|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
posłuchajcie sobie Paulli
![]() http://sarunieczka.wrzuta.pl/audio/b...ow_zawsze_2008 http://krolowazycia.wrzuta.pl/audio/...ulla_-_od_dzis
#4682 |
Zadomowienie
|
Ale u mnie jest biało, śniegu ponad kostki, gdyby nie ten wielki brzuch to bym sobie na sankach pośmigała
![]() Aguśkaa83 - nooo kebab z fryteczkami, sałatką i cacykiem (pisze tak bo sa różne teorie na temat pisowni tego słówka) noe niebo w gębusi, ale kusi mnie mój barek bo większości to moje rarytaski ale jak już będę mogła to sobie chlapne ![]() ![]() ![]() malutka_24 - noooo to masz parę na później króweczek, a mnie mały atakuje bo zjadłam 3 pierniczki hehe, łakomczuszek, po mamie hehe. Kobitko to Tż musia być wzniebowzięty, ja tez mam 2 świetne z panieńskiego i nie wpadłam na pomysł żey ubrać którąś, dureń ze mnie ![]() anulka anulka - o witajcie kochaniutkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
anulka pieknie spiewa ta Paula...ta druga piosenke juz slyszalam, ale tej pierwszej nie, tez sliczna jest
![]() A w szpitalu widac masz bardzo ciekawie, codziennie to samo hihi...jak lezalam tez slyszalam jak raniutko przychodzily polozne i robily innym ciezarnym ktg, uwielbialam sluchac bicia serduszek ich Skarbow ![]() ![]() ![]() malutka nio fajnie ze tez spedziliscie milusio wieczor. Ja z okazji wieczoru panienskiego dostalam czarna sexowna bielizne ale teraz bym juz w nia nie weszla hihi ![]() marika hihi tak to byl kopniak za jego ostatnie zachowanie ![]() ![]() ![]() A ja sie dalej rozkoszuje spiewem Pauli popijajac kawke zbozowa ![]()
#4684 |
Zadomowienie
|
Aguśkaa83 - no dostał takiego kopniaczka wychowawczego hehe, i teraz może mu się odmieni i zacznie doceniać swoją żonkę
![]() ![]() ![]() Ale tu dzisiaj cichutko, pewnie się kobitki nie potrafią pozbierać po upojnych nocach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
Bercia ponoc miala romansowac przez skype'a
![]() ![]()
#4686 |
Zadomowienie
|
O kurcze ale pustki, dawno tak nie było
![]() Aguśkaa83 - tak, tak pamiętam że Bercia miała wieczorem przez skype romansować oczywiścieze swoim Tż-cikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
hehe marika ja dzis mam wolne tez od gotowania, moj tżcik gotuje tez rosolek
![]() ![]() a teraz pije soczek z marchewki, jabluszka, grejfruta i cytrynki swiezo wycisniety ![]() ![]() ja pracuje nad koncowka pracy licencjackiej, musze ja dzis skonczyc uparlam sie chocbym mialam siedziec do polnocy ![]() ![]() ![]()
#4688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() domek ogladniety i masakra.... jak sie nic innego nie znajdzie to bedzie musial byc... chociaz szczerze to wolalabym w nim nie mieszkac ![]() strasznie maly i ciasny... najwieksza sypialnia ma 3x4m ![]() ![]() ![]() szukamy dalej ![]()
![]() |
#4689 |
Zadomowienie
|
Aguśkaa83 - no to koniecznie zabieraj się za pisanie tej pracy, bo wiesz jutra zaś na forum zacznie się wielkie boom i będzie dużo mamusiek i nie będzie czasu hehe. No Tż kochani jacyś dzisiaj jeszcze ich po wczorajszym dniu chyba trzyma, mój zrobił herbatkę z cytrynką. Później wizyta u moich rodziców i wieczorkiem błogie lenistwo przed TV mam nadzieję że będzie coś leciało konkretnego w tym ogłupiaczu. A taki soczek jak Tobie zaserwował to tez bym się napiła, tylko nie wiem czy zaś zgaga by mnie po tej nieszczęsnej marchewce nie dopadła. To powodzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zadomowienie
|
pakusia86 - kurcze, to serio malutkie, lepiej mniej pokoi ale większych. Ja mam w swoim mieszkanku 3 pokoje ale 2 są serio malusie, i tez bym się z dzidzią w żadnym nie pomieściła. Ale ja planuje pierwsze miesiące spędzić u maluszka w pokoju, a nie brać do sypialni łóżeczka. Zobaczymy czy mój plan w rzeczywistości wypali. Mam nadzieję że znajdziecie jakiś ciekawy domeczek dla waszej świętej trójcy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej okrąglutkie laseczki
![]() Ja zostałam wczoraj zaproszona z okazji walentynek do kina a potem na kolacje. Maluszek z tej okazji dostał nowe ciuszki i rekawiczki na paluszki w serdzuszka hehe, bo przy okazji wstapilismy do smyka ![]() Kolacja była przepyszna tylko czułam sie jak taki mały prosiaczek:P Bo nie dosc ze porcja była oooogromna ![]() ![]() ![]() Kolacja zakonczyła sie oswiadczynami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4692 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj caly dzionek w lozeczku
![]() ![]() teraz czas na kawke i slodkosci ![]() Pakusia domek faktycznie malutki pewnie znajdziecie wiekszy ![]() anulka super ze u Was wszystko ok jestem ciekawa jak Rozaliotka sie czuje ale jestem dobrej myśli ![]() Ja dzisiaj tez mam ochote od rana na rosolek ![]() ![]() Fasolka Gratulacje Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-02-15 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
pakusiu nio szkoda ze nie trafil Wam sie lepszy okaz, ale znajdziecie cos co Wam bedzie odpowiadalo
![]() marika po takim soczku musze Ci powiedziec ze ani razu nie mialam zgagi jeszcze...moze dlatego ze swiezy. Troche pozniej jest mycia, ale sokowirowke warto miec, pozniej dzidziorkowi bedziemy robic takie swieze soczki... Po innych np po kupnym pomaranczowym tez mam zgage ![]() Fasolka gratulacje z okazji zareczyn ![]() blondynka zebys tylko nie przywarla do lozeczka hihih bo ja jak tak wczoraj dluzej polezalam, to mialam problem ze wstaniem pozniej ![]() Co do Rozaliontka mam nadzieje ze wszystko dobrze...
#4694 |
Zadomowienie
|
Aguśkaa83 - no właśnie ja nie mam sokowirówki ale może dostanę za 2 dni na urodzinki od rodziców, bo wiedzieli że chce. Jak pracowałam w restauracji to co chcwila robiłam sobie takie soczki, mniam, mniam.
blondynkapoznan - no takiej to dobrze, ja nie potrafię wyleżeć dłużej niż trzeba, taki ze mnie gamoń, że tylko oczy otworze i już bym wstawała nie wiem po co, a Tż gnije do X godziny. Fasolka87 - no ja równiez gratuluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
ja myslalam ze mi palce spuchna i z obraczka bedzie problem-ale naszczescie weszla
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 |
Wtajemniczenie
|
cześć kochane
ale się za Wami stęskniłam ![]() ale mnie naszło na robienie ciast...nie tyle na jedzenie co na robienie ![]() mój były tak lubił ciasta że 2 razy w tygodniu to było norma że robiłam a mój obecny lubi ale nie aż tak bardzo i nie tak dużo (były całą blachę zjadał w dwa dni ![]() i miałam długą przerwę ..... ale się zaczęło. W piątek zrobiłam 2 szarlotki z bezą i kruszonką potem faworki a wczoraj napoleonkę i dzisiaj też napoleonkę bo już tej pierwszej nie ma ![]() pochwalę się dzisiejsza napoleonką jeszcze nie rozkrojoną bo ciepła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
esti nie ladnie tak kusic na slodkie
![]() ale pyychotka mmm ![]()
#4698 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() ja troszke poromansowałam z TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzis rano sprowadziłam syna na dół do rodziców ![]() ![]() ![]() a że mój syn wstał dziś o 6 nie wiem co go napadło spał po objadku i ja z nim znowu 1.5h ![]() ![]() ![]() esti to co TY w tłusty czwartek upieczesz 5 ciast ![]() ![]() ![]()
#4699 |
Zadomowienie
|
Fasolka
gratuluje ![]() zresztą najważniejsze jest to co Was łączy a nie to co na palcu ![]() hmmm .. ja swój pierscioneczek sama wybierałam a to było 7 lat temu ![]() wow ale ten czas leci a z moim TŻ jestem juz 9lat ![]() ![]()
#4700 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja sie pochwale wczorajszymi zakupami ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zadomowienie
|
michaela - no rzeczywiście zakupy udane, ta biała tuniczka w moim guście
![]() Bercia2000 - dobre i takie romansowanie, nie mamy co narzekać masz rację. A za dziewczyny trzymamy kciuki i całujemy mocno ![]() esti1984 - te ciasta Cie tak pochłaniają że już mało Cię tu widać Esti ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Kochane patrzcie jakie tanie wózki Xlander-xa sa na allegro
![]() http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=553257 837 |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
ciekawe co tam u poiglot?
![]() ![]() a ja juz pisze zakonczenie uffff, jeszcze tylko spisac tabele, ryciny, spisac biobliografie i zrobic przypisy koncowe ... cala praca mi wyjdzie na ponad 70 stron ![]() ![]() wszedl mi bol pod zebrami i nie moge juz usiedziec ![]() ![]()
#4704 |
Zakorzenienie
|
marika2121 no gdyby o nasza trojeczke tylko chodzilo to domek w sam raz
![]() ![]() domek taki sobie, lokalizacja fajna jedynie ![]() ![]() Fasolka87 oj te hormonki ![]() ![]() ja nie mialam kupnego pierscionka... moj pierscionek zareczynowy nalezal do babci mojego tz... ona dostala go na swoje zareczyny i chciala zebym wlasnie ten piersionek nosila... urodziwy moze nie jest, bo nie w moim stylu, ale nie chodzi tu o wyglad pierscionka... dla mnie mimo iz mi sie nie podoba jest piekny... bo dany z glebi serca... wiele dla mnie znaczy... od poczatku mnie akceptowali i pokkochali taka jaka jestem, nie tak jak tesciowa ![]() ja gluptasku na twoim miejscu bym sie cieszyla ![]() ![]() Aguśkaa83 no szukamy dalej... stresik jest bo mamy jeszcze 12 dni na wyprowadzenie sie i nie wiem czy cos znajdziemy ![]() esti1984 gdybym nie byla po obiadku to bym cie zastrzelila kochana ![]() ![]() Bercia2000 ciesze sie ze poromansowaliscie z tz ![]() ![]() michaela ekstra zakupy... ta biala tunika rewelacja ![]() tez bylam dzis po sklepach pochodzic ale jakas sie wybredna zrobilam... nic mi nie pasi... aha widzialam pizamke taka jak sobie kupilam do szpitala.... no identyczna kosztowala 19.99 a ja kupilam za 4.99 ![]() wiecie co... normalnie nie moge znalesc bodow z dlugim rekawem ![]() ![]() ![]()
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nawet nie mow ze taki tani... cena swietna... mam nadzieje ze sie utrzyma az sie przeprowdze... to moze zamowie ![]()
![]() |
#4706 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Widzę, że Walentynki minęły Wam w bardzo romantycznych nastrojach ![]() Ja dostałąm Kwiatuszek i moje ulubione Rafaello ![]() ![]() Poza tym dzień spędziliśmy na zakupach, bo trzeba było uzupełnić zapasy domowe, a przy okazji kupiliśmy dla Tomeczka pieluszki, proszek, pajacyjki, chusteczki i inne małę ważne rzeczy. TŻ ciągle się uśmiechał z tym swoim błyskiem w oku, gdy pakował rzeczy dla maluszka. Chyba powoli zaczyna zdawać soebie sprawę z tego , ze TA CHWILA nastąpi juz całkiem niedługo ![]() ... a dzisiaj pełne lenistwo ... zrobiłam karpatkę z "tytki" - wyszła o dziwo całkiem smaczna ![]() Jutro TŻ ma urodzinki ![]() ![]() Zajrzę tu jeszcze, a narazie pozdrówki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 |
Rozeznanie
|
Hellol mamuski
![]() Ja tak wpadlam na chwile, aby sie zameldowac. Zadrobie zaleglosci. Obiecuje ![]() Wczoraj spedzilismy milusio dzionek. Dostalam roze od Tzcika. Zrobilam pyszniutki obiadek. O 16 pojechalismy na usg do szpitala, w ktorym pracuje moj gin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem poszlismy na roczek do coreczki sasiadki. Wrocilismy kolo 21szej. Obejrzelismy filmek. No i chcielismy sie poprzytulac.... i nic z tego nie wyszlo ![]() Czulam straszny dyskomfort i pieczenie ![]() ![]() ![]() No nic zmykam kochane. Moze jeszcze do was dzis zajrze i nadrobie te zaleglosci.
#4709 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w sumie mam takie 3 koszulki: śliwkową (moja ulubiona), czerwoną i różową ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale skoro jest taki malutki. Fakt gdybyście mieli tam mieszkać tylko Wy, ale tak jak piszesz jest jeszcze ojciec i jego kobieta to rzeczywiście będzie ciut ciasno ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki....
Fasolka87 - gratulacje Ja się męczę od wczoraj... w nocy prawie nie spałam, bo ból taki przy każdej próbie przełknięcia śliny że masakra. A czasem to się nie da połknąć bo mi się "wraca" mam tak przełyk spuchnięty. Kilka razy się dziś zakrztusiłam, też przez to. Dzisiaj boli nadal, mąż stwierdził że jak nadal będzie puchło to jedziemy na pogotowie żebym się nie podusiła. Ale bardziej nie spuchło. Mam trochę problemu z piciem i jedzeniem ale jeszcze żyję. Popijam chłodny rumianek... ![]() Dzisiaj byliśmy w Ikei i w leroy merlin. Kupiłam rolety w kolorze Ecru na okna ![]() Jeszcze tylko trzeba je zamontować. ![]() Ja zmykam coś zjeść ( a raczej spróbować), bo jestem głodna i trochę poodpoczywam. Jutro od rana z Wami bedę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.