|
|
#3841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American girls cz. VIII
i zaś trzeba wstawac 6:30 i szykowac sie do szkoly masakraaaaaaa
)) zamiencie sie
|
|
|
|
#3842 |
|
Raczkowanie
|
Hello, dziewczyny
) Własnie spędzam ferie we Francji w Paryżu , nie wiem czy któraś z was tu już była ;d o zabytkach nie musze mówić, ale o czymś innym wam powiem ! Idąc tutaj ulicą we Francji nie spotka sie zadnej blondynki , jak jakas jest to od razu wiadomo ze to obcokrajowiec, bo tutaj nie ma blondnek !! ;] sklepy z pamiatkami oferuja takie t-sherty z nadrukami paryz, albo troby z wyglądu luis wuiton ale pisze na nich paris xDD ogolnie maja swietne zegarki z cyrkoniami , przepiekne za 7 euro, i taki wlasnie sobie kupie . jest pieknie, a Francuuuzi to normalnie szok;D chociazx tutaj przewaga jest murzynow, i wogole, ale da sie przezyc xD Dziś ide na zakupy z kolezanka ) moze cos fajnego bedzie owszem sa sliczne rzeczy ale b. drogie. jest taka jedna ulica prowadzaca do Łuku triumfalnego, ktora zawiera wszystkie najdrozsze sklepy, np. chan el, dior itp. ! w sumie chanel , dior , luis vuiton pelno tutaj tych sklepow i inncyh drogich marek . Salony aut oeruja za***i.ste samochody , wystawy. wczoraj bylam na jednej z takich . Ogolnie jest przepiekne i nawet nie mysle ze za 7 dni musze wracac ;( . Pozdrawiam was, i buziaki;D .
|
|
|
|
#3843 |
|
*sportaddict*
|
a ja, szczerze mówiąc, nie byłam zachwycona Paryżem
![]() za to Barcelona |
|
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedziesz za mnie wstawać o 4.30 kurcze..dla mnie 6.30 to normalna pora na wstawanie a nie bardzo wcześnie ;-)ale mało naskrobałyście;-) a ja w końcu spałam sama...dziwnie tak bez tżta...ale czuję się bardziej wyspana. strasznie mi się nic nie chce,ćwiczyć ani nic...nawet nic nie zrobiłam na magisterkę przez to wolne po sesji a tu za tydzień nowy semestr się zaczyna:/ może na pocieszenie razem z nim przyjdzie wiosna;-)dziś pewnie zamiast coś robić to znów przed kompem spedzę cały dzień bo ściągam film i gram sobie w simsy;-)
|
|
#3845 |
|
Raczkowanie
|
u mnie dzis nowy semestr sie zaczął. i wiecie jaka zła jestem...
wstałam o 5.30 zeby zdąrzyc na wykłady na 7,20.I facet przez 15 min powiedział nam ogólnie o przedmiocie i powiedział że z przyczyn technicznych kończy wykłady bo jakiś tam komp od slajdów nie działa i nie ma jak tego prowadzic...no świetnie,Po to wstałam w środku nocy żeby to usłyszeć i wrócić do domu ;/ nanaaa mam nadzieje że dostałaś moją wiadomość na gg wiem ze ci nie działa,to możesz mi odp na nk albo tu na priva.Chociaz ja teraz ogólnie chyba zajme sie lepiej nauką...
|
|
|
|
#3846 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Swoje naturalne masz czy przedłużane? Wkleisz foto ?
|
|
#3847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gdybym czuła się boginia to nie brałabym udziału w akcji wylaszczatorskiej
![]() Dziś mam zły dzień więc tym bardziej czuję się nic niewarta ![]() Ja też trochę rozczarowałam się Paryżem. Ogólnie, bardzo lubię i często wyjeżdżam do Francji, ale Paryż sam w sobie nie miał dla mnie tego magicznego urok. Kiedyś pojadę sobie z TŻ to może TŻ zaczaruje Paryż i będzie taki wspaniały jak większość osób mówi Cytat:
Cytat:
Jeśli dzisiaj też przyjdzie jakiś prof i powie że wita i zaprasza na następny wykład to się zezłoszczę. Ogólnie, już jestem dziś zezłoszczona. Wstałam lewą nogą chyba, albo to przez tę niekończącą się zimę.
|
|
#3848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z jakiej stronki sa te suknie?? Ja właśnie jestem na etapie poszukiwań, więc pytam
|
|
#3849 |
|
Rozeznanie
|
:d
|
#3850 |
|
Rozeznanie
|
|
#3851 |
|
Rozeznanie
|
|
#3852 |
|
Rozeznanie
|
Czyżby AG jeszcze spały?
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze 2 dni ferii króciutkie były![]() Zrzuciłam parę cm Jeszcze trochę i będę chudziutka a przynajmniej do wakacji, jeśli nadal będę ćwiczyć Chociaż jak zacznie się 2 semestr, to nie dam rady 2 razy dziennie
|
|
#3854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co ćwiczysz i od kiedy? Jeśli można wiedzieć
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie dołując wszystkich mam półtora miesiąca wolnego
![]() 2 tyg. ferii + miesiąc praktyk jestem taka szczęśliwa i mam zamiar przez te 1,5 miesiąca wziąć się za porządne ćwiczenia i ogólnie dbanie o siebie
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
również gratuluję! dla mnie to strasznie dużo! a na kg też Ci się to przykłada?
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
ćwiczę od tygodnia tak sumiennie, 1-2 razy dziennie po pół godziny. skakanka, orbitrek, twister, wiosła, ciężarki i co tam jeszcze wymyśle![]() Cytat:
na kg to nie wiem, bo ostatni raz ważyłam się na bilansie, czyli jakieś pół roku temu. a schudłam w sumie tylko w udzie i biodrach, a w talii powracam do poprzedniego wymiaru, bo po a6w rozszerzyła mi się talia
|
|
#3858 |
|
Zadomowienie
|
Ide na silownie dziewczyny
zostaly dwie strony do nadrobienia, jak wroce z silki i z miasta to poczytam, tymczasem milego dnia
|
#3859 |
|
BAN stały
|
Witam u mnie dół sięgnął apogeum...
ale już nie mam siły o tym pisać.
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
#3861 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3863 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
przez jakiegoś chłopa, co? Maju - zacznę stosowac wobec Ciebie przemoc, jak nie przestaniesz wypisywać głupot, jasne?
|
||
|
|
|
#3864 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziunia - eh faceci...
![]() Vadi - popieram Cię co do Maji ,masz świetną figurę nie masz co narzekać
|
|
|
#3866 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Heh gratuluję silnej woli A dietke stosujesz jakąś czy jesz normalnie?
|
|
#3868 |
|
*sportaddict*
|
Brawo, Tesiaczku
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za tydzień znowu się zmierzę, to zobaczymy czy zejdę jeszcze niżej Nie stosuję diety, ale ja normalnie nie jem zbyt dużo.Dziękuję Teraz jeszcze zejść troszkę niżej i to utrzymać
|
|
#3870 | |
|
Zadomowienie
|
znowu mnie tutaj wieki nie było
.ja też Paryżem się nie zachwyciłam, jakoś brudno tam dla mnie, przypominał mi trochę nasz Bytom pod tym względem . za to Barcelonę będę miała okazję poznać w tym roku, zobaczymy czy warto - jak nie to dostaniesz vadi ![]() za to w piątek wylatuję do Mediolanu i będę w Parmie do poniedziałku. Cytat:
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

)) zamiencie sie

) Własnie spędzam ferie we Francji w Paryżu , nie wiem czy któraś z was tu już była ;d o zabytkach nie musze mówić, ale o czymś innym wam powiem ! Idąc tutaj ulicą we Francji nie spotka sie zadnej blondynki , jak jakas jest to od razu wiadomo ze to obcokrajowiec, bo tutaj nie ma blondnek !! ;] sklepy z pamiatkami oferuja takie t-sherty z nadrukami paryz, albo troby z wyglądu luis wuiton ale pisze na nich paris xDD ogolnie maja swietne zegarki z cyrkoniami , przepiekne za 7 euro, i taki wlasnie sobie kupie
bedziesz za mnie wstawać o 4.30
a tu za tydzień nowy semestr się zaczyna:/ może na pocieszenie razem z nim przyjdzie wiosna;-)
Swoje naturalne masz czy przedłużane? Wkleisz foto ?

króciutkie były
ćwiczę od tygodnia tak sumiennie, 1-2 razy dziennie po pół godziny. skakanka, orbitrek, twister, wiosła, ciężarki i co tam jeszcze wymyśle