|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Daysy, a może bys mi doradziła coś na oją buźkę, mam pełno wągrów i krostki i buźka mi się świeci, chętne bym się wybrała na jakieś zabiegi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, napiszcie tak szczerze, czy teraz w ogóle organizuje się poprawiny? Wiele osób rezygnuje z nich w związku z dużymi kosztami samego wesela. Kompletnie nie wiemy co robić, wypadałoby zorganizować coś dla rodziny z daleka, nie chcę, żeby pojechali do domów z pustym żołądkiem, ale te koszta mnie przerażają
![]()
#4593 |
Raczkowanie
|
Zaraz ktoś dostanie bana
![]()
#4594 |
Raczkowanie
|
kalex honolinka madlink i reszta dziekuje za porady
![]() ![]()
#4595 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4596 | ||
Raczkowanie
|
Panny Młode - Kielce cz. II
Cytat:
Ale oczywiście to nie jast nakaz,że musisz je robić.Jeżeli masz rodzinke przyjezdną to zrób dla nich coś w domu.Małe przyjęcie. Ja poprawiny robie,ponieważ taki tu zwyczaj, no i razem z moim TŻ mamy bardzo dużo rodziny przyjezdnej.Ale zazwyczaj na poprawinach jest jeszcze lepsza zabawa, bo każdy jest już rozluźniony bo kamerki nie ma ![]() ![]() 19 wrzesień 2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
19 wrzesień 2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-15 o 20:52 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4598 |
Raczkowanie
|
...karothka skarbie niestety nie mam już jak,czego bardzo żałuje,bo plany miałam inne.Mamy 250 osób.I nawet jeśli ktoś nam odmówi to mam następnych ludzi w kolejce z rodzinki do zaproszenia...
Sala dokładnie na 250... i powiem ci szczerze,że jestem przerażonaaaaaaa ![]() 19 września 2009 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Puchatku, Moniko dziękuję za odpowiedz ![]()
Odkąd Cię pokochałam, moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie... 22.08.2009-to był Ten dzień ![]() Edytowane przez karothka Czas edycji: 2009-02-15 o 20:38 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Raczkowanie
|
No to też jest problem.Podejrzewam,że nie bedziecie mieć czasu bawić sie w zwiedzanie Polski
![]() I dlatego też jeden problem z głowy...,choć fajnie byłoby pokazać im jak wygląda prawdziwe polskie wesele ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam zgryza.Niekróre z Was chwaliły zespół L-4. Ma mój termin wesela wolny, ale nie mam jak go sprawdzić bo dema nie maja, płyt z wesel też nie -najbliższe wesele 18 kwietnia i wtedy mogłabym go przesłuchać, ale wtedy już troche późno i jak mi się nie spodoba to moge nie znaleźć innego...Co robic...Ma któs jakieś płyty z wesela z L-4??Już sama nie wiem... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli mogę wiedzieć, uczysz się na kosmetyczkę?? ![]() ![]() My również nie robimy poprawin. Bywałam na weselach z poprawinami i każdy w ten dzień był już zmęczony, dużo osób nie przychodziło i nie wszyscy się bawili. Według mnie pierwszy dzień wesela powinien trwać do białego ranka, a kolejny to już odpoczynek ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090627580114.html http://s4.suwaczek.com/20090627580114.png Edytowane przez Lupetita Czas edycji: 2009-02-15 o 21:50 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zadomowienie
|
ja nie robiłam.
po pierwsze dlatego że płaciliśmy za osobę więc dużo jedzenia na drugi dzień nie zostało. dla przyjezdnych z daleka zrobiliśmy po prostu śniadanie u mnie w domu. rodzina męża sama sie sobą zajeła - na szczęście ![]() ale moja koleżanka robiła wesele na 220 osób. miała swoją własną kucharkę i robiła poprawiny. po prostu dużo jedzenia zostało dlatego. ale przyszło na te poprawiny może 40 osób. ja dla mnie poprawiny to zbędna rzecz. wolałabym te pieniądze na coś pożyteczniejszego wydać. zresztą jest to straszna męczarnia. nie dość że całą noc zabawy to trzeba sie starać na drugi no chyba że ktoś ma dużo kasy i jest mu wszystko jedno ![]()
#4607 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() my poprawiny będziemy robić, wesele bedzie na ok.250 osob, a u nas w rodzinie na poprawiny goście w wiekszosci przybywaja, poza tym nie placimy za os., mamy wlasna kucharkę wiec jedzonka bedzie duzo.
![]() Emma jest z nami 15.09.2014 ![]() Edytowane przez NATALUSIA14 Czas edycji: 2009-02-15 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o przyjezdna rodzine to mieli zarezerwowane pokoje w hotelu i wykupione sniadanie, także przespali się, zjedli i pojechali potem spokojnie do domu. Poza tym ostatnio byliśmy na dwoch weselach u znajomych-tez nie mieli poprawin, a moja siostra cioteczna z Łodzi też ich nie robila. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Konto usunięte
|
Co do tego makijażu w Wiośnie. Fakt,p.Ewa jest mistrzynią w makijażu mocniejszym. Ale jest tam też p.Monika,który potrafi zrobić delikatny makijaż i to bardzo kapitalnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Rozeznanie
|
My poprawin też nie będziemy robić. Rodzina TŻ będzie miała wynajęte pokoje w hotelu i zamówione śniadanie. A dla najbliższej rodzinki mojej i TZ zrobię jedzenie w domu bo w Bohemie zabiera się jedzenie po weselu, więc myślę że coś na pewno zostanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
My tez nie robimy poprawin, dla rodzinki zrobimy obiad w domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Raczkowanie
|
Słyszałyście może jakieś opinie dotyczące sali w Sukowie "Korbowa Koliba" oraz dj Mirka Piróga??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() znalazłam tylko kilka takich informacji: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2880665&start=2190 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...846777&v=2&s=0 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
ja w niej byłam jeden dzień - na szkoleniu, ale jakos specjalnie mnie nie zachęcił wystrój, zeby tam urządzić wesele
![]() poza tym dla mnie trochę w dziwnym miejscu jest połozona - same pola i nagle lokal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.