|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2672 | ||
|
Zakorzenienie
|
[quote=celi25;11016199
Wczoraj chcieliśmy zamówić obrączki, ale nie widziałam jakie wybrać i nic nie załatwiliśmy. Chcemy klasyczne proste ale od wewnątrz różnią się, że albo są płaskie albo takie wypukłe i nie wiem które wybrać. Czy któreś są wygodniejsze? Czy one się niczym nie różnią w noszeniu? I jeszcze mi się podobały klasyczne ale z frezowaniem.. i bądź tu mądry [/quote]witaj w gronie tych .. ktorzy maja problemy z wyborem obraczek moj TZet chce plaskie ... ![]() Cytat:
no sliczny albumik ![]() Cytat:
jak juz dziewczyny pisaly bardzo kobieca ![]() moja kolezanka ktora wychodzi za maz w czerwcu tez kupila w tym salonie co ty .. tylko ze taka ... http://annaisbridal.pl/pl/kolekcja.php?k=lugano dziewczyny a co myslicie o tych obraczkach? http://www.athena.pl/oferta.html?cid=13;page=0 numer 004 .... szerokości 6mm, z cyrkoniami wynosi 1280zł +500zł w wersji z brylantami, przy założeniu, że kamienie są jedynie w damskiej obrączce. to duzo czy malo? bo ja sie wogole nie orientuje z cenami w PL ... no i te tez maja cos w sobie ... http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...-Z-R01-OBR-263
|
|
|
#2673 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuchy
Ale prójecie do przodu, normalnie tyleee mialam do nadrabiania , no ja niesety niemam znowu w pracy dostępu do neta dlatego mnie niema, po za tym mnóstwo pracy mnie czeka takze bedę miec zaległości.Posprzeczałam się wczoraj z TŻ aż się poplakałam ale nie będę mowic dlaczego bo to trochę smieszne ![]() Czekam teraz na zaproszenia facet wyslał do mnie wczoraj popołudniu to jutro chyba już będą, ale się cieszę Walentynki hmmmm bylam ze znajomymi w kawiarni fajnie bylo ale bylam zmęczona i humor średni. W niedziele za to poszlam z TZ coś zjeść a potem do kina na "Włatcy móch" nawet było śmiesznie, z tym że tż wcześniej wypil z moim tat trochę % - tów i jak parkowałam ( a miałam bardzo mało miejsca) tż złapał mi za kierownicę i zarysowalam cały bok o filar ale to jego wina także nie może miec pretensji Zastanawiam się nad tymi dodatkami tzn . nad biżu nie wiem juz sama co by mi pasowało, zresztą nie mam na to koncepcji, no i te buty chyba wiem gdzie kupię ale jeszcze nie wiem jakie obcas 9cm , aha a stanik to sobiechyba wszyję w sukienkę to mnie przynajmniej nie będzie denerwować i spadac . No i ta nieszczęsna fryzura juz sama nie wiem gdzie mam iść i jak się uczesać, tzn. wiem że chcem mieć spięte ale jak to nie wiem. Kwiaty na które się zdecyduje to kalie albo lilie no i oczywiście kwiat we wlosach tylko nie wiem czy sztuczny czy prawdziwy, muszę jeszcze to przemyśleć.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest rewelacyjna cienie trzymaja sie do 12 h i nie mam mowy o osypywaniu się.Polecamagnes do ecru tez pasuje srebro ![]() Ja mam suknię ecru akurat ze zlotem,bizuterie bede miec w złocie,ale pierscionek zareczynowy mam akurat z bialego złota(bo na co dzien nie lubie zoltego zlota)i obraczki z tytanu-czyli tez kolor srebrny.Mysle ze obraczka i pierscionek to a tak male szczegoly ze nie beda sie gryzly z reszta Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-02-17 o 18:01 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!!!!
Nadrobiłam kilka stron i bardzo podobają mi się obrączki oczywiście nie te ze śrubą :P Kolczyki i biżuteria suuuper!!!!! Strippi super konik !!!! Dziś w pracy przez przypadek poznałam podczytującą wizażankę :P ale nie udzielającą się. I w ogóle to muszę już iść aha Scio duuużo zdrowia!!!!! Jeszcze raz dzięki za miłe komentarze. |
|
|
|
#2676 |
|
Wtajemniczenie
|
ATRDECO bylam malowana tymi kosmetykami cała, mi tylko ten podkład nie pasował, tzn. chyba nie pasuje do mojej cery, co do reszty to nie mam zastrzeżeń trzymało się nawet długo. Może użyla nie tego co trzeba , może myślała że mam inny rodzaj cery
w każdym bądź razie makijaz mi się bardzo podobał i tez się podobnie umaluje. Trochę pod kolor wiązanki no i te pęki rzęs będę chciała jeszcze, bo to fajnie wygląda.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja używam podkładu lancome photogenic lumessence i jestem bardzo zadowolona, do tego zamiennie używam pudru w kompakcie chanel lub pudru sypkiego clinique. Popytaj w perfumeriach, babki powinny Ci nałożyć próbki podkładów do pudełeczek i spróbujesz sobie w domu. Podobno podkłady Heleny Rubinstein są niezłe, tylko nie wiem czy chcesz na podkład wydać ponad 200zł. |
|
|
|
|
#2678 |
|
Wtajemniczenie
|
Scio wrcaj do zdrowia
strippi gratuluje konika zielony_motylek fajny komplecik no i pzyda się jeszcze na inne okazje jej wy juz macie obrączki a ja jeszcze w tyle i nie wiem kiedy po nie pojedzimy, narazie to jestem wściekła więc nawet nie chce rozmawiać na ten temat. Denerwuje mnie to bo ostatnio dochodzimy się caly czas nie możemy dojśc do porozumenia i nie odzywamy się do siebie niby w niedziele wszystko Ok ale już wczoraj pojawil sie kolejny problem no i dzisiaj , mam tego serdecznie dosyc odechciewa mi się wszystkigo A z drugiej strony bardzo się ciesżę że mamy już zaproszenia
|
|
|
#2679 | ||
|
Raczkowanie
|
helou!
Cytat:
no po wczorajszym teleexpresie gdzie mowili ze na wiosne euro ma być nawet po 5,60 to sie przeraziłam i jutro lecimy z TŻ wybierac obraczki. Cytat:
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia, piękne obrączki i jedne i drugie. Ja niezmiennie wybrałabym wersję bez brylancików
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
zabcia ja mam jakas awersje do tegop typu obraczek, bo juz widze jak sie brud i kurz zbieraja w tej szparce
![]() ![]() ![]() ![]() ogolnie fajne
|
|
|
|
#2682 |
|
Rozeznanie
|
Hej hej
![]() W końcu zamówiliśmy obrączki a za dwa tygodnie - odbiór. Wybraliśmy proste i szerokie 8 mm. Mam nadzieję że mi się spodobają
|
#2683 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak ja poznałaś?
|
|||||
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
nie, to nie byl zareczynowy.
Ten, o ktory prosilam na walentynki byl ze srebra i z cyrkonia. A zareczynowy jest ze zlota i z brylantami. ![]() Cytat:
Jednak ona nie jest dla mnie, ale jest niemalze identyczna jak moja. Moja jdnak rozszerza sie wyzej, a nie tak nisko na biodrach i ma delikatniejsza roronke na dole. Duzo za nia placisz?celi, pytalas sie o obraczki. Zastanawiasz sie miedzy tymi z wypukloscia w srodku a plaskimi. Nie zastanawiaj sie i bierz wypukle. Dlaczego? Bo plaskie odparzaja a wypukle temu odparzaniu zapobiegaja. My wlasnie takie bedziemy miec. Do tego zdecydowanie wygodniej wypukle leza na paclu od plaskich. Mialam i takie i takie na palcu, wiec mialam porownanie.
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego? jesli ktoś jest inteligentny, to zrozumie dlaczego nie został zaproszony... my tak właśnie zrobiliśmy... mamy ogromną rodzinę, dlatego zaprosiliśmy tylko najbliższych.. żal nam było, ze tej i tamtej ciotki/wuja nie będzie, ale czasem trzeba dokonac wyboru... I wcale nie żałujemy...
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2688 |
|
Rozeznanie
|
Jaguś dzięki za radę. Już myślałam że nikt mi nie odpowie.
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jesli moja mama ma 4 braci a tato 4 siostry to co mamy zaprosic po 2 a reszcie powiedziec .. sory ale nie bylo miejsca? bo jakos nie wyobrazam sobie zaprosic ta osobe a tamtej nie ... to samo ze strony mojego TZeta jego mama ma 7 rodzenstwa i co zaprosic tylko jedna siostre? p.s moze moja rodzina nie jest az tak inteligentna jak Twoja
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co.
Ale juz chyba i tak po ptakach, bo zauwazylam, ze juz zamowiliscie.
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny była mierzyc suknie i w sobote jade zamówic, prz okazji byłam zobaczyc moje dwa typy poprzednie i jestem prawie zdecydowana na tę dzisiejsza. W sobote jade mierzyc jedna z tych pierwszych i ta dzisiejsza, ale na 99% zamowie te
![]() tutaj na necie znalazlam na kims...cudownie sie w niej czułam http://www.we-dwoje.pl/suknia;caline...html?foto_id=2 Ja bede miała bez tego wiązania na górze i kolor ten jasny ecru
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-02-17 o 20:58 |
|
|
|
#2692 |
|
Rozeznanie
|
już zamówiliśmy i bez tego wypuklenia ale facet mówił że i tak on akurat takiego czegoś nie robi.
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo przeciez nie kazdy rodzic ma 4 rodzenstwa tu chyba raczej chodzilo o dalszą rodzinę.Tak mi się wydaje
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego tez pytam o jaka dokladnie rodzine jej chodzi .... bo ja osobiscie nie czulabym sie dobrze zaproszajac np 2 braci mamy a 2 nie .. bo z kazdym mamy dobry kontakt domi7ks - SLICZNA TA SUKNIA JEST !!
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-02-17 o 21:16 |
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję na zywo jest naprawde ładniejsza
|
|
|
|
#2696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W ktorym salonie zamawiasz?
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W respanie, tam na dole, salon przed tym salonem Igar kojarzysz? możesz iść zobaczyc i na żywo ocenic
|
|
|
|
|
#2698 |
|
Raczkowanie
|
jedna sukienka to madeira a druga to peralta... mam okropny dylemat, ale mysle ze cosik uda mi sie wybrac, a teeaz biore sie za czytanie waszych komentarzy bo widze ze duzoo tego jest od wczoraj ![]() udalo mi sie przeczytac dzisijeszy dzien ![]() chyba jutro bede w pracy na biezaco sledzic wypowiedzi domii suknia jest super najwazniejsze zebys dobrz esie cuzla nio i przelsicznie wygladalaa co do wczensiejszej wypowiedzi to szczerze powiem ze tez mysle ze bizuteria srebrna jest ok mimo ze pierscionmek zareczynowy jest zloty i obraczki tez, tez mam zmiar tak zrobic patrze mniej weciej daty podobne slubow macie a tu juz zaproszenia obraczki itp... ja tylko na targach slubnych rozgladalam sie za zawieszkami zaproszeniami jakimis fajnymi kieliszeczkami dla nas i w sumie to tyle ale motywujecie mnie do wziecia sie za siebie
Edytowane przez MagdaZb Czas edycji: 2009-02-17 o 22:44 |
|
|
|
#2699 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Rybulka;11014071]Cześć dziewczyny
MagdaZb, witaj Zaproszenia będziemy chyba kupowali każdy dla swoich gości ![]() Kiedy dokładnie Wasz slub? slub mam 29.08.2009r. kurcze ale sukni nie mam zamowionej, u mnie przygotowania narazie nie ida pelna para, bo caly czas mysle z ejest jeszcze duzoo czasu a i co do obraczek z Atheny 004 sa superowe, tylko wlasnie nie jest przekonana czy praktyczne, ale wyglądają oszałamiająco
Edytowane przez MagdaZb Czas edycji: 2009-02-17 o 22:46 |
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam wszystkim
![]() ahh jaki trudny wybór ![]() Tak, ten długi welon jest odpinany i zostają tylko te dwie krótsze części. Jeszcze porozmawiam z mamą i spytam co ona o nich sądzi. Nie chciałabym głupio wyglądać z takim długim welonem, a znowu ten jednoczęściowy nie wiem czy nie będzie wyglądał nijako przy sukni ![]() Jeszcze raz dziękuję Mykam spać bo muszę wstać na pociąg o 6,15
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

tylko, ze jest transparentny i tak średnio to widać, zobaczymy jak będzie wyglądał na żywo, były różne kolory, co prawda najbardziej podobały mi się z czarnym w środku no ale to na ślub to raczej nie bardzo (znaczy dla mnie nie bardzo bo może ktoś by się skucił 
moje mają może 2 cm max.

[/quote]
mam do wyboru dwa welony i nie mogę się zdecydować