|
|
#3661 |
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
|
|
|
|
#3662 |
|
*sportaddict*
|
Ladygos
![]() LilyHoney - pokaż włosy
|
|
|
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
a Justusia16 czemu ma bana? wiecie moze? i do kiedy? wracaj szybko do nas!
|
#3664 |
|
*sportaddict*
|
info zawsze można znaleźć na profilu zabanowanej osoby, z tego co widziałam, Justusia kasowała swoje posty.
|
|
|
|
#3665 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny udaly mi sie walentynki bylismy z TŻ na kolacji w restauracji a potem do domku.
Pokazuje wam zdjecia nowego koloru wlosow choc zdj nie oddaja dokladnie tego koloru nie wiem czemu takie zółte choc odrost jest tylko taki
|
#3666 |
|
*sportaddict*
|
Justyss - fajne
![]() Ja już chcę być blooond :ryk: |
|
|
|
#3667 |
|
Rozeznanie
|
justyss sama farbowalas czy u fryzjera?
wlasnie, miejscami jest taki zoltawy, ale jezeli kolor jest taki jak na zdjeciu (tylko ten taki inny odcien niz zolty) to mi sie podoba ![]() ja tez chce blond, mialam blond jak bylam mala teraz mi sciemnialy i mam taki ciemny blond. robie sobie przed wakacjami tylko jeszcze nie wiem jaki odcien... ogolnie to ja jestem zielona w farbowaniu, raz mi siostra zrobila pasemka blond, a w 5 klasie mialam bordowe wlosy! siostra mi zrobila oczywiscie a ja sie glupia zgodzilam, bo myslalam ze to blond farba ahh, pamietam te spojrzenia ludzi i jak sie balam po wakacjach isc do szkoly bo co powie dyrektorka ![]() ![]() i czy odrazu mi wyjdzie blond taki jak chce jak zrobi mi to fryzjerka? hmm.
♥najgorszy czas w zyciu to czas przeszły niedokonany. wymianka. tylko w weekendy. Edytowane przez chitty Czas edycji: 2009-02-15 o 14:15 |
|
|
|
#3668 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie odcien jest taki jaki po bokach wystepuje a na gorze na odroscie jest zolty
farbowalam u fryzjera
|
#3669 | ||||
|
BAN stały
|
kłopoty z przyjacielem
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mnie na szczęście nikt nie oglądał ale zemdliło mnie na maxa ok 3Cytat:
Ja sobie obiecałam że sama wiecej nie farbuję. Siedze wdomu sama, ale umyłam włoski, wysuszyłam, pomalowałam się, nie mam zamiaru chodzic jak zombi
|
||||
|
|
|
#3670 |
|
Wtajemniczenie
|
wloasnie odrost mi zrobila zamym rozlasniaczem 12 % a reszte farba juz
wlansie umylam je filoteowym szamponej z joanny i juz lepiej ten odros wyglada a niektore pasma są wrecz biale uwielbiam ten szampon
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3672 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3673 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, od wczoraj próbuję wkleić swoje zdjęcia... ale ciągle wyskakuje mi ,że albo serwis zajęty ,albo przerwane połączenie podczas negocjacji czy coś... Jak się odważę cholercia to zawsze coś przeszkodzi. ;/
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3675 |
|
Zadomowienie
|
justyss ladne wloski, widze ze urosly ci
i jakby zagescily, pamietam stare zdjecia twoje ladnie wygladaja
|
#3676 |
|
Rozeznanie
|
swoje niepowodzenia i złość wyładowywała na mnie i moich trzech braciach, przytłaczała ją chyba opieka nad czwórką dzieci, nie umiałam sie z nią dogadać, o wszystko miała do mnie pretensje, nie interesowała sie tym co sie ze mna dzieje i najważniejsza dla niej była sama ona i jej rodzice
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
A może napiszemy petycje, żeby nam odbanowali Justusię?
Już tak robiłyśmy wcześniej![]() Nie wiecie może odkąd mierzy się długość włosów? od czubka? i czy na takie włosy trochę dłuższe niż do zapięcia stanika starczy jedno opakowanie farby?
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a petycje..czemu nie
|
|
|
|
|
#3679 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zuziunia juz dziewczyny o nim pisaly to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-i-siwych.html
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-15 o 14:59 |
|
|
|
|
#3681 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam na glowie spzatanie calego domu, jak mi sie uda wczesniej wrocic ze szkoly to obiady... Jak sie odezwe ze nie mieszkam tu sama i ktos moglby cos pomoc to slysze ze jestem dziewczyna i moim obowiazkiem jest dbac o dom. Absurd jakis po prostu! Moj brat nie robi nic i jescze na wszystko dostaje... Ja musze pracowac bo nie dostane ani grosza. Bo przeciez mam 18 lat wiec powinnam sama zarobic na utrzymanie... Rozumiem takie podejscie. ale jak sie komus nie przelewa, mojej rodziny to nie dotyczy. Przykre.... Studiuje dziennie i przewaznie siedze w szkole do 17. Jak przychodze do domu to chwile odpoczywam, sprzatam i jak mam czas(!) to siadam nad ksiazkami. Nie daj boze siedze nad nimi caly dzien przed egzaminem to slysze ze to dziwne i moze bym sie za cos zabrala... Weekendy mam zajete bo musze pracowac, zycia prywatnego zero... Moj tata Zamiast byc dumnym ze chce cos osiagnac spycha mnie wiecznie na bok... Cytat:
Edytowane przez Iskierkaa89 Czas edycji: 2009-02-15 o 14:59 |
||
|
|
|
#3682 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Rozeznanie
|
justyss ladne wloski takie lśniace widac ze dbasz o nie na maxa
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkam z obojgiem rodziców, chociaż szczerze powiedziawszy to wolałabym, żeby moi rodzice byli roziwedzeni, bo nie cierpię ojca, wiecznie się z nim kłócę i doprowadza mnie do szału . I też oczywiście jestem gorsza od brata. Ja wszystko muszę robić sama, jak w łazience nie posprzątane, to moja wina, a on ma 25 lat, a mama robi mu pranie i zmywa podłogę w jego pokoju. I nie ważne, jakie oceny miałam i jakie miejsca w konkursach - on zawsze był dla nich lepszy
|
|
#3685 | |||
|
BAN stały
|
nie mam jeszcze kochanie
zaplacilam za nie chyba w pt albo czwartek i pewnie jutro albo pojutrze dopiero przyjda. pokaze na pewno!![]() Cytat:
Cytat:
) ale to nic nie dalo, ban musi sie skonczyc![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3687 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak u Króliczka ![]() Ja sie wczoraj strasznie wku... i zrobiłam aferę, bo TŻ zasnął o 23 Dla niego najlepsza imperza to taka, ktora szybko sie kończy i można iść spać .Mam dosc i upijam się od rana tequilą Choć uświadomiłam sobie wczoraj, ze bałabym sie być sama i nie wiem czy umiem ![]() Walentynki moze nie były zle, bo dostałam z rana kwiatka, zrobił kolację jaką lubię, były drinki, pogadalismy sobie miło, prezent sama sobie wybrałam, taki jak potrzebuję itp. No, ale dla mnie to za mało ![]() Zwłaszcza, ze to ja musze zawsze wszystko wymyślać... Obejrzałam dzis 14 odcinek "zdesperowanych" z V serii Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-15 o 15:23 |
|
|
|
|
#3688 |
|
Wtajemniczenie
|
tak prostuje je
uzywam przed wszystkim tego szamponu z joanny oczywiscie waxa , przerozne odzywki ostatnio ta czerwona z Loreala . Tak prostuje ale rzadko praktycznie raz na 2 tyg. Moje wlosy sa po takim przejsciach ze moim obowiazkiem jest dbanie o nie. Mialam zawsze grube wlosy i nawet po tylu rozjanianiach pozostaja takie, gorzej jest z paznokciami lamliwe rozdwajajace sie.
|
#3689 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No, ale teraz myslę, że ma życie jakie sama wybrała, niedługo ja i moje siostry wyniesiemy sie z domu, a ona zostanie z ojcem, przynajmniej nie będzie sama na stare lata![]() Justyss - ładne masz włoski ![]() Chiii - czemu ostatni raz spałaś u TŻ ?
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-15 o 15:31 |
|
|
|
|
#3690 |
|
BAN stały
|
miska a tz co powiedzial na twoje argumenty?? jak myslisz zmieni sie?
mozna kupic na filipinach cos fajnego w stylu podroby LV?? brat znowu leci i nie wiem czy kazac mu szulac czegos. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

siostra mi zrobila oczywiscie 

. I też oczywiście jestem gorsza od brata.
Ja wszystko muszę robić sama, jak w łazience nie posprzątane, to moja wina, a on ma 25 lat, a mama robi mu pranie i zmywa podłogę w jego pokoju. I nie ważne, jakie oceny miałam i jakie miejsca w konkursach - on zawsze był dla nich lepszy
.