|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
Margo, nie bardzo zrozumiałam, w jaki sposób mogłabym Ci pomóc, ale jak wykonać taką zasłonkę, to dokładnie jest przedstawione na Twoim rysunku. Chodzi o to, aby zrobić kanalik na drążek taki szerokości ok. 2 cm. Dokładnie to widać na zdjęciu. Ta falbanka jest po prostu częścią zasłonki, nad kanalikiem szerokości ok. 3 - 5 cm nie jest doszywana, efekt falbanki powstaje po nawleczeniu zasłonki na drążek. Na Twoim zdjęciu ta pomarańczowa tasiemka została doszyta dla ozdoby, ale nie trzeba nic doszywać. Z tego co pamiętam, to w IKEI są takie gotowe zasłony, tylko długie, są też gotowe drązki, które można montować nad oknem.
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Widze, ze tu malo walentynkowo.
U nas tez. SPalam do 11.30, kiedy to obudzil mnie budzik (!). Poszlam na fitness. Wrocilam, oprysznicowalam sie i od tego czasu jem i siedze na kompie. bardzo przyjemne walentynki. Niebawem przejde z jedzania junk food (czyli suszone mango + zdrowe chipsy all natural - to jest najbardziej "junk" jak u mnie sie da) do jedzenia obiadku, czyli mojej zupki, a na deser kota w malinach. Mniiiiiiam Obejrzalabym jakiegos filma, ale mamy w domie tylko 1)depresyjny film o sparalizowanym czlowieku walczacym o prawo do eutanazji 2)zestaw filmow Hiczkoka 3)zestaw filmow Almodovara.
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
Wlaczylam sobie walnientynkowy song:
http://www.youtube.com/watch?v=TEP-t9ONubw
![]() |
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pyknij z Almodovara..
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
dla mnie to jest typowo walentynkowe
http://www.youtube.com/watch?v=33LeYVDDlL0 ![]()
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to z przekory ![]() ![]()
![]() |
#1118 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem,jak to ma wyglądać w mojej wizji,ale gorzej z wykonaniem ![]() Cytat:
co do firan to mam hopla na tym punkcie. wklejam wam moją własnorecznie zrobioną kompozycję. mam sporo starszych firanek,lub te,ktore się mi znudziły.kombinuje jak mogę i sa niepowtarzalne. mieszkam na parterze i jestem zmuszona miec firany,oraz rolety. z racji tego,iż sypialnie sa od północnej strony i mało światła wpada,zdecydowałam się na zazdroski (wścibscy sąsiedzi) i ozdobna góra Cytat:
gorsza sprawa ze znajomym.przez pogodę nie pojechałam do pracy,a on dzwoni i mowi,że czemu nie przyjechałam,bo ma dla mnie kwiatka. ![]() lubię go,ale bez przesady.dobrze,że mnie nie było ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
|
Kochane Moherki... Charles Aznavour - SheWspaniałą Miłość Niech Wam Przyniesie i Opieką Otoczy św. Walenty http://www.youtube.com/watch?v=d_pXZ-hDVxw Wersja włoska http://www.youtube.com/watch?v=HkBQH8euYno&NR=1
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-02-14 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
to ja się dołączę.
życzenia na powaznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
życzenia na wesoło.
I I I I V ...UWAZAJ! TY TEZ MOZESZ ZOSTAC CZYJąS WALENTYNKą. ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-02-14 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Miłość: rzeczywistość w krainie fantazji. Charles Maurice Takiej miłości Wam i sobie życzę Moherki kochane
#1123 |
Zakorzenienie
|
Margo Eva mnie uprzedziła i napisała co i jak
![]() Wersja moja brzmi...trzeba zrobic dziurke,żeby kija można było włozyc znaczy drazek ![]()
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
To i ja wam zycze smacznego jajka, wesolego karpia i oby ten rok nie byl gorszy od poprzedniego. Zaraz zaraz, czy ja czegos nie pomylilam?
eee macie piosenke romanticnom: http://www.youtube.com/watch?v=2bMVn...eature=channel
![]() |
#1125 |
Nie depcze krokusów
|
margo - musisz mieć bardzo ładnie w domu...
Santos - Witkacy i zestaw filmów dla samobójców ![]() Mykam na imprezkę, będziemy świętować dzień Cyryla i Metodego, patronów Słowian.
![]() |
#1126 | |||||
Raczkowanie
|
Znowu kilka dni mnie nie było, ale wróciłam
![]() Złapałam zlecenie i dziergałam na komputerze model 3d budynku. Długo to trwało, ale juz skończone ![]() Na rozmowie okazało się, że chca mnie zatrudnić i to na niepełny etat tj. chciałam. Nie ustalilismy jeszcze szczegółó typu np. płaca ![]() Cytat:
![]() Poza tym, ruja po sterylizacji też się zdarza, np. u mojej kotki (bałam się, że coś było nie tak z zabiegiem, ale dowiedziałam sie, że tak po prostu może być). Cytat:
![]() Do samej spódnicy dopasujesz wiele rzeczy - zestawy, które wkleiła Eva są świetne ![]() Cytat:
![]() Nie rozumiem tez bezkrytycznej mody na rurki. U mnie na wydziale nosi je nie tylko wiekszość dziewczyn, ale i chłopaków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szpiegu, to bardzo ciężka sytuacja, ale masz rację - nie możesz dać się zaciągnąć na dno rodzicom. Jeżeli udało by się zmusic mame do zmiany zachowań, wyjścia z tej sytuacji, to nawet bardziej byś jej pomogła niż tylko dając pieniądze - oczywiście to trudne i mama może się na to nie zdobyć. Trzymam kciuki żeby się ułożyło najlepiej jak się da, żebyś szybko sie wyprowadziła na swoje itd. ![]() Paulino, podziwam Cię ![]() Mam nadzieję,że Twój Niedzwiedź też zachowa rozsądek i potrzebną zimną krew, potrzebne żeby J. nie weszła wam teraz na głowę, nie zasiedziała się w domu i nie utrudniała Wam dalej życia. No tak, wszystkiego najlepszego ![]() DOPISEK: napis zasłoniety prze logo wizaż ![]() "SOMETIMES YOU HAVE TO LOOK BELOW THE SURFACE TO UNDERSTAND WHAT SOMEONE'S TRYING TO SAY." Przy wielocytowaniu znikło mi kilka wiadomości, ale pamietam na pewno, że chciałam pogratulować Darii i Lunie ![]() Wisienkom też gratuluje kota ![]() ![]() Reijel, jak się skończyło z poprawa u tej doktorantki? Mam nadzieję, że nie robiła problemów i zrozumiała, że to przypadek losowy ![]()
life is a series of mishaps but every now and then one of those mishaps goes wrong and things turn out well Edytowane przez espera Czas edycji: 2009-02-14 o 22:09 Powód: dopisek |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
Zmieniłam wystrój akwarium, może teraz raczy ruszyć tyłek na korzeń i się wygrzać :P Dolałam też wody, żeby miał więcej przestrzeni do pływania
![]() ![]() TŹ wrócił cały i zdrowy (i trochę więcej kilogramów obywatela do kraju przyjechało), kopsnęliśmy się do sphinxa na obiadokolację (pychota, zamówiłam stek sułtański - a zawsze była shoarma ![]() ![]()
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy to nie aby chcica macierzyńska? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie zrobiłas to lokum dla małego przystojniaka ![]() Doszłam do wniosku,ze wodne zwierzeta wymagajace akwarium chyba sa drozsze w utrzymaniu niz inne ![]() Przy moim całym zoo nie ma tyle wydatków i pracy,co przy rybkach. Zeby jakos pobawic sie z nimi dało to jeszcze rozumiem.a tu ani pogłaskac-bo jak to rybke głaskac,no nie da się ![]() ![]() Pływaja w tym akwarium w tą i nazad ![]() chomik mi cos swiruje,nie je nie pije a chodzi i żyje-dosłownie.Nie wiem czy to jego wiek juz mu się we znaki daje,czy tez towarzystwo papug,które cały dzień mu nad głowa cwiergola nie służy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sierściuchów nie mogę :P Cytat:
Oj tak, drogie to wszystko, ale to jednorazowe wydatki (oprocz akwa, bo bede musiala kupic wieksze, ale na razie nie mam miejsca), i na lata ![]() Ja chciałam żółwia zamiast rybek, bo jednak on się jakoś bawi, mozna na rękę wziąć, pocieszne to takie jest ![]() Może papugi jednak? Ile lat ma chomik?
![]() |
#1131 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję za uznanie w temacie modowym... takie moje małe hobby ![]() Ciekawe spodnie szwedy można kupić w Marks&Spencer, też widziałam w Debenhams (nie wiem, czy jest w Polsce ten sklep). Cytat:
Eli, akwarium jest super, ale dlaczego nie pokryłaś dna kamykami? "Podłoga" w Twoim aqua jest pusta, zobacz na zdjęcie, które załączam. Cytat:
Doszłam do tego samego wniosku ![]() Eli, a tak podobnie wyglądał Twój Edgar jak tylko się wykluwał... słodziak ![]()
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-02-15 o 07:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Konto usunięte
|
Witam Moherki
![]() O 13 mam egzamin, potrzymacie kciuki? Umiem średnio. Postawiłabym sobie 3, głównie za elokwencję i soczystość wypowiedzi ![]() Głowa mi pęka, jednak ja potrzebuję słońca, by się czuć dobrze. A jutro idę na szkolenie jakieś "Sznurki i dziurki, czyli coś z niczego". 5 godzin czystej radości z cięcia włóczki, papieru, pudełek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10984773]
O 13 mam egzamin, potrzymacie kciuki? Umiem średnio. Postawiłabym sobie 3, głównie za elokwencję i soczystość wypowiedzi ![]() Głowa mi pęka, jednak ja potrzebuję słońca, by się czuć dobrze. A jutro idę na szkolenie jakieś "Sznurki i dziurki, czyli coś z niczego". 5 godzin czystej radości z cięcia włóczki, papieru, pudełek ![]() Trzymam kciuki... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Słońce dla Ciebie wraz ze śniadaniem... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 |
Konto usunięte
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |||
|
Cytat:
Salon - pastelowy groszek - ja dałabym inny, bardziej stonowany kolor, tym bardziej, że salon ma być też miejscem reprezentacyjnym - mój typ, to Pastel Beige - ciepły beż - S 1010-Y20R lub S1010-Y10R - bardzo ładnie komponują się z nimi wszystkie kolory mebli, ale najładniej wygladają te ciemniejsze, wiśnia, orzech, brąz. Do tego sofy w ciemnej czerwieni i dużo roślin. Jedną ścianę można pomałować na kontrastujący kolor - ciepły zielony - S2020-G, lub ciepły purpurowy - S4030-R10B W oknach firanki koloru beżowego i zasłony w wybranym kolorze nawiązującym do tej jednej ściany. Nie polecam koloru białego w części jadalnej, lepiej dać kolor ciepły, może własnie tutaj tą ścianę z oknem pomalować na mocniejszy kolor? Korytarz mógłby być w kolorze salonu, lub pastelowym odcieniu tej jednej ściany z salon - od zieleni S2020-G - korytarz - jasna zieleń S1010-B90G, naomiast od purpury S4030-R10B - korytarz - różowy S1020-R10B. Cytat:
Proponuję morską / kosmiczną przygodę trochę urozmaicić. Wszystkie ściany pomalować kolorem - jasny niebieski - S1010-R90B - i na każdej ścianie pomalować pas silniejszego koloru - zacząć 50 cm od podłogi, szerokość pasu 120cm - kolor zgaszony niebieski - S5030-R90B - na tym pasie dookoła pokoju wieszać obrazy. Sypialnia - zdecydowanie kolor brzoskwiniowy - najładniej wtedy prezentuje się nasze ciało - S0510-Y60R lub S0510-Y50R Cytat:
Sofa - jeśli jest w kolorze ciepłym, to będzie się miło na niej siedzieć. Kolor czerwony, pomarańczowy lub brązowy pomagają w utrzymaniu rodzinnej atmosfery.
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10984773]Witam Moherki
![]() O 13 mam egzamin, potrzymacie kciuki? Umiem średnio. Postawiłabym sobie 3, głównie za elokwencję i soczystość wypowiedzi ![]() Głowa mi pęka, jednak ja potrzebuję słońca, by się czuć dobrze. A jutro idę na szkolenie jakieś "Sznurki i dziurki, czyli coś z niczego". 5 godzin czystej radości z cięcia włóczki, papieru, pudełek ![]() ![]() trzymam kciuki- ![]() Cytat:
ja miałam już wiele zwierząt prócz psa,ale nie zgodze się na kolejne.rybki sa ostatnie ![]() za każdym razem rodzinka mnie namówi na zwierzaka,obiecując,że beda robić przy nich. potem okazuje się,ze gdyby nie ja zwierze umarłoby. na rybki tez dałam się naciągnąć mojemu na jego 30-te urodziny kupiłam akwarium. fakt,ze fajnie to wyglada,ale ile kasy już w to włożyłam?doszłam do wniosku,ze będe hodować żółwie wodne.z rybek nie ma takiej pociechy,jak z zółwia.jak pozdychają rybki te co się zostały dokupie do pary ![]() ![]() EVA-kolory do pokoi sa super.oczywiście wszystko według gustów,jednak ja nie jestem przekonana do różowego. ![]() osobiście nie cierpię tego koloru.dodatki mogłabym znieść przebywając tam,ale ściany?za bardzo przytłoczyłyby mnie. moja mamusia pomalowała ściany sypialni na błękit i rypnęła sobie rózowe dodatki ![]() oczywiście jako dobra córka kupiłam jej pod choinkę różowy koc na łóżko sypialniane.kolor ładny,ale jak dla mnie zbyt cukierkowaty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Wtajemniczenie
|
Witam niedzielnie
![]() Szaja, zaciśnięte ![]() ![]() Dziewczęta, za mnie również proszę trzymać kciuki, aby na dzisiejszych imieniach teściowej nie został poruszony temat mojego wesela/poprawin, bo nie ręczę za siebie. Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Konto usunięte
|
Maddie, trzymam
![]() A teraz wybywam do Katowic na sprawdzenie mojej wiedzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Szajuś i Malla ![]() ![]() ![]() Elli staruszek jest z niego ![]() Margo u mnie te zwierzaki to od rodziców i sióstr,jako prezent dla dzieci ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.