|
|
#3631 | |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Tak Aniu ,to jest Klemens -Klarus-Rumcajs
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.biochemiaurody.com/sklep/olejekmyj.html - olejek, pięknie pachnie. Waniliowy też całkiem fajny http://www.biochemiaurody.com/sklep/peelbromelain.html - fajny peeling http://www.biochemiaurody.com/sklep/tonikbha.html - fajny tonik z kwasami http://www.biochemiaurody.com/sklep/oil-coconut.html -genialny do włosów http://www.biochemiaurody.com/sklep/oil-squalane.html http://www.biochemiaurody.com/sklep/...tfruits++.html i jeszcze sporo innych rzeczy |
|
|
|
|
#3633 |
|
Rozeznanie
|
Może to właśnie miejsce gdzie nalezy się przywitać witam zatem miło i niesmiało , po podczytywaniu i namiętnym kupowaniu perfum, chęci poznawania nowych zapachów, zagoszczenia tu i ówdzie ........Witam zatem mile wszystkich.......
![]() ![]()
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Envy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3635 | |
|
BAN stały
|
Nie płacz, Zuzanno
![]() Coś tam mi świta Polecam się na przyszłość. W lepszym stanie, mam nadzieję ![]() Hey Teziak Cytat:
|
|
|
|
|
#3636 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3637 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() miłego uzależniania się
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
kot trojga imion?! To arystokrata być musi ... Cytat:
jak to mówią : gość w dom - woda do rosołu ![]() Zapraszamy częściej ![]() Tak sobie czytam dziewczyny o tych waszych hydrolatach i stwierdzam, że ja strasznie zacofana jestem w kwestiach konserwacji swego ... ekhem... piękna![]() Rzec można nawet, ze konserwatywna - ot, jakiś kremik Avene, woda termalna ...Czy aby konserwacja urody z konserwatywnością zachowań w tym względzie się nie gryzie? ... do krwi? Jak bredzę, to trudno ![]() nie bijcie starej kobietyTezo, kup coś pachnącego
|
|
#3639 |
|
Rozeznanie
|
Polly_Witaj
![]() miłego uzależniania się ![]() Ja chyba głęboko uzależniona od niedawna..... Witaj miło równiez
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-02-15 o 19:44 Powód: post pod postem, prosze korzystac z funkcji "EDYTUJ" |
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np zauważyłam, że im mniej kosmetyków stosuję (w sensie różnorodności), im mniej wymyślam, tym lepiej. Zauważyłam,że moje buzia nie lubi zbytnich i częstych urozmaiceń, nagłych zmian w pielęgnacji, eksperymentów. Mam swoje ulubione, konkretne specyfiki, nowości wprowadzam ostrożnie, bo zauwazyłam, że albo "cudownie" nie działają, albo kończy się podrażnieniem. Dwa kremy, tonik ( i to nie zawsze), krem czy żel po oczy, coś do mycia twarzy - i tyle . Peeling okazjonalnie ( jakaś skleroza w tej kwestii), maseczki od wielkiego dzwonu. I naprawdę mam wrażenie, że im mniej wklepuję, nie "modzę" w kwestii pielęgnacji tym moja cera wygląda lepiej
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3643 |
|
BAN stały
|
Ludzie! Kryjcie się!
Polly szuka odlewki Wenge do celów... niecnych, że tak powiem
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Inna sprawa, że chyba mam uczulenie na jaki składnik w kremach, bo po większości robią mi sie piękne królicze oczka, do tego piekące ... Robią mi to nawet kremy dobrych marek ba, nawet płyny micelarne mi to robią, i mleczka w większości też ale, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - to dzięki temu mam więcej pieniędzy na perfumy
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-02-15 o 20:24 |
|
|
|
|
#3645 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Ja w rozpaczy a ty sie smiejesz- nieładnie Co do tematu kosmetycznego- ja nie wiem o czym Vesenka z madzikiem gadały
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, my ze Vesenką o tym:
www.biochemiaurody.com www.mazidla.com ![]() BigMamo - ostatnio największy problem mam z doborem kremu pod oczy. Zdałoby się kupić już coś przeciwzmarszckowego powoli a nie wiem, co Moje oczy bardzo wybredne są, większość kremów jak nie powodowała łzawienia czy swędzenia, to nie dawała też żadnych efektów Z płynami do demakijażu też tak było - jedne piekły, drugie nie - i nie miało znaczenia czy markowy czy z dolnej półki![]() Nie wiem, co na te moje oczy użyć - żele ze świetlika to jakbym się wodą smarowała, a kupię coś bardziej zaawansowanego to skończy się spuchnięciem i swędzeniem. Ostatnio zrezygnowana smaruję się po oczami tym, czym samruję się po twarzy i o dziwo nic się nie dzieje
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-15 o 20:37 |
|
|
|
#3647 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() No a w moim wieku gwałt juz tak nie przeraża
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3648 |
|
Rozeznanie
|
ivannna witaj miło
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys był bardzo fajny płyn do demakijażu oczu wrażliwych Garniera (w zielonej butelce)- dla mnie był rewelacyjny, super zmywał tusz i nie szczypał. Teraz też jest, ale ma już zmienioną formułę - na gorszą ofkors
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A szkoda, bo dwa razy tańsze
|
|
|
|
#3651 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3652 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A hydrolat to woda kwiatowa, taka naturalna wersja toniku.Cytat:
Dziękować, ale radzę nabyć mocniejsze okulary Ja ostatnio ograniczyłam pielęgnację do hydrolatu i serum zmieszanego z żelem hialuronowym. Kremu nie używam. A na to podkład mineralny (o ile o nim pamiętam ). Do płynnych podkładów nie planuję w najbliższym czasie wracać. Jak się zrobi odrobinę cieplej zmienię podkład na krem z filtrem. Na razie dobrze mi taki zestaw służy.Tż używa kupnego kremu, ale mam w planie przekonać go do serum lemon. Dla jego mieszanej, w kierunku tłustej cery powinno być idealne. przecież pisze wielkimi literami,że na gwałt
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-15 o 21:29 |
||
|
|
|
#3654 | |
|
BAN stały
|
Bo to... śmiech ze strachu jest, psze Pani
![]() Cytat:
Cele te, bezwstydnie, w podpisie określiła
|
|
|
|
|
#3655 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Zapomniłąm dodac w ramch zachęty,że ten kto dostarczy Wenge nie zostanie zgwałcony
|
|
|
#3656 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3657 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3659 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hiehie..to dla ciebie zrobię wyjątek
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
a ja się pochwale :P zapierścionkowałam się wczoraj śmiechu troche było bo tżet schował pierścionek W KARTCE WALENTYNKOWEJ a ja niby skąd miałam wiedzieć? to otwieram kartkę i wypadł :P hehe czytam zafascynowana co tam w kartce pisze... nawet nie zauważyłam :P i popsułam całą niespodziankę jakiś dzikus jestem ale było chociaż śmiesznie i będę miło wspominać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

ale zmyliło mnie że on taki, tego... dobrze odżywiony 

Moje oczy bardzo wybredne są, większość kremów jak nie powodowała łzawienia czy swędzenia, to nie dawała też żadnych efektów

Dziękować, ale radzę nabyć mocniejsze okulary