|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Hej mamusie
przepraszam że się dawno nie odzywałam z dzidzią wszystko ok kopie coraz bardziej dzisiaj dzisiaj dostałam pod żebra aż mnie zabolało, robiłm analizę moczu w wyszły mi sladowe ilości białka i ciągle mi sie chce siku dzwoniłam do lekarza kazał mi brać urinal mam nadzieje że pomoże ale ja tak boje sie brać jakiekolwiek leki dowiedziałam się ze szpital w którym miałam rodzić z którego mam lekarza mają remontować i nie skończą przed moim porodem i nie wiem co mam teraz zrobic bo nie wiem gdzie mnie przjma mam mieć cesarke a przecież przed zabiegiem trzeba zrobić badania serca i wogóle bo to jak operacja i co mam pojechac do którego kolwiek szpitala w termin i powiedziec że chce rodzić ? a jak mnie nie przyjmą ? albo nie będą chcieli zrobić cesarki ![]() poszłam za waszym przykładem i zaczęłam kupować na allegro ciuszki zamówiłam pierwszą partię zobaczymy co przyjdzie |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | ||||
Raczkowanie
|
zagladam do was na chwilke z domku, gotuje wlasnie obiadek
Cytat:
Manolita trzymajcie sie i wracajcie szybko do zdrowia. Mialam Cie nawet dzisiaj popytac troche o wozki jako pierwsza specjalistke, ale dziewczyny juz mi pomogly. Dbajcie o siebie i zdrowiejcie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pedze konczyc obiadek, buziolki ![]()
![]() DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-02-16 o 16:59 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
ja juz po obiadku..
![]() kochane. .. co wam sie stalo? ![]() ja to sie balam wejsc ogolnie dzis na forum mysle''ale bede miala czytania''a tu prosze.. ![]() kochane wymeczone po walentynkowym wieczorku.. pakusi nawet nie ma.. sashki tez ![]() ciekawe jak rozaliantka
#4804 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja wiem rumiankowa, że my cały czas o zakupach gadamy, ale mimo to pisz sobie z nami ![]() Jak się ma Małgosia ? ![]() Wózek fajny, a powiedz mi jeszcze - ile waży? No i łóżeczko tez niczego sobie ![]() Cytat:
![]() No peeling kawowy to zaparzone fusy z kawy które się miesza z żelem pod prysznic.. i masuje całe ciało. Zastanawiam się tylko czy ta kofeina z kawy nie przeniknie przez skórę? Dlatego pytałam. Poiglot - mnie też aż dziw bierze że dzisiaj tu tak spokojnie.... ![]() ![]() ![]() Mój tż mnie właśnie wkurzył, bo chciał ze mną tv pooglądać, ale z nim się nie da bo przełącza cały czas i mnie wkurza strasznie.... bo jak zaczynamy jeden film oglądać, a po drodze "zaliczamy" 5 innych programów i nigdy nie kończymy tego co zaczęliśmy... ![]() Dlatego wróciłam do Was. ![]() No i co z tego że przyjechał tylko na godzinę do domu bo zaraz leci na trening... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zadomowienie
|
Małgosiu, Małgosia ma się dobrze
![]() ![]() ostatnio trenuje chyba boks i akrobatykę, wczoraj pół wieczora tż przeleżał z ręką na moim brzuchu i bananem na twarzy ![]() wózek waży - wg tego co znalazłam na necie - 21kg, wg tego, co mówiła pani w sklepie - 15 ![]() ![]() ten wózek to spacerówka, wszystko to co widać ![]() ale najlepsze ma amortyzatory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Wtajemniczenie
|
21 kilo
![]() Oj Małgosia to by się z moim Antosiem nadała.. Ale mój rozrywkowy chłopiec, bo wieczorami lubi szaleć najbardziej ![]() ![]() ![]() ![]() A jak Ty się czujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zadomowienie
|
ja też na trzecie. ale w planach mam noszenie jedynie nosidełka z dzieckiem, tż jak wracał będzie z pracy będzie wnosił wózek na górę, a jak będzie wychodził do pracy, będzie wózek znosił
![]() ![]() faktycznie Gosia z Antosiem stanowiliby świetny zespół ![]() ![]() a ja czuję się świetnie ![]() ![]() ![]() ![]() ps. Małgosia chyba wie, że o niej mówimy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4808 |
Wtajemniczenie
|
A niech się patrzą, ważne że ty czułaś się na siłach i miałaś ochotę na tańce...
![]() Pogłaskaj Małgosię od Dużej Małgosi ![]() Mój bardzo dużo kopał jak siedziałam w pracy, teraz wiem że go gniotłam i było mu niewygodnie przez jego ułożenie. W dzień mam z nim spokój, a wieczorki są nasze ![]() Trzymaj się kochana cieplutko i uważaj na siebie i na córeczkę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Przepraszam ze zagladam do Was i wam mieszam szyk atku, ale mam mały problem i nie wiem do kogo sie zgłosic, a Wy jestescie starsze jelsi chodzi o wiek ciązy oczywiscie ![]() Jestem w 18 tygodniu w zasadzie to 17 tydzien i 1 dzien, ale wczoraj spotkało mnie cos dziwnego cos co do tej pory nie miało miejsca. Mnianowicie zakuło mnie w brzuchu ale hmm nie w okolicach pepka, ani kolo macicy tylko na srodku brzucha właściwie to z boku brzuchapo lewej stronie ale na wysokosci pępka i bol jakby schodzil w doł do macicy, mialam tak dwa razy w przeciagu 5 minut z tym ze te drugie ukłucie było mocniejsze na tyle, że musialam sie zatrzymac idac z spem. Mam pytanko czy ktoras z Was miala cos podobnego, wizyte mam dopiero 25 i nie wiem co mam myslec i jestem przerażona, poniewaz w 6 tygodniu mialam poronienie zagrazające, i jestem do dzis na duphastonie. Jeszcze raz przepraszam za wcinanie sie
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Wtajemniczenie
|
Gizmiątko - nie mam pojęcia... ale jeżeli się nie powtórzyło to chyba nie masz się co martwić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zadomowienie
|
Gizmiątko, mi zdarzały się tylko takie bóle w dole brzucha bliżej pachwiny jak szłam szybko. do tego stopnia, że musiałam się zatrzymać. ale przytrafiło mi się to może ze cztery razy, więc trudno mi powiedzieć, czego mogło to dotyczyć.
wiesz, jeśli cokolwiek Cię niepokoi, to na wszelki wypadek przejedź się do szpitala. do wizyty pozostał ponad tydzień, więc pewnie i tak przez cały ten czas będziesz się denerwowała... ale podobnie jak Małgosia uważam, że nie powinno być to nic złego. ps. Małgosiu - pogłaskałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie jak to jest jestem przerazona, ja tez dosc szybko szlam, ale bol hmm byl od połowy brzucha i siegal do dolu do pachwiny, byc moze faktycznie nie ma sie czym denerwowac ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zycze udanych dalszych tygodni ciazy.... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Wtajemniczenie
|
a w pachwinie.... tak to może boleć. Rozciągają Ci się mięśnie. To tak miałam, tyle że mi promieniowało do pośladka....
Antoś się obudził i kopie jak szalony..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Raczkowanie
|
ja miałam takie silne kłujące bóle po prawej stronie tak w okolicy jajnika ale to prawdopodobnie kłopoty z pęcherzem bo wyszło mi białko w moczu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
gizmiatko ja tez mialam kilka razy taki bol ze nie moglam sie ruszyc ..
ze cos czasem zaboli zakluje.. to normalne ![]()
#4819 |
Zakorzenienie
|
no ja juz po wizycie babci (mojej mamy)...znow moj synek siedzial jak myszka pod miotla a teraz kopie jak szalony
![]() ![]() Wiecie co stwierdzilam, ze moja 50-letnia mamusia wyglada lepiej ode mnie i mlodziej..... czuje sie taka brzydka, opuchnieta i jakas tak ble ... ![]()
#4820 |
Zakorzenienie
|
agusia!!
![]() nie mozesz nawet tak pisac a co dopiero myslec.. nie jestes brzydka ani opuchnieta ![]() za to glupiutka -owszem ![]() zebyscie zobaczyly ja wyglada moj palec.. po zdjeciu pierscionka zareczynowego (a dokladnie przenioslam go na drugi palec).. zamiast pierscionka zareczynowego.. mam wielkiego strupa i luszczaca sie skore.. w tym miejscu a afuujj tak spuchly mi paluszki ![]()
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hmm mi palce jeszcze nie spuchly, ale buzie mam jak ksiezyc wrrr ![]()
![]() |
#4822 | |||||||
Rozeznanie
|
Dobry wieczor mamuski
![]() Mialam dzis manie sprzatania ![]() Przyszly dzis dwie paczuszki z alllegro ![]() Aaa.... mam siare od dwoch dni i to jeszcze ile... ![]() Cytat:
![]() Faktycznie... nasi synkowie bede mieli tak samo na imie. Bedzie dwoch Kubusiow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciesze sie z gardziolkiem lepiej ![]() Cytat:
![]() Wlasnie... Jak tam Rozaliontka??? Mam nadzieje ze wszystko z nimi w porzadku. Cytat:
![]() Nie pomoge Ci w sprawie tego pomiaru. A ten twoj lekarz to jakis balwan ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mmm... ja wczoraj obzarlam sie bobikiem ![]() ![]() Calkiem bym zapomniala.... szykuje Ci sie ziecio ![]()
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
agusia .. jak widzialam cie na zdjeciach to wygladasz slicznie..
![]() ![]() ![]() mozliwe ze czasem mozemy byc popuchniete.. ale ja sobie powiedzialam... ![]() po porodzie pewnie bede wygladala tak brzydko ze ojej ![]() wczoraj wyobrazilam sobie siebie taka blada w naczynkach popekanych i z powylewanym bialkiem w oczach od wysilku hahaha
#4824 |
Zakorzenienie
|
sashka
![]() ![]() ![]() poiglot to jest retusz kochanie te zdjecia hihih a po porodzie to ja juz zapowiedzialam ze nie chce zeby mnie ktokolwiek odwiedzal ze znajomych dopiero moze po 2 tygodniach kiedy zejda obrzeki i wszystko dojdzie do normy, a najlepiej jakby pierwsze odwiedziny byly jak minie okres pologu ![]() ja wlasnie czekam na wiosne niech juz przyjdzie bo chcialabym sie opalic troszke nooo ![]() ![]()
#4825 |
Raczkowanie
|
Witam mamuski
![]() Mielismy dzis na basen jechac i na miejscu sie okazalo ze zmienili godziny otwarcia ale tylko w poniedzialki od 15tej bo rano grupy szkolne przychodza oj ale bylam zla ![]() ![]() No i jeszcze jedna zalamka od tzta brat bierze slub cywilny oczywiscie fajnie i ciesze sie ale termin wybrali super na 30tego kwietnia a ja mam termin na 12 maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
poiglot to jest retusz kochanie te zdjecia hihih
a po porodzie to ja juz zapowiedzialam ze nie chce zeby mnie ktokolwiek odwiedzal ze znajomych dopiero moze po 2 tygodniach kiedy zejda obrzeki i wszystko dojdzie do normy, a najlepiej jakby pierwsze odwiedziny byly jak minie okres pologu ![]() ja wlasnie czekam na wiosne niech juz przyjdzie bo chcialabym sie opalic troszke nooo ![]() ![]() opalic sie w ciazy? ![]() chociaz powiem wam ze moja stuknieta ciocia na tarasie lezala i sie twardo opalala.. dla mnie to glupota.. no ale co tam ![]() ja tez chetnie bym sie opalila.. ale pewnie sie nie opale zabardzow te wakacje bo jak?
#4827 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aguska jestes sliczna kobietka w ciazy ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz napiszesz, ze jestes jakas ble czy cos tam to dostaniesz ode mnie bacika ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() ja miałam ciężki dzień a i noc nie zapowiada sie rózowo ![]() pisałam Wam że mój synek strasznie marudził wczoraj płakał za tatą a dzis przed południem dostał gorączki i mówił że boli go gardło,głowa, nogi,brzuch byłam z nim u lekarza choć czuł sie juz lepiej i dobrze zrobiłam bo po południu trzęsło go z zimna miał gorączke okazało się ze ma grype ![]() ![]() ![]() śpi bidulek juz od dawna strasznie sie poci przebieram go co chwile ![]() boje sie że mnie zarazi a tak będzie skoro śpi ze mną ale nie zostawie go samego bo musze mierzyc mu temperature przykrywać , przebierac wiadomo ![]() zmykam do łóżeczka bo padnieta jestem aha przyszły moje sexy majtochy ![]() http://www.allegro.pl/item543775818_...j_bawelny.html ja mam ten niebieska żyrafka ![]()
#4829 |
Zadomowienie
|
długą drogę będzie miał Kubuś do Gosi
![]() ale miłość nie zna przeszkód ![]() michaela, mam wstępny termin na 15 maja, a 13 czerwca ślub bierze mój rodzony brat (i jednocześnie nasi świadkowie ![]() ![]() a sukienkę kupiłam sobie już jakiś czas temu, zapłaciłam 140 zł z przesyłką, sukienka jest z babefielda, więc firmowa i bardzo mi się podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
bercia
wspolczuje ci ![]() biedactwo musi sie meczyc... sashka obie pobijemy asguske ![]() a palce puchna strasznie.. ale jak pozmianialam miejscapierscionkow to juz sie nie odparzaja.. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.