|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
).
|
|
|
|
|
|
#4352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uff... Jak fajnie ze jest takie miejsce gdzie można o tym sobie pogadać bo mój facet mówi "jest przecież jeszcze tyle czasu..." Wiem ze ma racje
|
|
|
|
|
|
#4354 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4355 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
w sumie nawet takiej opcji nie biorę pod uwage:P Cytat:
Szukanie sali, orkiestra, foto...ale później mi się znudziło:P Wróciłam do "normalnego życia", ile można mysleć i gadać o jednym. Przed samym ślubem to bedą inne emocje![]() Cytat:
ja już nawet nie odliczam, żeby się nie dołować w sumie ja też bym mogła to przyśpieszyć..no ale sama sobie taki termin wymyśliłam:P
|
|
|
#4356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnio jak byłam w Świdniku to zauważyłam, że po PIKU już śladu nie ma i nowy lokal weselny jest w tym miejscu. Ale zapomniałam nazwy, dopiero jak zauważyłam Twój post to mi się skojarzyło, że to ten. Do ilu osób robią tam wesela?
|
|
|
#4357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i dodatkowo usc - u mnie metryka około 22 zł, a póżniej razem jakies papierzyska ok.80 zł, bo po ślubie konkordatowym tez trzeba się pofatygować do usc i złożyć autografy quote=edytka27101982;1100 9799] a ja tam mierzę temeraturkę już 4 cykl i powiem wam ze fajnie mi wychodzi wszystko [/quote] a ja mierzyłam przez tydzień i juz nie mogę, mam dosyc, jestem szalenie niesystematyczną osobą, wkurzają mnie te ciągłe obserwacje, wydaje mi się to takie skomplikowane,tym bardziej, ze tak jak froggie i oshinek mamrozjechane cykle, ale widzę że narzeczony mocno zainteresowany tematem i jakoś skumał te wykresy i linie i korekty temperatury i ma racje mówiąc,ze to przede wszystkim dla mnie,ale coś mi nie pasi ta metoda
Edytowane przez justenya Czas edycji: 2009-02-16 o 21:51 |
|
|
|
|
|
#4358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja pamietam jak dołączyłam do LPM to miałam takie szaleństwo w oczach ale już sie uspokoiło w miare u powoli staram sie nie wariować Prawie mi sie to udaje
|
|
|
|
#4359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widzę ze ślub masz w tym roku napisz mi ile wcześniej trzeba zamówić ślub w kościele?
|
|
|
|
|
|
#4360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4361 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomocy - jestem jakaś psychiczna, zapomniałam jak się te kwiatki nazywają, no siedze już z 15min i za Chiny nie mogę sobie przypomnieć
|
|
#4362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Dlatego jakoś nie wyobrażam sobie tutaj zakładać rodziny. No ale kto wie jak to sie potoczy. Wciąż chodzi mi po głowie ten kraków no ale co jeśli tam jest podobnie? Zresztą nawet bym nie wiedziała jak przekonać TŻ. A powrót do Lublina.... niby fajnie ale nie wiem czy bym się tam nie udusiła. Chciałbym by ten czerwiec już nastał Ale pocieszam się że od kwietnia jak ruszą już na wątku śluby będziemy czytać wzruszające relacje, porady no i będzie co oglądać Zresztą w takim towarzystwie szybciej czas leci Ja na wątku chyba jestem od roku i nie wiem kiedy to zleciało także dziewczyny z 2010 ani się obejrzycie a staniecie na ślubnym kobiercu
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Hm jak to wytłumaczyć jest ta głowna sala co sie wchodzi ze stołami i wogóle i jest kawałek parkietu i ta wnęka , i tam w tej wnęce głęboko była orkiestra , może tylko torchę lipa bo orkiestra nie będzie miała bezporedniego kontaktu z weselnikami ale jak będą chcieli to sami wyjdą
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Ano faktycznie
![]() to się nazywa faux pas ![]() No to jedną cukiernię z listy mam mniej skoro tak ![]() miotły nie mam więc się do Nasutowa nie wybiorę, no bo jak? U mnie cykle są jak w zegarku ![]() gdzie indziej lezy problem. temperaturę ciała mam zawsze taką samą ~37 Oshinku a te kwiatki to nie jest przypadkiem jakiś gatunek stokrotek?
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2009-02-16 o 22:07 |
|
|
|
|
#4365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() One są zielone bo są specjalnie "ufarbowane" Dzięki, dzięki, dzięki Stokrotki kwitną w maju, więc już mi się humor poprawia
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-02-16 o 22:16 |
|
|
|
|
|
#4367 |
|
Rozeznanie
|
Tak właśnie myślałam że może nie byc takiej wypożyczalni w naszym cudnym mieście. Coś będę musiała wykombinowac - doszedł mi problem garnituru dla mojego przyszłego teścia bo nie uśmiecha mu się wiezienie garnituru z drugiego końca świata zwłaszcza że planują z teściową wycieczkę po Europie po naszym ślubie.
|
|
#4368 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
co do Krakowa czy innego miasta, ja niewiele wiem na temat mieszkania, rozpoczynania życia w innym mieście. Od urodzenia Lublina, studia Lublin, z drugiej strony nie ma się co zamykać i siedzieć całe życie w jednym miejscu. Ja to bym chętnie zamieszkała w Gdyni- Gdańsk za duży, Sopot za mały, Gdynia w sam raz- i morze Twojemu Tżtowi dobrze w Wawie? Zawsze jak się wyprowadza to nie wiadomo do końca co nasz czeka, nie ważne czy się wyjeżdza 50 km od domu czy 5 tys. Zawsze będzie niepewność czy się ułoży. Można mieć prace załatwioną, mieszkanie itd, a po pól roku się może okazać, ze tej pracy już nie ma..i trzeba szukać dalej...Ciężko się podejmuje takie decyzje.
|
|
|
#4369 |
|
Rozeznanie
|
Ja po zaręczynach żyłam w jakimś totalnym błogostanie
zakochana i przeszczęśliwa a teraz... też jestem zakochana i przeszczęśliwa (żeby nie było ), tylko że totalny błogostan mnie opuścił... Mineło pół roku od zaręczyn i wiem, że to już pora, żeby wszystko organizować, jeśli chcemy się pobrać w 2010... ale my mamy z moim narzeczonym taki problem, że kilometry nas dzielą i widzimy się tylko w weekendy... a czasem nawet weekend odpada bo mam zajęcia na podyplomówce więc czasu mamy mało... trzymajcie kciuki, żebyśmy wszystko jak najszybciej załatwili Może uda się w najbliższy weekend zaklepać salę...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Np koleżanka dzwoni o 21 i mówi, że właśnie wraca z pracy do domu, bardzo często po powrocie w domu znów praca -bo trzeba się przygotować na następny dzień - no oczywiście coś za coś zarabia 3 razy tyle co ja w Lublinie. Kwestia priorytetów. Ja o godz 15 zamykam drzwi i pół dnia mam dla siebie - nie przynoszę pracy do domu, po prostu czuję że żyję. Przerabiałam 14godzinny cykl pracy w Londynie i wiem, że nie nadaję się do tego - owszem jakiś czas każdy wytrzyma, jeżeli ma sie określone cele, ale żyć tak na codzień???NIGDY - chcę pamiętać, że coś robiłam poza pracą, nie chcę szaleć na emeryturze jak nie będę mogła chodzić i będę połamana- żadna jak dla mnie przyjemność.
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-02-16 o 22:32 |
|
|
|
|
|
#4371 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moze troche maja w tym racji, ale wszystkiego w zyciu sie nie da zaplanować. Tak trochę zboczyłam z tematu:P
|
|
|
#4372 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki
Edytowane przez iwonka861 Czas edycji: 2009-02-16 o 23:18 |
|
|
|
|
#4374 |
|
Rozeznanie
|
Oshinek i ana_01 jak dobrze coś takiego przeczytać... Nawet nie wiecie, że na duchu mnie podniosłyście
Dziekuję. Cieszę się, że dołączyłam do tego forum
|
|
|
|
|
#4375 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
http://wkruk.pl/bizuteria/show/input...=1_pgkomplet=1 ten prosty model w Kruku 799zł lub taki: http://wkruk.pl/bizuteria/show/input...=3_pgkomplet=1 za 849zł a za coś podobnego, tyle że jeszcze z małym diamencikiem w Sawickim chcieli 600zł robocizna przy własnym złocie, cena salonowa 1650zł. Trochę się zawiodłam na tym salonie właśnie z w/w powodu. http://wkruk.pl/bizuteria/show/input...=2_pgkomplet=1
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-02-16 o 23:25 |
||
|
|
|
|
#4376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe czy on za mną też? Co ma być to będzie..oby zdrowie było to wszystko inne też się ułoży. Tymczasem, mówię ładnie dobranoc
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 |
|
Zadomowienie
|
oj nie wiem czy w tej Wawie takie kokosy zarabiają, może teoretycznie, ale ile z tego zostaje??? wypłata minus dojazd, który wiadomo ile zajmuje
plus drogie życie i mieszkanie - wychodzą na tym tak samo jak my a ile przy tym stresu
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Rozeznanie
|
śpisz w końcu? bo ja już do pracy jadę
miłego dnia! pięknie świta!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

A powiedz, masz już wszystko zarezerwowane (tzn. salę, orkiestrę, kamerzystę itp.)? Bo ja jestem w stresie, że jeszcze nie mamy nic
Musimy chyba przyspieszyć z poszukiwaniami...
).

za 4 dni 

flejksy
Szczęśliwa Żonka