|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz masz, czyli wszystkie o wszystkim:), część XI
Znalazłam przerewelacyjne ćwiczenia na chomiku zaraz przechomikuje do siebie i wam wyśle co byście zerkneły
![]() Klaudia ty koniecznie zerknij bo prawie że identyczne cwiczenia mamy na fitnessie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
mój tż zaraz będzie i jedziemy na moją uczelnię zobaczyć czy mam zaliczenie.
Wiecie dziewczyny ostatnio mi i tż towi się wszystko wali ![]() ![]() ![]() ![]() Madat był za przekroczenie linni ciągłej, bo tż niechcąco najechał, bo to takie dziwne skrzyżowanie. ![]()
#1174 |
Zakorzenienie
|
I tu pojawia sie moje pytanie skąd wział sie u licha ten kryzys gospodarczy
![]() Justyna jutro będzie lepiej na pewno. Zawsze tak jest jak sie ludziom wali to nie jedno a odrazu wszystko ![]() ![]() Wrzucam jak obiecałam chomika http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/siokoladka I wklejam wam foty mojej mini metamorfozy pokoju i butki które Ola chciała zobaczyc (czubki mokre bo czyściłam z soli :/ ) No i Sarcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
Sioko ładnie masz w pokoju
![]() edit: a w tych filmikach jakie dupki ![]() Edytowane przez marcia1003 Czas edycji: 2009-02-18 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
Sioko taki roginalny ten Twój pokoik
![]() Justyla głowa do góry. Na pewno się jakoś ułoży. U mnie w mieście tez z pracą cięzko bo dużo przyjeznych a coraz mniej miejsc pracy. Najbardziej się martwie bo mąz mojej chrzestnej też nie ma pracy a ma na utrzymaniu 3 dzieci i ciocia też nie pracuje bo ma chorą nogę, poza tym na wsi cięzko o prace ![]() ![]() ![]() ![]()
#1177 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny mam nadzieję, że będzie lepiej
![]() na poprawę humoru kupiłam sobie farbę do włosów ziemny kasztan i legginsy ala skóra.
#1178 |
Zakorzenienie
|
No Sioko mi sie podoba
![]() ![]() ![]() A jak są dziewczyny ubrane? Bo niewiem czy brac zwykły dress czy jakies leginsy ? Wstałam o 6, taka nie wyspana jestem.Same wykłady miałam dziś. Mam dość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
Ja chodze w welurowym dresie. U mnie dziewczyny sa ubrane normalnie w spodenki koszulki zwyczajnie. tylko buty musisz miec dobrze trzymające pięte i na zmiane bo jak babka zobaczy ze wnosisz piach to lecisz ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
Justyla niech wysyła cv gdzie się da zawsze może gdzieś się uda. Kurcze ja nie wiem co to będzie jak ludzie z doświadczeniem nie moga pracy znaleźć to co tu mówić np o mnie która doświadczenia praktycznie zero
![]()
#1181 |
Zakorzenienie
|
werq mam nadzieję, że coś znajdziesz
![]() Sioko ładny ten Twój pokoik i tż towi mojemu też się podobą ![]() Ja mam żółciutki pokój i w sumie dobrze, bo jednak poprawia trochę nastrój.
![]() |
#1182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie jak ciezko tak po 3 miesiacach ![]() ![]() ![]() kiedys chodziłam na earobik płąatnie, na salsie mialam podobną rozgrzewkę ![]() ![]() ok mam adidaski do tanca nike za piete mocno trzymają, tylko biust mnie wkurza ;/ muszę ubierać normalny stanik a na to sportowy zeby sie trzymało, a ten moj sportowy sie rozcignał ;/ musze coś zakupic niewiecie moze gdzie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
Aaaa i jeszcze jedno babka może Ci w sumie powie ale i ja Ci tu potrajkocze
![]() Dziekuje za pochwały ![]() ![]() ![]() Klaudia fajny jest tez stripaerobick z Carmen Electra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
No ja tutaj bez wody umieram
![]() ![]() ![]() Teraz Cie kumam, jak Cie po fitnesie na ćwiczenia wciągnęło mnie chyba tez złapie . Mam nadzieje, ze uda mi sie wpisać na fitness, bo sie załamie jak nie ![]() EDIT: od 3 postów zapominam napisać, ze pokoj mi sie podoba ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudens Czas edycji: 2009-02-18 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
Bo to fajne jest wesołe nie monotonne i przede wszystkim CZUJESZ to jesteś zmęczona ale mimo wszystko zadowolona. No i teraz jest dobry czas żeby wyrzeźbić sie przed wakacjami chociaż nie wiem czy Klaudia słyszałaś ale nam zaczynają sie juz 27 kwietnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
Jak to tak szybko
![]() No mega wkręcające. Powiem Ci, że mokra jestem jak świnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
Sioko i Klaudens a u Was też są takie zapisy przez internet? u mnie przez neta się trzeba zapisywać. Zapisy były od 8 wczoraj a o 11 już nie było na nic miejsc oprócz gier zespołowych
![]()
#1188 |
Zakorzenienie
|
Nam facet oświadczył że semestr na moim wydziale kończy się 27 kwietnia. np 31 marca mam już zaliczenie cwiczen z geochemi i geofizyki
![]() No i bardzo dobrze że sie meczysz ![]() ![]() Werg były owszem ale w pierwszym półroczu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Ten ostatni ala Eric Prydz za***isty był
![]() Uf 40min ćwiczeń ![]() ![]() Jutro bede mogła zjesc pączki ![]() ![]() Sioko, Ty to laska zawsze jesteś a latem to taka sexi dupci ![]() ![]() ![]() ![]() Taa u nas tez przez neta i miejsc dla mnie nie było, głupi basen został ![]() Super masz Sioko, że tak szybko koniec ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() ![]() Pewnie do Borucina jedziecie tak jak my bo tam stacja UG jest |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
A nie mam pojęcia być może
![]() Postaram się 3 razy dziennie, zobacze jak jutro będę sie czuła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
oj zazdroszcze Wam... u mnie znów zapisy na nowo i strasznie mnie to wkurza bo znów zamieszania z tym i pewnie na nowo trzeba będzie się zapoznawać a tak to już fajna grupkę na siłowni miałam. Teraz będe w pin-ponga zasuwać.
kurcze Sioko to Ty tak naprawde za miesiąc masz już na nowo sesje ![]()
#1193 |
Zakorzenienie
|
Przede mną jeszcze 2 poprawki .. a tak mi sie niechce. Za tydzień dojdą mi jak za dawnych czasów koła , niewiem jak sie wyrobie .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Hey lachony
![]() A ja dziś wysłałam eska z pozdrowieniami dla tż do Radia Eska i zadzwonili do mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
#1195 |
Zakorzenienie
|
byłam dzis u dentysty odlecialam przy znieczuleniu chyba bylam krotko nieprzytomna bo zyje, jestem juz w domu, geba mi oddrętwiala ok 17, nie moglam mowic koszmar ide spac
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Wtajemniczenie
|
Sioko mam z tego jutro poprawkę z egzaminu.
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wlansie wrocilam z pracy, jutro wolne ![]() ![]()
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
Gosia może masz uczulenie na znieczulenie tak jak było to u mnie? dobrze że tylko tak to się skończyło bo od tego mozna i umrzeć albo zapaść w śpiączke. Biedna
![]()
#1199 |
Zakorzenienie
|
nie mam uczulenia, to reakcja na moje terazniejsze leki
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio śniło mi się, że miałam 3 żeby do wyrwania , jeden wyrwany został. Nie dobry sen, bo zle wróży.
Dziś widziałam kobietę potrąconą na drodze, na srodku ulicy, weszła na czerwonym podobno, to jest ruchliwa ulica w Centrum Gdańska ( Sioko ul.niedaleko mojego wydziału na Kładki krzyżówka gdzie dwójka w lewo skreca do lotu ósemka tam jezdzi ) , same tiry tam jeżdzą, miała szczescie ze wpadła na maskę Golfa, była przytomna, ale .. wyobrazcie sobie, ze takie ogromne tiry obok niej przejezdzały bo "spieszą się z dowozem towaru" , ludzie krzyczeli żeby nie jechali, a Ci na chama obok jej głowy sie przeciskali. Straszne ![]() Oczywiscie przechodziłam obok przez krzyzowki moze 3min. przyjechały 3 policje, siedzialam w tramwaju czekajac na odjazd, mineło 10 min karetki jeszcze nie było .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.