Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-18, 22:20   #3181
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

A ja się pochwalę że w niedzielę jedziemy na kulig, znajomi załatwiają A w sobotę domówkę robimy z okazji ostatków

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 22:23   #3182
kotekk81
Zakorzenienie

pojawiam sie i ..... znikam

musze wspierac moja przyszla bratowa w goraczce przygotowan przedslubnych jako ta bardziej doswiadczona bo mi kobita panikuje i w lekka paranoje popada
trzeba ustawic do pionu

Izulek codziennie sprawdzam poczte ma i nic ciekawego na niej ni ma...chya jednak sie spoznilam albo...bylam niegrzeczna...

buziaki robaki

editek

Martus superowo ze Ci sie podoba w nowej pracy jeszcze raz moje gratulacje (a ja sie boje czy cos znajde po powrocie )

Kasienka co do zaistnialej sytuacji to poprostu brak mi slow takich ludzi to bym normalnie a potem a na koncu (dobila pomidorami)

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2009-02-18 o 22:28 Powód: kruca bombka ale skleroza
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 23:00   #3183
katey
Rozeznanie

GG do katey

ja na sekundke
raz ze pozno juz a ja padam po zrobieniu faworkow jak dla pulku wojska
dwa ze siostra sterczy zeby kompa dac

gosia- co do basenu to chyba przydalaby mi sie taka mobilizacja malz jakos sie zdecydowac nie moze a taki napalony byl moze jak bedzie cieplej
co do urzednikow to rozumiem doskonale! w poniedzialek poszlismy do sadu zebym w koncu zmienila i tam nazwisko w ksiegach wieczystych madra kasia myslala ze wystarczy zabrac odpis aktu malzenstwa, pokazac i oni sobie tam zmienia! jakie bylo moje zdziwenie gdy dostalam druk (cos jak PIT) do wypelnienia (dobrze ze malz zabral jakies wyciagi z nr ksiag wieczystych) i do jednego okienka - gdzie pan mowi do kasy prosze przejsc a tam pani pyta: ile ksiag? to ja mowie jedna a druga to udzial w drodze..no wiec byly 2- a pani to 120zl sie nalezy!!! normalnie szok!!! i do tego musialam odpis zostawic!
ehhh

Kasienko- u mnie sytuacja rodzinna tez nieciekawa: bratowa(zona brata mojego meza- zakrecilam?) jakas taka nieudana sie trafila..malo tego jej mama chyba uwaza ze wybrala nie tego brata z rodziny bo wolalaby zeby ona byla zona mojego (spodobal sie mamusi)! i w ogole takie jakies niezdrowe sytuacje stwarza...a po naszym weselu kiedy to moja mama trafila do szpitala (po weselu nad ranem zawiozl ja tata bo miala problemy z sercem z tego stresu!) i tesciowa moja mowi do niej ze "kasi mama az w szpitalu wyladowala" a ona na to: "no coz zdarza sie"
brak slow co?! dlatego ja juz ja olalam i nawet gadac mi sie z nia nie chce zrszta nie tylko mi bo szwagierki facet stwierdzil ze ona to tylko na oddzial zamkniety szpitala psychiatrycznego sie nadaje

Marta- super ze jestes zadowolona gratulacje jeszcze raz

ps. przepraszam dziewczynki z nie odniose sie do reszty postow,ale komp mi juz odmawia posluszenstwa i moj kregoslub juz tez sie daje we znaki...

mykam spac dobranoc!

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 23:54   #3184
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczór
Wpadam na chwilkę, bo żem wymęczona. Zasiedzieliśmy się u znajomych, którzy mieszkają 5 minut drogi od nas i normalnie padam na ryjka

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ale mnie zwyzywałyście :
Przepraszam już zdaje relację, po prostu byłam bardzo padnięta i nie miałam siły więcej naskrobać Jestem szczęśliwa i już się nie mogę doczekać kolejnego dnia w pracy, poważnie
no jak przychodzisz z takim ładnym kwiatkiem to wybaczamy
gratuluję zadowolenia z pracy i fajnych współpracowników, bo atmosfera w pracy to jedna z ważniejszych rzeczy

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

A brat Twego męża nie ma jaj i myśli jajowodami swojej kobiety.
- tekst miesiąca, Iza wymiekłam

gdyby ktoś był chętny to w moim profilu są 2 zdjęcia z "balu"
ad. 1 nasza Iza to perełka pierwsza klasa nie ma co
ad. 2 zaraz idę wylukać te foteczki

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Ok, spadam spać, ale najpierw Dr Housa odcineczek obejrzymy z mężem, tak na dobry sen
Dobranoc
uwielbiam Dr Housa
bezpiecznej podróży

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę że w niedzielę jedziemy na kulig, znajomi załatwiają A w sobotę domówkę robimy z okazji ostatków
to miłej zabawy i udanego kuligu życzę
Stary 2009-02-19, 07:32   #3185
dzasta110
Wtajemniczenie

Dzieeeeeeń doooooobryyyyyyyy

Cytat:
Ok, spadam spać, ale najpierw Dr Housa odcineczek obejrzymy z mężem, tak na dobry sen
a na którym programie jest Hous w środy

Cytat:
ale fajosko

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
uwielbiam Dr Housa
ja też

Laseczki tylko nie najeść się dziś pączków za dużo

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 08:16   #3186
agunia82
Zakorzenienie

Hej heloł

Witam się i miłego dzionka życzę. I mam pytanko, bo tak się zaczęłam zastanawiać, czy ktoś wie, gdzie nam Lilka znowu wsiąkła?

Stary 2009-02-19, 08:53   #3187
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Cześć dziewczynki.
Ale dzień-nie wiem czy czytałyście ale Kamila Skolimowska-26 letnia lekkoatletka, mistryzni olimpijska z Sydney nie żyje
Kurcze taka młoda. Mówią że sport to zdrowie, że przedłuża życie. To wszystko jest takie niesprawiedliwe
Dziewczynki moje dbajcie o siebie. Tylko i aż tyle.
Stary 2009-02-19, 09:29   #3188
katarzinka
Wtajemniczenie

Witam!

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Wpadam zdyszana aby zobaczyc co u Was slychac i wlosy stanely deba jak to przeczytalam Kasienko. To sie nazywa ludzka zawisc. Ja bylabym za tym samym co proponuje Iza. Albo ich olej i traktuj jak powietrze, albo zaslodz im zycie, az ich zemdli. Wszak zemsta jest slodka. A jakos mam przeczucie, ze potrafisz byc slodziutka tzw. "slodka trucizna". To bedzie najlepsze rozwiazanie Stokrotko.
Ja też się zgadzam

Martuś fajnie, że chce Ci się pracowac i że Ci się podoba

Agunia baw się dobrze na kuligu

ja wczoraj nasmażyłam oponków dla pułku wojska - więc z faworkami od katey możemy dokramiac żołnieży

i troche wczoraj była wojna z \mężem ale juz torche lepiej, ja za bardzo wybuchowa jestem i jeszcze teraz trargana emocjami , ale on sie juz powinien do tego przyzwyczaic co nie?? w końcu znamy się nie od dziś
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 09:32   #3189
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość

i troche wczoraj była wojna z \mężem ale juz torche lepiej, ja za bardzo wybuchowa jestem i jeszcze teraz trargana emocjami , ale on sie juz powinien do tego przyzwyczaic co nie?? w końcu znamy się nie od dziś
hihi, ale w ciąży to jesteś od niedawna A ponoć kobitki w ciąży czasem potrafią być nieznośne
Tak czy inaczej, proszę mężusia do pionu ustawić, bo on ma dbać o Was

Stary 2009-02-19, 09:38   #3190
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
hihi, ale w ciąży to jesteś od niedawna A ponoć kobitki w ciąży czasem potrafią być nieznośne
z maleństem zaczynam 3 miesiąc , a uparta i wybuchowa zawsze byłam, tylko teraz doszły emocje

a mąż już troche ustawiony, jeszcze dziś wieczorem po pracy nad nim popracuję
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-02-19, 09:45   #3191
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
z maleństem zaczynam 3 miesiąc , a uparta i wybuchowa zawsze byłam, tylko teraz doszły emocje

a mąż już troche ustawiony, jeszcze dziś wieczorem po pracy nad nim popracuję
słońce, skąd ja to znam, ja tak samo uparta i wybuchowa I już dawno doszłam do wniosku, że jak ciąża dojdzie, to mężuś będzie miał ze mną przechlapane

Stary 2009-02-19, 09:49   #3192
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej! Jak tam tłusty czwartek u mnie bilans: kawa + jeden pączek + trzy faworki + jeden rogalik = jestem głoda i szykuje się do śniadania
Cytat:
Super U mnie w sobote parapetówa

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
musze wspierac moja przyszla bratowa w goraczce przygotowan przedslubnych jako ta bardziej doswiadczona bo mi kobita panikuje i w lekka paranoje popada
trzeba ustawic do pionu
Tak, tak dodawaj jej odwagi pamiętam jakie to ważne.

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
co do urzednikow to rozumiem doskonale! w poniedzialek poszlismy do sadu zebym w koncu zmienila i tam nazwisko w ksiegach wieczystych madra kasia myslala ze wystarczy zabrac odpis aktu malzenstwa, pokazac i oni sobie tam zmienia! jakie bylo moje zdziwenie gdy dostalam druk (cos jak PIT) do wypelnienia (dobrze ze malz zabral jakies wyciagi z nr ksiag wieczystych) i do jednego okienka - gdzie pan mowi do kasy prosze przejsc a tam pani pyta: ile ksiag? to ja mowie jedna a druga to udzial w drodze..no wiec byly 2- a pani to 120zl sie nalezy!!! normalnie szok!!! i do tego musialam odpis zostawic!
ehhh
Dokładnie. Niby nasze wspaniałe państwo chce być takie dobre dla młodych, tylko nikt się nie zastanawia skąd Ci młodzi mają na wszystko wziąć. To na serio jest chore, żeby płacić komuś za kilka pieczątek sporo sporo więcej niż zarabiam a z czego mam żyć? i tak dobrze, że dzieci nie mam. Wkurza mnie, że wszyscy nam mówią jak żyć i że niby jest polityka pro rodzinna...szkoda, że to wszystko tylko słowa.

Cytat:
Na moim Asusie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ale dzień-nie wiem czy czytałyście ale Kamila Skolimowska-26 letnia lekkoatletka, mistryzni olimpijska z Sydney nie żyje
Kurcze taka młoda. Mówią że sport to zdrowie, że przedłuża życie. To wszystko jest takie niesprawiedliwe
Słyszałam, od samego rana o tym trąbią. To straszne, taka młoda aż chwila refleksji mnie złapała. Trzeba korzystać z życia i tak jak mówisz dbać o siebie.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 10:28   #3193
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
czasem??? z regoły !!!

dziewczyny nie opychajcie sie same tymi poczkami bo tu glodna ciezarna jest
ja zjem paczka jak pojde do rodzicow dopiero... tata zawsze takie dobre kupuje

a tu susprise. Wkleilam tam wiec zebyscie nie krzyczaly ze Wy nie widzialscie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235035187
prawda ze nic nie widac???
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 10:32   #3194
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak dodawaj jej odwagi pamiętam jakie to ważne.

oj bardzo ważne. A ja miałam niestety tak, że to ja musiałam być ta silna i to JA musiałam wszystkim dodawać otuchy, odwagi, tylko jakoś nikt się tym nie zainteresował, ile mnie ten dzień kosztuje, i że to jednak ja i mój już obecny mąż będziemy mieć największe stresy. Trzeba było znosić wymysły mojej siostry, teściów, stresy mamy, wymysły ojca że może ślub przełożyć bo on kasy nie ma (chociaż mu mówiłam, że nie potrzebujemy ich kasy, bo wiedziałam jakie mają problemy) Aż w końcu na dzień przed ślubem nie wytrzymałam, poryczałam się jak głupia, mąż wykonał kilka telefonów z ochrzanem, zabronił wszystkim do mnie dzwonić i mnie wkurzać i się troszkę ludziska zreflektowali. No a ostatnio i tak mnie teściowa rozbroiła, jak coś się mój mąż śmiał do niej, że dziwne miny na zdjęciach ze ślubu ma, to ta do niego z tekstem: "zobaczysz, jak będziesz swoje dziecko wydawał", to ja jej na to odpaliłam "taaa, no bo myśmy to przecież wcale stresów nie mieli, i wcale ten dzień nie był najbardziej stresujący dla NAS, nie no, my nie wiemy co to stres"

Dobrze więc kotek, że Twoja bratowa ma kogoś, kto ją wesprze. Mi tego bardzo brakowało

Hehe, no to sobie powspominałam

Agacior coś tam widać. Brzuszek taki w sam raz, żeby w zależności od potrzeby twierdzić, że albo ma się wzdęcie, albo że to ciąża Ale już ładniutki zarys widać

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-02-19 o 10:37
Stary 2009-02-19, 10:41   #3195
malutka_24
Wtajemniczenie

Helloł

Cytat:

Laseczki tylko nie najeść się dziś pączków za dużo
ad. 1 a na przykład na tvp2
ad. 2 podsumowanie możemy zrobić na koniec dnia

Cytat:
Cześć dziewczynki.
akurat usłyszeliśmy o tym wczoraj wieczorem jak wróciliśmy do znajomych a wiecie, że ona była w moim wieku

Cytat:
a on nie wie, że kobiety w ciąży niewolno denerwować

Cytat:
Hej! Jak tam tłusty czwartek u mnie bilans: kawa + jeden pączek + trzy faworki + jeden rogalik = jestem głoda i szykuje się do śniadania

Na moim Asusie
ad. 1 i ty jesteś jeszcze głodna
ad. 2

Na razie zmykam, bo idę z mamą na jakieś zakupki Nie pisać za dużo
Buziaczki
Stary 2009-02-19, 11:19   #3196
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
słońce, skąd ja to znam, ja tak samo uparta i wybuchowa I już dawno doszłam do wniosku, że jak ciąża dojdzie, to mężuś będzie miał ze mną przechlapane
mój już ma

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
czasem??? z regoły !!!

dziewczyny nie opychajcie sie same tymi poczkami bo tu glodna ciezarna jest
ja zjem paczka jak pojde do rodzicow dopiero... tata zawsze takie dobre kupuje

widać malutki brzuszeczek

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Helloł

a on nie wie, że kobiety w ciąży niewolno denerwować

Buziaczki
wie, ale ja to sie sama najbardziej wkurzam, jak go nie było to mnie wkurzało, że był na wyjeździe, a jak wrócił to mnie wkurzał, ze jest
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-02-19, 11:38   #3197
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
No to udanego weekendu Agus, my w sobote bedziemy drazyc dziury w scianach pod puszki elekryczne do kontakto
Cytat:
trzeba ustawic do pionu
Oj wspieraj, takie przygotowania moga z czlowieka potwora zrobic. Pamietam jak zameczalam wszystkich robieniem dekoracji z piorek

Cytat:
i do tego musialam odpis zostawic!
ehhh
Najbardziej zal tego odpisu....

Cytat:
Witam się i miłego dzionka życzę. I mam pytanko, bo tak się zaczęłam zastanawiać, czy ktoś wie, gdzie nam Lilka znowu wsiąkła?
Tym razem nie odpowiem na to proste pytanie, bo tez nie wiem.... i zaczynam sie martwic

Cytat:
ja wczoraj nasmażyłam oponków dla pułku wojska - więc z faworkami od katey możemy dokramiac żołnieży
To ja dorzuce jeszcze paczki mojej tesciowej

Cytat:
chyba zartujesz gdzie ty to miescisz.

Cytat:
Ja tam widze, superasnie zaokraglony
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:39   #3198
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
OMG, nie to Ty to rzeczywiście możesz jeść na maxa dobrze Ci

Daget akurat zjeść to ja mogę, czasami aż się sobie dziwię, że aż tyle, dlatego muszę się pilnować.

Edytowane przez gosia1007
Czas edycji: 2009-02-19 o 11:41
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:56   #3199
kasienka1985
Zakorzenienie

Witam kochane pączuszki
Cytat:
Kasieńko robaczku to trudna sytuacja. Nie wiem co możesz im powiedzieć. Może spontan... z reguły tak wychodzi, że w takich sytuacjach i tak zapominamy "przemowę" którą sobie przygotowałyśmy.
Cytat:
Zazdrość, zawiść-to to o nimi kieruje
A brat Twego męża nie ma jaj i myśli jajowodami swojej kobiety.
Ona jest w ciąży ma teraz różne odjazdy-najprościej ich olać-albo wręcz przeciwnie być tak milutkim aż zasłodzą się do cna
Sądzę że prędzej czy później się dogadacie!
Trzymam za to kciuki!!
Cytat:
Wpadam zdyszana aby zobaczyc co u Was slychac i wlosy stanely deba jak to przeczytalam Kasienko. To sie nazywa ludzka zawisc. Ja bylabym za tym samym co proponuje Iza. Albo ich olej i traktuj jak powietrze, albo zaslodz im zycie, az ich zemdli. Wszak zemsta jest slodka. A jakos mam przeczucie, ze potrafisz byc slodziutka tzw. "slodka trucizna". To bedzie najlepsze rozwiazanie Stokrotko.
Cytat:
kasiu dziewczyny bardzo mądrze piszą. Jak teraz będziecie Wy po nich jeździć, to nic nie ugracie, a oni się pewnie postarają zrobić z Was jeszcze gorszych niż teraz próbują... Olej to i tyle, a kontakty ogranicz do minimum. Jak zmądrzeją, to sami rękę wyciągną, a jak nie- cóż, ich starta, nie wasza. A szkoda nerwów na rozpętywanie większej wojny.
ech...
to nie takie łatwe...
ja nie potrafię grać miłej <nie jestem taka jak ona>
Ta bratowa właśnie taka jest- gra miłą, a wbija nóż w plecy
Ja jestem szczera i walę prosto z mostu!

Aaaaaaaaaa, nie bójcie się kochane- ja nie mam zamiaru się zniżać do ich poziomu i ich wyzywać czy coś w tym stylu.
Dam im do zrozumienia tylko, że postepują bardzo niefajnie.
Cytat:
Kasiczek brak słów niektórych ludzi kompletnie nie rozumiem ale wierzę, że dasz im popalić

gdyby ktoś był chętny to w moim profilu są 2 zdjęcia z "balu"
Ad.1- no... moja krew
Ad.2- widziałam pięknotko moja

Cytat:
Kasik i jak tam u Ciebie? Co wymyśliłaś?

Dobranoc
Ad.1- ech... jeszcze nic nie wysłałam <sms>, nadal myślę co z tym zrobić
Ad.2- uwielbiam tego gościa jego bezczelnośc rozbraja mnie za każdym razem
Cytat:
Kasienka co do zaistnialej sytuacji to poprostu brak mi slow takich ludzi to bym normalnie a potem a na koncu (dobila pomidorami)
buahahahahahahha
padłam
Cytat:
Kasienko- u mnie sytuacja rodzinna tez nieciekawa: bratowa(zona brata mojego meza- zakrecilam?) jakas taka nieudana sie trafila..malo tego jej mama chyba uwaza ze wybrala nie tego brata z rodziny bo wolalaby zeby ona byla zona mojego (spodobal sie mamusi)! i w ogole takie jakies niezdrowe sytuacje stwarza...a po naszym weselu kiedy to moja mama trafila do szpitala (po weselu nad ranem zawiozl ja tata bo miala problemy z sercem z tego stresu!) i tesciowa moja mowi do niej ze "kasi mama az w szpitalu wyladowala" a ona na to: "no coz zdarza sie"
brak slow co?! dlatego ja juz ja olalam i nawet gadac mi sie z nia nie chce zrszta nie tylko mi bo szwagierki facet stwierdzil ze ona to tylko na oddzial zamkniety szpitala psychiatrycznego sie nadaje
wrrrrrrrrrrrrrr
ja też ciągle trafiam na takich debili
moja bratowa jest taka sama <żona mojego brata>
a teraz żona brata mojego meza <ta sama co twoja> wydaje sie byc tego samego pokroju...
co sie dzieje z ludzmi na tym swiecie???
Cytat:
Cześć dziewczynki.
Nawet nie wiem kto to jest.
Mało mnie interesuje czy to sportowiec, górnik czy zwyczajna dziewczyna z małej wioski z pomorza... o zwykłych ludziach się nie mówi w wiadomościach...

W takim momencie... człowiek uświadamia sobie jakie wielkie szczęście ma- żyjąc...
Nie chciałabym jeszcze odchodzić z tego świata
Cytat:
hmmmmmmmmmmmmmmm
czyżbym czytała o sobie??

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 12:19   #3200
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
No to udanego weekendu Agus, my w sobote bedziemy drazyc dziury w scianach pod puszki elekryczne do kontakto
To ja dorzuce jeszcze paczki mojej tesciowej

no to będziemy niedługo mogły cały kraj wykarmic na słodko

a ja w sobote mam zajęcia z zaocznymi = wiec w pracy
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-02-19, 12:32   #3201
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Pysiek widac widać
Śliczny brzunio się robi, malutki okrąglutki i śliczniutki
A jaki dupensjon na nim

Martuś- rewelacyjne wiadomości nam tu przyniosłaś
Miluś- kochanie jak zdrówko??
Lilka- wracaj kozo jedna!!
Katarzinko- mężowi trzepańsko futra za denerwowanie żonci
Aguniu- zazdroszczę Ci tego kuligu
Sylwuś- buzi 4U i 4Dawidek

Dla całej reszty <proszę nie obrażać się za nazwanie kogoś resztą >też naturalnie wielki owłosiony ciumak

Pyszczki jak tam na dziś stan pączkowy??
Gocha o Tobie żarłaczu wiem już a reszta coś szamała??
Ja jestem po jednym wstrętnym, tłustym i lukrowanym pączku- był paskudnie tłusty i muliło mnie 2 godziny.
Dopiero przeszło!

Kupnym pączkom mówimy stanowczo: NIE!!!
<TO TAK JAK PARÓWKOWYM SKRYTOŻERCOM> - kto wie skąd to?

Dziś mój babicz fantastyczny piecze pączuchy
Kto zarzuci oponką serową??? Marzy mi sięęęęęęęęęęęęęę

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-02-19, 12:37   #3202
daget
Zakorzenienie

GG do daget

W takim razie skryto sie przyznam ze wszamalam dwa na cieplo z marmelada rozana, prosto z garnka od tesciowej. Co jak co ale pączki robi znakomite, za sprawa mego szwagra, bo to on wyrabia ciasto drozdzowe. A drozdzoweczki sie w ustach rozplywaja .

Ach zapomnialam wczoraj napisac naszej szefowej, ze sie bardzo ciesze, iz w pracy jest tak fajnie . To podstawa sukcesu

Kasienko za tego rozczochranego Widgeta

Gosiu Ty to chyba musisz miec 7 zoladkow...
Stary 2009-02-19, 12:42   #3203
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

A ja nie wiem co to jest wyrabianie ciasta drożdzowego odkąd mam miskę Tupperware-po prostu wkladam tam skladniki zamieszam by sie polaczyly, wstawiam do gorącej wody w zamknietej miscie i już-rośnie jak szalone i samo sie wyrabia
Zjadlam dwa pączki smaczne z piekarni Familijna. A mężowi kupiłam takie pączusie na wage
Stary 2009-02-19, 12:43   #3204
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

Kupnym pączkom mówimy stanowczo: NIE!!!
<TO TAK JAK PARÓWKOWYM SKRYTOŻERCOM> - kto wie skąd to?
ależ oczywiście że z Misia

A ja się wzięłam za faworki Taki surprise też dla mężusia, bo on uwielbia, a bankowo się tego nie będzie spodziewał

Stary 2009-02-19, 12:47   #3205
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

A ja się wzięłam za faworki Taki surprise też dla mężusia, bo on uwielbia, a bankowo się tego nie będzie spodziewał
Oooo faworka to i ja bym zjadla..... uwielbiam a ostatnio jadlam rok temu ....
Stary 2009-02-19, 12:51   #3206
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo faworka to i ja bym zjadla..... uwielbiam a ostatnio jadlam rok temu ....
ja pierwszy raz sama robię, zobaczymy jak wyjdą. A wolę je o wiele bardziej niż pączki

Stary 2009-02-19, 12:56   #3207
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie skryto sie przyznam ze wszamalam dwa na cieplo z marmelada rozana, prosto z garnka od tesciowej. Co jak co ale pączki robi znakomite, za sprawa mego szwagra, bo to on wyrabia ciasto drozdzowe. A drozdzoweczki sie w ustach rozplywaja .

Kasienko za tego rozczochranego Widgeta

Gosiu Ty to chyba musisz miec 7 zoladkow...
ad.1- hehehehehehehe a jednak sie poobzerałas nieco kozico górska ma
ad.2- a prosz rozczochrańcu
ad.3- hyhy to taka nasza prywatna Mućka pożycz jeden żołądek <zapewne masz super trawienie dzieki nim > lof

Cytat:

ad.1- fiu fiu
gratulejszyn
w nagrode dostaniesz... tam da ra daaaaaaaaaaaaam...... <nie, nie pączka łakomczuchu!!>
buziaka
ad.2-mrrr... jak ja dawno tego nie jadłam nikt nie robi oponek?? ej no! nie róbcie mi tego

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-02-19, 12:57   #3208
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Pysiek widac widać

Katarzinko- mężowi trzepańsko futra za denerwowanie żonci

Dziś mój babicz fantastyczny piecze pączuchy
Kto zarzuci oponką serową??? Marzy mi sięęęęęęęęęęęęęę
oki przekaże mu
i rzucam całą masą oponek serowych - w końcu narobiłam się to cco się mam nie podzielić

UWAGA RZUCAM!!!!!!!!!! ------> POLECIAŁY I DLA WSZSYTKICH CHĘTNYCH RÓWNIEŻ

powiem, tak nieskromnie, że kolegom z pracy bardzo smakowały , ale faceci to w ogóle są papuśni na słodkie (choć nie wszyscy)
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-02-19, 13:03   #3209
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
oki przekaże mu
i rzucam całą masą oponek serowych - w końcu narobiłam się to cco się mam nie podzielić

UWAGA RZUCAM!!!!!!!!!! ------> POLECIAŁY I DLA WSZSYTKICH CHĘTNYCH RÓWNIEŻ
noooooooooooooo kurczaku
wiedziałam, że nie opuścisz kuleżanki w potrzebie

daję głowe, że sa pychotkowe

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-02-19, 13:05   #3210
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
noooooooooooooo kurczaku
wiedziałam, że nie opuścisz kuleżanki w potrzebie

daję głowe, że sa pychotkowe
proszę Cię bardzo
Zanim czas pokona nas"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości