|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Najgłupsze, najbardziej infantylne i niekonwencjonalne opisy - gg, nk etc.
Cytat:
-Nocka u Misia Serce i inne kierunki ;D Kocham Cię Skarbie<33![]() ![]() ![]() ![]() -Walentynki Dla mnie i mojej ukochanej Dziewczynki ![]() Udane Ferie ![]() - Każdy mój ruch każdy moj gest swiadczy o tym, że jestem the best . ten ostatni mnie rozwala, bo na własnej skórze przekonałam sie, że ta dziewczyna nie jest "the best" A ktoś z nk miał, coś, że chętnie kupi papierosy i wódkę z przemytu Albo jak była "moda" na te dłuuuugie opisy nie mam pojęcia jak sie je robi. Aż nerwy puszczały. Tacy zaraz znikali z mojej listy
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgłupsze, najbardziej infantylne i niekonwencjonalne opisy - gg, nk etc.
Najbardziej infantylne opisy są pisane TaKiMi LiTeRaMi- dziecinada...
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Eeee ale to ma swoje uzasadnienie - np. siedzę i piszę opinie do pracy al bo jakieś ćwiczenia, i nie mam czasu na gadanie, ale gg muszę mieć włączone, bo w ww sprawach kontaktuję się ciągle z koleżanką z pracy Przesyłamy sobie materiały różne, wymieniamy opinie - i tekst "nie rpzeszkadzac, zajęta" jest dla każdego innego.Cytat:
![]() Kiedyś miałam opis, który mnie szalenie wkurzał, ale zarazem bawił - "gg ci sie popsuło" bodajże i dłuuuuga przerwa pomiędzy kontaktami Napisał do mnie kolega mojego lubego, że przeszkadza mu mój opis i czy mogę go usunąć. Nic nie odpisałam. Po kilku godzinach on do mnie "przecież pisałem, żebyś opis usunęła!". Padłam ![]() Najczęściej w opisie mam adres swojego bloga, gdy wstawiam coś nowego. A najbardziej wkurzające - pokemony. Mam też koleżankę z pracy, która nagminnie daje sobie opisy wznioso - miłosne typu "Siła marzeń", "Podążajmy razem w jedną stronę" i takie tam. 30letnia kobieta, nauczycielka, a daje opisy nastolatki
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Walentynkowooo
![]() U Misia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() T. ^^Hm moze nie jakis hardcorowy ale nie podoba mi sie
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Nie cierpie:
- opisów pisanych tRaWkĄ ;/ - jakiś pokemoniastch że się nawet odczytać nie da. - mam taką jedna na liście która ma opis kocham, oh i ah a za 5 minut jakie to wszystko beznadziejne, niech mnie ktoś przytuli - kumpel miał kiedyś że za niedługo na gastroskopię - nie skomentuję - rozmów na opisach ;/ ustawiłam sobie żeby informował mnie tylko z ndst i mam spokój ![]() A co do nk to już wgl poezja. Jak patrzę jak ktoś ma jakieś pierdoły zamiast normalnych danych czyli imię i nazwisko to szlag mnie trafia. Jakieś kurde tik -taki marakuja, limitowana wersja, pivate napisane na 843759834 sposobów |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie denerwują opisy na nk i fotce
Cytaty(u tej samej dziewczyny):"Bądź Sobą, Bo Na Bycie Kimś Innym Życie Jest Za Krótkie "" Nie ZnaSz? - Nie oCeniaJ.! ZnaSz? - SzanuJ.! MóW WprosT - Nie zA plecami.! TwojE PlotKi ... TylKO z ZazDrośCi MaSz MniE GdziEŚ?? Nie MaRtW Sie Ja CiebiE Tez ;D ""KIM JESTEM .. JESTEM SOBĄ A NIE CZYJĄŚ KOPIĄ " Jestem soba a ty chcesz byc mna! ! ! pamietaj Xero = Zero. I tak mniej więcej pod każdym zdjęciem... Dziewczyny zakładają z góry, że każdy im zazdrości i chce być taki jak one:/ A już pseudomyślicielskie opisy-aforyzmy u dziewczyn, które myślą tylko o ciuchach i jak poderwać chłopaka to mnie śmieszą do łez
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
też mam paru ciekawych pacjentów
![]() o, np church / S <3 ;* (niedziela rano - niebywałe , no i ta angielszczyzna! pewnie kościół by źle wyglądało )wkurzają mnie pokemony, ale na całe szczęście takowych na liście już nie posiadam, denerwuje mnie jak ktoś ozdabia opis czymś w stylu ..::::::::: :::::::::::.. rozmowy na opisach też są intrygujące..
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Z ostatniej chwili:"Nie mogę odpisywać- maluję pazURRRRRki
![]() ![]() ![]() "A i jeszcze mi się przypomniało:"Jeszcze tylko siku i zaraz do Misiaaaa! *********"
|
|
#39 |
|
Paul's girl
|
ja PoKeMoNóW na swojej liście nie widuję (starośc to jednak czasem radość
) a bardzo nie lubię opisów z [*]. najpierw w ogóle nie wiedziałam co to znaczy a jak się już dowiedziałam to padłam jak można robić cyrk z czyjejś śmierci? (tak w ogóle to nic nie przebije profilu nieboszczyka na NK. nie że chłopak założył profil i zmarł a profil został, ale chłopak zmarł w 2004r. a koledzy założyli mu profil z wyraźną informacją, że ten człowiek nie żyje , no ale to temat na inny wątek).co do opisów zmieniających się co 15min o koffaniu/rozstawaniu itd. mam takiego znajomego (stary chłop a jak niemowlę kupy produkuje tak on te opisy tworzy radośnie dzisięć razy na dobę), spotykam go raz na sto lat i pytam: "jak tam Ola?" a on na to skąd o niej wiesz? |
|
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie aż tak nie zajmują i nie poruszają czyjeś opisy
![]() Głupi to głupi, pomyślę i zapomnę, bez wiekszych irytacji. Cytat:
Ustawienia->Komunikator-> i odhaczamy 'pokazuj opis pod statutem' i po nerwach ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10984842]Eeee ale to ma swoje uzasadnienie - np. siedzę i piszę opinie do pracy al bo jakieś ćwiczenia, i nie mam czasu na gadanie, ale gg muszę mieć włączone, bo w ww sprawach kontaktuję się ciągle z koleżanką z pracy Przesyłamy sobie materiały różne, wymieniamy opinie - i tekst "nie rpzeszkadzac, zajęta" jest dla każdego innego.[/quote] Ale jest jeszcze status niewidoczny
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
mnie wkurza opis kolegi [17l]
"żabka sobie lataa..fiuu...żabka sobie leci fiuuu. żabka żabka leci.." czy jakos tak
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
perełka z ostaniej chwili :
bęDzie biBa,jA bęDę nOn stOp chLała->imprEzoOwo hA [%].bD sIę dZiałO;] |
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny jak Was denerwują opisy na gg to je wyłączcie
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Mnie te opisy z reguły nie wkurzają, raczej mnie śmieszą
No bo ja nie rozumiem jak można sobie dać tAkI oPiS albo te wszystkiee lofciam, kofciam itd i jak widzę to po prostu sama się do siebie śmieję Rozwalają mnie tez opisy moich koleżanek o niespełnionej miłości ![]() Aaa zapomnalabym: dostaję szału tylko jak ktoś rozmawia opisami Mam takie diwe koleżanki-psiapsiółki największe, które chyba uważają, że wszyscy wkoło muszą znać przebieg ich durnych rozmów. I zmieniają te swoje opisy z prędkością światła, więc co chwilę słyszę dźwięk dostępności ![]() Dlatego m. in. na chwilę obecną mam w ogóle wyłaczony dźwięk w gg
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Padłam wczoraj jak zobaczyłam opis: ¡¿¡¿ Con quien hay q follar para que sea primavera ?!?! (czyli w moim wolnym tłumaczeniu: z kim trzeba sie pie****ć żeby przyszła wiosna)
Edytowane przez Anoula Czas edycji: 2009-02-15 o 12:06 |
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
03:09-opuściłam hotkaroline.pl:d
a teraz nie przeszkadzać bo śpie;p Moja Głowa x33 Nastempny Melanż za Tydzień u Paulinki !! Kocham Was Kac Ja Załamany :'( ![]() ![]() ...poje.bany szpital;/..||NZBCK |nie ma!! :'(
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
ale żeby przesyłać sobie materiały konieczny jest "dostępny".
pewnie, że można zablokować opisy ![]() mnie na gadu nie rozbrajają, bo mam normalnych ludzi, ale nk coraz rzadziej tam bywam.
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, przed chwila pokasowalam wlasnie takie osoby, ktore nic poza smiesznymi opisami nie wnoszą na moją liste.
Ale przetrwało pare perełeczek :1. robie kope [ opis rzeklabym wybitny] 2. #"Nie ma miłości bez ognia"_____OCH, JA PŁONĘ! ;pp# |KOCHAM MOCNO!! ![]() 3. jestem jak kwiat... tak łatwo mnie zranić... 4. szabadabaaaaaaaa dance.. czy nie tak? hahaha szyszysz! ide zygac 5."Nikt nie jest idealny..." A wiele osób zapomina o tym. [kocham takie mądrości hahahha] albo ostatnio na nk: nowe focie, wbijac, komentować!!! <3
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2009-02-15 o 12:22 |
|
|
|
|
#51 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10984842]
Najczęściej w opisie mam adres swojego bloga, gdy wstawiam coś nowego. [/quote] ja też ![]() Cytat:
Głównie z różnorakich polskich piosenek typu Feel albo Łzy. Obecnie ma:"Powiedz jak ci minął dzień, O czym był wczorajszy sen, opowiadaj .... " W okolicach świąt miała coś o byciu "Twoim aniołkiem z uśmiechniętą buzią" (zgaduję że to też jakaś piosenka, kierowane do męża) Często ma też coś o swoim "mężulku" - "Najcudowniejszy sylwester z mężulkiem", w ten deseń... Może to ta sama?
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Mnie najabardziej rozbraja jedna para, znam ich osobiście i wiem, że chłopak non stop za nią łazi "Tak Martynko, dobrze Martynko, kocham cie Martynko , nie złość się Martynko" na co ona potrafi mu powiedzieć przy wszystkich w towarzystwie "spier**laj" itd ale opisy ma zawsze w stylu: mÓój^^ Nigdy Nie Oddam!
Kocham Cię Kotku Bardzo![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... bo najpiękniejszy dzień w moim życiu to ten kiedy Ciebie poznałam! OcZaRowAłeŚ MniE SwOiM uŚmiEcHem i SpOjrzEnIeM-JesTeŚ mOiM MarZeNieM;* W ogóle "uwielbiam" jak ktoś pisze tak: DuŻe mAłE dUżE mAłE ;/
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
o tak! to nagminne.
albo wstawi sobie taka jedna link do nowej fotki na nk - w opisie gg , przez tydzień widoczny .
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Mi nic tak nie podnosi ciśnienia (nawet pOkEmOnY - zresztą, ich ze swojej listy się daaaawno pozbyłam ) jak opis po angielsku Z BŁĘDEM. Nie chodzi mi o przestawioną literkę, bo to się zdarza, wiadomo, ale o składnię, dobór odpowiednich słów i ogólnie poprawność zdania. Jak można sobie ustawić jakikolwiek opis gdy się nawet nie wie jak powinno być poprawnie? Ostatnio dzięki temu wywaliłam trzy znajome z listy - wszystkie w klasie z rozszerzonym angielskim, a potrafiły zrobić kilka błędów w jednym głupim zdaniu .
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"On grandmother" domyślam się, że ma to znaczyć "U babci"
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=Libra2;10981209]a jeszcze gorszę są opisy opisują co dana osoba robi w tej chwili, np.n a spacerQ z piesQ, sHoPPing ;/ co mnie to obchodzi ?quote]
Tutaj się nie zgodzę Mnie denerwują opisy pOkEmonOWe choćby nwet nie wiem jak inteligentną miały treść. I te, które zawierają "niecenzuralną" treść. No i łańcuszki of course - 20 osób na liście to samo. Ale najbardziej chyba jednak drażni mnie, gdy ktoś bezczelnie skopiuje sobie mój opis. Gdy są to słowa piosenki to jeszcze... ale gdy sama coś wymyślę, a następnego dnia widzę, że ktoś ma identyczny opis, to...
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NA babci
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
"<3 WaLeNtYnKi <3
KochaM CiĘ Miśku MóJ ![]() <3<3 ![]() ![]() ![]() ![]() ""[ [*] [*] [*] w moim sercu i myślach- zawsze tam będziesz kuznie, mój przy" Wkurzają mnie urwane opisy, te z pokemonami i pionowe :[ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

Serce i inne kierunki ;D Kocham Cię Skarbie<33
nie mam pojęcia jak sie je robi. Aż nerwy puszczały. Tacy zaraz znikali z mojej listy

nie lubię się niepotrzebnie denerwować. 

Cytaty(u tej samej dziewczyny):![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)