|
|
#4111 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American girls cz. VIII
oo widze,ze wielbicielek euphorii nie brakuje
obecnie moj 2 ukochany zaraz po Lacoste przeczytałam wasze wypowiedzi odnosnie wygladu itp. i bardzo pozytywne były !! tez nie popieram przyklejania etykiet .. i sama tego nigdy nie robie
|
|
|
|
#4112 |
|
Wtajemniczenie
|
a moimi ulubionymi od jakiegos czasu jest ARMANI DIAMONDS uwielbiam ten zapach pieknie sie rozwija jednak nie pachnie zbyt długo ale to ze wzgledu na jego delikatnosc.
Lolitki mialam probke taka mała 5 ml niedawno ale mmm za słodka dla mnie byc moze dlatego ze uzywam tych delikatnych i zmiana na taki słodki zapach jest dla mnie zbyt szokujaca dam im jeszcze szanse.EUPHORIE ma obecnie moja mamuska i podobnie jak lolitka dla mnie zbyt silny zapach chociaz zupelnie inny,jutro sie moze nimi psikne bo jeszcze tego nie robilam tylko je wyniuchałam u mamy. |
|
|
|
#4113 |
|
BAN stały
|
Ja lubię zabijać zapachem
|
|
|
|
#4114 |
|
Wtajemniczenie
|
JA dzis z tz mialam diekawy wieczor
a teraz piwkuje sobiee Wogole wiecie co jestem szczesliwa ostatnio z Tz uklada nam sie baardzo dobrze i jest tak jakos inaczej tak lepiej alenie potrafie wytlumaczyc Gadacie tak o tych laskach ktore o siebie dbaja itd . To ja sie tez wypowiem ![]() Ja ostatnio mialam tak ze wszedzie widze laski ładniejse oe mnie , lepiej ubrane i wogole . Ale powoli sie to zmienia bo kupilam pare ciuszków zmienilam troszke fryzure i chyba po walentynkach tak mi sie polepszylo Bo bylimy z Tz w sklepie i normalnie ja myslalam ze jestem brudna albo cos nie tak bo co chwile sie ktos gapił . Tz dumny mowi, patrz jak sie gapiaaa ! Heh a ja myslalam ze to tylko m isie ta kzdawało . Milo jest jak tak ktso sie opatrzy troszke z zazdroscia czy podziwem bo odrazu samoocena wzrasta
|
|
|
|
#4115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wszystko idzie w dobrą stronę u Ciebie !! ![]()
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc wszystkim
|
|
#4117 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokladnie . Jesli czujesz sie pewnie i atrakcyjnie to i tak sie zachowujesz . Inni to wyczuwają i podziwiaja itd
Wiecie coo ja nauczylam sie wreszcie chyba łazic na obcasach hehe u mnie jak narazie zmiany z powou wątku nei widac . Miala byc - cwiczenia - ale mi sie tak nie chceee heh Cholera piwo sobie na cycki wylałam ... wogole to mam dzis taaakie balony ze szok . Przed okresem mi zawsze rosną ale tym razem to normalnie w stanik mi sie nie mieszcza Tz zadowolony hehe
|
|
|
|
#4118 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4119 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja uwieeeelbiam pumę ale męską
Tztowi karze jąkupować Ale dziś mam suer humorek
|
|
|
|
#4120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekoladka83 masz śliczny jednolity kolor opalenizny !! dopiero dzisiaj przeczytałam,ze na twarz nakładasz samoopalacz !! to gratuluje precyzji ![]() za***iscie to u Ciebie wygląda !! |
|
|
|
|
#4121 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4122 |
|
*sportaddict*
|
a jak sobie radzicie ze schodzeniem samoopalacza? bo żaden nigdy nie schodzi przecież równo, co na dekolcie/szyi/twarzy potrafi wyglądać jak poparzenia
i nie wiem co z tym zrobić, smarować się w nieskończoność? peeling nie zawsze wystarcza
|
|
|
|
#4123 |
|
Rozeznanie
|
Te wyglądają fajnie moim zdaniem
chyba pierwszy raz wam coś wklejam
|
|
|
|
#4124 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
natasza a co to za problem.. z rozsmarowaniem? |
|
|
|
|
#4125 |
|
Rozeznanie
|
jeszcze nigdy nie zrobiłam równo
albo trafiałam na takie,ze z daleka już pachniało samoopalaczem i to mnie zniechęciło
|
|
|
|
#4126 |
|
BAN stały
|
na planete leci progr o kobiecym orgazmie
i masturbacji kobiet
|
|
|
|
#4127 |
|
Wtajemniczenie
|
a na dwojce leciało przed chwila o orgiach trojkatach i innych prostokatach
![]() jutro jade załatwic sprawy w szkole wiec lece spac dobranoc dziewczynki *
|
|
|
|
#4128 |
|
BAN stały
|
Dobranoc....bo rano mam do roboty, jeszcze zostało mi 30 stron ale odpuszczam.
|
|
|
|
#4129 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam wolneee
|
|
|
|
#4130 |
|
BAN stały
|
hello lil coco
![]() juz wrocilas z krainy sniegu??
|
|
|
|
#4131 |
|
BAN stały
|
macie jakis fajny tutorial z tuby jak zrobic banana na oku? wiecie pod lukien nad zalamaniem lekko taka ciemna krecha
|
|
|
|
#4132 |
|
Zadomowienie
|
witaj lil, nie przysypalo cie?
![]() ja teraz pisze prace z pracy socjalnej, w sumie to nawet nie wiem na ile stron ma ona byc, bo profesor nic nie powiedziala... no i szukam jakiejs fajnej fryzurki dla siebie, nie chce scinac wlosow z dlugosci, bo ciagle je zapuszczam, ale trzeba jakos swoj look odswiezyc. |
|
|
|
#4133 |
|
BAN stały
|
ja sie bawie swoimi zdjeciami w photoshopku
|
|
|
|
#4134 |
|
BAN stały
|
dobra ide spac bo rano tesciowka tu wpada i zdziwiona zawsze pyta: jeszcze spicie...
a ja bym ja chetnie za drzwi sytawila i wskoczyla spowrotem do lozka! |
|
|
|
#4135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co jej do tego, do ktorej spicie? jak sie pozno chodzi spac to pozniej sie wstaje, chyba normalne.. przeciez nikt nie bedzie wstawal specjalnie po to, zeby tesciowa w drzwiach juz witac, tym bardziej, ze chyba nie jest u was teraz rzadkim gosciem? hehe, umow sie zeby pozniej przychodzila skoro jeszcze spicie. bez sensu wstawac tylko po to, bo ktos przyszedl za szybko.a co do moschino to pachna mi brzoskwinka, sa slodkie, ale nie sa ciezkie ani mdle, to jeden z tych zapachow, ktory rozpoznam zawsze i wszedzie. wlasnie jestem na etapie zakupu jakichs perfum i chyba po raz kolejny na nie sie zdecyduje. skonczylam pisac, jestem z siebie dumna. kiedys pisalam duzo i dobrze i dzisiaj mi sie to wszystko przypomnialo podczas pisania glupiej pracy na studia ale watpie, ze kiedykolwiek siegne jeszcze po pioro.. nie mam zwyczajnie na to czasu.no nic, tez zmykam spac, bo juz prawie 3!
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Witam spiochy ;P ja dzisiaj wrescie pracuje jaknormalny człowiek czyli 8-16
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nie wiem czy to normalne czy nie, ale śniło mi sie, że Czekolada83 mnie namówiła, żebym ukradła Zuzi złoto. Zuzia miała w sztabkach złoto i Ty Czekoladko jej podkradałaś sama i mówiłass, ze ona się napewno nie kapnie. A Zuzia miała to złoto chyba od swojego przyjaciela.. A mi potrzebne było na obrączki
![]() A to pewnie dlatego, że jeszcze inna Wizażanka pisała wczoraj, że ma juz obraczki z własnego złota ![]()
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladaaaaaa ale cudny av!!
![]() Cytat:
Fantastyczny sen
|
|
#4139 |
|
*sportaddict*
|
Czekolada - super av
A co do snów, to mam zwykle pełną fabułę, science-fiction i indiana jones w jednym, kolory, panoramy, fantastyczne zwierzęta, zwykle np. ratuje świat, rozwiązuję jakieś zagadki, jak to opowiadam Tż zawsze patrzy na mnie wzrokiem pt.'Siostro, potrzebny kaftan' |
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałam sobie kupić Pink Sugar ale mnie aktualnie nie stać na Poison to już tym bardziej:/ domi, ty to masz sny ![]() ja też mam taki problem z samoopalaczem..wygląda super do póki nie schodzi bo wtedy w dziennym świetle widać,że schodzi nierówno, nawet peeling nie pomaga a nałożenie nowej warstwy tym bardziej..wygląda się nieeestetycznie:/
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

obecnie moj 2 ukochany zaraz po Lacoste 
dam im jeszcze szanse.

i nie wiem co z tym zrobić, smarować się w nieskończoność? peeling nie zawsze wystarcza
*