|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
mam jakiegos doła moralnego dlaczego niemoże byc normalnie tylko tak beznadziejnie a po slubie niemam pewnosci ze to sie zmieni Kochm go ale czy to pomoze
?????? o to jest pytanie? |
|
|
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
najchęniej to bym wykurzyła z tego miasta a była taka moziwość tyle że moja szkoła bo zostało mi dwa sem a mogliśmy zamieszkać nad morzem zdala od tego wszystkiego bo mój tz mógł pracowac w wojsku dostałby również mieszkanie ale teraz to niemozliwe bo on wyjedzie a ja sama zostanę tutaj na cały rok masakra . moze cos się pokombinuje za rok , może się to ułoży choć ieraz w to wątpie Kochamy sie ale najgorzej jak ktoś się wpierdziela tam gdzie niepotrzeba a z dala to byloby super
wlność , mieszkanie u teściów odpada automatycznie za żadne sarby i mój TZ tez o tym wie tyle że jego ojce za bardzo mąco i to mnie denerwuje on by chciał tu dobrze i tu dobrze a tu wychodzi beznadziejnie bo jego mamusia by go trzymała w domku , najlepiej dzis taka zima to zapewne mówiła po o będziesz jechac y=na taką pogodę.
|
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dobry wybor z suknia dziekuje bardzo
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze wkurza mnie brak tej @
Dzisiaj jest mój 40 dzień cyklu więc czas już najwyższy, żeby łaskawie przyszła. Dziwię się, bo jeszcze nigdy nie miałam takiego spóźnienia, chociaż cykle mam bardzo nieregularne (29-34dni). Kochaliśmy się właściwie tydzień temu w dzień mojej spodziewanej @ . Wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny. Ale im więcej o tym wszytskim myślę, tym bardziej się stresuję. Wiem, ze w sumie ciąża jest raczej mało prawdopodobna, tylko dlaczego tak mi się spóźnia. Miałam dużo stresów przez ostatni miesiąc, no ale żeby aż tak? Czytałam na forum ginekologicznym i tam dziewczyny piszą, że test płytkowy może być wiarygodny dopiero po 14 dniach od stosunku, to po jaką cholercię piszą na testach, że wykrywają nawet 6 dniową ciążę?Wiem, że to może Wam sie wydać śmieszne, bo stara baba ze mnie a schizy mam jak 16-latka, ale już naprawde dostaje trochę na głowę. Nie spieszy mi się do bycia mamą
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile juz nie masz okresu ? ![]() wiesz mozliwe ze przez nerwy ci sie opoznia .. przestan o tym myslec i napewno wtedy sie pojawi @ to moze i lepiej .. jak zrobisz jeszcze jeden test po 2 tyg od stosunku ... bedzie dobrze nie deneruj sie
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodziewałam się w zeszłą sobotę plus-minus 3 dni.
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia mi ostatnio też się okres spóźniał i to ponad tydzień a ostatnio miewam bardzo regularnie. I im dłużej go nie było tym ja się bardziej denerwowałam i pewnie dlatego go nie było
Nie martw się i nie denerwuj a na pewno przyjdzie
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki, mam pewne obawy....zamówiłam sobie suknię ślubną (po długich poszukiwaniach)w której wygladałam najlepiej...są jednak takie dni, kiedy mam wrażenie, że mogłam jeszcze gdzie indziej poszukać
, bo może nie będę się podobać np. gościom... innego dnia wiem, że będe w niej wyglądała pięknie...kurcze dobija mnie to....wrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez mialam chwilowo takie mysli, ale juz przeszło
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
nika glowa do gory
![]() ![]() ![]() Bo to na pewno dobry wybor ![]() A jaka w koncu kupilas bo ja znowu nie mam fotki Twojej sukni ktosia jak do poniedzialku nie dostaniesz tudziez srody to moze dla pewnosci idz zrob badanie beta hcg wykrywajace ciaze? i sie nie denerwuj tak, bo to poteguje zatrzymanie miesiaczki.najlepszy bylby mega orgazm na wywoalnie.
|
|
|
|
#2441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a gościom może się cokolwiek niespodobać, z tym się niestety trzeba liczyć, chociaz każda z nas chciałaby żeby wszystko było idealnie. Na pewno bedziesz slicznie wyglądała ja bym się na Twoim miejscu przestała zastanawiać czy w innej mogłoby mi byc lepiej
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw sie n.i.k.a chyba kazda z nas przez chwile zastanawiala sie czy dokonala slusznego wyboru.Ja tez po kupnie mojej sukni nie bylam pewna czy to db wybor.Ale pozniej jak przemyslalam sobie to doszlam do wniosku ze decyzja byla sluszna
|
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomaluj mnie na slub ![]() a my wrocilismy z objazdow roznoszenia zaproszen, wypilam chyba z 5 herbat :O jestem padnieta okropnie.. moja chrzestna nie przyjdzie ( nasze rodziny mialy zgrzyt w przeslzlosci i powiedziala, ze niedobrze by sie czuja) pod kosciol przyjdzie, az miala lzy w oczach ![]() a my wczorajszy wieczor spedzilismy bardzo milutko
|
|
|
|
|
#2444 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
te myśli pewnie pojawią się jeszcze nie raz, bo ciągle przeglądam suknie innych wizażanek, widzę ich wybory.............ale pocieszam się, że ładnemu to we wszystkim ładnie![]() fotki sukni nie wklejałam jeszcze bo nie mam...jak pisałam będę miała szyta na zamówienie...jestem niziutka i miałam ogromny problem z wyborem, więc zdecydowałam się na uszycie...
|
|
|
#2445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2446 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj podpisalam umowe z kamerzysta, fotografem. Zdjęcia beda w plenerze, na tle kwitnacych kwiatów. Juz nie moge sie doczekac.
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im większy mamy wybór, tym trudniej się zdecydowac... a potem jeszcze rozmyslamy, czy wybór był dobry Ja nawet dzień przed slubem byłam zła, ze wybrałam taką, a nie inna suknię... Potem wszystko minęło... Czułam się w niej (i wyglądałam) wspaniale, a o to przecież chodzi!
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy z TŻem, moja siostra i teściami na monodramie Krystyny Jandy- genialna aktorka! jestem pod megawrażeniem
Martuś, piękne wybraliście obrączki Jak mi wytłumaczyłać, to nie dziwię się Twojemu zdaniu w sprawie ślubu cywilnego AgatkaL, bardzo ładna fryzurka! :-D Daysy, cudowne makijaże wykonujesz ![]() Cytat:
Ktosiu, najlepiej by było, gdybys przestała mysleć o braku @, wyluzuj sie i mysl pozytywnie n.ik.a, najważniejsze, że Tobie suknia się podoba Nikt nny nie jest wazny! Mnie ani przez myśl nie przeszło, czy moja suknia sie będzie podobać gościom ![]() agus87, szkoda, że chrzestenj nie będzie... Widac, było jej bardzo przykro, że musi Wam odmówić... |
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz czas spać, jutro trzeba wrócic do pracy po tygodniowym urlopie dobranoc
|
|
|
#2450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak sie postaram a raczej jak będę miała około 500 zł to dołączę do grupy wizażowej , która np. teraz u mnie w mieście będzie malowała modelki na pokaz mody "paprocki i Brzozowski" na off fashion itd. ![]() Tylko że narazie nie mam ot tak 500 zł żeby wykupić taki jakby bilet wstępu... Cytat:
A tak w ogóle to te testy to jakieś konkretne przekłamanie!!!! Moja koleżanka robiła 3 razy i dopiero za 3 razem po 3 tygodniach od stosunku wyszło że jest!!!! Cytat:
Dzięki dziewczyny za miłe słowa... wiem że jeszcze przede mną wiele pracy zarówno jeżeli chodzi o makijaże jak i o moja figurę ... hmmm Pani z salonu powiedziała że 38 było by na mnie dobre ale nie jest bo mam ... duże plecy :P fakt mam takie nie drobne tylko po prostu plecy i już...! Zamiast tych pleców mogła bym mieć biust no ale cóż... |
|||
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jeszcze raz WSZYSTKIM dziękuję za życzenia i gratulacje
![]() a bycie żonką ma swoje plusy i minusy hihi... Plusów mnóstwo i wymieniać nie będę,a minusy... no cóż.. doszło troszkę nowych obowiązków :P Ale jestem SZCZĘŚLIWA jak nigdy!!!!!! ![]() ![]()
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
obowiązki to pewnie gotowanie obiadków
Angelika masz konto na NK? |
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rano śniadanko i kawka z ekspresu, który dostaliśmy w prezencie ślubnym i którego mój mężulek jeszcze nie potrafi obsłużyć, obiad narazie robi mama (mieszkamy u moich rodziców póki co) lub teściowa (mieszka 200m od nas), no i wieczorem kolacja... a do tego pranie, sprzątanie, prasowanie.. ot... zwykłe obowiązki dnia codziennego, których jednak troszkę przybyło, skoro o jedną osobę w domu jest więcej ![]() ps. konto na NK mam, ale narazie nie podam... zresztą i tak profil mam w większości ukryty
|
|
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
angelikaw
A powiedz czy miałaś 10 różowych kalii jako bukiet ślubny?? Bo wydaje mi się ze kiedys cos wspominałaś a ja planuje kalie Jestem ciekawa czy sa trwałe
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png Edytowane przez dominda Czas edycji: 2009-02-15 o 23:37 |
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2456 | |
|
Raczkowanie
|
hej!
ufff i po ciężkim week ,pisałam w piatek że mam bal-było bosko! i jeszcze na zaliczenia dwa było trzeba wstać ajj ciezko było! u mnie walentynki bez rewelacji jak u niektórych z was mój TŻ chory a ja w szkole aleeee potem prezent...bielizna no i demonstracja hahhaCytat:
Angelikaw ja jeszcze nie gratulowałam tobie!!!wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! ehh uoralam sie w konc z zaproszeniami... ostatnio próbowałam pare rzeczy wam wkleic ale niestety nie mogłam,nie wiem coś nie ładowało się albo nie umiem spróbuje jutro! dziewczyny jak wasze tesciowe bo moja doprowadza mnie do szału wrrrra byla tak fajna i fajna dziś to az prze nia sie poplakałam bo sie dowiedziałam że za plecami na mnie gada a mi w oczy pieknie ladnie! nie nawidze takich ludzi! dobra ide spać bo TŻ się wgramolił do wrka! jak przyjda zaproszenia to wam pokaże! dobranoc moje dogie
|
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
a jaki?
![]() czesc wszytskim po duzszej nieobecnosci. nie mialam kiedy zajrzec. mielismy z moim TZ yorka_Kevina taki malutki 1,5kg i ma 3 latka a w srode przywielismy mu malutka kolezanke tez yorka-imie channel, ma w tej chwili 10tygodni i nie bedzie wieksza niz Kevin. takze same rozumiecie ze tak nas zaabsorbowaly ze nawet biura nie odwiedzalismy ) nie mowiac o wlaczaniu kompa
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam juz o tym na forum
![]() bukiet z 11 cantedeskii --------- Dobranoc dziewczyny
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no angelika pochwal sie 1 zdjeciem nie kaz sie tak prosic
wiemy ze masz pole do popisu bo jestes pierwsza no ale 1 zdjeciem moglabys sie juz pochwalic. no i jeszcze moze jakas dluzsza relacja z tego dnia, nie owiewaj tak calosci mglą tajemniczosci. Jeszcze raz wszystkiego najlepszegopiszesz ze przybylo obowiazków heh to u mnie sie nic nie zmieni w takim razie bo mieszkamy z Tż juz 2,5r razem wczesniej 1,5 roku w jednym akademiku wiec ja te malżenskie obowiazki mam od bardzo dawna juz na glowie ale nie narzekam to jest fajne jak sie kogos kocha
Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-02-15 o 23:37 |
|
|
|
#2460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sorki moglam nie doczytac, nie bylo mn ie na forum od srody a duuuuzo pisalyscie i jeszcze nadrabiam ![]() ide spac, dobranoc
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. ![]() Edytowane przez jaguraaa Czas edycji: 2009-02-15 o 23:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

wlność , mieszkanie u teściów odpada automatycznie
za żadne sarby i mój TZ tez o tym wie tyle że jego ojce za bardzo mąco i to mnie denerwuje on by chciał tu dobrze i tu dobrze a tu wychodzi beznadziejnie bo jego mamusia by go trzymała w domku , najlepiej dzis taka zima to zapewne mówiła po o będziesz jechac y=na taką pogodę.

Dzisiaj jest mój 40 dzień cyklu więc czas już najwyższy, żeby łaskawie przyszła. Dziwię się, bo jeszcze nigdy nie miałam takiego spóźnienia, chociaż cykle mam bardzo nieregularne (29-34dni). Kochaliśmy się właściwie tydzień temu w dzień mojej spodziewanej @ . Wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny. Ale im więcej o tym wszytskim myślę, tym bardziej się stresuję. Wiem, ze w sumie ciąża jest raczej mało prawdopodobna, tylko dlaczego tak mi się spóźnia. Miałam dużo stresów przez ostatni miesiąc, no ale żeby aż tak?
Czytałam na forum ginekologicznym i tam dziewczyny piszą, że test płytkowy może być wiarygodny dopiero po 14 dniach od stosunku, to po jaką cholercię piszą na testach, że wykrywają nawet 6 dniową ciążę?

tzn wiem ile bierze ze kg ciasta i to już ze składnikami i swoją robotą (12zł). Torty też piecze i ma stelaż do trzypiętrowego 

a miałam zacząć się odchudzać