|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Cytat:
Traugus nieźle się prezentuje Moja koleżanka ma w jednym i drugim uchu:PJa myślę o zrobieniu sobie jednego industriala(miałam, ale musiałam wyjąć i mi dziurki zarosły ) i na pewno w języku |
|
|
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
xxboo i jak czytelny ten opis biblio Ci podałam?
masakra jutro mam spr z bio :/ dobrze ze to tylko ekologia. ych a na zastepstwie bede sie uczyła na poprawe z matmy, bo nie pisalam spr z logarytmów i funkcji wykładniczej. ech, ciężkie to życie maturzysty xD |
|
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem wrogiem wszelkich motorolli. Ale są ludzie, którzy je lubią.
Ja przez 7lat miałam łącznie 3 telefony. Tylko nokię. Ale napewno mogę polecić mój pierwszy telefon. Niezniszczalny, kultowy klasyk
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Tsst ;X Toć to w dobrej wierze robione, bo na co młodej telefon z klapką jak może mieć telefon stworzony dla siebie, czyli może nim rzucać, kąpać, a on nic. Ale jakby nie było wspomnienia z nim mam
Raz z koleżanką wycinałyśmy literki z kartki i chowałam do tel. pod obudowę. Śmiechu było jak telefon spadł i obudowa spadła i się literki rozsypały. No i jakby nie było pszczołę przy nim mam i ona tam pasuje jak nigdzie x)
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
ja w sumie nie przywiązuję większej wagi do telefonu. mam jakiegoś samsunga, co prawda trochę mnie irytuje, ale jeszcze kilka miesięcy i wymiana. zobaczę wtedy jaki abonament wezmę, ile zniżki mi przysługuje i co taniego mają. i tak telefonu używam do dzwonienia, smsowania, korzystam z kalkulatora, budzika, kalendarza. inne opcje bardzo sporadycznie
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie tego nie robię, ale... jestem w szoku
:mad-> http://nasza-klasa.pl/profile/123546...ery/236?page=2
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakaś taka dziwna lokalizacja na pozowanie do zdjęcia... |
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałąm zdjęcie również z cmentarza podpisane "w odwiedzinach u..." też jakoś nie bardzo mi leżą takie zdjęcia
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko!
![]() Ludzie mnie nie przestają zadziwiać. Tak samo jak w WB 13-letni chłopak został ostatnio ojcem. Matka 15-latka.Potem jakiś 16-latek też się przyznał do tego ojcostwa.
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
tez utopiłam w kiblu ale potem działał ![]() moj tŻ kupil sobie tą nokie xpress music rozsuwaną, fajna ja chce se 910i .. Ilusja ja mam prezentacje o kobietach
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
O tak słyszałam o tej sprawie
Jestem ciekawa kto jest naprawdę ojcem dziecka ![]() A teraz uciekam spać Jutro znów 5 godzin konsultacji z biologii padne tam chyba... ![]() Dobranoc
|
#3468 |
|
Konto usunięte
|
też dzisiaj oglądałam DDTVN ;]
ja to w tym wieku nie wiedziałam jak sie całować nie mówiąc o ... :| najlepsze ze dziennikarka pyta tego 13 : jak zabezbieczysz sie finansowo na co dzieciak: nie rozumiem tego słowa ludzie. |
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;11013143]też dzisiaj oglądałam DDTVN ;]
ja to w tym wieku nie wiedziałam jak sie całować nie mówiąc o ... :| najlepsze ze dziennikarka pyta tego 13 : jak zabezbieczysz sie finansowo na co dzieciak: nie rozumiem tego słowa ludzie.[/quote] Szkoda ze tego nie widzialam ![]() Ale u mnie w miescie tez 13stka ma dziecko
|
|
#3470 |
|
Konto usunięte
|
jak czasem spojrze wstecz na "siebie" to sie czuje jak zakonnica. w porównaniu z tym co sie teraz wyprawia :|
huraaa był Tż dał mi prezent na walentynki. a ja jeszcze mu nic nie kupiłam :d hehehehe ale prezent fajny fajny
|
|
|
|
#3471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eh, ja też prawie kiedyś utopiłam telefon w kiblu ale w ostatniej chwili go złapałam. ależ miałam stracha Cytat:
perełki ![]() Wróciłam właśnie z ciekawego przypadku benjamina buttona. trochę się zawiodłam nie wiedziałam, że to bedzie taki melodramat i do tego przewidywalny. tak w skrócie to... 5,6/10.
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz tylko literature czy sztuke tez? Bo ja wzielam to i to.A ostatnio jak juz skonczyłam pisać i poszłam z tym do jednej z polonistek to bezczelnie powiedziała mi,coś w stylu że nie bylam za specjalnie kreaatywna z tym tematem natomiast cała reszta babeczek chwalila moją prace...Aaaa w du.pie mam tą zryta kobiete
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu 3 godziny nad cholernym wypracowanie z wosu. Zwariuję od tego niedługo!!!
Chcę ferie jeszcze raz |
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Hej tu poranna sowa
![]() Dzis niemiecki odwiedze pozniej musze podrukowac to co wczoraj zapomnialam..przeczytac ta "Granice"(najgorsze nie jest)moze wezme do biblioteki publicznej bo tam jest idealna cisza w czytelni. Eh zakrecilam wlosy na papiloty na noc- i to nie byl dobry pomysl Bardzo sie skrocily ( do ucha) i wygladam jak baran-bedzie trzeba podpiac
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-02-17 o 08:01 |
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Ja dzisiaj mam tylko 3 lekcje, wracam o 11:30! sydunia, skończyłam wczoraj Księżyc w nowiu, faktycznie za dużo Jacoba. A czy w Zaćmieniu jest więcej Edwarda? ( |
|
|
|
#3476 |
|
Rozeznanie
|
Ja czytałam urywkami, bo mnie druga część zdenerwowała i tam chyba było dużo Edwarda, ale moim zdaniem już ta miłość Belli i jego nie była taka super jak w pierwszej części
ale jak mówiłam, czytałam urywki, więc może trafiłam na te najgorsze ![]() a ja znowu chora, tym razem na dobre, bo mam zapalenie oskrzeli Dopiero co skończyłam ferie, ugh nie fajnie tak chorować przed maturą
|
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie poszłam do szkoły. boli mnie głowa, nad ranem mi duszno często było, poza tym miałabym dzisiaj 4 lekcje, co prawda 2 matmy, ale na jednej mieliśmy sprawdzać takie zadania, a drugą sobie nadrobię. no a niemiecki i polski byłyby nudą i marnotrawstwem czasu
|
|
|
|
|
#3478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do rodziców.... mi moja mama i ojciec też non stop mówią: nie umawiaj się tyle z chłopakiem (bo nie jest tego wart bla bla bla) zostań w domu i się ucz, masz tyle materiałów.. w sumie to mają rację ![]() Na 11 idę dziś na farbę, mama nadzieję, że w końcu wyjdzie miedziany kolor ![]() Potem historia, historia, historia Miłego dnia |
|
|
|
|
#3479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do tej: http://miuccia.pinger.pl/p/2 strony, to z jednej strony owszem - są perełki, ale z drugiej niektóre są przesadzone - np zdjęcie "Hot 12"...Może ta jedne dziewczyna ma trochę buty nie do wieku(a tak wogóle to skąd wiadomo ile mają lat?), ale poza tym naprawdę nie widzę w tym zdjęciu nic złego... Podobnie zdjęcie golce baNANA... młodzi ludzie w pobliżu plaży... albo jestem zbyt nowoczesna, albo twórcy tej strony zbyt staroświeccy... Poza tym niektóre zdjęcia to nie naśmiewanie się z ludzkiej głupoty, ale np nadwagi czy ogólnie nieciekawego wyglądu. Ja tego nie popieram. Dzień dobry Ja nadal chora, już mam dość tego ![]() I jak tu się człowiek ma cieszyć z ferii?
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam dzisiaj rano to samo! też mnie strasznie głowa bolała <boli nadal> i duszno mi było :/ nie wiem co się dzieje... ale może to przez to że prawie nie spałam w nocy... nie mogłam coś spać a jak już mi się udało zasnąć to się budziłam nagle... a dziś na 15 zajęcia z hist sztuki mnie czekaja.... uch |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

I czuję się jakby tych ferii w ogóle nie było. Nawet o 100 nie gadaliśmy za bardzo. Mówiłam wam w ogóle o moim koledze z klasy, który z własnej nieprzymuszonej woli opuścił 100 o godzinie 21?
) i na pewno w języku

68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
:mad

dlatego ze bardzo ja lubie
Dopiero co skończyłam ferie, ugh nie fajnie tak chorować przed maturą