Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje?
chłopiec 23 41,82%
dziewczynka 11 20,00%
nie wiem 21 38,18%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-18, 10:09   #1111
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość
Jeszcze pracuję, ale tylko miesiąc. Do kolejnej wizyty i potem idę na chorobowe. Już teraz jest mi trochę ciężko a co dopiero by było później.

Svinecko lepiej idź do tego dentysty, póki nie boli.
to potem sobie odbijesz....wypoczniesz za wszystkie czasy!!

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
nie ma takiej potrzeby, dzwonilam do dentysty, mowi ze zab tak czy siak jest do usuniecia no ale ja wole tego uniknac w ciazy wiec umowa jest taka, ze jak nie boli to zostawiamy go na po porodzie a jak zacznie bolec to mam od razu zadzwonic i trzeba bedzie dlutowac tego zeba :/

wolalabym jednak zeby juz nie zaczal sie wyzynac jak jestem w ciazy, bo nie usmiecha mi sie usuniecie go i nie branie zadnych srodkow przeciwbolowych potem
jesli konsultowalas to z lekarzem to ok!! wiec trzymam kciuki zeby cholera nie bolał!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:09   #1112
skierka1981
BAN stały

SWEET
Super wiadomości
Ja idę w poniedziałek, to trzymajcie kciuki - choć nie wykluczone że ze względu na pracę męża będę musiała przesunąć wizytę, ale będę wiedziała dopiero w niedzielę. Też trochę zaczynam się denerwować, czy wszystko będzie ok. Ale to pewnie normalne i po wizycie będę się z tego śmiała.
A jak to jest na tym usg połówkowym, dostaje się potem jakiś wynik ze sobą, czy tylko to co lekarz powie?
Dziś pociągam trochę męża po sklepach, zobaczę w takiej hurtowni co jest.
MIŁEGO DNIA

Edytowane przez skierka1981
Czas edycji: 2009-02-18 o 10:11
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:11   #1113
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Skierka!! a w ktorym tygodniu jest to badanie połówkowe?????ja mam wizyte za 2 tygodnie bede w 19tc.........to chyba za wczesnie co?

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-02-18, 10:14   #1114
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

czekoladko dzieki
a ja trzymam za kanape

skierko napewno wszystko bedzie dobrze nic sie nie martw, no i trzymam kciuki zebys nie musiala przekladac wizyty
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:18   #1115
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
zastanawialyscie sie nad pielegnacja niemolwakow????
bo teraz coraz czesciej slyszy sie ze odchodzi sie od uzywania oliwki po kąpieli, ze niby pory sie zatykaja........
takze jesli chodzi o mycie maluszka, odchodzi sie od uzywania mydelek......

na jakims forum (nie pamietam na ktorym watku) mama pisala ze uzywa emulsji do kąpieli Oilatum i ze nie uzywa wtedy mydla, ani oliwki, bo skora dziecka jest juz lekko natluszczona z kapieli.......ale wiadomomo ze tak jak wszystko moze uczulic......choc raczej niepowinno skoro jest specjalnie dla noworodkow......

ja wlasnie sie zastanawiam co bedzie lepsze........
Ja małego myłam mydełkiem , a po kąpieli smarowałam oliwką. Było ok, nie miał uczulenia ani żadnych zmian skórnych. Jak był starszy dodawałam Oilatum do kapieli, ale oliwką dalej smarowałam i nie miał skóry jakoś bardzo tłustej.
To zależy od skóry dziecka i tego jak reaguje, jednego uczuli mydełko, inne będzie źle reagowało na jakąś emulsję dodawaną do kąpieli. Trzeba po prostu sprwdzic
Ja chyba spróbuję od tego, co praktykowałam na Bartusiu, jak będzie źle spróbujemy czegoś innego

Svinecka, cieszę się, że Cię już nie boli. Ale bądź czujna, żeby tego nie zaniedbac. Jak coś wal drzwiami i oknami do dentysty

Edytowane przez UnholyOne
Czas edycji: 2009-02-18 o 10:19
UnholyOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:19   #1116
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
witajcie

Miramej a mi wlasnie nie podobaja sie takie duze z przodu, sama takie mialam wielkie pompowane i to byla dla mnie udreka
A mnie się podobają duże koła i duże wózki, mogą być mniejsze koła z przodu, jak np. w Bolderze, ale w tym Vedi jest za duża rożnica w rozmiarze przednich i tylnych, jak dla mnie .

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:21   #1117
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Ja małego myłam mydełkiem , a po kąpieli smarowałam oliwką. Było ok, nie miał uczulenia ani żadnych zmian skórnych. Jak był starszy dodawałam Oilatum do kapieli, ale oliwką dalej smarowałam i nie miał skóry jakoś bardzo tłustej.
To zależy od skóry dziecka i tego jak reaguje, jednego uczuli mydełko, inne będzie źle reagowało na jakąś emulsję dodawaną do kąpieli. Trzeba po prostu sprwdzic
Ja chyba spróbuję od tego, co praktykowałam na Bartusiu, jak będzie źle spróbujemy czegoś innego

Svinecka, cieszę się, że Cię już nie boli. Ale bądź czujna, żeby tego nie zaniedbac. Jak coś wal drzwiami i oknami do dentysty
dziekuje za odpowiedz doswiadczona Mamusiu
to jest chyba tak samo jak z pampersami co - jednych uczulaja a innych nie......

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-02-18, 10:26   #1118
Wojtusia
Zakorzenienie

Ranne ptaszki z was
Powiem wam szczerze ze nie wiedziałam, ze te wózki są takie drogie..... u mnie w rodzinie dzieci małych nie ma, to i nie miałam pojecia o cenach.
Ja chyba poszukam czegos tańszego....
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:29   #1119
frida110
Zakorzenienie

Cytat:
zastanawialyscie sie nad pielegnacja niemolwakow????
bo teraz coraz czesciej slyszy sie ze odchodzi sie od uzywania oliwki po kąpieli, ze niby pory sie zatykaja........
takze jesli chodzi o mycie maluszka, odchodzi sie od uzywania mydelek......

na jakims forum (nie pamietam na ktorym watku) mama pisala ze uzywa emulsji do kąpieli Oilatum i ze nie uzywa wtedy mydla, ani oliwki, bo skora dziecka jest juz lekko natluszczona z kapieli.......ale wiadomomo ze tak jak wszystko moze uczulic......choc raczej niepowinno skoro jest specjalnie dla noworodkow......

ja wlasnie sie zastanawiam co bedzie lepsze........

Moja siostra też używała u siostrzenicy kosmetyków Oilatum.

Edytowane przez frida110
Czas edycji: 2009-02-18 o 10:32
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:30   #1120
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Ranne ptaszki z was
Powiem wam szczerze ze nie wiedziałam, ze te wózki są takie drogie..... u mnie w rodzinie dzieci małych nie ma, to i nie miałam pojecia o cenach.
Ja chyba poszukam czegos tańszego....
Wojtusia ja tez chce jakis tanszy wozek ........ale zobaczymy jak bedzie z funduszami.....moze akurat cos wiecej sie znajdzie........

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-02-18, 10:30   #1121
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
dziekuje za odpowiedz doswiadczona Mamusiu
to jest chyba tak samo jak z pampersami co - jednych uczulaja a innych nie......
Nie ma za co, staram się pomóc. Pamiętam ile ja miałam pytań będąc w pierwszej ciąży i to jeszcze 6,5 roku temu, kiedy nie było takiego dostępu do info

Któraś z Was kiedyś pisała, ze podoba się jej Axel Baby Smile, znalazłam na allegro:
http://allegro.pl/item553058852_axel...zsza_cena.html
Stary 2009-02-18, 10:31   #1122
frida110
Zakorzenienie

Mnie wręcz przeraża cena niektórych wózków

Edytowane przez frida110
Czas edycji: 2009-02-18 o 10:32
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:32   #1123
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ja uzywalam mydelka dla dzieci i oliwki i bylo ok
jak maly byl starszy to zaczelam go myc plynem i wtedy juz odstawilismy oliwke bo te plyny sa nawilzajace od razu

no wlasnie z pieluchami tez tak jest, wszystkie moje kolezanki uzywaly pampersow twierdzac, ze inne to szajs a mojemu malemu przypasowaly happy i tylko ich uzywalam - we wszystkich innych sie obsikiwal hehe

EDIT: UnholyOne ale ten zieloniutki ladny musze sie mu przyjzec

Edytowane przez Svinecka
Czas edycji: 2009-02-18 o 10:34
Stary 2009-02-18, 10:35   #1124
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
ja uzywalam mydelka dla dzieci i oliwki i bylo ok
jak maly byl starszy to zaczelam go myc plynem i wtedy juz odstawilismy oliwke bo te plyny sa nawilzajace od razu

no wlasnie z pieluchami tez tak jest, wszystkie moje kolezanki uzywaly pampersow twierdzac, ze inne to szajs a mojemu malemu przypasowaly happy i tylko ich uzywalam - we wszystkich innych sie obsikiwal hehe
Dokładnie, ja używałam też pampersów. Ale np. moja przyjaciółka i happy i rosmana i tez się sprawdzały. Szczególnie u starszych dzieci, kiedy skórka już nie jest tak delikatna i tak łatwo się nie odparza.

Tak sobie oglądałam i na niego wpładłam
Stary 2009-02-18, 10:38   #1125
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Dokładnie, ja używałam też pampersów. Ale np. moja przyjaciółka i happy i rosmana i tez się sprawdzały. Szczególnie u starszych dzieci, kiedy skórka już nie jest tak delikatna i tak łatwo się nie odparza.

Tak sobie oglądałam i na niego wpładłam
nie ma amortyzacji, nie ma regulacji raczki i gondola mala - odpada
Stary 2009-02-18, 10:41   #1126
Karolinak82
Zakorzenienie

Dzien dobry Dziewczyny

Cytat:
Karolina jakiego wozka bys nie kupila to i tak w przyszlosci kupisz nowa spacerowke z dwoch powodow, po pierwsze Ci sie znudzi, po drugie sama spacerowka jest lzejsza i wygodniejsza

co do leviroo powiem tak - jakbym miala coreczke to bym go brala pewnie bez zastanowienia, bylam tak napalona glownie ze wzgledu na ten slodki roz

a teraz to juz mi sie chyba go tak nie chce

poza tym za duzo ma minusow
ooo nie wiedziałam że mimo wszystko kupuje się dodatkową spacerówkę... to jeszcze bardziej przekonuje mnie do Leviroo...czerwony od razu mi się spodobał, wiec może jednak się uda

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
Ja cały czas ogladam te wózki i myśle i myśle ... ale jakoś w głowie mi tkwi leviroo ... sama już nie wiem co z tym fantem zrobić
Ciekawe ktora z nas jednak go kupi i czy będzie zadowolona...najgorsze jest to że nie ma gdzie go obejrzeć na żywo...chyba że na jakąś mamusie się wpadnie...rozglądam się ostatnio gdziekolwiek idę ale jakoś jeszcze nie widziałam go na ulicy...

Cytat:
acha maja nam dzisiaj przywieźć nasz nowy komplet z Agaty!!!!napisze potem co i jak....jakos mam stresa! zamiast sie cieszyc, to mysle czy bedzie wszystko ok, czy znowu bedzie jakis feler........
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze z nowym kompletem

Cytat:
nie ma takiej potrzeby, dzwonilam do dentysty, mowi ze zab tak czy siak jest do usuniecia no ale ja wole tego uniknac w ciazy wiec umowa jest taka, ze jak nie boli to zostawiamy go na po porodzie a jak zacznie bolec to mam od razu zadzwonic i trzeba bedzie dlutowac tego zeba :/

wolalabym jednak zeby juz nie zaczal sie wyzynac jak jestem w ciazy, bo nie usmiecha mi sie usuniecie go i nie branie zadnych srodkow przeciwbolowych potem
Oby już nie bolał...niech wytrzyma jeszcze te kilka miesięcy

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
SWEET
Super wiadomości
Ja idę w poniedziałek, to trzymajcie kciuki - choć nie wykluczone że ze względu na pracę męża będę musiała przesunąć wizytę, ale będę wiedziała dopiero w niedzielę. Też trochę zaczynam się denerwować, czy wszystko będzie ok. Ale to pewnie normalne i po wizycie będę się z tego śmiała.
Na pewno wszystko będzie wszystko w porządku...trzymamy kciuki

A ja wczoraj przeżyłam szok Oglądałam wieczorem nowy program na Discobery Travel and Living - Urazówka - życie i śmierć w izbie przyjęć...no i w pewnym momencie pokazali Panią która kilka godzin czekała w poczekalni...bolał ją brzuch i plecy, a żadne tabletki nie pomagały więc przyjechała do szpitala...no i tak siedziała...jak podeszla do niej lekarka, od razu wzięła ją na łózko i szybko do sali...dosłownie biegli z tym łózkiem...ledwie dobiegli do sali, Pani rozłożyła nogi a lekarka krzyknęła że widać główkę 3 sekundy i jej córka była na świecie...a Matka w szoku...nic nie wiedziała że jest w ciąży Ma już 2 dzieci i nie zorientowała się...nie czuła ruchów nie miała żadnych objawów, a tu nagle Matką została Można tak???Nie miała okresu, bo myślała że jej się rozregulował bo przestała brać zastrzyki antykoncepcyjne kilka miesięcy wcześniej...SZOK!!!!!

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2009-02-18 o 10:45
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:46   #1127
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
nie ma amortyzacji, nie ma regulacji raczki i gondola mala - odpada
dł gondoli 77 cm, to taka średnia, ale brak innych rzeczy...-odpada
ale może inne modele tej produkcji, chociaż wątpię
http://www.babysmile.pl/index.php?lang=pl
Stary 2009-02-18, 10:51   #1128
Nikka1221
Raczkowanie

Zglasza sie kolejna kopnieta od wczoraj czuje! teraz to juz na pewno sa kopniaki

Nikka1221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:55   #1129
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Dzien dobry Dziewczyny

A ja wczoraj przeżyłam szok Oglądałam wieczorem nowy program na Discobery Travel and Living - Urazówka - życie i śmierć w izbie przyjęć...no i w pewnym momencie pokazali Panią która kilka godzin czekała w poczekalni...bolał ją brzuch i plecy, a żadne tabletki nie pomagały więc przyjechała do szpitala...no i tak siedziała...jak podeszla do niej lekarka, od razu wzięła ją na łózko i szybko do sali...dosłownie biegli z tym łózkiem...ledwie dobiegli do sali, Pani rozłożyła nogi a lekarka krzyknęła że widać główkę 3 sekundy i jej córka była na świecie...a Matka w szoku...nic nie wiedziała że jest w ciąży Ma już 2 dzieci i nie zorientowała się...nie czuła ruchów nie miała żadnych objawów, a tu nagle Matką została Można tak???Nie miała okresu, bo myślała że jej się rozregulował bo przestała brać zastrzyki antykoncepcyjne kilka miesięcy wcześniej...SZOK!!!!!
To nie może być prawda

Cytat:
Napisane przez Nikka1221 Pokaż wiadomość
Zglasza sie kolejna kopnieta od wczoraj czuje! teraz to juz na pewno sa kopniaki
Ale Ci fajnie , zazdroszczę

H. MacLeod

.
Stary 2009-02-18, 10:56   #1130
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Super, gratulacje

Cytat:
Dzien dobry Dziewczyny

ooo nie wiedziałam że mimo wszystko kupuje się dodatkową spacerówkę... to jeszcze bardziej przekonuje mnie do Leviroo...czerwony od razu mi się spodobał, wiec może jednak się uda

Ciekawe ktora z nas jednak go kupi i czy będzie zadowolona...najgorsze jest to że nie ma gdzie go obejrzeć na żywo...chyba że na jakąś mamusie się wpadnie...rozglądam się ostatnio gdziekolwiek idę ale jakoś jeszcze nie widziałam go na ulicy...

Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze z nowym kompletem

Oby już nie bolał...niech wytrzyma jeszcze te kilka miesięcy

Na pewno wszystko będzie wszystko w porządku...trzymamy kciuki

Dzieńdoberek, rzeczywiście jakaś dziwna historia. Ja znam taki przypadek na żywca, koleżanka jechała do szpitala z bólem jajników - jk to okresliła, a po kilku godzinach została mamą...

Ja mam już typy wózków, czekam tylko na macanko w sklepie
Jednak mam trochę czasu i tak sobie przeglądam, z myślą o Was oczywiście
http://allegro.pl/item555209936_abc_..._warszawa.html
jak komuś podobają się takie kółka
Stary 2009-02-18, 11:00   #1131
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
A mnie się podobają duże koła i duże wózki, mogą być mniejsze koła z przodu, jak np. w Bolderze, ale w tym Vedi jest za duża rożnica w rozmiarze przednich i tylnych, jak dla mnie .
mi sie podobają kółka w x-landerze xa
Cytat:
ja nie wiem czy tak można, ale to straaasznie dziwne!!!

Nikka gratuluję kopniaków!!!

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.

Edytowane przez Ania0104
Czas edycji: 2009-02-18 o 11:01
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 11:01   #1132
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
dł gondoli 77 cm, to taka średnia, ale brak innych rzeczy...-odpada
ale może inne modele tej produkcji, chociaż wątpię
http://www.babysmile.pl/index.php?lang=pl
ale czytalam opinie, ze gondola jest mniejsza niz podaja w wymiarach
Cytat:
gratuluje
Stary 2009-02-18, 11:04   #1133
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieńdoberek, rzeczywiście jakaś dziwna historia. Ja znam taki przypadek na żywca, koleżanka jechała do szpitala z bólem jajników - jk to okresliła, a po kilku godzinach została mamą...
Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
To nie może być prawda
Kobita nie wyglądała na ciężarną...taka przy kości była, ale cała...brzuch jakoś mocno się nie odznaczał...masakra My tu się martwimy przed każdym badaniem a ona ani razu nie była u lekarza...a Mała zdrowa

U mnie w liceum był przypadek, że dziewczyna nikomu nie powiedziała że jest w ciąży, bo była w klasie maturalnej...aż pewnego dnia zadwoniła do szpitala...urodziła...prz yjechali jej rodzice i chłopak i w tym momencie dowiedzieli się ze zostali dziadkami i ojcem...ale po niej rzeczywiście ciąży nie bylo widać...nosiła szersze swetry i to wszystko...wszyscy byli w szoku
Stary 2009-02-18, 11:09   #1134
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Kobita nie wyglądała na ciężarną...taka przy kości była, ale cała...brzuch jakoś mocno się nie odznaczał...masakra My tu się martwimy przed każdym badaniem a ona ani razu nie była u lekarza...a Mała zdrowa

U mnie w liceum był przypadek, że dziewczyna nikomu nie powiedziała że jest w ciąży, bo była w klasie maturalnej...aż pewnego dnia zadwoniła do szpitala...urodziła...prz yjechali jej rodzice i chłopak i w tym momencie dowiedzieli się ze zostali dziadkami i ojcem...ale po niej rzeczywiście ciąży nie bylo widać...nosiła szersze swetry i to wszystko...wszyscy byli w szoku
Ta moja znajoma, też taka przy kości, chodziła w dużych polarowych bluzach i nie było widac nic. A ona balowała na całego, kilka razy ją widziałam w mojej okolicy, jak ledwo szla, bo taka narąbana była i jarała na maxa. I pomyslec, że taka została matką o tym nie wiedziała, a normalne kobiety latami się starają
Stary 2009-02-18, 11:10   #1135
eleeri
Zakorzenienie

Sweet super wiadomości

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Ja tez mówię pantofle
U mnie też pantofle

Cytat:
Frida a ty zamierzasz isc na L4?????? ja nie wyobrazam siebie teraz w pracy....
ja to spie po 10 godzin!!az wstyd sie przyznac hihi.......

acha maja nam dzisiaj przywieźć nasz nowy komplet z Agaty!!!!napisze potem co i jak....jakos mam stresa! zamiast sie cieszyc, to mysle czy bedzie wszystko ok, czy znowu bedzie jakis feler........
Podziwiam mamuśki które chodzą jeszcze do pracy , ja to głównie siedzę w pozycji półleżącej z nogami na ławie i lapciem na kolanach albo leżę . Nie dam rady normalnie siedzieć dłużej niż pół godziny, w pracy bym nie wysiedziała

Cytat:
...
Eleeri, Ty chciałaś kupi x-landera w promocyjnej cenie? Znalazłam na allegro z przydatnym gratisem, który też mam zamiar nabyc:
http://allegro.pl/item552138677_x_la...er_gratis.html
Ja dochodzę do wniosku, że sama już nie wiem czego chcę , mam totalny mętlik w głowie im więcej wózków oglądam tym jest coraz gorzej

Cytat:
...
...
Ja też gdzieś to czytałam.

Cytat:
Coraz więcej kopniętych wśród nas

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 11:11   #1136
aromatyzowana
Raczkowanie

cześć Kobietki,ostatnio nie miałam czasu aby coś napisać,co do kosmetyków dla dziecka to tez używałam przy pierwszym dziecku oilatum i byłam zadowolona,co do wózeczka to wyszukałam jeszcze taki http://www.allegro.pl/item548933134_...y_fotelik.html i tez mi się podoba a i cena mnie nie szokuje.
aromatyzowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 11:12   #1137
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam już typy wózków, czekam tylko na macanko w sklepie
Jednak mam trochę czasu i tak sobie przeglądam, z myślą o Was oczywiście
http://allegro.pl/item555209936_abc_..._warszawa.html
jak komuś podobają się takie kółka
A jakie są Twoje typy? Podzielisz się?

Cytat:

Ja się nie dziwię, że u kogoś ciąży nie widać, ale, że sama zainteresowana o tym nie wie, wydaje mi się niewiarygodne , tym bardziej, że była już w ciąży.

Ania, no właśnie tak jak w X-landerze xa też mogą być

H. MacLeod

.

Edytowane przez Miramej
Czas edycji: 2009-02-18 o 11:21
Stary 2009-02-18, 11:12   #1138
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ja rozumiem, ze mozna ukryc ciaze, sama znam taki przypadek, kobieta rowniez przy kosci i ukrywala w pracy, wszyscy sie dowiedzieli jak urodzila

ale zeby nie wiedziec, ze sie jest w ciazy az do porodu???? w to nie uwierze i nikt mnie nie przekona
nie wierze, ze mozna nie czuc ruchow zwlaszcza pod koniec ciazy kiedy to caly brzuch sie potrafi wyginac w rozne strony bo malenstwo tak kopie
Stary 2009-02-18, 11:13   #1139
dudipopka
kobieta za ladą

z 2 lata temu w moim rodzinnym mieście byłam na imprezie ze znajomymi w barze 2 w nocy laska na oko 7 miesiąc piwka fajki i wywijała na parkiecie tak nią gościu zakręcił ze wpadła plecami na stół do bilarda i upadła........po chwili wstała otrzepała sie i tańczyła dalej......... no coments

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 11:16   #1140
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ide polozyc sobie farbe na wlosy bo nie moge w lustro patrzec
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości