|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Tulipanko - tez sie ciesze, ale chyba wolalabym isc na mindless self indulgence - moja obsesja ostatnio.
A kupno domu - znalezlismy dwa interesujace, bedzie dzwonil do agencji by zobaczyc je. W sobote mielismy ogladac jakis dom ale agent wykazal sie brakiem prfesjonalizmu i nie zadzwonil. Si tez nie. Polazilismy po ulicach jakie nas interesuje - bez kitu - na 3 sasiadujacych ulicach bylo z 10 domow do sprzedazy. Mnie podoba sie szczegolnie jeden - odwalony juz od srodka i duzy. Za niego trzymam kciuki! |
|
|
|
#3692 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Wyślij pw z adresem ja nic poznawać nie chce :P hehe próbuje odwykać ![]() jutro bym wysłała ![]() Hecate to ja 3mam kciuki za ten dom co by Ci się udało go upolować
|
|
|
|
#3694 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z okazji zaręczyn życzę Ci, żebyś była tak szczęśliwa, jak na to zasługujesz. Czyli ogromnie. Cytat:
Ołał! Zazdraszywam jak niewiemco! ![]() Obowiązkowo musisz się świetnie bawić. ![]() To mi przypomina pewną rozmowę na imprezie. Rozważaliśmy praktyczne aspekty dokonywania gwałtu na mężczyźnie (gwałcącą miała być kobieta) i kombinowaliśmy nad ewentualnym przezwyciężaniem związanych z tym... niedogodności natury fizycznej. Kumpel spojrzał mi w oczy i rzekł ze śmiertelna powagą: - Słuchaj, gdybyś chciała kiedyś zgwałcić mężczyznę, tylko powiedz. Będę się opierał.
|
|
#3695 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a kumpel zabawny gość |
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje Ci kochana ja Twoje zdanie szanuje i naprawde jest dla mnie ważne.
|
|
|
|
|
#3697 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeogromne gratulacje! Cytat:
I trzymam kciuki za dom ![]() Cytat:
![]() Zbieram się powoli spać, ale nie chce mi się... Jutro będzie tragedia około szóstej rano
|
|||
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój chłopak też się żeni. Tzn. chyba, niewiadomo z kim. Niestety nie chodzi o mnie. Nie żeby mnie cisnęło w tym kierunku, ale chyba nie jestem na tyle nowoczesna, żeby z nim być, kiedy będzie w formalnym związku z jakąś Rosjanką. Ale współczuję mu bardzo tych corocznych jazd z pozwoleniem o pracę.... zwłaszcza, że nie wyobraża sobie ożenku wyłacznie dla papierka... Ale cóż ma taką sytuacje i takie zobowiązania, że jest to całkiem prawdopodobne. I ja go rozumiem, dlaczego on o tym myśli Nie wiem jak to ugryźć....
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspolczuje... Nie wiem jakbym na to zareagowala... Ale sluchaj - ja wciaz pozostaje w zwiazku malzenskim mimo, ze nie jestesmy razm. Jeszcze nie zlozylismy pozwu, ba! ja mieszkam z moim ex. Ale jestem z Si, on wie, ze sytuacja jest taka a nie inna i w sumie dajemy rade. Wiec skoro to tylko dla papierka to w sumie tak jakby tego nie bylo. Si podrzuca mi ciagle temat naszego bycia razem, ze ludzie pytaja o slub, zareczyny. Zawsze to samu mu odpowiadam - 'nie wyjde za Ciebie za maz, ja moge z Toba byc, mozemy miec dzieci, mieszkac razem ale ja juz nie chce nigdy brac slubu' Na co on niby zawsze odpowiada, ze on tez nie chce i ze super. Dzis znow zarzucil temat zareczyn, na co odpowiedzialam - 'zareczyny? to jedyne na co moglabym sie zgodzic ale i tak za ciebie nie wyjde' On 'no wlasnie o czyms takim myslalem...iesz ladny pierscionek...' Oj cos czuje, ze jesli bedziemy razem to mi wyskoczy predzej czy pozniej z czyms takim. Narazie ja ciagle okrutnie zartuje 'maz? wiesz ja MAM meza' |
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, to niby na chwile. Firma go ciśnie. On już rozwiedziony raz. Czekał na mnie 8 lat. Za następne 10 też się może znowu zejdziemy. Tylko teraz jest etap: kupić ziemię na Podhalu, zbudować dom. Na tym nie poprzestanie. Jest świetnym specjalistą w tym czym się zajmuje i paru innych dziedzinach, więc pojawią się następne. Mieszkanie Barcelonie, ziemia w Szkocji cośtam w USA. I mnóstwo innych pośrednich zachcianek, latanie sportowe, wspinaczka na niewiadomoco... trudno nadążyć. Człowiek taki, że na koniec świata bym za nim poszła, gdybym mogła. Ale też mam zobowiązania. Poczekam aż się wyklaruje i zobaczę co z tego będzie... Ale czasem szlag mnie trafia, że znowu pod górkę.... Jak Joan Baez i Bob Dylan w Diamonds and Rust... Hecate, Ty już jesteś zdecydowana na rozwód?
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Limit złych snów i koszmarów na ten miesiąc chyba wyczerpałam. Dziś śniło mi się, że podczas jednej wizyty lekarskiej dowiedziałam się, że mam raka mózgu i nie mogę mieć dzieci
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Tak.
Miedzy mna a bylym juz od dawna nic nie bylo. A teraz to juz zupelnie. Obcy. Wiesz - ja nie zaluje, ze z nim nie jestem ale zaluje, ze nam nie wyszlo. Latwiej by bylo... ale jesli nie patrzy sie w te sama strone, chce zupelnie innych rzeczy to niestety. Zreszta od dnia 1szego naszego bycia razem on pewne rzeczy narzucal - chociazby kwestia przylazenia do mojego domu i wylaczania mojej muzyki i zmieniania na swoja. Pol biedy, ze tez lubie ale sam fakt. No sie tak zlozylo, ze mimo, ze powiedziec te slowa bylo ciezko to i te dni po rozstaniu to byl koszmar to poczulam sie lepiej. |
|
|
|
#3703 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
|
|
#3704 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
szukaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gryx kombinuj! pomyślimy potem ![]() ten zostanie potraktowany wedle mojego uznania ![]() Cytat:
A kumpel świetny, ja myślę ze on naprawde się przejął i chciał ci pomóc ![]() Cytat:
to musi być trudne dla Ciebie...
|
|
|
#3705 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ivanno, serdeczne gratulacje!
|
|
|
|
#3706 |
|
BAN stały
|
Witam u mnie dół sięgnął apogeum...
ale uż nie mam siły o tym pisać.
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry wszystkim |
|
|
|
|
#3708 |
|
BAN stały
|
Asiu gratuluje z calego serducha
i duzo, duzo, duuuuuuzo szczescia
Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2009-02-16 o 11:41 |
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, Czarna Zuziu, Beatko - dziękuje
![]() Selya - witaj Kochana miło cie widzieć dziękuje za gratulacje
|
|
|
|
#3710 |
|
BAN stały
|
Kurczę.
Poszłam do mojej szkoły jazdy zdać test wewnętrzny, żebym mogła już zabrać swoje papiery i w końcu zapisać się na egzamin. Wałkowałam te testy całe ferie, po kilkanaście dziennie. Robiłam już maksymalnie po jednym błędzie. Przed wyjściem zrobiłam sobie jeszcze dwa - bezbłędnie. I co? I zrobiłam 4 błędy. "Zapraszamy jutro." Mam już dosyć tego całego prawka. Ciągnie się to już od września. I pomijając fakt, że nadal nie umiem jeździć, to mogłabym chociaż teorię zdać. Myślałam, że przynajmniej z tym nie będzie problemu
|
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nerwy, to nie jest wina Twojej niewiedzy. Mnie zrzarły nerwy i klikałam jak jakiś czubek te odpowiedzi i miałam 6 błędów. Do następnego podeszłam już bardziej na luzie
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3713 | |
|
BAN stały
|
![]() Tak jest, psze Pani! ![]() Cytat:
![]() --- Betty, sytuacja jak z jakiegoś filmu, niepojęte... |
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno- gratuluję
|
|
|
|
#3715 |
|
Rozeznanie
|
Ivanna..wszystkiego dobrego
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanna - gratulacje i wszystkiego dobrego.
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanna - serdeczne gratulacje!
|
#3718 | |||
|
Wiedźma
|
Znam go na tyle, że mogę założyć, że opierałby się jak tylko bym sobie zażyczyła.
![]() Owszem. Nie jedyna z jego strony, ale ponieważ nigdy nie przekracza granic uznaję jego żartobliwe awanse za miłe i nieuciążliwe. ![]() Cytat:
Myślę, że wielkiej mądrości i spokoju będzie wymagała od was obojga ta sytuacja... Ale skoro tak długo dajecie radę, to może po prostu jesteście sobie pisani i liczba trudności nie ma znaczenia? ![]() Cytat:
![]() To teraz już może być tylko lepiej... Cytat:
![]() Następnym razem spróbuj podejść do tego na luzie. Wiem, że łatwo mówić, ale ja akurat należę do tych szczęśliwców, na których stres działa mobilizująco.
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby Wam się
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Wtajemniczenie
|
Feniksik!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

co by Ci się udało go upolować 

ale uż nie mam siły o tym pisać.