość nie tylko nie rdzewieje
![]() PS: A na prezent otrzymałam niespodziankę - perfumy które mi się kilka dni temu spodobały...
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-02-15 o 03:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
Angel klasyk na rozgrzewke.
Jak zimno, niech ten snieg w koncu przestanie padac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.