|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Treść usunięta
|
|
|
|
#2402 |
|
KWC
|
A może któryś z sąsiadów pamięta? Trochę masz za mało informacji do poszukiwań, chcociaż na upartego możnaby przepatrzeć całą bazę filmową na filmweb. pl z wyselekcjonowaniem filmów polskich, kręconych w latach takich i takich.
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Babeczki!
![]() Jak tam po walentynkach? My właściwie nie obchodzimy tego święta, ale i tak wczorajszy dzień spędziliśmy bardzo miło. Sesję już mam zakończoną, w piątek oddałam indeks, a 20 lutego mam egzamin dyplomowy, 27-ego wyniki i KONIEC Wreszcie będę mogła zająć się przygotowaniami do ślubu Ogólnie to podminowana chodze, bo już parę dni spóźnia mi się @. Od razu mówię - nie jestem w ciąży, robiłam test i była jedna krecha. Pewnie to przez te wszystkie stersy, których w styczniu miałam potwornie dużo. Wkurza mnie tylko to, że wyglądam i czuję się tragicznie a tej @ jak nie było tak nie ma ![]() Angelikaw gratuluję pięknego ślubu i to co napisałaś o uśmiechaniu się w czasie ślubu i wesela to idealne podsumowanie |
|
|
|
#2404 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie wszystkiych
Również możecie mnie dopisać do Dat ślubów.Pozdrawiam |
|
|
|
#2405 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kochane
\nasze walentynki byly udane bylismy w kinie na kobiety pragna wiecej chyba jakos tak bo niestety byl to film po ang a potem kolacyjka w domky przy martini swieczuszkach itp fajniutko![]() a dzisiaj zmykam do przyjaciolki do innego maista na pare dni zobaczyc wreszcie jej synka niestety bez tz ja mam wolne a on biedny musi jutro isc do pracy przede mna 4h drogi masakra ![]() milej niedzielki zycze
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#2406 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie przez to, że się opóźnia też może wyskoczyć na ślub niestety
Zmykam robić obiadek - dziś będzie lasagne z pieczarkami i papryką
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
My z M. wczoraj wypilismy dwa szampany A teraz TZ gotuje obiadek, a ja pracuje nad albumem dla rodziców
|
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
witam
my wczorajszy wieczor spedzilsimy bardzo romantycznie zazwyczaj nie obchodzilismy walentynek,a wczoraj tak nas naszlo,kolacja swiece itp jak za starych dobrych czasow kiedys tak bylo na kazdym spotkaniu ech
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mam chwilkę wolnego więc wkleję Wam zdjęcia koleżanki przed o po makijażu oraz sukienek. Ecru podobała się mojej bratowej a ja zamówiłam biała Nie oceniajcie za bardzo mojego wyglądu twarzy bo byłam tak zmęczona jak nie wiem po pracy i po szkole... |
|
|
|
#2412 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja juz nawet zdążyłam z TZtem zaprosić pierwszą osobę- naszego przyjaciela, który będzie TŻta świadkiem w weekend "objazd" rodziny planujemy, rozdamy pozostałe zaproszenia ![]() Cytat:
kiedyś chciałam nawet kupić ten plakat z Frugo- "pocałujcie świętego walentego" z odwróconym serduszkiem wyglądającym jak tyłek, ale był nie do zdobycia:/Daysy, śliczny makijaż a którą sukienkę wybrałaś?? ja bym wybrała tą z koronkowym dołem, ale chyba bez bolerka... chociaż z drugiej strony w tej drugiej masz ślicznie podkreśloną figurę... ale obie są urocze, klasyczne i takie... mają w sobie COŚ!
Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2009-02-15 o 13:56 |
||
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy wow makijaż boski, super oczy podkreślone
![]() a bardziej mi sie podobasz w drugiej sukni, bardzo ładna ![]() A ja wymyśliłam, że też zrobimy z Tz album, właściwie naszło mnie taka myśl wieczorem w piątek i od razu zaczełam wybierać zdjęcia. Ale nie będzie to album dla rodziców, ale album dla mnie i Tz. Zdjęcia z różnych okresów, naszych wyjazdów, podpisane, daty różne, itp, jakieś wycinki, coś w rodzaju fotobloga na papierze |
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to był makijaż fotograficzny
więc musiały być oczy mocno podkreślone ![]() Ja zamówiłam tą suknię białą z krótkim bolerkiem ![]() Ale dół będzie odrobinę inny to znaczy delikatnie poszerzony przy biodrach i trochę węższa ta szarfa... po prostu będzie bardziej dopasowana do mojej figury
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
A ja źle napisałam, w tej mi sie podobasz bardziej:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1234701946
|
|
|
|
#2416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daysy śliczna sukienka, ślicznie się w niej prezentujesz. A ja własnie siedzę nad albumem i myśle i jakoś nie mogę pójść na przód
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
Zadomowienie
|
angelikaw gratulacje! życzę Wam dużo szczęścia i miłości
![]() Cytat:
Nie powiedziałabym że to ta sama dziewczyna jest na obu fotkach![]() Suknia też śliczna ale nie ma czarnych aplikacji a mówiłaś że takiej szukasz (chyba że coś pokręciłam ). Będziesz je dorabiać czy zrezygnowałaś?A teraz coś z innej beczki. Jak myślicie dałoby się nauczyć tego gości na weselu? Wygląda na dobrą zabawę i w sumie jak się przyjrzeć to jest nieskomplikowane... tak wiecie, zamiast tradycyjnych wężyków ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JXzXa...next=1&index=3 http://www.youtube.com/watch?v=er7kawHzseY
|
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczescie to juz za mną.Ale do dzis mam jakies dziwne odczucia co do tego dnia.No i faktycznie osoby samotne musza czuc sie strasznie A wczoraj tak jakos nas naszlo ale to bylo piekne Przypomnialy mi sie nasze romantyczne chwile z przed 5 lat![]() daysy sliczny makijaz A to Ty na tym zdjeicu czy kolezanka?
|
|
|
|
|
#2420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
polsatu sie naogladalyscie.. co.. Rosette na ceneo popatrz jakie ceny tego agd chodzą, na necie chyba najtaniej bedzie, ja kilka rzeczy kupiłam wysylkowo wlasnie. |
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczynki
Nadrabiałam zaległości od 8.02. i od razu pytam: gdzie Martucha? Dzisiaj zdałam ostatni egzamin w tej sesji i jestem już taka lekka Teraz tylko praca w bibliotece i pisanie magisterki ![]() Walentynki spędziliśmy z TŻem w przeważającej części w łóżku, a dziś idziemy na monodram Krystyny Jandy ![]() Katuniu, wszystkiego, co najlepsze Angeliko, jeszcze raz: samych pieknych chwil na nowej drodze życia dla Ciebie i mężulka Żabciu, gratuluję zostania matką chrzestną ![]() Cytat:
![]() Ktosiu, cieszę sie, że na uczelni wszystko Ci sie układa i przed Toba juz tylko finisz Wszystkie tu będziemy trzymać za Ciebie kciuki ![]() Daysy, dobry wybór sukni . A ten makijaz mnie zachwycił, zawsze mi się takie podobały |
|
|
|
|
#2422 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sukienka, tez bardzo ładna i zgrabniutko w niej wyglądasz. dobry wybór Cytat:
u nas na weselu zabaw nie będzie...zrezygnowaliśmy i dobrze bo niektóre są tragiczne ![]() będą jednak oczepiny, pierwszy taniec i podziękowania dla rodziców
|
|
|
#2423 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Bal udał się świetnie. Wybawiłam się jak nigdy. O 4 wróciliśmy do domu. Jedzonka było full i to pysznego. Jestem mega zadowolona. ![]() Wrzucam fotki włosków z tyłu i z przodu...(oczywiście tu już jestem umalowana przez siebie ). Więcej fotek wrzucę później na nk.
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka - bardzo fajna fryzura, też o czymś takim myśle, lekkie podpięcie i rozpuszczone, a zaraz potem nie może jednak kok
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Tak kiedyś chciałam z czarnymi aplikacjami ale mama moja zaczęła panikować ... itd...
Tooo wkleję jeszcze tą pannę młoda którą malowałam z 3 tygodnie temu... tylko sama zrobiła sobie krzywdę samoopalaczem ale fryzjerka miała jej to zakryć grzywką. Na zdjęciu makijażu koleżanka a w sukienkach ja ![]() Aha i jedna połowa twarzy wyszła ociemniej na zdjęciu bo miałam złe światło ale pierdoła jestem i nie zauważyłam jak robiłam
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2009-02-15 o 17:33 |
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko dzięki
Daysy no no no... Pięknie Ci wychodzą te makijaże. A co do sukienki, to dokonałaś dobrego wyboru |
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki... w ogóle bez przymiarki nawet wiedziałam , że to będzie ta
![]() Obiecuje że teraz będę pamiętać o robieniu zdjęć "prze" i "po" i będzieci mogły pooglądać oczywiście jak chcecie
|
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny byłam dzisiaj u pani która piecze ciasta i umówiłam się z nią wstępnie
tzn wiem ile bierze ze kg ciasta i to już ze składnikami i swoją robotą (12zł). Torty też piecze i ma stelaż do trzypiętrowego ![]()
|
|
#2429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2430 |
|
Raczkowanie
|
Daysy85 makijaż całkiem fajny
a ja właśnie czekam na TZ i już się pokłóciliśmy przez tel że tak długo go niema jakto mnie drazni, tak mało czasu ze sobą spędzamy jaka jestem wściekła ![]() ja wiem że niemoze bo starsza ale ona go porostu wykorzystuje, nawet obiadu niemoże uotowac a na tyg jak do pracy chodzi to jakoś może a wniedziele to on musi wszystko zrobic bo ona chora. jak mnie to drażni, moi teściowie przyszli biora pieniądze swoje i ciągle im mało i mój TZ kupuje na obiady i na wszystko on kładzie bo oni kasy niemaja a maja prawie tyle co moi rodzice ale oni wmawiaja mu ze my to napewno mamy więcej bo tak zyjemy, durnie, do tego ja niepracuje narazie tylko dorywczo a mój tz tak i nic na wesele niemoze odłozyć bo im cały czas pomaga bo oni wielce biedni i kasy niemaja
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

\

kiedys tak bylo na kazdym spotkaniu ech

będą jednak oczepiny, pierwszy taniec i podziękowania dla rodziców

tzn wiem ile bierze ze kg ciasta i to już ze składnikami i swoją robotą (12zł). Torty też piecze i ma stelaż do trzypiętrowego