|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
w ogóle to wczoraj zaczepiła mnie Pani z Oriflame ,żebym wypełniła jakąś tam ankietę ,a ja jak głupia mówiła nie nie dziękuje ;d myślałam ,że chce mnie namawiać abym została konsultantką ;D ale po wypełnieniu dała mi taką zdrapkę i miałam tam napis ; Nagroda 1. I jutro między 11-15 mam się zgłosić po odbiór ,ciekawe co to będzie ;d
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4202 |
|
BAN stały
|
Oj, z wymarzoną to bedzie ciezko
Ale chociaz - mieć "normalną" pracę Rozesłałam przezd chwilą z 10 cv, a jutro jadę do pupu, może akurat trafię na fajny staż, a jak nie to zapisuje sie na szkolenie Ale sie w****iłam To szkolenie, na które chciałam iśc jest dopiero w sierpniu Zawsze pod górkę....
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-17 o 13:57 |
|
|
|
#4203 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja uzywam na codzien wlansie tego pudru i to chyba najlepszy jaki miałam . U mnie kosztuje 13 zł . Ja smiało moge go polecić !
|
|
|
|
#4204 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
OOoo ja tez brzydka dzisiaj jestem chyba trzeba ustanowic dzien dzisiejszy dniem trola |
||
|
|
|
#4205 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja narazie szukam idealnego, a jakoś nic mi się nie podoba i używam kuleczek vollare takich lekko złotych - z braku laku dobry kit |
|
|
|
|
#4207 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie tez rozświetlacza nie mam i ciekawa jestem jak te z essence .
Z tej firmy moge jeszcze poweidziec ze lakiery o paznokci maja do d... ;/ |
|
|
|
#4208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tam jest napisane, że jest licencja Freeware to też muszę płacić? Ladygos zapisałam na pulpicie tego torrenta, ale tam żadnego folderu z tym nie mam. Tylko ta ikonka Ja chyba jakaś tępa jestem
|
|
#4209 |
|
Raczkowanie
|
tasiaaa napisze Ci PW
|
|
|
|
#4210 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dobre są, ładnie malują, ale dosc szybko sie zużywają i są hm... dziwne, bo pod warstwą jednego koloru jest drugi kolor, pod 2 trzeci itd Ale dałam za nie tylko 20 zł na all
|
|
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie na początku roku staży powinno być więcej, bo Urzędy Pracy mają jeszcze kasę...ale to chyba tak luty/marzec, bo twedy już jest budżet uchwalony i kasa jest ![]() ja miałam staż w Urzędzie, potem mi przedłużyli jako pracę interwencyjną (wyższe zarobki i wszystkie przywileje "normalnego" pracownika urzędu), a potem zatrudnili mnie na stałe...teraz pracuję w urzędzie w innym mieście, póki co na zastępstwo...ale ta praca narazie mi odpowiada. chociaz niektórych może nudzić...natomiast jest stała pensja, stałe godziny pracy, trzynastki, premie, dofinansowania z socjalnego, pożyczki 0%, wolne soboty...to już tę nudę czasami przeżyję
|
|
#4213 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A zastanawiam się teraz nad tymi falami revlonaA miała któras z Was jakies rozświetlacze/róże/brazery revlona? Bo myśle nad którymś z tych cudeniek, zwłaszcza że są tanie na all Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-17 o 14:30 |
|
|
|
|
#4214 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tez bym tak chciała![]() hehe To unia płaci za staze, wiec nie powinno byc problemu(mimo kryzysu), no ale ofert stażu nie ma Ja mam jakiegoś pecha z pracą, jestem zadbana, źle nie wyglądam , umiem sie wysłowić, jestem wykształcona, robię dobre wrazenie, jestem miła, inteligentna, a tu zawsze chu...![]() Wkurza mnie czasem, ze w niektórych biurach siedzą zaniedbane, niewykształcone laski, które nawet matury nie mają, a ja mam taki problem
|
|
|
|
|
#4215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z tego co wiem dofinansowanie na staże Urzędy Pracy dostają 2 razy do roku: na wiosnę luty/marzec oraz we wrześniu na jesień, z tymże bezrobotny, który wyraża chęć na odbycie stażu wciągany jest na listę (oczekujacych) następnie są także przeprowadzane rozmowy kwalifikacyjne(!) jak jest wiecej chetnych (a przeważnie tak jest) tak było w moim przypadku rozumiem twoje zachowanie przed starymi znajomymi, bo sama widze że jak sie ma prace to niektorzy sie strasznie tym popisuja przed innymi(w sobote po pól roku odebrałam dyplom w końcu i spotkałam wielu znajomych to pierwsze pytanie było gdzie pracujesz ) a praca jest dzis jutro jej może nie być...majac za soba praktyki w masarni, wyjazdy na zbieranie truskawek zagranicę, we wrześniu jeszcze zbieralam maliny u takiej babki tu na miejscu, razem z moja siostra, która jest 4 lata młodsza odemnie i jej koleżankami ze studiow tez czułam dyskomfort, ze ja postudiach a musze sie bawić w siedzenie caly dzien na polu, doceniam bardzo i szanuje moja obecna pracę i jeszcze jedno: TROCHĘ WIARY W SIEBIE!
|
|
|
#4216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tasia jak ladygos ci wytlumaczy i jeszcze nie zrozumiesz to ja ci napisze tez tego nie umiałam no ale tż informatyk mi wytlumaczyl i przynajmniej film umiem sciagnac |
|
|
|
|
#4217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poszłam najpierw do sekretarz w urzędzie gminy dowiedzieć się czy będą kogoś potrzebowali, potem to już oni (kadrowa) dzwoniła do urzędu pracy, że potrzebują stażystów i napisali jakiś wniosek czy coś...ja tylko czekałam. Zajęło im to prawie miesiąc...
|
|
#4218 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No, ale skoro luty/marzec to może się załapię teraz Chyba zacznę czatować codziennie pod tym urzędem Choć nei uśmiecha mi sie wydawanie dziennie 10 zł na dojazdyAle pół roku temu było kompletnie inaczej - co tydzień przychodziła do mnie do domu jakaś oferta stażu w biurze, no ale ja wtedy pracowałam w tym wranglerze i miałam plan na staż w zawodzie
|
|
|
|
|
#4219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta metoda kto pierwszy ten lepszy nie jest dobra, bo nie zawsze uda sie byc pierwszym a te fale z Revlona to cienie czy na policzki bo juz nie wiem ;p
Edytowane przez imago84 Czas edycji: 2009-02-17 o 14:47 |
|
|
|
|
#4220 |
|
BAN stały
|
A miała któraś z Was rozświetlający puder bourjois biała czekoladke? Bo na all jest tylko za 25 zł i zastanawiam czy sie nie skusić
|
|
|
|
#4221 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4222 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wysyłałam też do ZK, AŚ i policji. Muszę jeszcze do wojewódzkiego jechacW jakiejś firmie to chyba nie bardzo, bo potem muszą Cie na rok zatrudnić, wieć średnio im się to opłaca. Jedynie budżetówki nie muszą... Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-17 o 14:48 |
|
|
|
|
#4223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4224 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na jakiś uczelniach, studiach podyplomowych szukałaś?? czasem potrzebują tam do administracji
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam bialą i złotą z all,kupiłam też za 25zł..fajne ale o wiele ładniej rozświetla AOH z Essence za 13zł, ogólnie kosmetyki essence są super.
|
#4227 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, a w mniejszych jeszcze gorzej...Mi sie wydaje, ze na uniwerku to już wogóle ciezko się zatrudnić, tam to każdy ma pracę tylko po znajomości... Raz szukałam w studium, ale był tam strasznie zboczony kierownik, wiec podziekowałam
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-17 o 14:57 |
|
|
|
|
#4228 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja staz załatwiałam u siebie w Zbąszyniu i nie było trudno, nawet dużo ofert. U nas w urzędzie było dużo stażystów. Tu gdzie teraz pracuje też są stażyści...
|
|
#4230 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrr własnie sie dowiedziałąm ze mi ktos wpisał niezaliczony WF ;/ A przecież chodziłam zamiast na zwykłe zajęcia to na sekcję pływacką . Bozeee co za tempaki . Musze to wyjasniac teraz . Mam nadizeje ze sie da telefonicznie bo nie mam zamiaru specjalnie jechac do Krk po to . Mam teraz wolny tydzien więc siedze w domu . Oby sie to tylko wyjasniło .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

Ale chociaz - mieć "normalną" pracę
To szkolenie, na które chciałam iśc jest dopiero w sierpniu
Zawsze pod górkę....
Ja dziś mam straszny dzień ,czuje się jak brzydula ,ale mówie sobie dość !
i od dziś dietkaaa ,musze dobic do 50 kg bo chyba mi sie utyło ze 2 kg ;d
bo ja narazie szukam idealnego, a jakoś nic mi się nie podoba i używam kuleczek vollare takich lekko złotych - z braku laku dobry kit 

Ladygos zapisałam na pulpicie tego torrenta, ale tam żadnego folderu z tym nie mam. Tylko ta ikonka