|
|
#3631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Hello
![]() Cytat:
Nigdy nie umiem się oprzeć słodyczom
|
|
|
#3632 |
|
Raczkowanie
|
ja wstalam,
zjadlam dwie buly i pije owocowa herbatke dzis mam ostatni dzien ferii, jutro pobodka 6.30 :P masakra to wstawanie mnie przytlacza... |
|
|
|
#3633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
ja w 1 edzien po feriach nie bylam w stanie wstac na 1 godzine;p
|
#3635 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ale nic...pochodzę...może jeszcze przecenią i będę miała uczucie super okazji ,może się jednak skuszę...pożyjemy zobaczymy
|
|
|
#3636 |
|
*sportaddict*
|
Zuziunia, jestem PEWNA, że ułożysz sobie życie, tylko powoli, bez cisnienia, najpierw skup się na sobie, porozpieszczaj siebie, a jak Ty będziesz szczęśliwa, reszta ułoży się sama, zobaczysz
edit: chyba znalazłam coś dla siebie http://www.mentalista.pl/the-mentalist
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-15 o 12:21 |
|
|
|
#3637 |
|
BAN stały
|
czekolada pokazuj swoje nowe clipy. prosimy
|
|
|
|
#3638 |
|
Rozeznanie
|
Haha to wcześnie zaczynasz tłusty czwartek
Ja też tak mam, dzisiaj zjem a od jutra dietka tak zawsze sobie powtarzam i żadnej dietki nie ma
|
#3639 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie moge dziewczyny. Właśnie zafarbowałam sobie włosy po raz pierwszy farbą fryzjerską ale strasznie mi się nie podobają jak na razie. Miał być złoty blond a są takie totalnie jasne takie, jak miałam kiedyś masakra. Następny raz pofarbuje sobie na jakiś miodowy blond, no ale to następny raz właśnie, gdzieś za miesiąc conajmniej. I te włosy teraz przez cały czas będą jeszcze na bardziej zniszczone wyglądać.
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
ahahha bo ten czwartek to tak w dupe jakos w srodku cholera nie no ja od jutra napewno;;d;d;d
|
#3641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
XS-ka Ty masz inicjaly P.S.? |
||
|
|
|
#3642 |
|
Raczkowanie
|
...macie rozwiedzionych rodzicow? z kim mieszkacie? jak sie uklada Wam z jednym rodzicem? bo mi chyba coraz gorzej...
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty nie smuć sie... skoro sie rozwiedli mieli powod a pomysl ze przy sobie pewno by sie meczyli i lepiej by nie bylo. Domyslam sie ze w takich sytacjach jest ciezko ale oni obydwoje Ciebie nadal kochaja. A to ze teraz jest zle..ehh Slonko zawsze jest jakis czas w ktorym jest zle ale za to pozniej jest o wiele lepiej ![]() trzymaj sie
|
|
|
|
|
#3644 |
|
Raczkowanie
|
wlasciwie to oni w separacji juz z rok byli a niedlugo rozwod no i tata za granica, ja z mama i kompletnie sie z nia nie dogaduje, czuje sie jakas gorsza przy reszcie rodzenstwa :/ ehh... nie ma co sie smucic... niedlugo koniec szkoly, moze uda mi sie wyniesc...
|
|
|
|
#3645 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3646 |
|
Rozeznanie
|
ja mam, mieszkam z tatą, a dobrze żyje z obojgiem, kiedyś z mama miałam spięcia ale to stare czasy
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no wlasnie niedlugo koniec szkoly,studia i mozliwosc na inne zycie
|
|
|
|
#3648 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem jak wstane. Dzis nastawiłam sobie na próbe budzik na 8 i nie wstałam haha wiec jak jutro nie zaśpie na zajęcia to będzie jakiś cud ![]() ladygos nie martw się,masz całe życie przed sobą,i ułożysz je sobie tak,żebyś sie nim cieszyła.Nie ma sensu teraz przeżywac tego,że twoi rodzice coś tam popsuli między sobą albo w stosunku do Ciebie.Masz dodatkową motywacje do tego żeby twoje życie w przyszłości wyglądało inaczej |
|
|
|
|
#3650 |
|
Raczkowanie
|
taaak, rozumiem, ale ciezko jest gdy mama ci mowi ze nie ma kasy, a bratu daje non stop na cos i ja nie wyolbrzymiam ani nie wymyslam. i jak mowi ci ze nic nie robisz, a sprzatam cala chate codziennie...
|
|
|
|
#3651 |
|
Rozeznanie
|
Ha wstalam!Szybki prysznic juz byl,kawka i zaraz ide na basenik popluskac sie troche i poplotkowac przy okazji
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
noto niezle ;/
|
#3653 |
|
Raczkowanie
|
wiesz,ja tam bym powiedziała ze czuję że jest niesprawiedliwa i ze tak samo należy mi sie jakaś kasa.A jak myśli że nic nie robię,to rzeczywiście przestałabym cokolwiek robić,skoro tego i tak nie zauważą i wtedy bym jej sie spytała,czy teraz widzi ze wczesniej tyle np. sprzatałam.
Mi mówili że nic nie robie,to przestałam cokolwiek robić i mam to gdzieś.Musze sie teraz uczyć i ich ględzenie mnie nie obchodzi i sie nie przejmuje tym,Zamykam sie w pokoju i sie i tak całymi dniami ucze,albo siedze na uczelni,ale najlepsze jest to,że zawsze jak dostane jakąs dobrą ocene,to sie ciesza i mówią żebym pomyślała co chce to mi kupia yhy kończy sie na gadaniu,bo jak dziś nie moge isć na zakupy z nimi bo musze sie uczyc,to juz zapominają za pare dni o swoich obiecankach i tyle. Mówią ze kupili mi cos tam,ale juz nie pamietam pewnie,i jak sie pytam co,to mówią ze nie pamiętają juz i cos tam takiego. Na maxa mnie to wkurza grr ale juz nie chce mi sie nerwów psuć na to. |
|
|
|
#3654 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mimo tego podobał mi się. Tżtowi za to nie bardzo, ale co tam, niech się poświęca Walentynki udały się bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie czekam na rodziców, mają wpaśc dziś na kawę i zabrac królika na tydzień, bo my z Tżtem i jego córką wyjeżdżamy w środę do Czech
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
ja w 1 dzien po feriach wstalam
|
|
|
|
#3656 |
|
Raczkowanie
|
no i tak zaczne chyba robic
bo co innego mi pozostaje. a o pieniadze to juz nie chodzi nawt o to, ze ja chcialabym kase na niewiadomo co. po prostu poprosilam dzis o pieniadze na spodnie... no ale coz. napisalam do Taty, Tata nigdy nie robi mi problemow ani nie widze zadnej łaski z jego strony.
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3658 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ladygos myslisz zez tata byloby lepiej?? mam kaca, poszlismy spac chyba ok4.. urżnelam sie, tz nie pije wiec mial ubaw
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3660 |
|
Raczkowanie
|
Tata mieszka za granica, ja mam tu przyjaciol, chłopaka...
poloze sie, obejrze film jakis
Edytowane przez ladygos Czas edycji: 2009-02-15 o 13:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Od dzisiaj miałam ich nie jeść, a rano zjadłam kawałek placka i 2 paski czekolady
Jak się oduzależnić od słodkości? Jak tak dalej pójdzie to nie będę się w nic mieścić! Czym mogę je zastąpić? 
Nigdy nie umiem się oprzeć słodyczom

oj dziewczyny ale ja głupia...

no ale nic...pochodzę...może jeszcze przecenią i będę miała uczucie super okazji