|
|
#4381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
want super ze jestes szczesliwa
![]() lil coco przerazilas mnie historia swojej kolezanki, biedna dziewczyna:| |
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
te SA ładne
linki się nie ładują niestety to daje tohttp://www.lansik.pl/11775/jest-za-g...-supermodelke/ i http://www.egoisci.pl/5779/tyje_z_depresji/ Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-18 o 00:11 |
|
|
|
#4383 |
|
BAN stały
|
a mój TŻ mnie dziś poinformował że może lepiej ze sobą zerwijmy
po półtora roku czasu.. Ale już jest okej, miał zły dzień..Jutro mam sesję - pierwszą w życiu, będziecie 3mać kciuki? mam zamiar wystroić się i umalować w stylu AG
|
|
|
|
#4384 |
|
BAN stały
|
jeszcze te są piękne
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/15521/...procz_moczu/1/ dodzia z pazurem
|
|
|
|
#4386 | ||||
|
BAN stały
|
![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;11026475];- ) może założymy osobny wątek "FC Czekolady"? - nie nabijam się, ja też uwielbiam oglądać jej zdjęcia. przywraca mi to wiarę w sens dbania o siebie, kiedy ją tracę. a co do avataru - chętnie bym zmieniła swój, bo już mi się znudził... ale jakoś nie mogę się przełamać. jest jak wizytówka.[/quote] hehe, ciekawe co piszesz... ![]() Cytat:
a zaniedbana nigdy chyba bym nie mogla byc, zbyt prozna jestem![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i tez jak kopciuch wygladam jak siedze z zielona maska na buzi i niezbyt ladnymi wlosami ale nie mozna byc na tip top zawsze. ja mysle ze mozna komus powiedziec ze brzydko wyglada jak sie chce zrobic przykrosc tej osobie..milusiu wspolczuje... mnie tak bolala ze 15min po zdarzeniu bylam na pogotowiu! nie dalalbym rady calej nocy wysiedziec no ale ja mialam callosa czy jakos tak sie to pisze i te wszystkie kosci w inna strone, jedna na drugiej.. masakra. a dzisiaj mam lzejszy gips, reke ulozona tak ze moge chwycic np szklanke (teoretycznie bo nie mam sily w niej w ogole i boli dosyc mocno przy takim wysilku) |
||||
|
|
|
#4387 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jak mialam reke złamaną to bolałotak ze słabo mi było . Ale w smie wtedybyłam mala dziewczynka I pamietam ze bolał mnie cały prawy bok a reke mialam zlamaną w nadgarstku .
Czekolada ty weź mnie nei strasz ja w zadnej ciazy nie jestem ;D ( chyba )Jak sciągniesz gips to bedziesz meic faja reke taka chudziutką i pewnie bedzie ci schodzic z niej skóra .
|
|
|
|
#4388 |
|
BAN stały
|
prosze fotka. pokazalabym to co wczoraj robilam ale w staniku jestem i mam opory.. a fajnie wyszlo
zadne tam sexy czy cos, takie smieszne.. moze jakas miniature wrzuce zeby sie pochwalic
|
|
|
|
#4389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no nic czekam do jutra a teraz zaraz ide spac matko czemu ja lubie ogladac filmy po 10 razy te same..leci taki film na tvv co go 5 razy ogladałam a jakos go lubie i zawsze sie stresuej co sie stanie choc doskonale wiem przez Miske sie napaliłam na ta paleke revlona ![]() Ja juz miałałam złamana reke jak byłam mała. kiedys skrecona kostke.znam ten bol tym razem jest to inny bol rwacy taki a nie tak jak wtedy,ze reke miałąm taka jak warzywo...trzymałam ja w dol ale bolu nie czułam. Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-18 o 00:41 |
|
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oale u Ciebie nie było by tak źle i tak pisałaś że nie długo będziecie mieszkać razem najwyżej dojdzie wam drugi lokator
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-18 o 01:04 |
|
|
|
|
#4391 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie tez czasem sie spoznia i nigdy nie panikuje ale w tym miesiacu jakos tam mam heh ze mysle ciagle o tym . Choc raczej jest nie mozliwe zeby byla w ciązy .
Czekolada wygladasz jakbys miala 15 lat Faajna fotka . Pokazuj tamte z wczoraj !!
|
|
|
|
#4392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo ladnie wygladasz na wiekszej fotce Wiesz, przypominasz mi kogos tylko nie wiem kogo .... Jestem pewna, ze znam kogos podobnego do Ciebie, ale nie moge sobie przypomniec Jak smieszne te fotki, to chyba moga byc, mysle ze nie bedzie nic zdroznego, no chyba ze sa naprawde hoooot
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi sie okres spoznil 4 dni! Nigdy wczesniej mi sie nie spoznial, bylam wyjatkowo pobudzona
verzara nie martw sie na zapas![]()
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-18 o 01:04 |
|
|
|
|
#4395 |
|
Wtajemniczenie
|
![]()
|
|
|
|
#4396 |
|
BAN stały
|
oszalałabym jakby mi się okres spóźniał.....ja świruje nawet jak jeszcze nie dostane, a biore tabletki
![]() a co do złamań..ja miałam każdą kończyne. 2xnoga, 2x ręka, palca...nos bo wyrżnęłam w słupek na schodach jak biegłam na obiad,i wywaliłam się na wiadro (hahaha) po czym mi została szyta blizna, i na sepse byłam chora, ..i ja to wogole cała nieszczęśliwa jestem o..i jeszcze noge w szprychy od roweru wkręciłam ![]() edit... JAK BYŁAM DZIECKIEM OCZYWISCIE
Edytowane przez lil coco Czas edycji: 2009-02-18 o 01:09 |
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4398 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
ja nigdy nic nie złamałam ale prawie
jechałam rowerem i nie tymi hamulcami zahamowałam czyli przednimi i poleciłam ale nic mi się nie stało i nawet wtedy kiedy zjeżdżałam po schodach i bardzo stromych górkach i raz wkręciłam nogę w szprychy ale dla ciekawości co się stanie jak włożę tam noge ale była mała i głupia w takich sprawach mam szczecie
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-18 o 01:09 |
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ładnie miałas![]() Ja miałam tylko jeden wypadek (odpukac) jak eks mi przejechal autem po stopie
|
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na poważnie takie wypadki się zdarzają ale ciesze się że nie mi.Mi tylko raz brat lalką przywali w twarz i z limem chodziłam i to konkretnym jak bym porządnie dostała-ale to był nie chcący.
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-18 o 01:14 |
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
On mi nie przejechał specjalnie
:roll eyes: po prostu był takim nieudacznikiem, ze zaczal cofac jak ja stalam z tylu![]() ta nowa Estee to jakis klon chyba był... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-02-18 o 01:15 |
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4404 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi jej
kiedys jak przechodziłam przez ulice własnie dziad jakis najchał dziecku na stope i krzyczało niesamowicie ale mi go zal było i matka jego obok Ja to chyba was wszystkie pobije na głowe w sensie nieszczesliwych wypakow jak byłam mała no mlodsza ugryzła mnie zmija zygzakowata do dzisiaj jak słysze słowo zmija mam ciarki i wsret...nienawidze wezy brzydze sie boje i łzy mam w oczach na sama mysl o wezach.chciałam dodac ze zmije sa pod ochrona i jest ich mało i akurat mnei musiała jedna z nich ugryzc ***** ![]()
|
|
|
|
#4405 |
|
Wtajemniczenie
|
moze to klon zbanowanej justusi ?? nie wiem ale mozliwe ..
JA jak blam mala to co chwile n rowerze albo czyms innym wypadki takie male hehe . Bo ja to po drzewach lazilam i trzymalam z kolegami NAwet wybilam zeby na rowerze ;/ Ok ja lece spaac Jutro sie na szmatki wybieram moze cos upoluje : D
|
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
jakis klonik, ale czy to nie wiem
![]() Cytat:
o jeny ja tez nie nawidze zmiji, brzydze sie nimi![]() a mnie też to bolała i wyskoczyła mi ta wielka gula na jakies 5 cm...straszne to
|
|
|
|
|
#4407 |
|
BAN stały
|
dzisiaj wyslali moje clipki wiec moze jutro albo pojutrze beda, ciekawe jak z kolorem bedzie...
domi7ks jaki masz podpisik ladny co to za krzaczki?bez kitu nie wyobrazam sobie zycia bez clipow wyznaje im milosc az po grob hehe
|
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi jakie krzaczki, to język hindi |
|
|
|
|
#4409 |
|
BAN stały
|
oh nie... zapomnialam o weiderze...
ja pierdziule, ide cwiczyc ![]()
|
|
|
|
#4410 |
|
BAN stały
|
nie znam sie... a co tam jest napisane?
juz po 1 serii jestem, ide robic druga. zdycham bo mam straszna zakwasy!! dla motywacji wlaczylam fashion, jakies party pokazuja ![]() edit: dziala wam ksiazka zolzy od zuzi? mi nie chce , error wyskakuje przy odczycie;( ide sie myc i spac..
Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-02-18 o 02:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

linki się nie ładują niestety to daje to
po półtora roku czasu.. Ale już jest okej, miał zły dzień..

ale wierzcie mi że pare razy już się tak zdarzyło że takie teksty poleciały z jego strony..............że mi wstyd to zacytować.....wstyd że jestem z takim człowiekiem co tak dosłownie i bez litości mi potrafi dowalić....
Nikt nie jest...
)

do dzisiaj jak słysze słowo zmija mam ciarki i wsret...nienawidze wezy brzydze sie boje i łzy mam w oczach na sama mysl o wezach.