|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Witajcie dziewczyny! Jestem tutaj nowa, więc mam nadzieję, że mnie ciepło przyjmiecie
I wybaczycie jeśli napiszę coś co nie pasuje do wątku Oczywiście będę pisać na tematy ślubno-weselne ale nie wiem, czy tutaj też rozmawiacie o salach weselnych... Jeśli tak to super, bo właśnie jestem na etapie poszukiwania lokalu. Jeśli macie jakieś godne polecenia miejsce w Lublinie lub okolicach na ok. 100 -120 osób w przystępnej cenie (max. 150 a najlepiej takie lekko powyżej 100 ) to dajcie znać!! Może coś ktoś już tutaj pisał na ten temat, ale jeszcze nie wszystko przeczytałam:/ bo nieźle się rozpisałyście
|
|
|
|
|
#4262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście polecam salę na której mam już niedługo ![]() Sala zmieści do 150 osób, w tym roku wesele kosztuje 120 zł/os w sobotę a 100 zł w niedzielę. Na przyszły się niestety nie orientuję. A tak w ogóle - witamy Piszemy o różnych rzeczach, choc z racji tytułu wątku najczęściej o ślubie i weselu
Nasz ślub http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509040113.html Edytowane przez silia82 Czas edycji: 2009-02-16 o 00:26 |
|
|
|
|
|
#4263 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuje któraś pojazdu do ślubu? Może coś takiego
|
|
#4264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też się zastanawiamy nad Bosmanem. Byliśmy tam niedawno i jak narazie Bosman wysuwa się na prowadzenie w naszym rankingu Ładnie tam jest i cena jest przystępna. Tylko szkoda, że nie ma pokoju dla pary młodej Bo poza tym to wszystko jest ok i właścicielka też fajna, da się z nią sprawy załatwić Tak myślimy jeszcze nad jakimś lokalem za Lublinem, bo w Lublinie trzeba przyznać wcale nie jest tanio, niestety... ach, szkoda, że to wszystko tyle kasy pochłonie...
|
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Rozeznanie
|
Ja mogę Ci polecić Katarzynkę w Bogucinie - bardzo ładna sala cenowo też rewelacja (ok 100zł za 2 dni)
Ja na początku chciałam tam robić swoje wesele ale okazało się że moi goście się tam nie zmieszczą... sala jest tak max na 160 osób choc właściciele mówią że na 180,ale wtedy to ścisk by był niemiłosierny....
|
|
#4266 |
|
Raczkowanie
|
Małgosia a ile bierze krawcowa za uszycie kiecki krotkiej? bo mam 2 wesela w tym roku i uszylabym sobie bo chodze po sklepach i nic nie ma :/ taka prosta bym chciala, bez zadnych pierdół w stylu falbany korony itd, jedyne "szalenstwo"- lekkie marszczenie na biuscie
|
|
|
|
|
#4267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli szukasz sal, to w moim podpisie znajdziesz link do spisu, może Ci pomoże (nie sugeruj się cenami, które tam są, gdyż są stare i nieaktualne). Pozdrawiam i życze miłego klikania z nami
|
|
|
#4268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i szukam lokalu na 2010 rok, a w zasadzie to sie nie moge zdeydowac, który lokal wybrac- Zajaz Pod Gwiazdami, czy Restaurację Gościniec?? Przegladalam poprzednie watki, ale o Goscincu opinie sa 2 i to skrajnie rozne:PTakze jesli ktos cos wie, to BARDZO prosze o pomoc ![]() Czy warto zdecydowac sie na ten Gosciniec, bo nie ukrywam ze przynajmniej z zewnatrz jest efektowniejszy niz ten pod gwiazdami, ale nie bylam tam na weselu wiec nie wiem.... Aha dodam ze mam wesele na 120 os.
|
|
|
|
|
|
#4269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nawet link do tego forum o lokalach: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ie+sale+wesele
08.08.2009 za 4 dni ![]() namiary na sale, zespoły, itp https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=9732 daty ślubów https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=392 Edytowane przez Joasia*** Czas edycji: 2009-02-16 o 10:13 Powód: link |
|
|
|
|
|
#4270 |
|
Zadomowienie
|
a znacie w LUblinie naprawdę dobrą krawcową, która ładnie zwęziłaby i dopasowała suknię z koronki? buziaki
|
|
|
|
|
#4271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i go teraz "oszczędzam" zdejmuję na pranie, mycie i takie tamcoby jak najdłużej mnie cieszył, ale yes'a nie polecam szkoda nerwów a w życiu , wolałabym wozem drabiniastym lub na piechotę te 2 km
|
|
|
#4272 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Joasiu za odpowiedz
wlasnie chyba lepiej wybrac juz sprawdzony lokal....zreszta w zajedzie jeszcze da sie wybrac jakis fajny termin a w goscincu na "male" jak to Pan okreslil wesele zostal tylko 2 maja...Martwie sie tylko tym, ze pod gwiazdami to jedzenia tak nie za duzo daja z tego co slyszalam, chociaz podobno dobre.... |
|
|
|
|
#4273 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w styczniu szukałam lokalu na 2010 i już wtedy było mało terminów więc warto się szybko decydować:P Osobiście wybrałam Katarzynkę w Bogucinie ale nie wiem czy tam są jeszcze terminy. Tak czy siak nie zastanawiaj się za długo bo potem trzeba łapać to co zostało...Dziewczynki powiedzcie mi proszę jak jest z ceną fotografa?? w jakich granicach sobie życzą za zdjęcia ze ślubu i wesela?? bo pewnie w plenerze to jakoś oddzielnie liczone:P |
|
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
jakby było pomarańczowe to by zywcem z kopciuszka było wyjęte. tragedia Cytat:
![]() nie jestem w stanie tyle wypić zeby tym pojechac ;P
|
|
|
#4277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja bym wybrała Gościniec, chociażby ze względu na ilość jedzenia i sam lokal, jego otoczenie itp. Znam opienie ludzi, którzy byli tam na weselu i bardzo ssobie chwalili.A z tą oczyszczalnią to jakaś plotka, oczywiście jest w okolicy, ale te roznoszace sie zapachy to przesada, tym bardziej że niedawno założyli nowem filtry. A "pod gwiazdami" rowniez sami rozważalismy, ale zniechecilo nas otoczenie |
|
|
|
|
|
#4278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie osobiscie zniecheca tylko wolna data i cena za osobe za nocleg ewentualny gosci 120zl/os , zapachow z oczyszczalni sie nie boje A z zewnatrz to rzeczywiscie jest fajny- w srodku zreszta tez Aha wie ktos cos moze na temat wlascicieli czy da sie z nimi tak normalnie dogadac, bo jak tam bylam to przyznam szczerze ze Pani niezbyt byla mila...
Edytowane przez AniaBosen Czas edycji: 2009-02-16 o 11:06 |
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nasi znajomi robili tam swoje wesele i byli bardzo zadowoleni, chwalili organizację, jedzenie, nie mieli żadnych zastrzezeń co do organizacji tam wesela! Pani za pierwszym razem sprawia wrazenie niezbyt mile, ale potem - jak widzi ze jets sie zdecydowanym na jej lokal - jest juz tylko lepiej, mozna sie z nia dogadac bez problemow, a im blizej wesele tym lepiej Edytowane przez chanel77 Czas edycji: 2009-02-16 o 11:29 |
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Raczkowanie
|
No to teraz mam zagwozdke:P haha, no coz bede teraz usilnie myslec na co sie zdecydowac razem z moim TŻ-tem ;]
Wielkie dzieki za info!! |
|
|
|
|
#4284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A powiedz, masz już wszystko zarezerwowane (tzn. salę, orkiestrę, kamerzystę itp.)? Bo ja jestem w stresie, że jeszcze nie mamy nic Musimy chyba przyspieszyć z poszukiwaniami...
|
|
|
|
|
|
#4285 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() lolCytat:
Ale przyznać musze ze ładne miejsce i wewnatrz tez jest super.
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm to jeszcze nic nie macie więc skąd ta pewność ze slub bedzie 21.08.2010? bedziecie szukac po salch tego terminu? Mistrzyni
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2009-02-16 o 11:57 |
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie z tymi cenami to jest ciezko, zreszta Pan w goscincu powiedzial mi ze nie podpisze umowy ze mna na konkretna cene, bo cena moze wzrosnac, i ze w umowie bedzie napisane, ze cena bedzie zalezala od ceny produktów...co jest dosc ryzykowne bo jak mi w 2010 nagle powiedza 180 to sie zdedze:P z tego co sie orientowalam w innych lokalach to jest teraz np 150 i cena moze wzrosnac max 10zl, wiec jeszcze na takie cos sie pisze...
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4289 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie i ja tez tak uwazam, a jak juz wczesniej pisalam w restauracji gosciniec Pan mi wpieral ze nikt mi nie zgodzi sie podac ceny max na 2010.....
Wiem ze ten gosciniec jest ladniejszy, ale tak mysle sobie ze zostane przy tym pod gwiazdami, w koncu to rodzina i przyjaciele tworza wesele a nie sala;] i chyba nie ma sie co napinac na cos niepewnego... |
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

I wybaczycie jeśli napiszę coś co nie pasuje do wątku
Oczywiście będę pisać na tematy ślubno-weselne
Szczęśliwa Żonka

Bo poza tym to wszystko jest ok i właścicielka też fajna, da się z nią sprawy załatwić
za 4 dni 

flejksy
, zapachow z oczyszczalni sie nie boje