![]() |
#4411 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
![]() też bardzo lubię takie filmy typu przygotowania do zemsty itp... Cytat:
![]() jejuś współczuję jej strasznie.. jak facet w ogóle może uderzyć dziewczynę? co za typ ![]() Cytat:
![]() o a ja ciągle myślałam, że masz brązowe.. ale i tak bardzo bardzo bardzo ładna jesteś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]()
#4413 |
Zakorzenienie
|
Lil coco, trzymaj się
![]() ja jestem na punkcie krytyki bardzo wyczulona i od razu spada mi samoocena jak ktoś powie coś co nawet nie miało być w jego mniemaniu krytyką np. ubrałam się ładnie w walentynki, wszyscy mówili,że fajnie wyglądam w tej spódnicy z wysokim stanem bo podkreśla talię i pupę no i widziałam wzrok innych facetów przy kasie w kinie...no wiecie, czuje się czasami takie coś,że fajnie wyglądasz i podobasz się innym... a Tż mi nie powiedział nic, że ładnie wyglądam..ale on mi nigdy tego nie mówi, powiedział tylko,że dziwna ta spódniczka i woli mnie w takiej zwykłej:/ usłyszałam też kazanie,że po co ja mu kazałam kupować kartkę walentynkową, on się czuł w sklepie głupio bo takie rzeczy to sobie dzieciaki w podstawówce kupują. I,że czemu nie chciałam kwiatów zamiast kartki... ja na to,że pewnie,że bym chciała kwiaty ale sam by na to nie wpadł wiec mu zasugerowałam kartkę bo jest tańsza i jej kupno wymaga mniej zachodu... no i usłyszałam,że już mi nigdy kartki nie kupi bo to takie głupie i dla dzieciaków ![]() Na szczęście w kinie było już fajniej- dostałam balonika serduszko ..nigdy nic od Tżta nie dostałam tak z zaskoczenia wiec to był sukces, i bombonierkę taką jak chciałam (usłyszałam oczywiście,że on musiał się za nią nalatać pól miasta bo nigdzie nie było i przy kasie się zdziwił,że była taka droga) .. kurcze, było widać,że on się stara(ja na niego naprawdę te walentynki to był postęp)...ale czasami coś palnie co w jego mniemaniu jest ok a mi sprawia przykrość...we wszystkich innych aspektach naszego związku on jest kochany,czuły,uczciwy itp. tylko jeśli chodzi o takie rzeczy jak komplementy,docenienie kobiety,romantyzm...to jest fajtłapa;-) a wczoraj narobiliśmy dużo popcornu i oglądaliśmy "Dziewczynę moich koszmarów" fajny film nawet ![]() ![]() przyszły te moje pomadki z Glam Shine i są super ![]()
#4414 |
Zakorzenienie
|
Miska wstawisz link do auckjinallegro gdzie byly te rozswietlacze co pokazywalas?
#4415 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() poprawiłaś mi humor, bo śnił mi sie mój przyjaciel...i mi smutno tak straszne i tęsknię ale nic nie napisze...ech ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-02-18 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
helloł :d
zakupiłam wczoraj ten puder z essence - pędzla do niego nie było... trudno, go pewnie używa się zamist podkładu, ale ja tem nie zauważyłam żeby cos tam dawał specjalnego, to nałożyłam normalnie revlona i potem pomiziałam się trochę tum essence ![]() a tak w ogóle robie postępy, bo złożyłam zamówienie na EDM i założyłam sobie Pay Pala żeby za to zapłacić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4418 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
straszne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też używam mojego pudru mineralnego na podkład i jestem bardzo zadowolona z efektu ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-18 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Rozeznanie
|
pudrom sie jeszcze przyglądałam
![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje,że szybko dojdą nam te pieniążki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
*sportaddict*
|
kurczę, strasznie przykro się robi, jak czytam o takich zachowaniach facetów
![]() naprawdę czasami mam wrażenie, że większości facetów przewraca się we łbie, jak mają obok fajną laskę i zaczyna im się wydawać, że są bogami i pewnie stać ich nawet na więcej ![]() a my kretynki, zamiast dać takiemu osłowi jednemu z drugim przez łeb i odwrócić się na pięcie, zamartwiamy się, płaczemy i czujemy jak nic nie warte kopciuchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Raczkowanie
|
"zamartwiamy się, płaczemy i czujemy jak nic nie warte kopciuchy"
noo... ![]() mysle o paznokciach zelowych lub akrylowych znow. Ja zawsze robie, potem sciagam i mam swoje cale slabe, rozdwajajace sie i brzydkie. No i teraz tez mam takie, a od sylwestra nie mam sztucznych paznokci, zawsze moje wracaly do formy juz po takim czasie, a teraz? Łamią mi się, rozdwajają, są takie miękkie... :/ Edytowane przez ladygos Czas edycji: 2009-02-18 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ladygos moze jednak poczekaj az sie troche wzmocnia,bo pozniej zrobisz sobie bledne kolo i zeby jakas wygladaly twoje dlonie bedziesz musiala sobie tipsy robic.W zimie jest tak czesto ze paznokcie sa oslabione,masz jakas dobra odzywke,witaminki bierzesz? Edytowane przez domininia Czas edycji: 2009-02-18 o 11:26 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widocznie chłopak dobrze sie ukrywał przez te 2 lata, skoro nic nie zuważyła, ale często nawet tak bywa że facet przed ślubem to księciunio, a po ślubie robi sie damski bokser ![]() ![]() Ja, choć mój TZ nigdy nie miał nawet przebłysku agresji czy zdrady wobec mnie, to i tak nie ufam mu ani nikomu innemu tak na 100% ![]() Domi7 - gratuluję sukni ślubnej ![]() Anulka - mam duzy brzuch, ale nie aż tak ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Raczkowanie
|
witaminek nie biore
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
*sportaddict*
|
Podjęłam męską decyzje i zamiast iść na solar, żeby nadać jakiś zdrowszy odcień skórze, zrobię sobie porządną kurację na cerę - walnę sobie kwasy (atrederm 0.025%) z mocnymi filtrami, serum z wit.C i kwasem hialuronowym (dzięki złotym radom wizażanki Hihi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
*sportaddict*
|
ja w dziecinstwie byłam łobuzicą, łaziłam po drzewach itp., ale na szczęscie żadnych złaman
![]() ![]() ![]() ![]() no i raz wsadziłam palec w zawias wielkich, ciężkich, metalowych drzwi wejściowych do bloku, które się na nim zamknęły - ból był taki, że balam się spojrzeć, bo bylam pewna, że już nie mam palca, do tej pory mam ciary, jak o tym mysle, a z 10-15 lat juz minelo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja miałam tylko 3 razy skreconą ta samą nogę ![]() ![]() Czekolada - piekne foto ![]() ![]() Vadi - a nie da rady delikatniej z tą cerą? Ja mam już łądną, i to duuuuużo delikatniejszymi, wizażowymi sposobami ![]() Ja do dzis lubie łazić po drzewach ![]() ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-18 o 12:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
*sportaddict*
|
Miśka, a co zrobilaś skórze? Bo ostatnio widzę w lustrze babkę po trzydziestce :/
edit: ![]() ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-18 o 12:20 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() I mam ładną, bardzo nawilżoną, gładką (oprócz 4 schodzących pryszczy ![]() ![]() Ja akurat bałabym sie kwasów, bo za dużo "złego" sie naczytałam o nich i ich skutkach ubocznych, no i kwasy stosują raczej sami bladzi, baaardzo unikający słoca w każdej postaci ![]() Moze zrób mikrodermabrazję? Czekolada używa tej z avonu i jest zadowolona ![]() Mnie najbardziej śmieszy w takich chudych osobach to, ze staraja sie byc jak najchudsze po to, aby móc nosić bufiaste rzeczy, które je optycznie pogrubią ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-18 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | |||
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie w aptece jest dużo maści nawilżajacych np. z alanoliną (czy alanatoliną ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-18 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
ona jakoś z twarzy przypomina mi Lindsay Lohan
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1234959617 to chyba ten zamroczony wzrok ![]() Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-18 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Wtajemniczenie
|
Witam was Kobitki. Dawno mnie nie bylo
![]() ![]() Ta pogoda mnie dobija! Sypie i sypie. Az mi sie nigdzie nie chce wychodzic:/ Wczoraj musialam z mama pchac auto, bo sie zakopalo w sniegu na skrzyzowaniu - siara jak nic! A pozniej stalam 40 minut w korku na autostradzie przed Katowicami! Ja chcę wiosnę. Dzisiaj mam zamiar podjąc wyzywanie. Upiec swoje pierwsze w zyciu ciasto. Jutro moje urodziny (21 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.