Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-16, 13:42   #3091
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wiem tyle, że graja do 12 godzin na weselu i 6 na poprawinach
to mozesz zapytać czy jest możliwość w razie czego przedłużenia. ale jeśli ci to potrzebne bo jak nie to nie ma sensu.
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:43   #3092
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no to go wrzucaj na gmaila

ja jak pojadę do domu to wam napiszę przepis na pizzę domową wraz z instrukcją obsługi. a teraz to mogę na placki ziemniaczane co najwyżej wkleić jak któraś nie wie jak je zrobić

Kasia chyba na początek te pytania wystarczą.. możesz też zapytać ewentualnie czy mają jakąś taką godzinę po której koniec grania jest na weselu bo ostatnio ktoś mówił jaką t beznadziejną orkiestrę mial że wybiła godzina i orkiestra zebrała się i wyszła mimo że proponowano im dopłatę za dodatkowe godziny bo goście sie chcieli bawic. koniec to koniec i nie bylo dyskusji.. ale to już chyba w umowie się określa...
zaraz wychodzę na zakupy ale jak przyjdę to wrzucę chyba,że Samoa będzie tu wcześniej to napiszcie jej ,żeby wrzuciła i czekamy też na Twój przepis chetnie zrobię taką pizze

Jutro przychodzi płytka z wesela przyszłej szwagierki obejrzymy i będziemy wiedzieć czy bierzemy tego kamerzystę też już się nie mogę doczekać na nią
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:45   #3093
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
zaraz wychodzę na zakupy ale jak przyjdę to wrzucę chyba,że Samoa będzie tu wcześniej to napiszcie jej ,żeby wrzuciła i czekamy też na Twój przepis chetnie zrobię taką pizze

Jutro przychodzi płytka z wesela przyszłej szwagierki obejrzymy i będziemy wiedzieć czy bierzemy tego kamerzystę też już się nie mogę doczekać na nią
w domku będę dopiero na dzień kobiet niestety ale przepis przyda się i tak

Jak ja się cieszę że mam już wszystko załatwione!!! nie muszę niczego już szukać i oglądac teraz to już chyba suknie będę chodzić i przymierzać na wiosnę
Stary 2009-02-16, 13:48   #3094
szana
Zadomowienie

Cytat:
w domku będę dopiero na dzień kobiet niestety ale przepis przyda się i tak

Jak ja się cieszę że mam już wszystko załatwione!!! nie muszę niczego już szukać i oglądac teraz to już chyba suknie będę chodzić i przymierzać na wiosnę
to poczekamy na ten przepis
Ja tylko tego kamerzysty jeszcze muszę obcykać ja bym już poszła przymierzać suknie ale wiem,że to za wcześnie jeszcze a szkoda
Stary 2009-02-16, 13:51   #3095
kaska87
Zakorzenienie

ja mam tylko salę kamerzysta to może być obojętnie jaki bo mi nie zależy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:52   #3096
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
dla mnie mógłby być chociaż luty 2010 już
z jednej strony dla mnie też, ale z drugiej to chciałabym wczesniej prace znaleźć echh..
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:54   #3097
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam tylko salę kamerzysta to może być obojętnie jaki bo mi nie zależy

niby obojętnie jaki ale nawet obojętnie jakiego trzeba znaleźć, zarezerwować, zapłacić mu...

w sumie potem głupio się złościć na własnym filmie ze slubu że się dało tyle kasy a ma sie g***.... mi tez nie zależy na filmie ale jak juz płacę to jakiegoś minimum chociaż wymagam a nie jak niektórzy filmują podłogę- np tżta ze studniówki kamerzysta to albo sufit albo podlogę. jak mam dawac 1 czy 2 tysiaki za oglądanie podłogi na mojej sali to wole w ogole nie mieć filmu tylko dołożyć do fotografa
Stary 2009-02-16, 13:56   #3098
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
z jednej strony dla mnie też, ale z drugiej to chciałabym wczesniej prace znaleźć echh..
witaj w klubie mam tak samo
Cytat:
niby obojętnie jaki ale nawet obojętnie jakiego trzeba znaleźć, zarezerwować, zapłacić mu...
ja nie chciałam kamery, ale rodzice chcą to niech mają

Stary 2009-02-16, 14:01   #3099
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie chciałam kamery, ale rodzice chcą to niech mają
mi też kamera do szczęścia nie jest potrzebna.. ale jak inni chcą i oni za to płacą to niech będzie.. mam nadzieję ze nie wyjdę jak głupek.. np idąc do ołtarza.. trzeba się uśmiechać ale potem jak już usta przyschn a ze stresu w tym uśmiechu do zębów a nogi masz jak z waty to jak młotek wyjdę na kamerze... ehh.. ale co mi tam na tżta najwyżej będę patrzec a nie w kamere
Stary 2009-02-16, 14:04   #3100
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zmienić na lepszą (lepiej płatną, bardziej satysfakcjonującą)
Stary 2009-02-16, 14:06   #3101
lusmarija
Wtajemniczenie

a ja chce mieć kamerzyste, bo miło będzie za x lat włączyć i się troszkę pośmiać z siebie, osobiscie nie lubię siebie oglądać (ale to chyba większość osób tak ma ) jak mnie filmują bo zawsze coś głupiego zrobię

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 14:10   #3102
tancerka212
Zakorzenienie

w sumie fajnie masz rację lusmarija..

ja póki co to tworzę z siostrą album ze zdjęciami moimi i tżta i tak sie zastanawiam czy rysowac coś w tym albumie i pisac czy zostawic taki jaki jest.. taki łądny ten album, elegancki, ze sztywnymi kartami przekładanymi bibułkami i te zdjecia tak dostojnie tam wyglądają.. że w sumie nic dodać nic ując... ale jakby coś narysowała siostra to by fajnie było.. nie wiem na co sie zdecydowac...
Stary 2009-02-16, 14:14   #3103
Karlain
Rozeznanie

dzień dobry dziewczynki
mam chwilkę czasu więc jestem kurcze 3 strony naskrobałyście
własnie wrzuciałm foty na NK i zrobilismy ogólny porzadek ze zdjęciami na kompie

....a mi się pomyliła data egzaminu i już chciałam jechać na niego :P hahahaha ale jestem zakręcona, ......moje Kochanie w porę mnie uświadomiło, że to nie teraz

PS rozmawialismy w sprawie maleństwa ale jeszcze nie doszliśmy do podjęcia decyzji jakiejkolwiek ... jeszcze będziemy gadać hihihihiihihihi
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 14:19   #3104
tancerka212
Zakorzenienie

ok zmykam na uczelnię panienki będę wieczorem
przygotujcie się na pocieszanie tancerki bo dziś dostanę swoją pierwszą w życiu dwóję z egzaminu
Stary 2009-02-16, 14:21   #3105
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ok zmykam na uczelnię panienki będę wieczorem
przygotujcie się na pocieszanie tancerki bo dziś dostanę swoją pierwszą w życiu dwóję z egzaminu
a tam 2 od razu będzie dobrze ja mam ferie nadal

Stary 2009-02-16, 14:21   #3106
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ja póki co to tworzę z siostrą album ze zdjęciami moimi i tżta i tak sie zastanawiam czy rysowac coś w tym albumie i pisac czy zostawic taki jaki jest.. taki łądny ten album, elegancki, ze sztywnymi kartami przekładanymi bibułkami i te zdjecia tak dostojnie tam wyglądają.. że w sumie nic dodać nic ując... ale jakby coś narysowała siostra to by fajnie było.. nie wiem na co sie zdecydowac...
jeśli Twoja siostra ma zdolności to ja bym chciała zeby cos tam dodała od siebie ja bym się przynajmniej bardzo ucieszyła i sama poopisywała te zdjęcia na pewno też; bo taki album elegancki to mozesz sobie w każdej chwili zrobić kupujesz album, wklejasz zdjęcia i już, a tak to by był taki Wasz "osobisty" tzn no wiesz o co mi chodzi

a ja Ci mówie Tancerko, że wrócisz i powiesz wiecie co dziewczyny nie wierzę!!! zdałam!!!!! nie wiem jak to zrobiłam!!!! zobaczysz, że będize dobrze

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-02-16 o 14:23
Stary 2009-02-16, 14:24   #3107
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
jeśli Twoja siostra ma zdolności to ja bym chciała zeby cos tam dodała od siebie ja bym się przynajmniej bardzo ucieszyła i sama poopisywała te zdjęcia na pewno też; bo taki album elegancki to mozesz sobie w każdej chwili zrobić kupujesz album, wklejasz zdjęcia i już, a tak to by był taki Wasz "osobisty" tzn no wiesz o co mi chodzi

a ja Ci mówie Tancerko, że wrócisz i powiesz wiecie co dziewczyny nie wierzę!!! zdałam!!!!! nie wiem jak to zrobiłam!!!! zobaczysz, że będize dobrze
wiem o co ci chodzi- masz rację ma byc osobisty

nie będzie dobrze moje drogie.. ja wam mówię... nawaliłam na tym egzaminie i poniosę teraz konsekwencje
Stary 2009-02-16, 14:29   #3108
kasia083
Zadomowienie

GG do kasia083

Witam
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Weżcie też pod uwagę, ze nawet, jak się ma pracę i jest się w niej dobrym, to po macieżyńskim niezawsze da się tam wrócić, bo czasem tak człowiekowi umilą życie, ze się nie da
A te dzieci mające dzieci, to mnie przerażają po prostu! 8 kandydatów na ojca dziecka. Ja przy 24 latach nie miałam 8 partnerów seksualnych, a tu 15latka... matko boska!
To przyjaciel mojego TŻ poznał na włąsnej skórze taki przypadek. Jakas dziewczyna wysłałą mu nakaz zrobienia testu na ojcostwo... by było zabawniej to on nawet z nią nie spał, a na miejscu okazało się, że podobny test ma jeszcze zrobić 5 innych facetów i........... okazało się że to żaden z nich

Cytat:
żeby nie było że jestem potworem to w weekend postanowiłam się zaprzyjaźnić ze szwagierką teraz mamy wspólny temat więc łatwo poszło umówiłyśmy się też że jak się cieplej ciut zrobi to idziemy na buszowanie po salonach sukien ślubnych razem
za to szwagier wczoraj stwierdził że ślub to chyba niezłe bagno i chyba źle zrobił że się oświadczył że to chyba za wcześnie na ślub i w ogóle... jak mu zwrócono uwagę żeby się zachowywał i jak miał wątpliwości to mógł wcześniej myśleć to się wydarł po czym wyszedł z obiadu zaręczynowego zostawiając narzeczoną samą a sam oglądał filmiki na youtube.. jak któraś mi powie że przesadzam to nie wiem...
wiesz tancerko, jak tak teraz ciebie czytam, to az żal mi sie zrobiło tej dziewczyny Dobrze, że sie z nią zaprzyjaźniasz, tak to chociaż ciebie będzie miała, bo na tego szwagra to liczyć nie może... i może sie nawet polubicie
W końcu macie wspólny temat

Cytat:
mój się ruszy za 2 miechy i 1 dzień o matko to zostanie mi tylko rokteraz do mnie to dotarło!
o matko, mój się ruszy tydzień po Tobie
A my z TŻ dalej nie mamy pracy i nie jesteśmy w stanie nawet wyliczyć naszego budżetu ślubnego niestety da sie to zrobić dopiero jak zobaczymy ile zarabiamy i ile możemy odkładać... i niestety, emigracja sie coraz bardziej kłania...
Stary 2009-02-16, 14:32   #3109
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia083 Pokaż wiadomość
A my z TŻ dalej nie mamy pracy i nie jesteśmy w stanie nawet wyliczyć naszego budżetu ślubnego niestety da sie to zrobić dopiero jak zobaczymy ile zarabiamy i ile możemy odkładać... i niestety, emigracja sie coraz bardziej kłania...
my mamy tak samo

Stary 2009-02-16, 14:41   #3110
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam

To przyjaciel mojego TŻ poznał na włąsnej skórze taki przypadek. Jakas dziewczyna wysłałą mu nakaz zrobienia testu na ojcostwo... by było zabawniej to on nawet z nią nie spał, a na miejscu okazało się, że podobny test ma jeszcze zrobić 5 innych facetów i........... okazało się że to żaden z nich
to się dopiero nazywa dziewczyna i jak ona później to dziecko wychowa jak nawet nie potrafi powiedzieć kto jest jego ojcem !!! skąd sie biorą tacy chorzy ludzie

Stary 2009-02-16, 14:57   #3111
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

wiesz tancerko, jak tak teraz ciebie czytam, to az żal mi sie zrobiło tej dziewczyny Dobrze, że sie z nią zaprzyjaźniasz, tak to chociaż ciebie będzie miała, bo na tego szwagra to liczyć nie może... i może sie nawet polubicie
W końcu macie wspólny temat

o matko, mój się ruszy tydzień po Tobie
Makabra! Nieźle sobie musiała używać! Mam na to tylko 1 określenie...

Cytat:
to się dopiero nazywa dziewczyna i jak ona później to dziecko wychowa jak nawet nie potrafi powiedzieć kto jest jego ojcem !!! skąd sie biorą tacy chorzy ludzie
Szkoda tylko tych dzieciaczków ;/ Jest na swiecie tylu odpowiedzialnych ludzi,którzy chcieliby mieć włąsnego bejbika, mają warunki, i wogóle, a tu taki 13 latek np ojcem zostaje, albo jakaś 15 matką i do tego nei wie, który z kilku-kilkunastu kandydatów jest ojcem ;/ Chore normalnie!
Stary 2009-02-16, 15:11   #3112
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam

no to faktycznie nie macie za ciekawie.. my w sumie też pracy nie mamy, ale jestesmy świeżo po studiach. TŻ był dzisiaj na rozmowie, odpowiedź za 2 dni..jestem dobrej mysli.. i fakjnie by było gdybysmy zaczeli zarabiać..
Stary 2009-02-16, 15:23   #3113
szana
Zadomowienie

wróciłam
też chcę kamerzystę bo fajnie mieć taka pamiątkę,zobaczyć kto był,co się działo itd,powspominać te wszystkie wydarzenia,bo ja się boję ,że z powodu tego stresu to za dużo nie zapamiętam z tego dnia a tak to se potem na spokojnie wszystko poprzypominam
Kasia083 biedny ten Twój TŻ, taka "przyjemność" mu się przytrafiła
Stary 2009-02-16, 15:30   #3114
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
wróciłam
też chcę kamerzystę bo fajnie mieć taka pamiątkę,zobaczyć kto był,co się działo itd,powspominać te wszystkie wydarzenia,bo ja się boję ,że z powodu tego stresu to za dużo nie zapamiętam z tego dnia a tak to se potem na spokojnie wszystko poprzypominam
Kasia083 biedny ten Twój TŻ, taka "przyjemność" mu się przytrafiła
my się zastanawiamy jeszcze nad kamerzysta.. pewnie wexmiemy ale jakiegoś najtańszego.. ja tam wolę oglądać zdjęcia, bo plyte obejrzymy raz i odłożymy..
Stary 2009-02-16, 15:31   #3115
kaska87
Zakorzenienie

ciekawe czy Tancerka ma już wyniki ja i tak czuję, że ona to zaliczy

Stary 2009-02-16, 15:32   #3116
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam
Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
niby młoda -ale troszke dla mnie za poźno, w 2010 bede miec 25 lat,
zanim urodze moze wiecej,
zalezy na kiedy planowac zajscie w ciąże,
bo można juz przed slubem,
ale wtedy musze na siebie uważać w ciązy,
po pierwsze zdrowa dieta, zero alkoholu na weselu - to wiadomo- czyli nie pobawie sie tak jakby można było na weselichu - ale nie jest to najważniejsze dla mnie
Widzę, że jesteśmy ten sam rocznik ('85). Nie będziemy aż takie stare PM Ja zamierzam jeszcze z rok, albo 1,5 poszaleć sobie z moim Ukochanym bez dzieci
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
my tez myślelismy o sobieskim albo finlandii. Pana Tadka jakoś nie biore pod uwagę, a dobry jest?A ile kosztuje? Mi się najbardziej podoba finlandia, bo jet ładna, na drugim miejscu sobieski. A jeszcze jest soplica taka z czerwonym napisem, dobra jest?
My chyba też chcemy Sobieskiego. Nawet dobra wódka i w miarę tania. Soplicy nie piłam, a Finlandia trochę droga moim zdaniem
Cytat:
ja jestem troszkę podłamana, bo byłam dzisiaj w urzędzie w którym miałam mieć niby już załatwiony staż, no ale wyszło na to teraz że stażystów nie będą na razie przyjmować, może połowa marca.. ale bez sensu że mam tak czekać, jak nie wiem na co więc szukam sobie innego miejsca ale w moim zadupiu to cięzka sprawa
To szukaj gdzieś w pobliżu Twojej miejscowości. Koszty dojazdu i tak pokrywa PUP (przynajmniej kiedyś tak było)
Cytat:
a mnie Tadzik denerwuje on myśli, że jak juz salę zamówił to wystarczy i ani nie zadzwonił do orkiestry-proszę już o to od 3 tygodni codziennie w kościele też nie zapytał co i jak, a mógł
To musisz go zmusić, albo sama zadzwonić
U nas się okazało, że znajomy mojego K. jest w bardzo fajnym zespole Jak dobrze pójdzie to we wtorek po naukach przedmałżeńskich jedziemy do nich zaklepać termin
Cytat:
a ja chce mieć kamerzyste, bo miło będzie za x lat włączyć i się troszkę pośmiać z siebie, osobiscie nie lubię siebie oglądać (ale to chyba większość osób tak ma ) jak mnie filmują bo zawsze coś głupiego zrobię
Zgadzam się w 100% To pamiątka na całe życie. Po latach miło będzie obejrzeć sobie nasze wesele

A ja dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy po feriach. Jak mnie te bachory dzisiaj wnerwiały, normalnie szok
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 15:37   #3117
szana
Zadomowienie

Aniołku co się stało w pracy?
Can't be perfect u nas to pewnie będzie tak ,że co jakiś czas będziemy to oglądać nie ze względu na nas samych tylko(bo też nie lubię na siebie patrzeć na filmikach) ale to tak wyjątkowy dzień,że warto do tego wracać a fotki też będziemy mieć

wysłałam przepis Samo'y na naszego gm Samciu nie jesteś zła?nie ukatrupisz mnie a to,prawda?

Tancerka na pewno zda!

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-02-16 o 15:46
Stary 2009-02-16, 15:49   #3118
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ciekawe czy Tancerka ma już wyniki ja i tak czuję, że ona to zaliczy
zaliczy zaliczy

ja na dzisiaj od Was uciekam, tak wiec miłęgo popołudnia życzę

Stary 2009-02-16, 16:05   #3119
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Weszłam na wizaz i mowie poczytam sobie ale jakoś siły na to nie mam... Juz nigdy wiecej alkoholu... Buu wszystko mi sie przewraca. A rodzice siostra i Tz sie ze mnie śmieją a ja tak cierpie...

Wogole to bed e miec staz ale nie tam gdzie mialam miec. Bo tam tylko na 3 miechy a teraz mam zalatwione na 6 miechow od siostry teściowej. Dobrze mieć czasem znajomości

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-02-16 o 16:06
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 16:11   #3120
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Aniołku co się stało w pracy?
Na pierwszej lekcji dwóch gagatków robiło sobie prawie co chciało, w ogóle nie zwracali na mnie uwagi Wysłałam ich do pani pedagog, ale to mało poskutkowało.
Reszta klas strasznie rozgadana po feriach, ale tak to niestety jest. Jeszcze pewnie jutro będzie podobnie, potem się przyzwyczają.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości