|
|
#2881 |
|
BAN stały
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
ultraviolet gratuluje
no i ultraviolet to też mój faworyt
|
|
|
|
#2883 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję kolekcji i życzę realizacji jeszcze wielu zapachowych marzeń! |
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączą nas I love love i ultraviolet , czaję się też na lolitke EDP |
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Policzyłam, że mamy 8 wspólnych zapachów To chyba połowa mojej kolekcji
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Ten widok mogłaś nam darować.
Cytat:
Miło, słodko i dziewczęco. 6 zapachów, które lubię. Gratuluję. |
|
|
|
|
#2888 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję! Cytat:
Cytat:
Czyżby brat zapachowy? Zresztą, z tego, com spomiędzy wierszy zgadła, ma na imię tak samo, jak mój Brat Najlepszy. ![]() Pogratuluj mu pięknie. A tu 15 przyczyn mego zachwytu: -CdG Zagorsk Avignon, Jaisalmer -L'Artisan: Fou d'Absinthe, Tea for Two, Statkus -Idole -smocza familia: EdP -Tumulte, Gucci PH -Black Bvlgari, CdG 2 Man -Gaiac -Ogrodek Srodziemnomorski Cytat:
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2009-02-13 o 15:53 |
||||
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak mysle, ze masz brata zapachowego Poza tym, ile razy widze rozkosz na Jego twarzy, gdy uzyje Gucci PH, Avignon czy Jaisalmera, mysle, ze jest takze zapachowym bratem Sabbath, przynajmniej przyrodnim ![]()
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-02-13 o 19:13 |
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Ultraviolet, ja jestem pewna ze kolekcja bedzie sie powiekszac. Juz sie nawet powiekszyla, pstryknij to co dzisiaj dostalas;-)
|
|
|
|
#2891 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo fajniej, niż choćby majtkowy błękit. ![]() Cytat:
fakt, że Wikingi pewnie miałyby problem z oryginalną wymową. Zatem zgadłam imię. Cytat:
Cytat:
|
|
#2892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() , dlatego odpisuje dopiero teraz.Dziekuje w imieniu Meza za tak przychylne opinie na temat Jego perfum ).Powinnam jeszcze dodac, ze oczywiscie umknelo mi jeszcze kilka flakonow: Opium PH i jego limitowanka+ Ambra i Sandalo Etro, ktore podrozuja z Grzeskiem w roznych plecakach ![]() Ach, co do zdjec mojej kolekcji- nie chce nic obiecywac, zeby nie zlamac danego slowa, ale postaram sie to zaplanowac od str. logistycznej ![]() Papugo- przesylam Ci pozdrowienia od brata zapachowego |
||
|
|
|
#2893 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziekuje wszystkim ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#2894 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Iceflower - świetna kolekcja
Taka ciepła, zdecydowana, mocna, orientalna, słodka. Uwielbiam OI, HP (też je mam w swoim zbiorku), podoba mi się Organza klasyczna, LouLou, Coco, C.Chanel, Poeme.... Uwielbiam takie "konkrety"
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-14 o 14:42 |
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę sie z dzisiaj przybyłego włochatego serca CdGarcons i wkleję swoją uaktualnioną kolekcję.
Zrąb pozostaje taki sam, coś ubyło, coś przybyło.
|
#2897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Możesz coś napisać o poduszce CdG(bombowy flakon ).A co to za Lutens?Douce Amere?
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę odkrywcza twierdząc, że twoja kolekcja Koto, jest bardzo "Kotowa"
Przemyślana, zwarta. Bardzo dużo zapachów z twojej kolekcji nie znam. Właściwie tylko Perles ( które bardzo lubię)Shalimar ( który po okresie "fujowania" zaczęły mnie bardzo fascynować oraz Cristalle,24 F i Mitosuko.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-14 o 17:05 |
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Poduszka od dawien dawna mnie kusiła- spotykałam się z nią na gdańskich spotkaniach np w postaci druciaka. Niby aldehydy- których nie za bardzo czuję, i szypry- tak, te są. Ciemnawy zapach dziwnie mnie kojący, choć łagodny nie jest w żadnej mierze. Ma klasę. Madziku jak byś miała chęć coś poznać, to da się zrobić! A Shalimar mnie wciągnął. Mam wersję Leggero- już tylko kilka kropli na dnie. I zastanawiam się, który mam teraz kupić, bo że pragnę go mieć, to nie ulega watpliwości.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-02-14 o 17:11 |
|
|
|
|
#2900 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj dawno tu nie zaglądałam - gratuluję wszystkim kolekcji
Ultraviolet - u Ciebie dziewczęco, nie moje klimaty, ale lubię Little Black Dress ![]() Poza tym większośc zapachów z Twojej kolekcji z przyjemnością wącham na innych Iceflower - duuużo nas łączy, widzę, że lubisz konkretne zapachy - Poeme, Organza, Lou Lou, Coco. Tresor - podziwiam... może kiedyś spróbuję poużywac Nie wiem co u Ciebie robi Innocent Dla mnie piękny ale za brak trwałości poleciałKattarino gratuluję męża Mojemu wszystko jedno czym pachnie.... no może nie do końca bo ucieszył się jak zaprzestałam spsikiwania go BC ![]() Koto - co tu napisac - imponująco u Ciebie, bardzo Twoja kolekcja Żadnego ze znanych mi zapachów które widzę na Twoich fotkach nie udało mi się oswoic.No, ale Shalimar kocham na zabój
|
|
|
|
#2901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne kolekcje!
Koto - zawsze podziwiałam Twoje zbiory, są inne niż wszystkie Zazdroszczę Mitsouko i Shaal Nur
|
|
|
|
#2903 | ||
|
Wiedźma
|
Dziewczyny, gratuluję serdecznie pięknych kolekcji. każda jest inna i każda zachwycająca.
Cytat:
O tym, że zapachowy skarbiec przedstawiony na Twoim zdjęciu uważam za zachwycający w świetle powyższych statystyk nawet pisać nie muszę. Ale napiszę. Arcypiękny zbiór zapachów. Ze szczególnym poruszeniem zerkam na Nemo, mój ostatni łup, którym wczoraj zaraziłam Sałatę. Jest wstrząsająco piękny, niepodobny do niczego innego na świecie... Kojarzy mi się z dzikim mustangiem na prerii... Cytat:
Sam zbiór zapachów jak zawsze - budzi we mnie podziw i rodzaj respektu jak przy kontemplowaniu wielkiej sztuki. Takie są piękne i dystyngowane. ![]() I zarazem kotowo charakterne. ![]() Bardzo piękny zbiór zapachów. A najpiękniejsze w nim jest to, że ma tak wyraźnie Twój charakter. A puchate CdG urocze jest, rzeczywiście.
|
|
#2904 |
|
Rozeznanie
|
Kattarino,
po prostu oniemiałam z zachwytu na widok kolekcji Twojego Małżonka, co najmniej 70% chciałabym koniecznie posiadać osobiście ![]() Gratuluję tak pachnącej "drugiej połowy" |
|
|
|
#2905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edyto, dziękuje, tak strasznie konsekwentnie to nie jest- pojawiły się słodziaki z Douce Amere i jeszcze mam następne słodkie plany. Cytat:
Cytat:
Chciałam pokazać złocistość większości płynów- no i wyszły złote.
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Koto, pięknie jest, faktycznie - złociście
Łączy nas smukła flaszka Cabaret oraz (u mnie po odrobinie) Jil No 4 i Shalimar. Puchate serducho urocze. Diva mnie intryguje. ![]() Aha! i dzięki Tobie pomału ostrzę sobie dziób na Sacre, wiesz? ![]() Nie rozpoznaję butelki z kokardką obok Cristalle, ani Allegorii - napiszesz, co to?
|
#2907 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
Innocent to była chwilowa letnia fascynacja. I znowu czeka na lato, żeby fascynacja odżyła.
|
|
|
#2908 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)pięknie, trochę klasycznie, trochę słodko, trochę zdecydowanie. I nawet trochę wspólnie ze mną ![]() Cytat:
![]() No żartuję oczywiście. Na całe szczęście nie jest tak źle, ale żeby aż tak dobrze to Cudowne zapachy, kilka z nich jest nawet bardzo moich. Hermesy, Pi, Idole, Gaiac... O tak ! Tym to ja sama lubię pachnieć ![]() Co za facet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dość konkretny i zdecydowany. A puchate serce topi moje serce. Flakonik do przytulania ! Zapach też taki przytulasty ? ![]() Ehhh... Aż serducho mi szybciej bije po obejrzeniu tych ostatnich zamieszczonych kolekcji... Chyba znowu wpadłam w sidła nałogu Jak dobrze być w domu
|
||||
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetliście i złociście u Ciebie i .... przytulnie za sprawą białego puchatego serca ![]() przedziwne, ale to serce pasuje do reszty, może to z powodu Twojego Złotego Serca co to za AA u Ciebie stoi ? |
|
|
|
|
#2910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam kiedyś znajomą sprzedawczynię w sklepie z ubraniami, na moją prośbę, żeby coś poleciła- podsuwała mi pod nos taką bluzkę, która na wieszaku wyglądała jak pół nieszczęścia, po którą bym nigdy w życiu nie sięgnęła, a jak się założyło..było świetnie. Z Divą jest podobnie. Z kokardką to Cabochard. A Sacre- jest warte posiadania. Potem wychodzi na mnie daje słowo- mocna, gorzka czekolada... i ten pieprz na początku.. Cytat:
.Zapach w sercu nie jest z tych przytulastych. Raczej jest kontrastem z tym białym puchem. Chyba bardziej pasuje wersja druciana... albo szklana. Cytat:
Czasami jest na mnie wybitny, a czasami kocie siuski niestety. Poczekam do lata, zobaczę, jak się będzie zachowywał. I dziękuję Ci.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.

no i ultraviolet to też mój faworyt

moje pierwsze nabytki od ktorych zaczela sie mania)
)

Zresztą, z tego, com spomiędzy wierszy zgadła, ma na imię tak samo, jak mój Brat Najlepszy.