|
|
#2941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
No widzisz jakie jeszcze masz ładne nabytki, nie tak skromnie, oj nie. Rush to bzik pod wpływem chwili, ale ma coś w sobie. Stella piękna, ale nie na mnie, więc zmieni domek. Cytat:
![]() Masz szczęście, że obiecałam Madzi pachnieć na następnym zlocie NR. Inaczej miała byś pewne jak w banku wąchanie DB. Cytat:
NR piękny jest, to fakt, i z zewnątrz i od środka.
|
|||
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Kropko, tak widzę te nowe zapachy jako Twoje wyczekane i ukochane, a nie chwilową fanaberię. Pasują mi do Ciebie. A czemu tak mało masz Daim Blond? Co z nimi zrobiłaś?
A jak Ci się widziała ta biała flasza NR?
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daim Blond też. ![]() A o Rush nic nie powiesz? Zrobić nie zrobiłam nic, dostałam tę połóweczkę dziś z wymianki od Edytki. |
|
|
|
|
#2944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaczynam troszku NR zazdraszczać
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko, jaka biała? O czym ja nie wiem?
I słusznie, kochana, słusznie.
|
|
|
|
#2946 |
|
Zadomowienie
|
Kiedy w grudniu wklejałam zdjęcie swojej kolekcji twierdziłam, że jest moja w 100%, nic już w niej nie zmienię... bla bla bla...
Zdjęcie nr 1 to to, co z niej zostało. Reszta to nabytki z ostatnich 2 miesięcy. |
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz coś więcej o tym Pussy Deluxe.Ja pozazdrościłam Kropce Gucci Rush i kliknęłam 15ml Rush Summer, także kolejny nabytek wnet nadleci
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieźle jak na dwa miesiące. ![]() Właśnie mnie uleczyłaś z wyrzutów sumienia. ![]() Cytat:
Bardzom ciekawa tego zapachu, opisz jak dostaniesz.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-02-18 o 19:28 |
||
|
|
|
#2949 |
|
Zadomowienie
|
Zainspirowana uaktualnieniem Kropki wrzucam swoje uaktualnione zbiory
a zatem: 1 fotka, od lewej: Crystal Noir Versace Code Armani Innocent T.Mugler Alien (maleństwo) T.Mugler Ghost Deep Night 2 fotka, od lewej: Piwonia Sephora Elle (maleństwo) YSL Angel la Rose T.Mugler Visit Azzaro Cabaret Gres Britt Red Burberry 3 fotka, od lewej: Cristobal (mały i większy )Lacoste Pour Femme Desnuda Ungaro Absolu Rochas 4 fotka, od lewej: Tumulte Ch.Lacroix Anglomania W.Westwood Brown Sugar & Fig Madness Chopard Red Door E.Arden c.d.......n ![]()
|
#2950 |
|
Zadomowienie
|
następna porcja
![]() 1 fotka, od lewej: Must de Cartier Casmir Chopard L'or de Torrente Alchimie Rochas Opuim Fleur de Shanghai YSL 2 fotka, od lewej: Lola Lempickiej edt (duża i mała) Pure Poison Dior Flowerbomb V&R (maleństwo) Joy J.Patou (duży i maleństwo) Ogródek Śródziemnomorski 3 fotka, od lewej: Zagorsk CdG Prada Intense M7 YSL Ambre Rousse (atomizerek)PdE Czarna Mania Armani Agent Provocateur 4 fotka, od lewej: Sunflowers E.Arden Hot Couture Givenchy Vicolo Fiori Etro Obsession Sheer CK Coco Mademoiselle Chanel 5 fotka, od lewej: Białe Piżmo Tesori Jaśmin Tesori Stella In Two Peony Stella Sheer Tendre Kiss Lalique 6 fotka, od lewej: Organza Light Organza Indecense Witch Tarenee Shafali YR Python Trussardi Theorema Fendi Tygrys Kenzo atomki opiszę i wstawię jutro ![]() a na ten czas, to byłoby na tyle ![]()
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mnie przyćmiło, że chyba jutro do siebie dojdę.
Beatko mega kolekcja. I sporo smakołyków. Gratuluję.
|
|
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
Kropko, gratuluję kolekcji - też nabyłam NR w tym miesiącu i upajam się tak zapachem, jak i buteleczką. Jest piękna, zaprawdę.
Polko, uroczy 'słodki' zbiór. Czy mogłabyś mi w dwóch zdaniach napisać jak pachnie Cotton Candy Body Fantasies? Mam sugar vanila, którą uwielbiam i chętnie powiekszyłabym kolekcję Aach, i i jeszcze słówko o Hidden Fantasy, warto?_Bjeato_ zasliniłam monitor... ja bym tam wzięła wszystko, a nie pół
Poszukuję do kolekcji flakoników perfum Etro i Thierry Mugler Edytowane przez Layila Czas edycji: 2009-02-18 o 22:08 |
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
_Bjeato_ ...
ależ kolekcja, wziełabym chyba z połowę .... a resztę w drugiej turze ![]() Kropko od ciebie baardzo chętnie Rogrigueza Polkadxdx ... dwa miesiące mówisz
|
|
|
|
#2954 |
|
Rozeznanie
|
Kropko gratuluję Ci nowych nabytków
, _Bjeato_ yyy... odjęło mi mowę... wspaniałe zbiory |
|
|
|
#2955 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Pussy są całkiem fajne i słodkie . Jak pamiętam z Fragrantiki to wsród składników były: bergamotka, irys, jaśmin, truskawki, heliotrop i pralinki. Do zludzenia przypominają Escadę Magnetism .Cytat:
![]() Trochę mnie to Coton Candy rozczarowało, pachnie jak miks truskawek i jabłek. |
||
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plus LLL i HP, mmmm
|
|
|
|
|
#2957 |
|
To ja :)
|
Bjeato -do stop padam i to podwojnie... Raz za zbior slodkosci
Dwa, za fakt, ze moge mezowi pokazac, ze ja NAPRAWDE mam za malo perfum
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam ten wątek
powoduje u mnie poczucie pewności, że jeszcze na wieeele mogę sobie pozwolić zanim dorównam co niektórym kolekcjom i będę mogła powiedzieć że naprawdę mam nadmiar gratulacje Dziewczyny, cudowne zbiory
|
|
|
|
#2959 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
No i jednak coś nas łączy... ![]() Cytat:
I nawet jedną flaszeczkę mamy wspólną. ![]() Cytat:
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Koto, piękne klimatyczne zdjęcia przedstawiające klimatyczne zapachy. Ciesze się, że niezmiennie łączy nas Cabaret
, a także Perles, Chique i Douce Amere . I jakiego fajnego masz pluszaka! ![]() trigonello śliczne skarby. I tutaj kilka zapachów jest mi bardzo bliskich ![]() kropko świetna aktualizacja. polkadxdx - ile nowych, pięknych zapachów! Gratuluję kolekcji! Bjeato piękna, zróżnicowana kolekcja. Ach, zamknąć się z twoimi skarbami na kilka dni... ![]()
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Kropko
A tak o niej myślałam siedząc poza domem...Polko - jeszcze podpytam: Pussy Deluxe jest trwałe? Warto kupić zamiast Escady? Bjeato Tobie też by było co zrabować. Piękności- słodkości. Gdybyś czegoś chciała się pozbyć - ZAMAWIAM !
Przygarnę Meharees Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-02-19 o 01:02 |
|
|
|
#2962 |
|
spin doctor
|
Kropko, gratuluję czerwonej "kasety video"
i Rodrigueza. Nigdy nie wąchałam i czuję się zaintrygowana W weekend robię nalot na perfumerię i muszę koniecznie powąchać For HerBjeata, Polka wspaniałości
|
|
|
|
#2963 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rodrigueza nie oddam, o nie. Dziękować. Cytat:
Oj, łączy, łączy. I nie od dziś. Tak w ogóle (zapachowo) to zaczęło się chyba od Agenta. Podziękował. Cytat:
Właśnie teraz się od Ciebie dowiedziałam, że już jej nie mam. Cytat:
Powąchaj koniecznie. A co do kasetki, to próbas powędrował we wtorek, powinien już być tuż tuż.
|
|||||
|
|
|
#2964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to tylko pochwalić mogę ![]() Cytat:
Wspaniała kolekcja! |
||
|
|
|
#2965 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słonko..... wstawiłam boś mnie maltretowała . Mam nadzieję, że już po szoku . Buziaki; a sfocone flachy z dedykacją for You Cytat:
aleeeee, bez przesady Cytat:
, trzeba ich tylko konsekwentnie przyzwyczajać![]() Cytat:
, dziekujęCytat:
![]() Cytat:
, niebawem będzie okazja rabowaćCytat:
|
|
#2966 | ||
|
Zadomowienie
|
Ale ile flaszek wyleciało...
![]() Dziękuję Cytat:
. Niech zgadnę: łączy nas UBV?Dziękuję, też mi się te nowe nabytki podobają .Cytat:
.
|
||
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
To koniecznie pamiętaj o mnie Bjeatko, daj znać na PW
Cytat:
|
|
#2968 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
A teraz i Angele nas łączą, choć mijają nam się te zapachy trochę w czasie. ![]() Proszę. Dokładnie jak mówisz.
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo i oba jednocześnie. Na tym spotkaniu, kiedy był Papug (drugie chyba), dostałam od niej odlewkę NR i jednocześnie od Beaty odlewkę Agenciora, ale która fascynacja była pierwsza to już nie jestem pewna. Pamiętam tylko Twoje ówczesne komentarze co do różowych butelek AP i NR w wersji edp.
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Bjeato - ale megakolekcja
Oh jooooo .... I taka różnorodna.... Pobuszowałabym w niej sobie, jak małe dziecko w sklepie z zabawkami![]() Madness widzę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

z przodka wylądował

Powiedz coś więcej o tym Pussy Deluxe.

ależ kolekcja, wziełabym chyba z połowę .... a resztę w drugiej turze 
odjęło mi mowę... wspaniałe zbiory

A tak o niej myślałam siedząc poza domem...