|
|
#4051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
oj wiem cos o tym na studiach niec nie mieli do blondi gorzej z LO facet od fizyki beszczelnie sie smial jak to chemia pomaga dziewczynom ze stworzyla im rozjasniacz do blond, z maty sie smiala jak mialam w jednym dniu blond ze mam tylko z pracy domowej 1 zadania ze to tak malutko a na drugi dzien mialam baleyage to ze juz dwa mam zadania ze inteligencja podskoczyla i ogolnie stare kwoki nauczycielki sa zazdrosne o wyglad i czepiaja sie ladnych dziewczyn np tak bylo w naszym LO
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-16 o 20:35 |
|
|
|
|
#4052 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak pozatym dziewczyny nie wiem czy wam pisalam ze jak konczy sie tusz to kupuje sie taki tusz w tubce i wtlacza do pojemnika i tusz jak nowy mi tak ostatnio znajoma podpowiedziala i jest ok a taka tuba kosztuje 3 zl wiec juz nie mam wydatku min 30 zl na tusz
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I taka brzydka jakas to mogla miec 5 kg pudru oczy na czarno i nie zauwazy nikt,a taka ladna to puder tusz to zawsze zauwazala
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co,ja napisałam pierwszego posta jak miałam isc na studia,moze niektóre z was kojarzą.Ja sie zmieniłam bo wydawało mi sie że własnię takie fajnie wyglądające laski spotkam na uczelni a sama będe sie czuła jak szara myszka. Teraz ja zakładam obcasiki,rurki,jakieś sweterki,bluzeczki,zawsze musze miec ułożoną fryzurke i być porządnie wymaowana,Inaczej na uczelni bym sie nie pokazała
ale mało jest takich zadbanych lasek na studiach...u mnie w grupie to tylko w sumie kilka jest takich,ale i tak uważają mnie za jakąs lalunie,z różowymi paznokciami,i odpicowaną i inne dyrdymały. W kilka osób z uczelni ustawiamy sie do klubów,ale laski 'zwyczajnie' sie ubierajace z nami nie chodza bo mają nas za jakies puszczalskie chyba...to one traca dorbą zabawe,nie poznają nowych ludzi,zamykają sie na nowe znajomości,nie mają żadnego powodzenia itpJa teraz widzę że po mojej 'zmienie' mam o niebo więcej kolesi w których moge przebierać.Widze spojrzenia na ulicy i jestem z siebie dumna i znam swoją wartość i zdanie innych lasek mnie nie obchodzi.Wiem że im gorzej o mnie mówią i im 'krzywiej' sie na mnie patrzą,tym robie większe wrażenie,w znaczeniu,że lepsze Mam sporo koleżanek,takich które też sie pięknią,i szczerze sa w stanie mi powiedzieć w czym mi ładnie,i z nimi sie trzymam,reszte mam na dystans.Ide spać... jestem apdnięta po zajęciach,a jutro też trzeba jakos wstać. |
|
|
|
#4056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4057 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W sumie prawda , tylko czasami sie zastanawiam, czy byśmy się polubiły tak w realu? Co innego pisac ze sobą, co innego rozmawiać, no i kto wie moze mnie też ogranęłaby jakas zazdrosc na Wasz widok ? Wredna na pewno nie jestem, ale zazdrosna moze lekko tak
|
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4059 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez myslalam ze beda same laski a raczej jest wiecej takich szarych mysz ja chodze na zaoki co ludzie w wiekszosci pracuja wiec teoretycznie moga zainwestowac w sibie-pisze o mlodych tym zasem jest tak jak wyzej napisalam
|
#4060 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4061 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4062 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam nigdy nie obgadałabym fajnej laski tylko dlatego, że wzbudza we mnie zazdrość. Raczej bardzo chętnie zaprzyjaźniłabym się z nią. Motywowałaby mnie do pracy nad sobą no i mogłabym korzystać z jej cennych rad
Bezpodstawne ataki na atrakcyjne kobiety najczęściej podyktowane są właśnie zazdrością.Ja też zaczęłab bardziej dbac o siebie odkąd tutaj jestem Nie znaczy to, że wcześniej się nie starałam no ale właśnie teraz jestem taka bardziej świadoma tego co robię i mogę jeszcze zrobić. Wybieliłam zęby, kupiłam trochę kolorowych kosmetyków (co nie oznacza, że przesadnie się maluję) i wypróbowałam nowe makijaże, zaczełam ćwiczyć TW i bardziej starannie się ubierać przede wszystkim jeśli chodzi o dodatki No i mogę liczyć na Waszą życzliwą opinię
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem bo mam swoj jeszcze. Ale jak wyschnie to wyprubuje. Ona niby od dawna go uzywa a rzesy lubi malowac tak jak ja
i sa okps. bo to jak beda wygladac rzesy zalezy chyba od szczoteczki Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2009-02-16 o 20:49 |
|
|
|
#4064 |
|
Raczkowanie
|
justyss własnie i to jest dla mnie jakies żałosne...w co inwestowac jak nie w samego siebie ?
ja wole kupić ciuchy,kosmetyki itp żeby wiedzieć że dobrze wyglądam,przez to mam lepszy humor,czuje sie pewniej i napewno jestem szczęśliwsza dzięki temu. Czasami sie zastanawiam,skoro takie 'zwykłe' laski nam zazdrosza,bo nie ma co kryśze tak,to czemu same sie nie zmienią,ale dziś na wykąłdach miałam psychologie i stwierdziłam,że one sie poprostu boją zmian,boją sie 'co ludzie powiedzą'na ta ich zmienie. Wg mnie to oznaka słabości i tyle.Wole być odpicowana,ale być sobą i dobrze sie czuć,i niech gadają,co mi tam ![]() wiecie,ja wyznaje zasade - 'nie wazne co gadają,aby wogule gadali" gdzies to usłyszałam kiedyś,ale nie pamiętam gdzie,i sobie tak mówie i mam wszytko gdzieś
|
|
|
|
#4065 |
|
Zadomowienie
|
A właśnie. Dzisiaj mam wieczór dla siebie i robie z sobą porządek
Piłuje paznokcie i zaraz je w końcu pomaluję ![]() Jak mi się tusz skończy to wreszcie wypróbuję może ten olejek rycynowy na rzęsy bo będę miała szczoteczkę. I własnie chciałabym kupić jakiś tusz wydłużająco - pogrubiający (podkręcać nie potrzebuję, bo używam zalotki) w przystępnej cenie, chociaz po olejku może tylko pogrubiający mi wystarczy No zobaczymy.
|
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja choruje Cytat:
![]() Co do przyjaźni to jak patrze na przyjaźnie moje teraz... to bardzo się cieszę, że są przeszłością, ludzie maja na mnie ogromny wpływ. Jak sobie pomyśle, że uważałam zakogoś zaufanego i bliskiego taką osobą to aż się we mnie gotuje.. Teraz w ogóle nie mam z nia kontaktu i bardzo dobrze.! postanowilam, że idę na aerobik tylko niewiem czy na 2 czy 3 h w tygodniu..? jak myślicie? |
||
|
|
|
#4068 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja też bardziej dbam o siebie od kiedy tu jestem - głównie jeżeli chodzi o pięlęgnację dowiedziałm sie mnóstwa rzeczy, no i dzieki kwc kupuję tylko naprawdę dobre kosmetyki, wiec nietrafione zakupy mi sie praktycznie nie zdarzają Też nie obgadałybym żadnej laski, dlatego że jest "za ładna", dla mnie to kompletna pustota... |
|
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
loreal double extention jest dobry
widzialam duzo zlych opinii ale po nalozeniu bialej bazy rzeba szybko rzesy wytuszowac i efekt jest dobry a zeby byly jeszcze dluzsze i grubsze to ja np nakladam 3x tusz i po tym jeszcze raz ta biala baze i znowu tusz:P p.s. chyba to niedawno pisalam... ^^ i chyba nawet tu^^ |
|
|
|
#4070 | |
|
Zadomowienie
|
Madonna to chyba powiedziała
![]() Kiedyś tak może mówiłam, ale dzisiaj wolę jednak zdecydowanie spokój wokół mojej osoby. Nie jestem typem człowieka na coś takiego. Jestem osobą z natury wrażliwą i podatna na opinię innych, nie muszę a nawet lepiej tego nie eksponować ale po co za wszelką cene udawać swoje przeciwieństwo. Cytat:
|
|
|
|
|
#4071 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wiesz jak mi sie marzy wygladac sexi...mam poprost juz dosc byc ciagle troche grubsza...Jak mnei widza ludzie ci ktorzy widzeli mnie jak mialam 15 lat to kazdy mi mowi tak nawet dla zartow ze mi sie przytylo i niby sie z tego smieje ale az mi sie ryczec chce Misia ty jestes wysoka pewna siebie moze masz troszke wiekszy brzuszek ale za to super tyłek i nogi...ktore mozesz wyeksponowac i nikt juz nie patrzy na twoj brzuszek...i ty chcesz tlyko 5 kg schudnac a zeby wygladac tak jak na zdjeciu z wakacji czyli naprawde super...a ja musze conajmniej 10 zeby ten moj wielki brzuch zgubic (((((((Podobno taka czekolada daje duzo szczescia ale co to za szcescie skoro konsekfencje kostki czekolady dziennie albo loda czy batona musze pozniej oplakiwac przy kazdym patrzeniu w lustro...bleee chyba sobie obrzydze jedzenie...kiedys tak zrobilam i miesiac nie zjadłam nic co miałao by na raz wiecej niz 200 kalorii ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jestes nie zdecydowna :P Cytat:
same minusy tego wizazu
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4074 |
|
Wtajemniczenie
|
Kicia stosujesz ten balsam jeszcze na cycuchy??
![]() a olejek rycynowy stosujesz systematycznie?i co sa jakies efekty
|
|
|
|
#4075 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie Kicia
ale chodzi o serum Eveline na piersi?? Ja stosuję od ponad miesiąca codziennie i jestem mega zadowolona. Biust jest bardziej podniesiony i jędrniejszy. Ale nie wiem czy o zasługa balsamu czy raczej tego codziennego masażu
|
#4077 |
|
Rozeznanie
|
Ja po wakacjach jak wróciłam do szkoły z podamalowanym oczkiem z ułożonymi włosami, opalenizną to było wielkie halo
Raz na wf siedziałam obok jednej laski, a ta do dziewczyny co obok niej siedziała "chyba z samoopalaczem przesadziła" a ja to wszystko słyszałam. Siedzi obok mnie i myślała, że głupia jestem, że nie usłyszę A byłam lekko opalona po balsamie i trochę opalenizny po lecie, wszystko równo, nie pomarańczowo to z zazdrości takie pierdoły chyba bo ona blada jak ściana?
|
#4078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Paznokcie już wypiłowałam, bez rewelacji są bo i krótkie no ale przynajmniej równe. Ide zmyć makijaż i hula hop & TW
|
|
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie obgaduja normalnie mowia imie i ze cos tam... ![]() I nie wiem czy one sa az tak glupie ze jak powiedza imie to sie nie skapne ![]()
|
|
|
|
|
#4080 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

Mam sporo koleżanek,takich które też sie pięknią,i szczerze sa w stanie mi powiedzieć w czym mi ładnie,i z nimi sie trzymam,reszte mam na dystans.
Ty jeszcze jesteś młoda, a ja chyba do konca życia będe przygruba
buziaki dla was

ja choruje
A byłam lekko opalona po balsamie i trochę opalenizny po lecie, wszystko równo, nie pomarańczowo to z zazdrości takie pierdoły chyba bo ona blada jak ściana?