|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. 2
Ja z biedronki lubię herbatniki
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
|
|
#2912 |
|
Raczkowanie
|
heej!
![]() wczoraj z mama kupiłam w Biedronce mate do brodzika-mamy muszelke niebieska- całkiem fajna ![]() oprócz tego jak zwykle-jogurty fruvita i babie lato, topchipsy ser-szynka - no ja je uwielbiam , czekolady z ryzem z 0.99 i inne spozywcze... ajć Biedronka The Best ![]()
Edytowane przez Agacix Czas edycji: 2009-02-18 o 09:09 Powód: korekta błędów ;D |
|
|
|
#2913 |
|
Raczkowanie
|
Skusiłyście mnie na tę czekoladę z ryżem. Ojej - przepyszna! już dawno tak dobrej czekoladki nie jadłam
skoro nawet moja TŻ o francuskim podniebieniu tak ją zachwalała to musi być boska ;-) no i 0.99zł - interes ukręciłyśmy ;-)Jeśli chodzi o mięsto / wędliny, ja nałogowo kupuję parówki wieprzowe - pyszne są, za duża paczka więc połowę mrożę. Często kupuję pasztet babuni, z musztardą jest pyszny. Dobre są schabowe pakowane po (chyba) 6. nie są żylaste. Pierś z kurczaka mają dobrą i tanią. Kupuję też mięsto mielone, bo nie jest drogie, a jak jednego dnia przyprawię zostawię na noc w lodówce to następnego dnia po usmażeniu palce lizać. Moja TŻ uwielbia pasztety te za ok 0,80zł. Często kupujemy też ogórki korniszony za ok 2,30zł - wolę te TESCOwe w podobnej cenie, ale TESCO mam daleko więc biedronkowskie też są dobre, ale wydają się jakby niedokorniszonowane ;-) za krótko trzymane w słoiczku, bo mają dość twardą skórę więc na ogórkową raczej się nie nadają. No i kawa z cykorią... jak dla mnie poezja :d ja lubie takie "lekkie" kawki a do tego mleczko z biedronki, ale NIGDY nie kartonikowe, tylko to w butelce niby prosto od krowy ;-)Jeśli chodzi o chemię - to ja odkąd odkryłam płyn EDEN nie zmieniam na inny, tańszy, a pachnie intensywniej i dłużej niż lenory itp. Płyn pod prysznic OCEANIC (czy jakoś tak) fioletowy - ahhhh kocham, uwielbiam, ubóstwiam!!! Świetnie pachnie, a jeszcze lepiej się pieni i oczyszcza skórę mmmmmmmmmmm, nie zdradzę Go dla droższych!Płyn do higieny intymnej - ile ja się naszukałam odpowiedniego, ten jest dla mnie KWC!!! ślicznie pachnie, nic po nim nie piecze ![]() Czekoladowe masło - faktycznie świetnie pachnie i świetnie nawilża, ja kupiłam tylko raz, bo wolę Farmony tutti frutti ale tylko ze względu na zapach, bo moja TŻ za tym szaleje :-> kapusta kiszona w woreczku - ma sporo wody, ale na kaca jak znalazł ;-) sama kapusta pyszna, nadaje się do krokietów, pierogów etc... Najbardziej nie lubie jak moi znajomi jadą po biedronce, że to szajs - a ja pytam: byłeś? byłaś? NIE! nie byli. np. sok pomidorowy robi hortex, można milion takich produktów wymieniać! w nieskończoność - aaaaaaa i bym zapomniała - BURACZKI w słoiczku - nie ma dnia by nie gościły u mnie w domu - tanie, a takie pyszne, że aż szkoda czasu na gotowanie, tarcie i wekowanie buraczków w domu! Edytowane przez lookbook Czas edycji: 2009-02-18 o 09:20 |
|
|
|
#2914 | |
|
Paul's girl
|
Cytat:
a w B. nawet ich nie zauważyłam![]() mam pytanie odnośnie parówek - czy po rozmrozeniu są takie jak przed zamrożeniem? bo kiedyś mroziłam drobiowe i to była tragedia
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Tak buraczki THE BEST, czasem dodaję cebulkę, pieprz i odrobinę oliwy.
A jak zupa buraczkowa z nich wychodzi....... hmmmmm ![]() Bez zabawy w gotowanie, ścieranie itp. POLECAM>
|
#2916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a kosmetyki z tego zestawu jak dla mnie są bardzo dobre i ładnie (choć trochę za mocno, jak dla mnie) pachną
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jeszcze tej kawy z cykorią nie piłam,ale chyba się skuszę
|
|
|
|
#2918 |
|
Wtajemniczenie
|
Napój Sunfruit faktycznie sama chemia. Nie kupie więcej
Moje dzisiejsze zakupy: - bułki - serek śmietankowy do kanapek - pycha! - smalec na jutrzejszy dzień - drożdże Już od dłuższego czasu rozglądam się za miodem pitnym i nie ma :/ Czy u Was też zniknął? To była jakaś limitowana seria? |
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
- pierniczki, takie w polewie lukrowej
- maślanka - pycha - buraczki - mniam - sok ananasowy - gyros z kurczaka - miód naturalny, tani jak barszcz |
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
czekolada magnetic malinowa - poezja
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też jest ta promocja, dokładnie kosztuje ten zestaw 7,99 zł Tylko u mnie jest ambra+bursztyn i miód+sosna do wyboru. A dziś kupiłam jeszcze (m.in) krem Camembert do smarowania - no zobaczymy co to
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2922 |
|
Wtajemniczenie
|
jak nazywa się ta kawa z cykorią ?
|
#2923 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
właśnie wróciłam z biedrony ![]() zakupiłam pyzy z mięsem na obiad! są przepyszne!! mniami. mięciutkie, w sam raz na szybko obiad ![]() a po obiadku : chrupiące plasterki jabłka z cynamonem pycha jadłam, aż mi się uszy trzęsły paczka zjedzona w 2 minuty![]() nie oszczędziłam też na zakupieniu ulubionej maślanki z kawałkami czekolady oraz jogurtów z musli :P a do popijania. soczki: jeden marchwiowy, drugi z kiwi a trzeci z dynią. w tych buteleczkach 'ala Kubuś. uwielbiam je. kupiłam jakiś tam chlebek ze słonecznikiem Nowaka za 1.89zł, bo w sumie zaczynam się odchudzać, więc odstawiłam mąkę pszenną w poczet żytniej zjem sobie tego chlebka na kolacyjkę. mam nadzieję, że będzie dobry. póki co, ładnie się prezentuje w opakowaniu ![]() zapomniałam tylko o batonikach z musli
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2925 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W moim mieście pewnie nie było.. Ale zadzwonie do mamy. Może jak była, to jeszcze coś zostało ![]() Cytat:
Można kupić w sklepach zielarskich i pewnie w aptekach, woreczek za 2,40zł starczył mi na 5 dni (piję 3 razy na dzień i dosypuję do płatków)Polecam osobom z problemami z żołądkiem, w sumie ja nie mam ale profilaktycznie nie zaszkodzi, poza tym skoro ma mi pomóć ![]() EOT |
||
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio w Biedronce było Danio z warzywami, za 0,99 gr. byłam tą promocją zachwycona, niestety ów promocja skonczyła się, a tego Dania już w ogóle nie mogę znaleźć w B.
![]() U mnie nadal na pierwszym miejscu są: sucharki mini, pieczywo chrupkie Pano Graham, wafle ryżowe (choć ostatnio przestawiłam się na wafle z Netto), serek Fresek z ziołami, Sałatka z tuńczyka w sosie słodko - kwaśnym (gdyby nie ta cena..), warzywa na patelnię z ziemniakami, seler konserwowy, ketchup (nie ten najtańszy, a ten po 2,49, pikantny).. Oprócz tego z rzeczy, których obecnie nie jadam, a jadałam kiedys to moimi ulubieńcami są: wafelki śmietankowe, ciasteczka a`la delicje i hity, drażetki śmietankowe, konserwa turystyczna , paluszki, chipsy Top Chipsy, najlepiej ketchupowe lub serowo-cebulowe, snaki te pomidorowo - serowe (chyba) i bekonowe.. rodzynki, brzoskwinie w syropie, płatki (prawie wszystkie)..no i chusteczki higieniczne są niezastąpione Jednak nie polecałabym podpasek.. zupełnie nie trzymają się majtek..
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2009-02-18 o 17:05 |
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam wlasnie to ciasto francuskie i starczylo mi na 6 pasztecikow. Jako farsz uzylam pieczarek. Smakuje podobnie jak inne a jest duzo tansze
![]() Do tego jogurty babie lato - polecam, papier toaletowy melodia i kupilam zel pod prysznic pod wplywem watku. |
|
|
|
#2928 |
|
Wtajemniczenie
|
a kawa z cykorią podobna w smaku do Ricore? bo tej znieść nie mogę...a tak chwalicie, że zapytam
|
|
|
|
#2929 |
|
Marudziara
|
Ma trochę innny smak odczuwalny jest posmak cykorii ale ogólnie jest o.k dla mnie lepsza od Ricore
|
#2930 |
|
po prostu Łinli
|
ja nie widzę różnicy. Według mnie to jest to samo co Ricore
|
#2931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak sie nazywa i ile kosztuje
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie bardzo dobra.
Zjadlam 3/4 i az mi nie dobrze zrobilam(zawsze tak mam jak zjem za duzo slodkiego..)
|
|
#2933 |
|
Konto usunięte
|
Talus, nie wiem czy chodzi o tą, ale w Biedro kawa rozpuszczalna z cykorią, którą kojarzę kosztuje 4,99 zł (czy 4,75, na pewno poniżej 5 zł). Żółto-brązowe opakowanie, nie szklane, tylko mocna tektura - żywcem zerżnięte z Nestle Ricore http://www.hipernet24.pl/prodinfo.ph...o_id=&char_id=.
Ale moja sister mi mówiła, że ostatnio kupiła tescową i lepsza. |
|
|
|
#2934 |
|
po prostu Łinli
|
cafe pro vita. Nie pamiętam ile dokładnie kosztuje, niecałe 5 zł
|
#2935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lubię tego typu kawy, więc jutro po nią polece tylko nie wiem czemu nigdy nie wpadła mi w oko, mam nadzieje, ze jest.
|
|
#2936 |
|
Raczkowanie
|
ja bardzo lubie te chipsy z biedronki takie falowane o smaku szynki tylko w biedronce mozna je kupic
fakt faktem sa troszke za tłuste ale po za tym bardzo smaczne tanie no i jest ich duzo w opakowaniu więc bardzo sie opłaca lubie też ten soczek marchwiowy z biedronki
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam wczoraj herbatę ekspresową Intensitea wieloowocową- nie smakuje mi zbyt
tak jak malinowo-żurawinowa z tej serii, którą polecam
|
|
|
|
#2939 |
|
Wtajemniczenie
|
Po mieszance chińskiej przyszła pora na meksykańską
![]() I muszę przyznać, że jest o wiele lepsza. Przede wszystkim pikantna i z wołowiną , z papryką, fasolą szparagową...Mniaam!!
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was kupiła amarylisa?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

, czekolady z ryzem z 0.99 i inne spozywcze... ajć Biedronka The Best 
a w B. nawet ich nie zauważyłam