|
|
#4321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
|
#4322 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;11026194] jeszcze do niedawna nie miałam z tym problemu - po pierwsze dlatego, że rodzice więcej zarabiali (ojciec jakiś czas temu musiał zrezygnować z pracy i budżet domowy się uszczuplił) a po drugie, byłam małolatą, gówniarą i w ogóle się nad tym nie zastanawiałam... teraz jakoś mnie "wzięło", skończyłam 20 lat, nie wiem, czy uda mi się utrzymać na studiach... grozi mi przerwa (w sensie - za rok będę musiała zacząć na nowo) i zastanawiam się, jakby tutaj odciążyć rodziców. chyba niedługo czeka mnie szukanie pracy [/quote]No wlasnie kiedys sie nad takimi rzeczami nie zastanawialo skad wziasc pieniadze,bylo na bluzke czy na jakies kino od rodzicow i czlowiek szczesliwy U mnie jak tato stracil prace tez sie nieciekawie zrobilo,ale dzieki temu przestalam brac od rodzicow i zaczelam sama kombinowac,stalej pracy miec nie moge bo studiuje,wiec zrobilam interes i sprzedaje kosmetyki na allegro,i to mi starcza na jakies moje potrzeby,chociaz rodziny to bym z tego nie utrzymala Sposobow na dorobienie jest mnostwo wiec pytania typu skad masz na cos pieniadze skoro nie pracujesz mnie troche smiesza i kojarza mi sie odrazu z brakiem wyobrazni.Cytat:
No i te pedzle komentarze na kwc spowodowaly ze na swoje z sephory zaczelam patrzec z pod byka ze jakies ostre,ze wlosy wypadaja
|
||
|
|
|
#4323 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Peeling kawowy robi sie samemu.Na wizazu jest watek o tym jak go robic |
|
|
|
|
#4325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
podaj stone z której zamawiałas? Cytat:
można prosic o przepiś?
|
|
#4327 |
|
Wtajemniczenie
|
ok. 2 łyżeczek drożdży (ja to robię na oko) i trochę wody ciepłej, tak żeby powstała gęsta maź, to nakładam na twarz i trzymam aż zaschnie (trzeba uważac, żeby to nie trwało zbyt długo, jakoś 10 minut), zmywam ciepłą wodą...nakładam krem nawilżający
|
#4328 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1234870206
jak fajnie i świeżo ona wygląda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurde dziewczyny jakie JAA miałam WALENTYNKI dopiero teraz mam czas cos napisac na wizazu .Byłam u babci na takiej centralnej wiosce przy samym lesie = się to beznadziejny dojazd.. cala noc przed walentynkami padał snieg. wieczorem po 18 dzwoni do mnie tż i mówi ze wyjechał juz po mnie i zeby sie ubierała juz no to ja sie ubrałam dzwoni do mnie za 10 minut i oznajmia że nie moze sie do mnie dostac po 500 m prze ddomem abci zakopał sie w sniegu haha sniegu było po kolana. wiec wziełam wujka co mieszka z babcia dwie łopaty![]() haha i poszlismy do tż... szlismy chyba z pół h asakra jakas ja sie wystroiłam jak nie wiem a potem zapierni**czałam przez zaspy byłoo taak strasznie zimno i wiat wiał..masakraaa gdy dotarlismy to myslałam ze nie wim max 15 minut i jakos wyjedziemy juz stamtad...a wtedy to sie dopiero zaczełoo haha.. odgarneli ten snieg wokół auta i próbowali wycofac dalej se nie dało znowu odgarneli z tyłu samochodu snieg i gdy wycofał tż to samochód nie mógł utrzymac sie na drodze było taak strasznie slisko.. i wpadlismy do rowu tragedia dosłownie haha i wtedy juz nic nie pomogło 2 godziny ponad próbwali ten samochód wyciągnąć wyjechać wszyystkie sposoby.. wreszcie zadzwonilismy na straz pozarna ONI OSWIADCZYLI zxe na takie COS nie moga poradzi i ze NIE SA OD TEGO;/ brak słów.. po prostu..! wtedy kolega co jechałz tż.. poszedł gdzies na wioske szukac jaki chłopów do pomocy.przyszli jacyś chyba z 5,, .. i przyjechał mój wujek pociagnał troche auto tż i troszke wyjechał na pole obok tego rowu.. potem ci kolesie popchali przez pole przy maxymalnym chyba gazowaniu samochodu.. na liczniku było chyba 140 a jechalismy moze 30 na h haha.. masakra tyle sniegu i błota..! i wpychali ten samochjó na jakas droge i wtedy dopiero wyjechalismy... to byłoo ostrasznee przgodaa jak nie wiem:d nigdy czegos takiego nie przezyłam: co to ise tam działoo hehe...![]() ![]() no i przyjechalismy do tż.. wchodzimy do jego pokoju a tam pełno świec cały pokój w świecach kolacja przygotowana wino muzyczka taka seXowna kwiaty.. byłam w szoku![]() ![]() normalniebyło tak bosko. Śpędzilismy razem wieczór walentynkowy,noc cała niedziele noc i dopiero w poniedziałek po południu wróciłam do domku![]() nigdy sie nie nudzimy w swoim towarzystwie. w niedziele siedzielismy z ojcem tż i kolegami i piwkowalismy strasznie tż mnie zadziwił bo przy wszystkich oświadczył jak bardzo mnie kocha. Powiedział że chce byc ze mna do konca zycia ze za rok albo najpóxniej dwa niech sie spodziewaja ze ślub zareczyny. Ja nie wiedziałam co mam powiedzec nic sie nie odzywałąm a on tak z 20 minut chyba ciagle o tym mówił. Koledzy do niego że nie wiesz co bedzie za rok za dwa że narazie jestes zakochany a nie wiesz co bedzie kiedys a on ciagle ze dobrze wie ze to jest to czego szukał. ze sam kiedys zobaczycie jak spotkacie taka kobiete z któa bedziecie sie czuc cudownie i wogólee..![]() ![]() Nigdy bym sie nie spodziewała ze tż tak sie zmieni. kiedys taki nie był a teraz jest taki kochany. Tż potem odprowadzał jednego kolege ja zostałam z ojcem tż i sobie rozmwialiśym fajniego ma tate nie to co jaaa...![]() .. a mniejsza z tym. Gdy tż przyszedł to mi powiedział ze ten kolega [ a to on najbardziej mówił że tż jeste teraz zakochany i pewnie za rok bnedzie ianczej i ze po co dziewczyna itp ze lepiej sie bawic i korzystac z zycia... ps: jakby z dziewczyna tego nie mozna było robić ] gdy go odprowadzał stwierdziłze zazdrosic mu takiej dziewczyny jak ja.. i ze to co gadał w mieszkaniu to tlyko po to ze było mu głupio ze zazdrosił i nie wierzyłna poczatku. Byłam w szoku. Ostatno moje weekendy sa codwne juz 3 z rzedu które sa niepowtarzalne i niesamowite . Wogłle teraz jestem strasznie szczęśliwa i mam nadzieje ze tak juz bedzie zawsze
|
#4329 |
|
BAN stały
|
wanxtme - zazdroszcze, przygody, podejścia tż, walentynek , mój tż nigdy przy innych nie powiedział że mnie kocha..on w ogole jakś inny jest...a w walentynki usłyszałam taki tekst z jego ust dot. oczywiście mnie,mojego wyglądu że sie odwróciłam, popłakałam i zasnęłam, a rano mnie cymbał jeden przepraszał... ale to nie na forum
![]() czasami jest cudownie... a innym razem ten człowiek mnie potrafi zgasić, zdołować i wpędzić w kompleksy.... bo on to powinien z jakąś gwiazdą filmową być , albo miss świata to może byłby zadowolony. jełop. wrrr.. próbuje sie uczyć
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
want ciesze sie
naprawde masz kochanego TZ.I ze tak sie postaral..i wogole to co mowil przy kolegach.. Zycze zeby wam sie jak najlepiej uozylo w zyciuzastanawiam sie czy podciac troche wlosy i wycieniowac czy zrobic sobie trwala... Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2009-02-17 o 21:32 |
|
|
|
#4331 |
|
Rozeznanie
|
Wantxme ale słodziutkie i urocze to wszystko! gratuluję Ci takiego Tżta i w ogóle
|
|
|
|
#4332 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuje ![]() ![]() lil na pewno zabolało ale z pewnoscia nie miał tego na mysli co powiedział.Może jest z takich co najpierw mówią potem myśla..ja czasami tez tak mam.. i załuje czasami bardzo tego co mówie. kiiiciiia mam nadzieje ze bedzie się jak najlepiej układało. Jesteśmy ze sobą 5 miesięcy to niewiele. Ale mam nadzieje ze nasz związek bedzie trwał i trwał .unbelievablegirl ![]() dziękuje
razem 06.01.2012 narzeczona 12.04.2013 ślub 07.06.2014 będzie dziecię 26.04.2017 https://www.instagram.com/wantxme/ Edytowane przez wantxme Czas edycji: 2009-02-17 o 21:37 |
||
|
|
|
#4333 |
|
Konto usunięte
|
wanxtme - rzadko zdarzają się na AG takie długaśne posty
ale przebrnęłam i cieszę się razem z Tobą, że TŻ potrafi być... hm, wylewny. chyba niewielu facetów umie się odważyć na takie gesty, przynajmniej tak wynika z moich obserwacji. przez Ciebie zaczęłam filozofować... refleksja wieczorna: muszę się za siebie zabrać... ciągle jem! idę sobie poczytać fitness - poszukam jakichś złotych rad (np. Twoich vadi, pamiętam, że strasznie się tak udzielałaś, kiedy bywałam) jak zrzucić zbędny tłuszcz z talii. bo niedługo całkiem mi zaniknie. |
|
|
|
#4334 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy twój Tz oszalał...nie powinien złego słowa na Ciebie powiedzieć. Moim zdaniem bijesz na głowe wszytskie gwiazdy filmowe ![]() Jestes naturalnie piekna, zgrabna i wogóle sliczna. ja bym mu tam dała temu Tztowi twojemu
|
|
|
|
|
#4336 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, a nie krytykowac Cię![]() Jakieś dziwne są te dni od pon, zasypiam o 23, a śpiąca jestem juz od 18, a wstaje o 12 w południe ![]() Tez bym chciała kosmetyki EDM, ale nie mam konta, TŻ też swojego nie używa, wiec nie mam jak zamówić Może zamówię próbki z allWanxtme - fajnie że się u Ciebie układa
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Wtajemniczenie
|
Wantxme ale fajnie masz
Kurde zazdroszczę takich Tżtów
|
|
#4338 | |
|
Rozeznanie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;11029504]refleksja wieczorna: muszę się za siebie zabrać... ciągle jem! [/quote]
nie tylko Ty Cytat:
ehh głupeczek z niego, widocznie zamroczony miłościąnie martw się, oni czasami tak mają, to inny gatunek, nie zrozumiesz.. czasami kiedy wyglądasz pięknie krytykują, kiedy brzydko podobasz im się, chwalą brzudule tylko dlatego, że są blond, dziwaczni są.. nieraz czułam się źle przez Tżta, czasami jak coś powiedział to też było mi smutno, ale przeżyłam, przecież z jakiegoś powodu ze mną jest.. ![]() pewnie Twój Cię też kocha, uwielbia, ubóstwia, podobasz mu się cała itp, ale facet to facet |
|
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
ludzie sa beznadziejnie glupi... lil Ty jestes sliczna dziewczyna i jesli on ma do Ciebie jakies problemy to chyba tylko z zazdrosci o to ze innym sie mozesz podobac...
Szkoda ze wiekszosc z nas nie potrafi docenic tego co ma..ehhh dobra ide spac bo mam zryty humor |
|
|
|
#4340 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;11029504]wanxtme - rzadko zdarzają się na AG takie długaśne posty
ale przebrnęłam i cieszę się razem z Tobą, że TŻ potrafi być... hm, wylewny. chyba niewielu facetów umie się odważyć na takie gesty, przynajmniej tak wynika z moich obserwacji. przez Ciebie zaczęłam filozofować... refleksja wieczorna: muszę się za siebie zabrać... ciągle jem! idę sobie poczytać fitness - poszukam jakichś złotych rad (np. Twoich vadi, pamiętam, że strasznie się tak udzielałaś, kiedy bywałam) jak zrzucić zbędny tłuszcz z talii. bo niedługo całkiem mi zaniknie.[/quote] haha i co wymyśliłaś ![]() ? a tak na marginesie to ja tak samo jem jak jakis opętaniec ... wczoraj juz mi było niedobrze...w kwietniu 20 Cytat:
Cytat:
doookładnie! jesteś naprawde prześliczna lil Coco wyglądasz niesamowicie i w ogóle nie wyobrażam sobie ze jemu może coś u Ciebie brakować![]() ![]() no ale troche go też wychowałam.. bo kiedys był całkiem inny..sam sie przyznał ze dzieki mnie sie zmienił na lepsze i nie zamienił by tego na nic. nie chciał by by było tak jak dawniej..tak jak kiedys wygladało jego życie jeszcze przedemna:.
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwykle czy w proszkowane drozdze?
|
|
#4342 |
|
BAN stały
|
człowiek docenia dopiero jak straci..kurde nie jest to dzieciak tylko 28 letni dorosły mężczyzna który chyba powinien pomyśleć zanim coś powie
ale wierzcie mi że pare razy już się tak zdarzyło że takie teksty poleciały z jego strony..............że mi wstyd to zacytować.....wstyd że jestem z takim człowiekiem co tak dosłownie i bez litości mi potrafi dowalić....i to z czasem zniechęca...niestety ![]() ale ok..juz nie smuce... długa noc mnie czeka z tą nauką ![]()
|
|
|
|
#4343 |
|
BAN stały
|
Eh... ja nie wiem jak może facet swojej lasce powiedziec np. że brzydko wygląda. Rozumiem, że może powiedziec :"lepiej Ci w tej sukience niż tamtej", ale nie że wygląda sie brzydko, czy jest nieładna ...
Moim zdaniem na wygląd sie patrzy na poczatku związku, potem nie ma aż takiego znaczenia, choć wiadomo - fajnie wyglądac ładnie Ja bardzo często jak sie widzę z TŻ jestem niepomalowana i wogóle niezrobiona, ale nie mam z tego powodu kompleksów, i zdziwiłabym sie gdybym jemu się wtedy nie podobała No i jak sie kocha patrzy sie na buzię drugiej osoby w całkiem inny sposób niz ją postrzega reszta ludzi, subiektywnie, nie obiektywnie No i zwłaszcza, że TŻ sam ideałem nie jest Nikt nie jest...
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-17 o 22:18 |
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
lil coco...nie wiem...nie przedłużaj włosów jak on Ci każe...rób tylko dla siebie rzeczy i swego sampoczocuia....Tz nie ma prawa złego słowa powiedzieć na Ciebie i Twój urok, niepowazny jakis jest
Ja czasem jak jestem u Tz w ogóle o siebie nie dbam, laze rozczochrana w za duzej bluzce i Tz mi potrafi mowic, ze slicznie czy słodko wygladam... edit:nawet teraz dostałam smsa, ze juz sie nie moze doczekac kiedy bedzie miał piekna zone...
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-02-17 o 22:18 |
|
|
|
#4345 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez powinnam sie uczyc z historii jutro mam test a nic mi do głowy nie wchodzi..:|
razem 06.01.2012 narzeczona 12.04.2013 ślub 07.06.2014 będzie dziecię 26.04.2017 https://www.instagram.com/wantxme/ Edytowane przez wantxme Czas edycji: 2009-02-17 o 22:18 |
|
|
|
#4346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też marzyłam, żeby tak było zawsze... i jesteśmy ze sobie 4,5 roku co prawda wiele się zmieniło i dużo przeszliśmy, ale jestem szczęśliwa dalej Cytat:
ale fajne miała walentynki. Mój TŻ w walentyni 100 km od domu zapalił autko i zamknął drzwi od pasażera oczywiście kluczyki w środku bo nie umiałam z tylu otworzyć i chcial mi pomóc... nie zapomne tej miny jak zorientował się co zrobił..auto chodziło klima załączona, radio gra a my staliśmy chyba z godzine na mrozie i kombinowaliśmy co zrobuć... co prawda wtedy mi nie było do śmiechu |
||
|
|
|
#4347 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dupkiem sie albo jest albo nie jest! |
|
|
|
|
#4348 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bedzie co wspominac![]() Oglądacie moze film z J.Lo na polsacie? Skończył sie tak, ze zabiła swojego męża, który ją maltretował Lubie takie filmy
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze kim w grzywce jak ma rozpuszczone włosy dostaje takiego pazura ale jak ma spięte to lepiej je bez grzywki
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1234887599 |
|
|
|
#4350 |
|
BAN stały
|
Powiem jeszcze tyle,jak facet juz po p roku nie ma szacunku do kobiety, w małżeństwie będzie jeszcze gorzej, jestem tego przykłądem że wpakowałam sie na własne życzenie w g....
Ale przyjdzie kiedyś ktoś, kto powie mi ze kocha ![]() Dobranoc...musze sie wreszcie wyspać. Czekoladko czekam na meila
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

[/quote]
U mnie jak tato stracil prace tez sie nieciekawie zrobilo,ale dzieki temu przestalam brac od rodzicow i zaczelam sama kombinowac,stalej pracy miec nie moge bo studiuje,wiec zrobilam interes i sprzedaje kosmetyki na allegro,i to mi starcza na jakies moje potrzeby,chociaz rodziny to bym z tego nie utrzymala
Ale wtedy, dolar kosztował niewiele i kupiłam ten podkład za grosze. Teraz kupię cały zestaw, z pędlem, korektorem etc. tak chyba bardziej się opłaca.
bo dzwonił, że już jedzie do domku i że ma dla mnie gifta - ciekawe co to za gift! nie moge się doczekać
No i te pedzle komentarze na kwc spowodowaly ze na swoje z sephory zaczelam patrzec z pod byka ze jakies ostre,ze wlosy wypadaja

ehh głupeczek z niego, widocznie zamroczony miłością