|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
![]() Wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia ![]() Ja mam paskudny humor ![]() Najchętniej wróciłabym do łóżka no ale cóż ![]()
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko uwaga, bo to strasznie wciąga. Wolę nie myśleć ile kosmetyków bym miała jakbym podliczyła te wszystkie biustonosze ![]() TangoII niestety jest niekompatybilne ze mną, źle leży. Poza tym na mój obwód pod biustem od razu musiałabym się zapiąć na ostatnią haftkę żeby nie podjeżdżał, a to żaden interes dla mnie. Z Panache lubię maskaradki- mam Saharę do zadań specjalnych ![]() ![]() Dziękuję za opinię o olejach. Tak myślałam, że skoro są dobre dla tłustej cery, to dla normalnej ale z tendencją do zapychania mogą się nadawać ![]() A olej z pestek arbuza znalazłam na www.zrobsobiekrem.pl Tutaj dokładnie-> http://www.zrobsobiekrem.pl/?100,ole...uza-rafinowany Tylko, że rafinowany jest dostępny tylko, a taki podobno o wiele gorszy od nierafinowanego. No, ale zamówiłam i zobaczę co to za cudo ![]() Chciałam też pochwalić maseczkę TeaTree TBS- używam 2 miesiące, wydajna nieziemsko jest i co najważniejsze, daje rewelacyjne efekty! ![]() Nie mam problemów z cerą, wypielęgnowana jest jak pupcia niemowlaka, bo pielęgnacja to moje drugie zboczenie po kolorówce ![]() ![]() Gajuś Flamenco na zdjęciach to nic. Mi się szczerze mówiąc po fotach średnio podobał, ale zamówiłam z ciekawości, bo ścisły obwód, a o takie ciężko no i wpadłam po uszy. Leci do mnie druga wersja kolorystyczna ![]() I co ważne- lubię te softy Mileny, bo one nie są tak zabudowane jak brytyjczyki, mają cienkie ramiączka, niski mostek i świetne będą na lato. Bo niektóre pancerze i 2-3cm ramiączka w brytyjczykach to przerażają. Zbroje normalnie ![]() MagJa, ależ Ci zazdroszczę koncertu! I to za taką cenę na dodatek! Ja ostatnio byłam na Comie po raz kolejny z trasy Hipertrofii i zdanie mam podtrzymane- rewelacyjnie brzmią te utwory nie tylko na płycie, na koncercie po prostu bajka ![]() No i fajnie, że przeplatają poprzednimi płytami, dla każdego coś dobrego, a że ja ich wielbię od początku to po koncertach ledwo chodzę tak się naskaczę ![]() A o Paniach, którym biust się wylewa wolę nie myśleć. Też mam przyjemność wątpliwą widywać taką- tylna taśma biustonosza na karku, cycek upchnięty w za małą miskę krzyczący niemal "uwolnijcie mnie", radośnie wystający i robiący "sexy bułę" ble ![]() Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2009-02-16 o 07:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Niech szybko do Krakowa też wprowadzą, pliz.... ![]() PS. To od Ciebie dostałam zaproszenie na naszej-klasie? ![]() No i trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Co się dzieje kochana? ![]() Jelonku byłaś na Comie? Zazdroszczę ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-16 o 07:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
Byłam byłam i to 2 razy
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym lubię ich dystans do siebie, humor i kontakt z publiką. To co wyprawiali na Emigracji to... heh, nieźle ![]() Tak inny niż na koncertach Hey np., ale ma ten magnes. Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2009-02-16 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najbardziej lubię ich starsze kawałki a Hipertrofię jeszcze oswajam. Ich piosenki tak na mnie dzialają, że nie zawsze dam radę ich słuchać. Muszę mieć odpowiedni nastrój na Comę żeby się lepiej wczuwać. Najczęściej słucham ich jak mam doła i od razu mi lepiej ![]() O rety, słońce wyszło ![]() ![]()
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Nadrobiłam Was w końcu - od piątkowego popołudnia 8 stron ![]() Musze isc na zakupy ubraniowe, nie moge juz patrzec na zawartosć półek ![]() ![]() Kusiecie staniczkami ![]() ![]() Kilka dni temu doszłam do wniosku ze znudziły mi sie moje cienie ![]() ![]() Na Allegro spodobały mi sie kliniki http://allegro.pl/item557587313_clin...or_cienie.html - szkoda ze takie opakowanie, ale kolory mi sie podobają. Pomyśle ![]() aante-e: jak to Catrice w Pl?? ![]()
#3577 |
Zakorzenienie
|
Ojej, ale będę dziś mieć zwariowany dzień: za chwilę jadę do pracy, po drodze do Natury skoczę, o 15 wybiegam z pracy i pędzę do fryzjerki, potem szybko do domu i wieczorem do koleżanki na spotkanie, bo jutro jedzie z synkiem do szpitala i nie damy rady się spotkać
![]() A jeszcze teraz baba z PUP-u do mnie zadzwoniła, że mam przyjść odebrać zaświadczenie o odbyciu stażu, ale to już załatwię jutro. EDIT: Zbieram się, zajrzę jak znajdę chwilę ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-16 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
Isa, faktycznie zalatany dzień
![]() ![]() Przed chwila był u mnie Samiec - dostałam czekoladki ![]() ![]() ![]()
#3579 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Koncerty sa swietne,zaluje strasznie ze kolega ktory mnie wozil studiuje w Krakowie..i ogolnie brak czasu ostatnio na takie imprezy ![]() Mam dzisiaj pare waznych rzeczy i klasyczny "syndrom kurczaczka" najchetniej bym wlazla pod lozko i nie wychodzila. Ide poszukac motywacji zeby jednak tam nie wlazic ![]()
![]() |
#3580 |
Miss Pudernica
|
Gayenko nie chciałam Ci pogarszać nastroju
![]() ![]() I dziękuję dziewczyny, że za mnie trzymałyście. Na poprawce był test, więc może źle nie będzie. Catrice jak nic stało ![]() ![]() Come też lubię, szczególnie starsze piosenki. Może w ramach relaksu ściągnę nowe. A dzisiaj odpoczywam po zarwanej nocy, tylko od 17 do 20 mam ćwiczenia.
#3581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze zdasz ![]() Jejku mam ochote isc do Natury przez ciebie ty kusicielko! ![]() A godzina cwiczen straszna-to ja juz wole rano jechac na zajecia ..chociaz mozna sie wyspac przynajmniej ![]() ** papsul mi sie zamek w nowej kurtce.a bu a bu. Zizek czekam na to co tam sobie kupisz dzisiaj ![]()
![]() |
#3582 |
Miss Pudernica
|
A tam były takie śliczne, cielisto-różowe błyszczyki, jak wykończę jakiś swój to kupiem...i paletki cieni
![]() nie bijcie ![]()
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba dzisiaj pojde do natury ![]() A wogole to mam znizke do YR i myslalam ze kupie sobie sliczny granatowy cien..ale ta znizka nie jest na makijaz ![]()
![]() |
#3584 |
Miss Pudernica
|
Gajuś bardzo
![]() ![]() O, a ja muszę wreszcie wyrobić kartę w YR. Jak wykończę balsamy, bo to mi sie pierwsze skończy, to kupię jeżynowe mleczko do ciała mniam. Moje ulubione ![]() Dziewczyny, zaproszenia na NK od E** to ode mnie.
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2009-02-16 o 10:32 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wyrob sobie ,znizki sa fajne i czesto sie trafiaja calkiem fajne prezenty ![]() ![]() Ja kochalam serie z liczi ![]() ![]() A dla gayenki zaproszenie to gdzie? ![]()
![]() |
#3586 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
Nie mogłam znaleźć Ciebie ![]()
![]() |
#3587 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Gajuś też mam jakis kupon znizkowy do YR na 30% chcialam sobie ta zachwalana maseczke winogronowa kupic ale w najblizszym czasie nie pojade do Poznania i mi znizka przepadnie pewnie ![]() A co do staników ja uwielbiam gładkie bardotki ( Natalia sie zwą ![]() ![]() Edytowane przez xxxDAGMARAxxx Czas edycji: 2009-02-16 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaproszenie wyslane,mam nadzieje ze mnie zaakceptujesz ![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz mieszkam blisko YR to wpadam bo tak to nawet nie mialam kiedy.A maseczka jest fajna jak ktos chce szybkiego nawilzenia i odswiezenia plus chlodzenie ![]() ![]()
![]() |
#3589 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest troche drozsza-ja placilam ostatnio chyba 2,50 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3591 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
lipiec na maksa!!! :)
|
maseczka winogronowa jest super
![]() ![]() ![]() jestem już po pierwszych zajęciach w nowym semestrze. mój zapał jeszcze nie osłabł ![]()
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na dodatek wydajna jak diabli, mam wrażenie jakbym jej użyła ze 3 razy max patrząc po ubytku. Na Flamenco się skuś ![]() ![]() ![]() Na koncerty też ostatnio czasu brak. Na Comę jednak znajdę go zawsze ![]() ![]() Vibesko czemu masz zły humor? ![]() Hosenko Ty zamiast pisać co dostałaś, byś lepiej podrzuciła Jelonkowi jakieś słodycze ![]() ![]() A dzisiaj na obiad będą naleśniki ze szpinakiem i sosem czosnkowo-koperkowym heh, bo mnie tak nakręciłyście ostatnio, że w wolny dzień zwlokłam się z łóżka żeby kupić produkty na obiad. Już mi ślinka cieknie ![]() Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2009-02-16 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co to jest Flamenco ![]()
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nosku, jak Twoje minimalizowanie? Kilka stron wcześniej czytałam o jakimś zestawie Clinique ![]() ale śnieżyca u mnie ![]()
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-02-16 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
lipiec na maksa!!! :)
|
sleepy
![]() Nie jest tak źle, zestaw Clinique wzięłam, bo w sumie wszystko co w nim jest jest mi potrzebne ![]() ![]() ![]() Poza tym jestem w trakcie ostatniego żelu pod prysznic ![]() ![]() Gorzej jest z kremami do twarzy ![]()
![]() |
#3597 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak mowisz ze bedzie to chyba sie skusze w przyszlosci.. ![]() Ojaaa jaki smakowity obiadek..ja mam w planach placuszki warzywno pieczarkowe ,do tego ryz i sos z pomidorow z puszki ze smietanka i bazylia ![]() o to:http://www.milena-bielizna.pl/shop/?pro=view&item=373 prosze sie ladnie wymierzyc,wpisac w kalkulator i kupic fajne staniczki ![]() ![]() Vibesko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On jest taki miękki i koronkowy, prześwitujący? Nie lubie takich ![]() http://www.milena-bielizna.pl/shop/?pro=view&item=397 ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-16 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
Helloł, jestem w pracy, ale zaraz wybywam stąd do Natury
![]()
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bo wyglada pieknie ![]() ![]() (no dobra..i sliczny ![]() Edit:Isa sprawdzisz czy jest u was Catrice? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.