|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Agatko ale zdzierstwo za makijaż wykonany takimi kosmetykami
nie dziwię się, że jesteś wkurzona. Ale masz pechowy dzień Rosette niestety nie polecę Ci konkretnych modeli, bo nie mam rozeznania ale generalnie dobra jest firma Bosh, jak dla mnie to wiodąca firma na rynku sprzętów AGD, mamy lodówkę i zmywarke Bosh i jesteśmy b. zadowoleni |
|
|
|
#2372 |
|
Rozeznanie
|
Polecam ten watek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=212144
|
|
|
|
#2373 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle kasy za makijaz takim kosmetykami?Faktycznie lepiej poszukaj profesjonalnej wizazystki.Moja uzywa kosmetykow MAC,ktore naleza chyba do najlepszych na rynku i bierze praktycznie tyle samo.Tamta to jakas naciągaczka
|
|
|
|
|
#2375 |
|
Rozeznanie
|
A oto nasza kolacja i deser...
do deseru jeszcze nie doszliśmy, bo przed makaronem zjedliśmy świeże jeżyny, mniam... no faktycznie AgatkaL przepłaciłaś za makijaż, moja wizażystka bierze 100zł, niestety nie ma strony internetowej, ale pokaże Wam zdjęcia wykonanego przez Nią makijażu do jakiegoś tam konkursu. http://www.glazel.pl/index.php/pol/G...-Plock/Galeria |
|
|
|
#2376 |
|
Wtajemniczenie
|
No trudno...mam nauczkę
![]() W każdym razie teraz siedzę już sobie wyszykowana i umalowana pięknie po swojemu i czekam na TŻ i jedziemy na ballll Mam nadzieję, ze juz nic mnie dzisiaj nie spotka pechowego...heheOlka..kolacja wygląda jak w restauracji SUPER
|
|
#2377 |
|
Zadomowienie
|
jakiś dół mi dziś dokucza
wszystko mnie wkurza...podjadam więc czekoladki walentynkowe od TŻ a miałam zacząć się odchudzać
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie miescie 70 zl to jest max, a wizazystki ze swoimi gabinetami biora srednio 50, moja kosmetyczka nie ma wlasnego studio ale ma w domu gabinet i place 20 zl za makijaze kosmetykami chanel, inglot, yves rocher, loreal, ma bazy, fixatory, korektory, ogolnie wszystko kolacja wyglada super IDEALNY CHŁOPKA DLA MOJEJ DZIEWCZYNY - hmm filmik z porypana fabula, najgorszej produkcji polskiej, ale ogolnie mial troche smiesznych momentow, dal dosc rade
|
|
|
|
|
#2379 |
|
Rozeznanie
|
Kurde, już trzeci mój post w ciągu kilku dni i NIKT mnie nie zauważa
...
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka no dobra ale jakiej firmy miala ten podklad z saszetki? bo mogla miec jakis dobry, w dodatku to higieniczne jest i nie roznosi sie zarazkow i bakterii.
![]() Ponadto sama się malowałam na wesele podkladem od Hean z bazą, cieiniami Sensinique i bell i wytrzymalo cala noc No ale gdybym byla profesjonalna makijayztska to raz ze bym takimi cieniami nie umalowala a jak juz to na pewno 90zł bym za to nie skasowala ![]() Apropo podkaldu, moja mamuska wyprobowala podklad sceniczny od... soraya chyba, i sobie chwalila jupik ja sie ez swoimi zaproszeniami podniecalam ![]() daysy pokaz jaka zamowilas. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-02-14 o 20:24 |
|
|
|
#2381 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jupiku nie smutaj się !!! zaproszenia jak już pisałam macie bardzo ładne! Edytowane przez ^olka^ Czas edycji: 2009-02-14 o 21:19 |
|
|
|
|
#2382 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie,
jestem tutaj od wczoraj a wiec dopiero poznaje Wasze forum...czy mozecie polecic mi fryzjera i kosmetyczke z Poznania lub okolic??? Chodze i szukam fachowca, ale im wiecej tych prob tym gorzej na tym wychodze....boje sie ze na slub o7.o8.2009 nie znajde porzadnej kosmetyczki i fryzjera......mieszkam od niedawna w Poznaniu..... |
|
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
^olka^, atomufka... agusi87 chodziło bardziej chyba o to, że AgatkaL zapłaciła 90zł za makijaż wykonany tanimi kosmetykami... i próbkami
Ja również uważam, że to o dużo, dużo, za dużo jak za taki makijaż.
|
#2385 |
|
Raczkowanie
|
hej hej jak walentynki ja dostałam słodkiego misia i on też mi dał misia a oboje niewiedzieliśmy co kupujemy sobie
fajnie jest dobra uciekam jutro postaram więcej tutaj poprzebywać bo dziś jakoś mi to niewychodziło papapa
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam juz makijaz probny,dziewczyna maluje rewelacyjnie wiec polecam. Natomiast jesli chodzi o fryzjera to sama szukam.W kwietniu zamierzam sie wybrac do salonu Ekstarktt na garbarach-podobno swietnie czesza. |
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre kosmetyki to podstawa ale i technika ich nakładania
Kasiaher ma rację.Ja osobiście wiem , że nie należy malować klientek kosmetykami dostępnymi na rynku detalicznym. Z marek profesjonalnych polecam: Marry Kay , ArtDeco, Maluwilz... ja natomiast z polecenia szefowej maluję na : MaxFactor, Dior, IsaDora wiem , że można je dostać również na rynku detalicznym ale... są dośc drogie i nie każda z nas może sobie pozwolić na skompletowanie zestawu kosmetyków z tych fimr do uzytku domowego. Pokaże jak zmalowalam koleżankę ale jak mi Tż kompa naprawi bo... teraz czytnik kart jest "koniem trojańskim" zwariowałmi antywirus. Pokaże również moją sukienkę ślubna bo ją dziś zamówiłam!!!!! |
|
|
|
#2388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
walentynki zaliczone...wypiłam piwko, zrobiłam kolację do pracy TŻ i obejrzałam na canal + dwa walentynkowe filmy ...na p.s kocham cię się poryczałam, a przy rozmowy nocą nawet kilka razy sie usmiechnęłam...teraz kąpiel i lulu...dobranoc
|
|
|
#2389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2390 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie skończyliśmy oglądać "Australię" z Nicole Kidman, polecam. |
|
|
|
|
#2391 |
|
Zadomowienie
|
no to pokaż
czekamy
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
A co tu tak cicho? Jeszcze śpicie pewnie. Ja już nie mogłam spać, chociaż w niedzielę, to lubię sobie pospać do 10. Jak wam minęły walentynki? Bo mi miło i romantycznie. Wypiliśmy szampana, zjedliśmy dobre ciacho i oglądaliśmy film Przypadek Benjamina Buttona. Mi się podobał, a mojemu Tz średnio. Najbardziej oczywiście byłam zadowolona z ładnej kartki, którą wypisał osobiście, nie tam z jakimś wierszykiem (jak ja ![]() Ja chcę, żeby malowała mnie przyjaciółka. Ma do tego talent, tylko właśnie nie wiem jakie kosmetyki dobrać, żeby makijaż przetrzymał noc. Doradzicie coś? Tylko proszę całymi nazwami, bo ja się nie znam
|
#2393 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,,,,Hejka ![]() Właśnie wróciłam od fryzjera i makijażystki...Powiem jedno...O ZGROZO !!! Makijaż zmyłam w przeciągu 5 min od powrotu do domu - Pani pseudo wizażystka nie posiadała nawet korektora pod oczy...nie mówiąc o bazie pod cienie czy fixatorze !!! JEstem wściekła, bo wydałam 90 zł a makijaż (wogóle ciężko to tak nazwać) gorzej niż źle...Malowała mnie jakims podkładem z saszetki, cieniami Ruby Rose i Hean (które do najtrwalszych nie należą), więc chyba nie muszę dlaej tłumaczyć !!! Fryzura...taka średnio...później wrzucę fotki z balu. Ech...posostaje szukać naprawdę profesjonalnych makijażystek dziewczyny !!! a ja to już stwierdziłam, ze zrobię sobie jednak makijaż sama...buuuuuuuuuuu ,,, rzeczywiście słabiutko , ta baba jakaś niepoważna że za taką kase taki makijaż robi trzeba było jej wygarnąć jak tak można mam nadzieje że bal był super i jak juz wstaniesz to opowiesz jak było ,,,Cześć kochane Ja wczoraj zrobiłam naleśniki z pieczarkami, kurczaczkiem i serkiem zapiekane, mniam mniam muszę powiedzieć ![]() Dziś jedziemy za agd się porozglądać, może coś kupimy od razu, teraz trochę obniżek jest w sklepach a że mam kilka rzeczy spisanych co nas kiedyś interesowały, to sobie porównałam ceny czy faktycznie jak jest napisane, że coś kosztowało 2000 zł a teraz kosztuje 1600 zł to czy to nie jest tak, że to wcześniej też kosztowało 1600 zł a oni dla picu napisali, że to niby droższe było a teraz tyle taniej jest, no i nie oszukują, bo na tych towarach co nas interesowały faktycznie cena przed obniżką jest taka jak ja mam zapisaną, namotałam chyba trochę, ale może ktoś coś zrozumiał ,,,,napewno były pyszne az zgłodniałam mniam mniam a i życze udanych zakupów napewno cos znajdziecie![]()
|
|
|
|
|
#2395 |
|
Raczkowanie
|
a tak pozatym to wstałam niedawno z moim Tż i zjedliśmy śniadanko ale on już niestety pojechał a ja sama w domku jestem dopiero o 17 00 będzie
tak długo trzeba czekać![]() walentynki oczywiście nieobeszły się bez sprzeczki i to o co ? o głupoty oczywiście. ale później juz było dobrze tyle że mój TŻ był zmęczony bardzo a niestety w domku go raczej nieoszczędzaja a w przacy tez jest różnie więc o 23 to już śpiochał, a więc walentynki dopiero ciekawsze były rankiem . każdy wypoczęty był
|
|
|
|
#2396 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
główka dogóry napewno wszystko będzie dobrze i się ułoży i nie zmieszcze się w rzadną suknie ślubna jak tak dalej pójdzie. |
|
|
|
|
#2397 |
|
Raczkowanie
|
moje drogie uciekam coś posprzątać , wy wszystkie jeszcze śpiochacie napewno a więc papapapa
|
|
|
|
#2398 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien diobry
Rosette to nam pozniej napisz czy dopisuja ta cene dla picu by podjarac klienta ![]() Ja po wczorajszym obzarstwie napilam sie herbaty z senesu. I zapomnialam jak moje jelita na nia reaguja - skurcze mam jelit jakby mi ktos przebijal je czyms tepym. Normlanie umieram. aaaaaaaaaaa wczoraj dzonwila tz siostra ze wlasnie w galerii handlowej panna mloda w sukni jezdzila po schodach ruchomych Ja tak samo chce ![]() Z tym ze oni byli poooznym popoludniem po 18 -19lekko - wiec ludzi mnostwo. A ja chce jechac w poniedzialek po slubie z samego rana - wiec ludzi nie powinno byc wcale
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

nie dziwię się, że jesteś wkurzona. 

,,,,
a i życze udanych zakupów napewno cos znajdziecie