American girls cz. VIII - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-18, 04:44   #4411
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl
Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Oglądacie moze film z J.Lo na polsacie? Skończył sie tak, ze zabiła swojego męża, który ją maltretował Lubie takie filmy
ja już to kiedyś widziałam i żałuję, że teraz o tym zapomniałam, że leci
też bardzo lubię takie filmy typu przygotowania do zemsty itp...

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
a tak w ogole to moją koleżankę,bardzo dobrą taką... zostawił chłopak. byli ze sobą dwa lata...zakochani na maksa...jego przysięgi jak to kocha, nie zdradzi nigdy..pierścionek jej nawet dał, mieszkac mieli razem od maja.....]

jejuś współczuję jej strasznie.. jak facet w ogóle może uderzyć dziewczynę?
co za typ

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
dziekuje, kiedy ja mam niebieskie oczy a zaniedbana nigdy chyba bym nie mogla byc, zbyt prozna jestem
ehh no nie mów!
o a ja ciągle myślałam, że masz brązowe..
ale i tak bardzo bardzo bardzo ładna jesteś
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 06:27   #4412
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Witam

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 07:06   #4413
Chii1986
Zakorzenienie

Lil coco, trzymaj się jesteś śliczna, niejeden facet by zrobił dla ciebie wszystko... a Tż krytykuje bo może przyzwyczaił się,że jesteś jego i już tak bedzie:/

ja jestem na punkcie krytyki bardzo wyczulona i od razu spada mi samoocena jak ktoś powie coś co nawet nie miało być w jego mniemaniu krytyką np. ubrałam się ładnie w walentynki, wszyscy mówili,że fajnie wyglądam w tej spódnicy z wysokim stanem bo podkreśla talię i pupę no i widziałam wzrok innych facetów przy kasie w kinie...no wiecie, czuje się czasami takie coś,że fajnie wyglądasz i podobasz się innym... a Tż mi nie powiedział nic, że ładnie wyglądam..ale on mi nigdy tego nie mówi, powiedział tylko,że dziwna ta spódniczka i woli mnie w takiej zwykłej:/

usłyszałam też kazanie,że po co ja mu kazałam kupować kartkę walentynkową, on się czuł w sklepie głupio bo takie rzeczy to sobie dzieciaki w podstawówce kupują. I,że czemu nie chciałam kwiatów zamiast kartki... ja na to,że pewnie,że bym chciała kwiaty ale sam by na to nie wpadł wiec mu zasugerowałam kartkę bo jest tańsza i jej kupno wymaga mniej zachodu... no i usłyszałam,że już mi nigdy kartki nie kupi bo to takie głupie i dla dzieciaków

Na szczęście w kinie było już fajniej- dostałam balonika serduszko ..nigdy nic od Tżta nie dostałam tak z zaskoczenia wiec to był sukces, i bombonierkę taką jak chciałam (usłyszałam oczywiście,że on musiał się za nią nalatać pól miasta bo nigdzie nie było i przy kasie się zdziwił,że była taka droga)

.. kurcze, było widać,że on się stara(ja na niego naprawdę te walentynki to był postęp)...ale czasami coś palnie co w jego mniemaniu jest ok a mi sprawia przykrość...we wszystkich innych aspektach naszego związku on jest kochany,czuły,uczciwy itp. tylko jeśli chodzi o takie rzeczy jak komplementy,docenienie kobiety,romantyzm...to jest fajtłapa;-)

a wczoraj narobiliśmy dużo popcornu i oglądaliśmy "Dziewczynę moich koszmarów" fajny film nawet dziś robimy tortille z kurczakiem

przyszły te moje pomadki z Glam Shine i są super takie miękkie, kremowe... trochę jak błyszczyk trochę jak pomadka, niestety nie dają efektu cielistych ust ale dają delikatny kolor z blaskiem i usta wyglądają po nich super... muszę kupić inne kolory;D
Stary 2009-02-18, 07:16   #4414
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Miska wstawisz link do auckjinallegro gdzie byly te rozswietlacze co pokazywalas?

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 07:50   #4415
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Witam nie wiem czy to normalne czy nie, ale śniło mi sie, że Czekolada83 mnie namówiła, żebym ukradła Zuzi złoto. Zuzia miała w sztabkach złoto i Ty Czekoladko jej podkradałaś sama i mówiłass, ze ona się napewno nie kapnie. A Zuzia miała to złoto chyba od swojego przyjaciela.. A mi potrzebne było na obrączki
A to pewnie dlatego, że jeszcze inna Wizażanka pisała wczoraj, że ma juz obraczki z własnego złota
Znalazłam ten sen domi...genialny sen siedzę i rże jak koń

poprawiłaś mi humor, bo śnił mi sie mój przyjaciel...i mi smutno tak straszne i tęsknię ale nic nie napisze...ech strasznie za nim tęsknię..

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2009-02-18 o 08:06
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 08:06   #4416
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

helloł :d
zakupiłam wczoraj ten puder z essence - pędzla do niego nie było... trudno, go pewnie używa się zamist podkładu, ale ja tem nie zauważyłam żeby cos tam dawał specjalnego, to nałożyłam normalnie revlona i potem pomiziałam się trochę tum essence
a tak w ogóle robie postępy, bo złożyłam zamówienie na EDM i założyłam sobie Pay Pala żeby za to zapłacić zobaczymy jak to się skończy oby pozytywnie
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 08:30   #4417
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
wanxtme - zazdroszcze, przygody, podejścia tż, walentynek , mój tż nigdy przy innych nie powiedział że mnie kocha..on w ogole jakś inny jest...a w walentynki usłyszałam taki tekst z jego ust dot. oczywiście mnie,mojego wyglądu że sie odwróciłam, popłakałam i zasnęłam, a rano mnie cymbał jeden przepraszał... ale to nie na forum

czasami jest cudownie... a innym razem ten człowiek mnie potrafi zgasić, zdołować i wpędzić w kompleksy.... bo on to powinien z jakąś gwiazdą filmową być , albo miss świata to może byłby zadowolony. jełop. wrrr..

próbuje sie uczyć
nie no przeczytałam to i az zaniemmówiłamon MA gwiazde, lepsza niz niejedna miss swiata!!!i po Twoim przypadku widać ze mężczyźnie nie dogodzisz...oni są gorsi z tymi humorami niż kobiety w ciąży
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 09:04   #4418
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Domi jej kiedys jak przechodziłam przez ulice własnie dziad jakis najchał dziecku na stope i krzyczało niesamowicie ale mi go zal było i matka jego obok

Ja to chyba was wszystkie pobije na głowe w sensie nieszczesliwych wypakow
jak byłam mała no mlodsza ugryzła mnie zmija zygzakowata do dzisiaj jak słysze słowo zmija mam ciarki i wsret...nienawidze wezy brzydze sie boje i łzy mam w oczach na sama mysl o wezach.
chciałam dodac ze zmije sa pod ochrona i jest ich mało i akurat mnei musiała jedna z nich ugryzc *****

straszne biedna Tyyy

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
helloł :d
zakupiłam wczoraj ten puder z essence - pędzla do niego nie było... trudno, go pewnie używa się zamist podkładu, ale ja tem nie zauważyłam żeby cos tam dawał specjalnego, to nałożyłam normalnie revlona i potem pomiziałam się trochę tum essence
a tak w ogóle robie postępy, bo złożyłam zamówienie na EDM i założyłam sobie Pay Pala żeby za to zapłacić zobaczymy jak to się skończy oby pozytywnie
też do wczoraj zrobiłam założyłam Pay Pala i złożyłam zamówienie
ja też używam mojego pudru mineralnego na podkład i jestem bardzo zadowolona z efektu

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
nie no przeczytałam to i az zaniemmówiłamon MA gwiazde, lepsza niz niejedna miss swiata!!!i po Twoim przypadku widać ze mężczyźnie nie dogodzisz...oni są gorsi z tymi humorami niż kobiety w ciąży
zgadzam się !!! Lil jesteś śliczna !! więc albo Cie nie docenia albo miał chwilowe zaćmienie
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 09:12   #4419
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez natasza87 Pokaż wiadomość
też do wczoraj zrobiłam założyłam Pay Pala i złożyłam zamówienie
ja też używam mojego pudru mineralnego na podkład i jestem bardzo zadowolona z efektu
to się spiknęłyśmy - tylko że ja nie mam karty kredytowej i przelałam z mojego rachunku na pay pala i teraz czekam kiedy wpłynie ta kasa oby jak najszybciej bo już się nie mogę doczekać
Stary 2009-02-18, 09:15   #4420
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
to się spiknęłyśmy - tylko że ja nie mam karty kredytowej i przelałam z mojego rachunku na pay pala i teraz czekam kiedy wpłynie ta kasa oby jak najszybciej bo już się nie mogę doczekać
hehe ja mam karte ale zrobiłam tak jak Ty nie powiązałam z kartą tylko przelew- teraz czekam aż dojdzie ...
Stary 2009-02-18, 09:18   #4421
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez natasza87 Pokaż wiadomość
hehe ja mam karte ale zrobiłam tak jak Ty nie powiązałam z kartą tylko przelew- teraz czekam aż dojdzie ...
to później porównamy sobie kolorki, bo ja brałam trochę w ciemno - nie sugerowałam się żadnymi zdjęciami real - zobaczymy co tam przyjdzie

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2009-02-18 o 09:19

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 09:23   #4422
natasza87
Rozeznanie

pudrom sie jeszcze przyglądałam i z tego co pamiętam WARM- Medium Beige Summer , GOLDEN- Light coś tam ... i 3 jasny dla mamy ... a róż i korektor to już loteria
mam nadzieje,że szybko dojdą nam te pieniążki
Stary 2009-02-18, 09:54   #4423
vadi
*sportaddict*

kurczę, strasznie przykro się robi, jak czytam o takich zachowaniach facetów
naprawdę czasami mam wrażenie, że większości facetów przewraca się we łbie, jak mają obok fajną laskę i zaczyna im się wydawać, że są bogami i pewnie stać ich nawet na więcej

a my kretynki, zamiast dać takiemu osłowi jednemu z drugim przez łeb i odwrócić się na pięcie, zamartwiamy się, płaczemy i czujemy jak nic nie warte kopciuchy
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 09:59   #4424
ladygos
Raczkowanie

"zamartwiamy się, płaczemy i czujemy jak nic nie warte kopciuchy"

noo...

mysle o paznokciach zelowych lub akrylowych znow. Ja zawsze robie, potem sciagam i mam swoje cale slabe, rozdwajajace sie i brzydkie. No i teraz tez mam takie, a od sylwestra nie mam sztucznych paznokci, zawsze moje wracaly do formy juz po takim czasie, a teraz? Łamią mi się, rozdwajają, są takie miękkie... :/

Edytowane przez ladygos
Czas edycji: 2009-02-18 o 10:20
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:15   #4425
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
naprawdę czasami mam wrażenie, że większości facetów przewraca się we łbie, jak mają obok fajną laskę i zaczyna im się wydawać, że są bogami i pewnie stać ich nawet na więcej

a my kretynki, zamiast dać takiemu osłowi jednemu z drugim przez łeb i odwrócić się na pięcie, zamartwiamy się, płaczemy i czujemy jak nic nie warte kopciuchy
Ehhh prawda

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 11:21   #4426
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
ja nigdy nic nie złamałam ale prawie jechałam rowerem i nie tymi hamulcami zahamowałam czyli przednimi i poleciłam ale nic mi się nie stało i nawet wtedy kiedy zjeżdżałam po schodach i bardzo stromych górkach i raz wkręciłam nogę w szprychy ale dla ciekawości co się stanie jak włożę tam noge ale była mała i głupia w takich sprawach mam szczecie
Matko Ha ja mialam raz obojczyk zlamany,brat mnie zrzucil z taboretu(za malolata zawsze sie bilismy hehe:P)to byla jakas masakra gips jak t-shirt,mialam chyba z 8 lat wtedy,jak spadlam w lozka w nocy bo chcialam sie podrapac to tak ryczalam przez godzine zeby mnie ktos polozyl spowrotem bo sama nie mialam sily sie podniesc

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Domi jej kiedys jak przechodziłam przez ulice własnie dziad jakis najchał dziecku na stope i krzyczało niesamowicie ale mi go zal było i matka jego obok

Ja to chyba was wszystkie pobije na głowe w sensie nieszczesliwych wypakow
jak byłam mała no mlodsza ugryzła mnie zmija zygzakowata do dzisiaj jak słysze słowo zmija mam ciarki i wsret...nienawidze wezy brzydze sie boje i łzy mam w oczach na sama mysl o wezach.
chciałam dodac ze zmije sa pod ochrona i jest ich mało i akurat mnei musiała jedna z nich ugryzc *****
Matko wiesz ja pol swojego zycia musialam uwazac na zmije bo jezdzilam na wakacje zawsze do ciotki,i tam bylo ich pelno,dziwne ze mnie nie ugryzla zadnaBiedna bardzo to boli??

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Znalazłam ten sen domi...genialny sen siedzę i rże jak koń

poprawiłaś mi humor, bo śnił mi sie mój przyjaciel...i mi smutno tak straszne i tęsknię ale nic nie napisze...ech strasznie za nim tęsknię..
haha ja tez tego nie widzialam!mega

Cytat:

Oj przewraca znam przypadek gdzie facet mial kobiete jak marzenie,naprawde piekna a zdradzal ja z jakimis obrzydliwymi labadziarami i traktowal jak smiecia;/ masz chyba racje ze jak maja przy sobie piekna kobiete to niektorzy mysla chyba ze moga wszystko.

ladygos moze jednak poczekaj az sie troche wzmocnia,bo pozniej zrobisz sobie bledne kolo i zeby jakas wygladaly twoje dlonie bedziesz musiala sobie tipsy robic.W zimie jest tak czesto ze paznokcie sa oslabione,masz jakas dobra odzywke,witaminki bierzesz?

Edytowane przez domininia
Czas edycji: 2009-02-18 o 11:26
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 11:45   #4427
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
A ja mam chu***y nastrój
Jutro wyjazd na ktory sie cieszylam od 2 miesiecy a teraz juz mi sie wszytskiego odechcialo pewnie jak wroce bedzie kolejna czesc watku. Mam nadzieje ze bede miala kiedys zaszczyt rozpoczac jakas czesc. W piatek i sobote mam egzaminy. Jestem przybita ide, dobranoc dziewczynki.
Ciesz sie, na pewno wyjazd bedzie cuuuudowny
Cytat:
domi - włosy to ja chce przedłużyć dla siebie

a tak w ogole to moją koleżankę,bardzo dobrą taką... zostawił chłopak. byli ze sobą dwa lata...zakochani na maksa...jego przysięgi jak to kocha, nie zdradzi nigdy..pierścionek jej nawet dał, mieszkac mieli razem od maja.....]

zdradził, zostawił dla innej... pobił, tzn kilkakrotnie bardzo mocno uderzył ją w twarz na środku ulicy przy ludziach,popchnął tak że się przerwócła i ma strupy na plecach, wyzwał od najgorszych szmat i k* i jeszcze gorszych... za to że zapytała się DLACZEGO, JAKI JEST POWÓD,nic sie nie kłóciła, nie miała pretensji... biedna co ona przeżywała zakochana na maksa w kolesiu...skierowanie do szpitala psychiatrycznego dostała , chodzi regularnie do psychiatry.... taki on żałosny dziecinny...
2-3 tyg jej tłumaczyłam, bardzo dużo czasu z nią spędziłam i już jest lepiej...
i jeszcze bardziej zrozumiałam że nigdy nie uwierze i nie zaufam facetowi na 100%...
Ja mam w takich sytuacjach wizję kobiety jak J.Lo w filmie, która sie zemści i zabije pe... Choc u nas w kraju idzie sie za to siedzieć
Widocznie chłopak dobrze sie ukrywał przez te 2 lata, skoro nic nie zuważyła, ale często nawet tak bywa że facet przed ślubem to księciunio, a po ślubie robi sie damski bokser Lepiej że dowiedziała się o tym teraz Później cieżej by jej było odejsć.
Ja, choć mój TZ nigdy nie miał nawet przebłysku agresji czy zdrady wobec mnie, to i tak nie ufam mu ani nikomu innemu tak na 100%

Domi7 - gratuluję sukni ślubnej

Anulka - mam duzy brzuch, ale nie aż tak W ciaży na pewno nie jestem, zabezpieczamy sie, okres mam
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 11:50   #4428
ladygos
Raczkowanie

witaminek nie biore po odzywce byly jeszcze bardziej miekkie!!! to mozliwe? :/
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 11:53   #4429
vadi
*sportaddict*

Podjęłam męską decyzje i zamiast iść na solar, żeby nadać jakiś zdrowszy odcień skórze, zrobię sobie porządną kurację na cerę - walnę sobie kwasy (atrederm 0.025%) z mocnymi filtrami, serum z wit.C i kwasem hialuronowym (dzięki złotym radom wizażanki Hihi ) i będę się pewnie musiała przemęczyć z łuszczącą się twarzą (chociaż mam cichą nadzieje, że uda mi sie tego uniknąć), ale w końcu zrobię porządek z moją mieszaną-zaskórnikową-wielkoporową-zmęczoną-zmiętą cerą.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 11:55   #4430
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domininia Pokaż wiadomość
Matko Ha ja mialam raz obojczyk zlamany,brat mnie zrzucil z taboretu(za malolata zawsze sie bilismy hehe:P)to byla jakas masakra gips jak t-shirt,mialam chyba z 8 lat wtedy,jak spadlam w lozka w nocy bo chcialam sie podrapac to tak ryczalam przez godzine zeby mnie ktos polozyl spowrotem bo sama nie mialam sily sie podniesc

?
oj takich historii z dzieciństwa mam mnóstwo.
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 12:00   #4431
vadi
*sportaddict*

ja w dziecinstwie byłam łobuzicą, łaziłam po drzewach itp., ale na szczęscie żadnych złaman raz tylko udało mi się wylądować na zszywaniu i raz zeskoczyłam ze stołka na torbę z wełną i pionowo sterczącym cienkim szydełkiem (haczykiem do góry ), ale tak to odpukać ok kiedyś skoczyłam też na bok stopy i coś mi chrupnęło i spuchło, debil z ostrego dyżuru nie wiedział, co mi jest, więc na wszelki wypadek zapakował mnie w gips. tego samego wieczora gips sobie zdjęłam

no i raz wsadziłam palec w zawias wielkich, ciężkich, metalowych drzwi wejściowych do bloku, które się na nim zamknęły - ból był taki, że balam się spojrzeć, bo bylam pewna, że już nie mam palca, do tej pory mam ciary, jak o tym mysle, a z 10-15 lat juz minelo
Stary 2009-02-18, 12:01   #4432
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domininia Pokaż wiadomość
Tz jest wlasnie od tego zeby nawet jak bedziesz wygladac jak g..powiedziec ci ze jestes piekna,ja bym odrazu kopnela w tylek faceta ktory by powiedzial inaczej,kobiety potrafia wystarczajaco sie zdolowac tym jak wygladaja.A przez takie jakies glupie uwagi jakie niektorzy robia to lista kompleksow sie robi coraz dluzsza.Pozatym kto by sie nie przejal slowami bliskiej osoby?Ja bym sobie pomyslala odrazu "kurde skoro nawet tz to zauwazyl to moze faktycznie jestem beznadziejna".Ja tez sie zawsze nie maluje,a jesli to robie to tylko dla siebie zeby sie pewiej czuc,nie rozumiem jak ktos np wstydzi sie swojego meza i wstaje o 6 rano tuz przed nim zeby jej nie zobaczyl bez makijazu.To jest dopiero jakas masakraNajwazniejsze to czuc sie ze soba swobodnie,chociaz sa granice intymnosci ktorych np ja nigdy nie przekrocze,typu golenie nog przy tz,albo jakies masci na twarzy,albo zeby widzial jak zalatwiam swoje fizjologiczne potrzeby,ooo nie
Dokładnie Jeżeli sie kocha to się na drugą osobe patrzy przez pryzmat miłosci,a nie ocenia z boku obiektywnie - ona ma nieuczesane włosy, albo pryszcza na czole, albo... czyli dzisiaj jest brzydka i juz jej nie chcę Albo sie nie kocha, albo sie jest maksymalnie pustym i egocentrycznym, albo jak napisała Czekolada - po prostu chce sie zranic 2 osobę, skoro sie ja tak ocenia

Cytat:
oszalałabym jakby mi się okres spóźniał.....ja świruje nawet jak jeszcze nie dostane, a biore tabletki

a co do złamań..ja miałam każdą kończyne. 2xnoga, 2x ręka, palca...nos bo wyrżnęłam w słupek na schodach jak biegłam na obiad,
i wywaliłam się na wiadro (hahaha) po czym mi została szyta blizna, i na sepse byłam chora, ..i ja to wogole cała nieszczęśliwa jestem o..i jeszcze noge w szprychy od roweru wkręciłam
edit... JAK BYŁAM DZIECKIEM OCZYWISCIE
Biedna Ale przynajmniej masz co powspominać

Ja miałam tylko 3 razy skreconą ta samą nogę Ale żadnych złamań

Czekolada - piekne foto Jak namalowany portret

Vadi - a nie da rady delikatniej z tą cerą? Ja mam już łądną, i to duuuuużo delikatniejszymi, wizażowymi sposobami
Ja do dzis lubie łazić po drzewach hehe Choc rzadko mi sie to zdarza

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-18 o 12:08
Stary 2009-02-18, 12:10   #4433
vadi
*sportaddict*

Miśka, a co zrobilaś skórze? Bo ostatnio widzę w lustrze babkę po trzydziestce :/

edit: kobieta-lizak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lindsay-lohan-pink-fed-04.jpg (95,7 KB, 194 załadowań)

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-18 o 12:20

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 12:21   #4434
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Miśka, a co zrobilaś skórze? Bo ostatnio widzę w lustrze babkę po trzydziestce :/

edit: kobieta-lizak
Same proste, tanie wizażowe "kuracje" - oczywiście peeling, ale oprócz tego same nawilżanie - oliwka hipp, dermosan, tonik zamiast wody, kaspułki a+e na skórę, na wypryski maść cynkowa, łykam a+e i tabletki drożdżowe (od paru dni dopiero, ale żadne nowe wypryski mi nie wyszły)
I mam ładną, bardzo nawilżoną, gładką (oprócz 4 schodzących pryszczy) buzię

Ja akurat bałabym sie kwasów, bo za dużo "złego" sie naczytałam o nich i ich skutkach ubocznych, no i kwasy stosują raczej sami bladzi, baaardzo unikający słoca w każdej postaci
Moze zrób mikrodermabrazję? Czekolada używa tej z avonu i jest zadowolona

Mnie najbardziej śmieszy w takich chudych osobach to, ze staraja sie byc jak najchudsze po to, aby móc nosić bufiaste rzeczy, które je optycznie pogrubią Jakiś absurd....

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-18 o 12:24
Stary 2009-02-18, 12:34   #4435
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Same proste, tanie wizażowe "kuracje" - oczywiście peeling, ale oprócz tego same nawilżanie - oliwka hipp, dermosan, tonik zamiast wody, kaspułki a+e na skórę, na wypryski maść cynkowa, łykam a+e i tabletki drożdżowe (od paru dni dopiero, ale żadne nowe wypryski mi nie wyszły)
I mam ładną, bardzo nawilżoną, gładką (oprócz 4 schodzących pryszczy) buzię
hippa napewno spróbuję, drożdże mówisz, że działają? a a+e na co działa bezpośrednio?

Cytat:
Ja akurat bałabym sie kwasów, bo za dużo "złego" sie naczytałam o nich i ich skutkach ubocznych, no i kwasy stosują raczej sami bladzi, baaardzo unikający słoca w każdej postaci
Moze zrób mikrodermabrazję? Czekolada używa tej z avonu i jest zadowolona
no ze słoncem nie mam wiele wspólnego, więc chyba spróbuję, mam najmniejszy roztwór i do tego do używania 1-2 w tyg.

Cytat:
Mnie najbardziej śmieszy w takich chudych osobach to, ze staraja sie byc jak najchudsze po to, aby móc nosić bufiaste rzeczy, które je optycznie pogrubią Jakiś absurd....
a tego nie słyszałam jeszcze
Stary 2009-02-18, 12:41   #4436
Miśka84
BAN stały

Cytat:
hippa napewno spróbuję, drożdże mówisz, że działają? a a+e na co działa bezpośrednio?

no ze słoncem nie mam wiele wspólnego, więc chyba spróbuję, mam najmniejszy roztwór i do tego do używania 1-2 w tyg.

a tego nie słyszałam jeszcze
Kup hippa koniecznie, naprawdę nawilza, a skóra przestaje sie świecić w sterfie T A a+e to chyba tak odmładzająco i przciwzmarszczkowo działa
Ogólnie w aptece jest dużo maści nawilżajacych np. z alanoliną (czy alanatoliną), a+e, ja mam teraz jakąś z olejem z wisiołka Nawet nie wiem na co ona dokładnie jest, no ale ma nawilżać

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-18 o 12:43
Stary 2009-02-18, 12:42   #4437
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

ona jakoś z twarzy przypomina mi Lindsay Lohan
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1234959617
to chyba ten zamroczony wzrok

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2009-02-18 o 12:43
Stary 2009-02-18, 12:45   #4438
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Witam was Kobitki. Dawno mnie nie bylo bede miala duzo do nadrabiania Prawie 20 stron.

Ta pogoda mnie dobija! Sypie i sypie. Az mi sie nigdzie nie chce wychodzic:/ Wczoraj musialam z mama pchac auto, bo sie zakopalo w sniegu na skrzyzowaniu - siara jak nic! A pozniej stalam 40 minut w korku na autostradzie przed Katowicami! Ja chcę wiosnę.

Dzisiaj mam zamiar podjąc wyzywanie. Upiec swoje pierwsze w zyciu ciasto. Jutro moje urodziny (21 ) i tłusty czwartek, wiec znalazlam okazję Mam nadzieję, ze nic nie spalę
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 12:45   #4439
Miśka84
BAN stały

Cytat:
ona jakoś z twarzy przypomina mi Lindsay Lohan
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1234959617
to chyba ten zamroczony wzrok
Bo to jest ona, tylko mocno odchudzona
Stary 2009-02-18, 12:46   #4440
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Kup hippa koniecznie, naprawdę nawilza, a skóra przestaje sie świecić w sterfie T A a+e to chyba tak odmładzająco i przciwzmarszczkowo działa
Ogólnie w aptece jest dużo maści nawilżajacych np. z alanoliną (czy alanatoliną), a+e, ja mam teraz jakąś z olejem z wisiołka Nawet nie wiem na co ona dokładnie jest, no ale ma nawilżać
super, napewno się spytam w aptece, dziękuję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości