|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Nicola ja bym wziela Xa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Wtajemniczenie
|
Ja niestety z wózkiem nie pomogę.. Ale chyba wolałabym skrętne....
A ja pewnie będę mieć bez skrętnych... bo Jedo bartatina nie ma skrętnych. Zreszta ja nie mam porównania, nigdy nie prowadziłam po chodzniku takiego ze skrętnymi, tylko takie zwykłe. W sklepie fajnie prowadzi się taki skrętny, ale nie wiem jak się sprawdziw praktyce... mój bujak: |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Wtajemniczenie
|
A teraz ja w 24 tygodniu:
I mój dzidziuś dawno temu z łapkami do góry... Edytowane przez Małgosia:) Czas edycji: 2009-02-16 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Raczkowanie
|
Ja też praktycznie od początku byłam zdecydowana na xa, tylko właśnie ostatnio wymyśliłam sobie z tymi kółkami. A tak w ogóle, to widziałam ostatnio bardzo dużo tych wózków na żywo (podglądam teraz każdą mamę jaki ma wózek) i wyglądają naprawdę fajnie
Cytat:
A więc udało się z bujaczkiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
nicola jak zdecydujesz sie zob bo sa promocje na kolekcje 2008
ten 3 kolowy ma pojedyncze kolko wiec nie wiem czy fajnie sie jezdzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczny brzuszeck ![]() Też suuuper ![]() A to mój w 22 tc. ![]() Ja na walentynki zrobiłam babeczki z Dr Oetkera i owocową sałatkę. Często to robię, ale na nic lepszego nie wpadłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od Męża dostałam taki kojec do leżenia ![]() http://motherhood.pl/produkt/kojec-motherhood.html Czy ktoś wie co u Rozaliontki? Kontaktowała się z kimś? Trzymam kciuki cały czas ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-02-16 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze ze walentynki mialyscie udane ![]() Ja dostalam czerwone rozyczki od tzta ..no i tez kupil te truskawki w serduszku co ja.. wystroilam sie itp.. DLA CIEKAWSKICH: Seksiku nie bylo ![]() ![]() alee... DOBRA WIADOMOSC.. Tz ma znowu na mnie ochote tylko ze tym razem ja mu odmawiam.. ![]() ![]() zreszta wczoraj mi cos znowu popsulo humor .. ale nie bede tu o tym pisac...bo sie tylko zdenerwuje.. mam wrazenie ze brzuszek mi sie zmniejszyl nie wiem co jest.. boje sue ![]()
![]() |
#4748 |
Wtajemniczenie
|
Seona - śliczny brzusio... hmmm sałatkę bym pochłonęła, a poduchy zazdroszczę... Widać że świetna.... Ja muszę mieć poduchę między nogami bo nie zasnę.
![]() ![]() poiglot -nic się nie martw, dzidziuś sie trochę przekręcił i przez to brzusio jest mniejszy... Ja też tak mam, teraz mi się wydaje mniejszy niż jeszcze miesiąc temu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy juz ma glowke na dole.. ![]()
![]() |
#4750 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Śliczny brzuszek!
![]() DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-02-16 o 11:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Raczkowanie
|
Mój maluszek na poprzednim usg był ułożony prawidłowo głowką w dół, a na usg w ostatni piątek przekręcił się i teraz jest ułożony pośladkowo. Łobuziaczek
![]()
![]() |
#4752 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja sie nie dziwię, że ludzie tak patrzą na ciebie na tym basenie ![]() a za tym SLOWMAG+B6 to się zapytam lekarza ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i bardzo fajnie Ci to wyszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 właśnie ma ktoś jakieś wieści do Rozaliontki ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
ja juz usg niestety nie mam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4754 |
Raczkowanie
|
jak lekarz mi powiedziła, że dzidziuś mi sie przekręcił, to stwierdziłam, że rzeczywiście kopniaczki w dole brzucha stały się dużo mocniejsze niż przedtem. Czasam z boku brzuszka mi się wypina i teraz wiem, że to główka
![]() A ty nie będziesz już miała żadnego usg do końca ciąży? Chyba jeszcze jedno czy dwa powinno być, co?
![]() |
#4755 |
Zadomowienie
|
Albo oglądać tivi na złotówki ;D haha 6 zł za 12 godzin...
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz zamiast usg.. sluchamy bicia serduszka i lekarka dotyka brzuch i probuje wyczuc polozenie maluszka.. jak narazie wszystko ok i usg nie ma potrzeby robic.. moj maluszek tez cos non stop wypina raz z lewej strony raz z prawej ![]()
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
Esti kapciuchy bardzo wygodne prawie ich na nodze nie czuc
![]() ![]() Gabi brzus piekny i normalnie nie widac ze za wiele przytylas laska a gatni sprzed ciazy to na mnie juz od dawna nie wchodza zazdroscic tylko takiej ciazowej figury Blondynka ja torbe juz mam spakowana ale ja jestem ten typ co wszystko duzo wczesniej zrobione miec musi ![]() Wymarzlam sie i umeczylam oj nie dla mnie wyprawy w taka pogode Za ciezko mi Maly mi spi a ja padam na twarz chyba tez sie poloze |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jesli twoja dzidzia wypina raz z jednej raz z drugiej, to pewnie tańcuje i wypina pupcię raz na lewo raz na prawo, co by znaczyło, że główka jest na dole ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poiglot no to dobra wiadomosc ze Twoj tżcik znow ma na Ciebie chrapke ![]() ![]() z tym brzusiem to ja nie wiem, poszperaj troche w necie moze znajdziesz cos na ten temat.... ![]() malutka dobrze w dzien kobiet sprobuje sie w niego wcisnac ![]() Malgosia nastepna laseczka wsrod nas ..pieknie kochanie wygladasz ![]() Seona Twoj brzusio rownie piekny ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czuje tak jakby mi czyms ''jedzil po brzuszku'' nie wiem nawet jak to okreslic.. takie rozpychanko... moze dlatego brzuszek wydaje mi sie mniejszy.. nie wiem agusiu no wiec widzisz ![]() ![]() a z dzidziusem chyba wszystko okej.. ruchliwy jest jak zawsze takze chyba nic zlego sie tam mu nie dzieje
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-16 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
wiecie co...wogole jak ogladam wasze brzuszki to mi sie wydaje ze moj jest jakos nisko, za nisko...hmmm
![]() a wlasnie, powiedzcie mi kiedy zaczyna dzidzia sie wypychac przez skore brzuszka??? w ktorym tygodniu bede mogla poczuc i zobaczyc jakas czesc ciala mojego Skarba??? ![]()
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pewnie tak wyrazniej bedzie widac o 30 tygodniu
![]() |
#4763 |
Raczkowanie
|
mi się to kojarzy ze skorupką żółwika, która się przesuwa w brzuszku
![]() A teraz, kiedy nasze dzidzie są wieksze, wielkość i kształt brzuszka bardzo zależy od tego jak się maluszek ułoży, tym się w ogóle nie przejmuj, że czasem brzuch wydaje ci się mniejszy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze ja za duzo siedze przy kompie i dlatego mam tak nisko brzusio.... kiedys jak bylam na usg prenatalnym to lekarz powiedzial ze dzidzie mam nisko ze mi tam w sam dol macicy sie wciska...i chowa sie tam ... moze to dlatego...hmmm same ocencie.... tylko nie zwracajcie uwagi na majtki, ledwo co sie juz w kazde mieszcze :P
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
nicola pocieszylas mnie
![]() agusia ja tez mam tak nisko brzuszek.. ![]()
#4766 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki a ja mam pytanie z innej beczki...
Co można kupić dziewczynce na 7 urodziny? Własnie przed chwilą dzwonił TŻ że dostaliśmy zaproszenie na urodziny córki jego kuzynki.. Zaznaczam że dziewczynka wszystko ma i na brak kasy nie narzeka... |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Wtajemniczenie
|
Małgosiu zadanie zaliczone
![]() ![]() ![]() ![]() pakusia ja bym kupiła jeszcze kilka z krótkim bo na takie body śmiało bluzeczkę z długim możesz założyć albo bluzę na zamek ![]() ![]() A w ciągu dnia czasami 4 body zużyjesz ![]() ![]() nicola mi chyba bardziej XA się podoba Seona śliczny brzusio ![]() ![]() ![]() ale mi się mylą avatarki Seony i Nicoli ![]() ![]() poiglot ale fajnie że wieczór się udał ![]() ![]() zawsze możesz iść na usg prywatnie ![]() ![]() anulka ale zdziercy ![]() kathi połóż się .... korzystaj póki synuś śpi ![]() kochane mogę Wam polecić pyszne ziemniaczki na obiad ale i takie same do jedzenia ![]() ![]() ![]() gotujemy całe ziemniaki w osolonej wodzie. Gotować ale nie do momentu aż będą całkowicie miękkie (widelec musi się dać nadziać ale w środku trochę twarde muszą być) zlewamy. Kroimy według uznania (ja kroję w kosteczkę 2cm X 2 cm ) posypujemy przyprawą do dań z ziemniaków (najlepsze firmy to Kamis i Kotanyi) nie żałować ![]() ![]() ![]() ![]() są pyyyyyyyszne polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A brzusio masz tak jak i ja.... na tej samej wysokości... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A przepis super... chyba mnie skusiłaś... ![]() A ja bodziaków z krótkim ręawem mam ok 9 szt. i jeszcze 2 takie na ramiączkach. (wszystkie dostałam ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Malgosiu wiem z dosiwadczenia (mam mlodsze siostry) ze dziewczynki wtakim wieku uwielbiaja dostawac lalki Barbie..
![]() teraz jest wybor najrozniejszy..Myscene itp.. dziewczynka napewno sie ucieszy.. ![]() esterko..zapewno ziemniaczki sa pyszniutkie bede musiala ktoregos dnia zrobic.. ![]() a ja wczoraj robilam kluski ziemniaczane z twraozkiem cebulka i boczkiem i kluski rozgotowalam.. poplakalam sie i oo.. taki obiad wyszedl hehe A moj tz najlepszy.. mowi do mnie ''skarbie pyszny ten twoj obiadek ![]() ![]() Ale powiedzial ze mnie kocha i nie przeszkadza mu to.. cieszy sie ze probuje blah blah niecierpie jak mi cos niewychodzi
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.