|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti
Cytat:
no ale teraz bedziesz miala psiaka i bedzie sie kim zajmowac!![]() no ale to obie strony musza chciec tego samego a niektorzy lubia sie poddawac.... dobrze ze my poki co szczesliwe! ![]() no chociaz zaliczylam zdrade raz i ojjj.... heh od mojego obecnego TZ ale stare dzieje mlody byl to i gluuuuupi
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swojego tz tez kiedys po roku gdzies przylapalam na mailowaniu z jakas panienka, ktora mu swoje zdjecia wysylala bez ubrania, pozaslaniana jedynie jakimis instrumentami (moj tz jest muzykiem), takie wiesz fotki artystyczne. Te zdjecia i maile od tej panienki zobaczylam przypadkiem, bo pomylilam loginy i weszlam na konto tz-ta. On akurat wtedy w niemczech w pracy byl. Jak tylko wrocil to mu o wszystkim powiedzialam, ze wiem... Chociaz przestal pisac te maile z nia pol roku wczesniej... Ale i tak tak mnie to zabolalo, mimo, ze jej nawet nigdy nie widzial, ze rozwazalam rozstanie nawet... A tz sie przejal straszliwie (madry po szkodzie) i zaczal robic wszystko, zeby mu tylko na nowo zaufala. Ja to zrobilam i od tamtej pory mowimy sobie o wszystkim... Chociaz wiadomo, pewnosci ze nie jestesmy zdradzane nie ma nigdy, trzeba by bylo przy tz-tach zandarma postawic
|
|
|
#153 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... albo pomacam jak mam okazje a zakupy przewaznie i tak w Douglas online Cytat:
![]() Cytat:
... sluzy mi dobrze, nie zapycha choc chyba jednak wole prasowanca Artdeco ![]() Cytat:
... a u mnie choc pieknie to nie az tak gorzyscie... choc zima wystarcza mi i moje pagorki Cytat:
![]() A tak przy okazji tz-ow. Ja mojego meza poznalam na onetowskim czacie ... Po 4 miesiacach pisania i rozmow przez telefon przyjechal do mnie na tydzien i mozna powiedziec ze od pierwszego momentu wiedzialam, ze to wlasnie ten . Te 7 wspolnych dni mnie w tym utwierdzilo i jak sie potem okazalo moj tz myslal dokladnie tak samo . I po tym jednym parodniowym spotkaniu... miesiac pozniej... zrezygnowalam z pracy, pozalatwialam wszystko... spakowalam sie i dalam sie wywiezc . Juz nie wspominajac o oswiadczynach o 3 w nocy... smsem przyszlo wlasnie to pytanie i co najlepsze ja nie moglam odpowiedziec bo moja siec nie wysylala smsow na siec tz . I tak leci nam juz 7 rok... i kazdy dzien mnie pokazuje, ze to byla wlasciwa decyzja
|
|
#154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na drugi dzien zadzwonilam czy to prawda i mu pow ze mogl mi powiedziec to bym nie przyjezdzala i mam nadzieje ze dowie sie kiedys jak to boli. Wieczorem przyjechal do takiej knajpy gdzie siedzialam ze znajomymi...lapalam kolezanke ktora mu wtulic chciala zawolalam go on ze nie chcial zeby to tak wyszlo, ze to nie o mnie chodzi ale nie mozemy byc razem itp:| no i nie widzielismy sie 3 lata...moze 2 razy przypadkiem....i spotkalismy sie na imprezie raz i tak jakos wyszlo...i od tego samego dnia bylismy razem heh sama wydaje sie sobie naiwna no ale jak sie ryczalo za kims przez 3 lata i kazdego porownywalo do niego? zreszta jak go zobaczylam poszulam taki ucisk w srodku i tylko marzylam o tym zeby mnie przytulil poczatkowo tez byly jakies akcje...np rozmowa z kolezanka (niby nic ale ja przewrazliwiona bylam wtedy:|) ale wykasowal wszystkie nr bylych"kolezanek" nie szlaja sie juz tak po imprezach jak kiedys no i wogole sie stara chociaz czasami mu to nie wychodzi chociaz nie powiem zebym sie nie bala bo wiem ze jak sie cos stanie to ciezko mi bedzie to wytrzymac bo juz raz bolalo jak diabli!![]() Cytat:
![]() ja myslalam ze takie rzeczy to ino w filmach romantycznych!
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
a nie tylko
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
ze cuda sie zdazaja
a tak przy okazji robienia zakupow spozywczych nabylam dzis brazer L'oreal i podklad mineraly Maybelline... i musze przyznac, ze jestem bardzo zadowolona... szczegolnie z podkladu bo brazer juz mialam
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest to ciemny braz czy taki sredni ? nic z cegielki nie ma co ?podklad jaki efekt daje u Ciebie ?myslalam nad nim ale boje sie ze z moim przetluszczajacym sie czolem bede miala lustro
|
|
|
#159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... daje delikatny braz... i ma bardzo delikatne drobinki... i mimo, ze jestem blada to wyglada ok Zdjecie robione z lampa... wiec niestety troche kolor jest przeklamany... w oryginale to bardziej braz i bez... wlasnie sprawdzilam na ebayu... zupelnie zapomnialam, ze bralam udzial w aukcji... i okazalo sie, ze przez przypadek wygralam ... nowy brazerek Chanel za 15 euro ![]() Cytat:
Nie zapchal mnie(jak na razie ) i nie uczulil... jak dla mnie ma wystarczajace krycie (ja nie potrzebuje duzego krycia) i nie robi z buzi maski... idealnie udalo mi sie dobrac kolor... mam 30 (Sand).Prawde mowiac podoba mi sie bardziej jak Nude Diora ... i jest zdecydowanie tanszy hehe... jutro go przetestuje w pracy... czyli testy w warunkach ekstremalnych
Edytowane przez desti Czas edycji: 2009-02-14 o 21:53 |
||
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to testuj w warunkach ekstremalnych i daj znac ja poki co uzywam colorstaya z SF ale testuje te mineraly brazerek super wyglada! hehe jaki prezent sobie sprawilas loreala ogladalam kiedys na all ale wtedy jeszcze nie wiedzialam ze bede tak uwielbiala brazery![]() ja sobie sprawie zdanie egzaminow na prezent ale nam tu wcielo wszystkich !
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... kiedys mialam poprzednia wersje tego brazera... ten mi sie bardziej podoba... nawet ma lusterko ![]() no w koncu Walentynki mamy
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no ja kupowalam na truskawie jak dolar byl niski a teraz przenioslam sie na ebaya szkoda ze wtedy tego nie zrobilam bo moglam miec takie cuda za 30zl!![]() no to jak do pracy to trzeba nyny
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
niestety
... ale przynajmniej to ostatni dzien ... a teraz uciekam ... bo dzis niezle padnieta jestem ... moze mi sie uda zasnac.do jutra
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny udałam sie dzisiaj w celu zakupowo -rekreacyjnym na ''miacho''
wpadłam do douglasa po moja ulubiona szmineczke nude obczaiłam new kolekcje moje spostrzeżeniaestee - hmm ten rozswietlacz rozowo-fuksjowy - efekt na reku to zimny rozo-fiolet , nie brudny ale raczej siny... wiec odpada w takich kolorkach to raczej mizernie bede wygladac ,choc wyglada cudnie!!! dla porownania maznełam sie chanelem caprice i efekt o niebo lepszyyy - na korzysc caprice , z diora NIC - a najbardziej czekam na mineralne nude , lancome zero , clarins jakies nowe piankowe podklady dołożyli w słoiczku, ale kolekcja stara , ysl tez nic ... ogolnie kaszana![]() dostałam próbke chanela vitalumiere'a i od jut testuje a teraz lecepozdrowienia dziewczynki
GALAXIA Edytowane przez kicia555 Czas edycji: 2009-02-14 o 23:36 |
|
|
|
#165 | ||||||||||
|
Moderator
|
Cytat:
no w tej knajpie on mnie objął ja zaczęłam ryczeć, wszyscy się patrzeli a ja chciałam tylko się w niego wtulić ![]() Ahhh ale sama się rozmarzyłam bo to już niedługo rok od zaręczyn, ale ten czas leci... Cytat:
po niecałym pół roku pod oknem moich rodziców pojawił się czarnuszek Wrotek - siedziało toto i miauczało przeraźliwie dwa dni, to co było robić - wzięliśmy. Ani razu nikt nie pożałował - koty mają różne charaktery ale Wrotek to anioł!!! półtora rku jest u nas i nigdy nikogo nie ugryzł, nie drapnął nic - to jest kot którego bym się nie bała zostawić przy dziecku bo on jest łagodny jak baranek - a jak wskoczy na kolana - koniec. Mizianie tego kociaka jest lekiem na całe zło!!!Koty sa fantastyczne, ale wiem, że z TŻtem oprócz jego Loli bedziemy mieli jeszcze conajmniej jednego kota i psa. Uwielbiam zwierzęta i nie wyobrażam sobie życia bez nich.Cytat:
A Ty się tu nie baw w małego detektywa -daj mu się zaskoczyć! Cytat:
Cytat:
ojjj z tą trzeźwością to ciężko było więc TŻ dostał nakaz że ma nie być żadnego kieliszeczka na odwagę przed ślubem - ma być na trzeźwo, żeby mi za 20lat nie wypomniał, że nie wiedział co gadał bo pijany był ![]() co do zdrady - myślę, że dobrze to ujęłaś. Nie ważna jest płeć - wiążemy się po to, żeby się wspierać i okazywać sobie miłość - jak tego nie ma to trzeba nad tym ciężko pracować a jak nie udaje się to później dochodzi do zdrady. Ja Wam powiem tyle - przeszłam swoje w życiu, miałam dwóch chłopaków takich poważnych już i nauczyłam się że a) trzeba rozmawiać o wszystkim, b) facetom nie można ufać i c) facetom naprawdę nie można ufać. Po moim drugim związku byłam tak psychicznie zdruzgotana że hej! Dopiero mój TŻ pomógł mi uwierzyć że punkt b) i c) do kilku osobników się nie odnosi - w tym do niego Cytat:
mój tylko wiedział mniej więcej jakie mi się podobają, że delikatne i że nie lubię żółtego złota i trafił idealnie a ja zawsze chciałam zostać panią weterynarz bo zwierzaki do mnie ciągną! z wzajemnością Ja tam sądzę że każdy kij ma dwa końce i obie strony muszą chcieć - jeśli nie chcą to coś jest nie tak... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super historia!!!!!!!!! Fajnie tak postawić wszystko na jedną kartę, zaryzykować i trafić w sedno! genialne Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
a mi TŻ chcial kupic dzis kwiatka,ale nie chcialam.pokazalam mu na allegro koncentrat maybelline brązujący ,ze mi sie podoba,a on mi go kupil ...
co do zdradzania,to moze i jestem naiwna,ale wiem na 100% ze mi tego nie zrobi.jestem pewna do tego stopnia,ze jak kiedys zobaczylam ze jakas laska spi u niego w lozku (mieszkal wtedy z kumplem w pokoju),to stałam z dobre 2 min zanim pozbierałam szczeke z podłogi,ale nie poszłam trzaskajac drzwiami.potem sie okazalo ze on byl ubrany,ona tez i poprostu nie miala gdzie nocowac po imprezie.jestem pewna na 100% ze nic z nia nie robil.pewnie mi zaraz powiecie ze jestem naiwna,ale on naprawde nie patrzy za innymi.a z ta dziewczyna to sie nawet potem zakumplowałam.w sumie chyba dla tego że nie stanowila dla mnie realnego zagrozenia.stwierdzilam ze jakby mnie zdradzil z nia to sam by stracił więcej, niz ona by byla tego warta.ale sie rozpisalam
|
#167 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Można?
|
#168 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pol roku prawie sie nie widzielismy, mimo, ze mieszkamy obok siebie, a ja myslalam, ze kota dostane. Wtedy sobie uswiadomilam, ze to ten, spotkalismy sie i porozmawialismy na spokojnie i juz wszystko bylo jasne![]() Cytat:
a rodzice co na to?![]() Cytat:
![]() A teraz najwazniejsze: STALO SIE!!!!!!!!!
|
|
|
#169 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!to czekaj ciagnelo Cie do niego ale pierw byliscie przyjaciolmi? ![]() Cytat:
nikt nic nie bedzie pisal![]() ja mialam do swojego no ale "zabil kreta" i teraz sobie reki uciac nie dam moze kiedy...![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jeju ja w weekendy to na neciku malutko czasu moge byc gdyz to są dni zarezerwowane dla lubego. Moje Walentynki basz udane, mój luby probuje na wszelkie sposoby przekonać mnie bym nie uciekała i została z nim poza granicami kraju Ulinkoo mam nadzieje że więcej nie będzie takich sytuacji <nono> faceci czasem nie myślą a swoją drogą laski też- W życiu nie wysłałabym swoich roznegliżowanych fotek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No jak to co?? Kaaaaaaaaaaaaarrrrrmeeeee lllll ![]() Cytat:
No wszystko możliwe, może kiedys zorganizujemy spotkanie pań od królikow i kapeluszy... Ja bym baaardzo chciała bo fajowe babeczki tu spotkałam ![]() Cytat:
I prawda że też tym można się najeść ![]() No jasne, witaj Madziu Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-02-15 o 12:46 |
||
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?ja pamietam jak w LO moja kolezanka przyszla zaryczana bo weszla na poczte swojego ojca i tam byly zdjecia golej kobiety i maile od niej...a co gorsze jej ojciec tez wysylal jej swoje nagie fotki i pisal z nia:| a jeg rocznica slubu sie zblizala i zona taka szczesliwa byla! a wczesniej mial jakas studentke niby ktora zadzwonila do jej matki i nagadala ze stoi im na przeszkodzie do szczescia itp...i matka leczy sie od tego czasu na depresje...mowi ze nieraz nie szla ona albo jej brat do szkoly i pilnowali jej zeby soie czegos nie zrobila... karmeeeeeel
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem
![]() Kaaaaaaaaaaaaaaaarmeeeeee eeeel ![]() ![]() |
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
hym
no to musisz sie tu na glos zastanowic czy jestes za czy przeciw![]() jak Cie nic tu nie trzyma to w sumie ...karmeeeeeel ![]() teraz bedzie to okrzyk powitalny
|
|
#174 | ||
|
Zakorzenienie
|
jest śliczny , ale nie dla mnie
Cytat:
o bardzo dobry pomysł hihiCytat:
no nie co za fr.jer szkoda babeczki![]() karmellllll kaaaarrrmellllllll , wczoraj wzerałam lody z karmelem
GALAXIA Edytowane przez kicia555 Czas edycji: 2009-02-15 o 13:06 |
||
|
|
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może w tygodniu będe się głośniej zastanawiała bo teraz to malutko czasu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#177 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszlismy na kolacje, bylam pewna, ze to sie stanie w trakcie, ale widzialam, ze on byl strasznie zdenerwowany no i w koncu stalo sie w samochodzie cuuudownie I tak od wczoraj jestem juz szczesliwa narzeczona Bylismy przyjaciolmi i rozumielismy sie bez slow, wszedzie chodzilismy razem i nie moglismy sie nagadac. Rozmawialam z nim wiecej, niz z tym kuzynem, z ktorym tak naprawde nie mialam o czym gadac I w tym sensie mnie ciagnelo, bez podtekstow![]() ciasto, karmel czekolaaaaaaaaaaaaaaadaaa aaaaaaaaaa ![]() Cytat:
Cytat:
Zapraszam do siebie
|
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tak na poludniu my juz siedzimy wiec reszta niech przyjezdza! zrobimy zjazd szalonych wizazanek!Cytat:
mniam! oczywiscie do tego mozna jeszcze milke karmelowa dodac![]() ![]() oj szkoda...jeszcze dzieci dwojka i to jedno do podstawowki chodzi... widzialam ten rozswietlacz na all ale wywalili taka cene ze wole poczekac pare lat az bedzie tanszy
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jestem ciekawa jaka reakcja byla![]() wlasnie dobrze ze TZ to i Twoj mezczyzna i Twoj przyjaciel karmeeeeel..... ![]() Ooo poludnie
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki zawsze możemy zrobić objazdowe spotkanie Buuzialki ja zmykam! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

no ale teraz bedziesz miala psiaka i bedzie sie kim zajmowac!

heh od mojego obecnego TZ
ale stare dzieje
to niezle CI poszlo to kupowanie w ciemno skoro nawet z kolorem trafilas
... Po 4 miesiacach pisania i rozmow przez telefon przyjechal do mnie na tydzien i mozna powiedziec ze od pierwszego momentu wiedzialam, ze to wlasnie ten
-> co sroce w oko wpadnie 

? nic z cegielki nie ma co

... bo dzis niezle padnieta jestem
... moze mi sie uda zasnac.
wpadłam do douglasa po moja ulubiona szmineczke nude
ojjj z tą trzeźwością to ciężko było 

szkoda babeczki