|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
A ja się pochwalę że w niedzielę jedziemy na kulig, znajomi załatwiają
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
pojawiam sie i ..... znikam
musze wspierac moja przyszla bratowa w goraczce przygotowan przedslubnych jako ta bardziej doswiadczona bo mi kobita panikuje i w lekka paranoje popada ![]() trzeba ustawic do pionu ![]() Izulek codziennie sprawdzam poczte ma i nic ciekawego na niej ni ma...chya jednak sie spoznilam albo...bylam niegrzeczna... buziaki robaki editek Martus superowo ze Ci sie podoba w nowej pracy )Kasienka co do zaistnialej sytuacji to poprostu brak mi slow takich ludzi to bym normalnie a potem (dobila pomidorami)
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-02-18 o 22:28 Powód: kruca bombka ale skleroza |
|
|
|
#3183 |
|
Rozeznanie
|
ja na sekundke
![]() raz ze pozno juz a ja padam po zrobieniu faworkow jak dla pulku wojska dwa ze siostra sterczy zeby kompa dac ![]() gosia- co do basenu to chyba przydalaby mi sie taka mobilizacja malz jakos sie zdecydowac nie moze a taki napalony byl moze jak bedzie cieplej![]() co do urzednikow to rozumiem doskonale! w poniedzialek poszlismy do sadu zebym w koncu zmienila i tam nazwisko w ksiegach wieczystych madra kasia myslala ze wystarczy zabrac odpis aktu malzenstwa, pokazac i oni sobie tam zmienia! jakie bylo moje zdziwenie gdy dostalam druk (cos jak PIT) do wypelnienia (dobrze ze malz zabral jakies wyciagi z nr ksiag wieczystych) i do jednego okienka - gdzie pan mowi do kasy prosze przejsc a tam pani pyta: ile ksiag? to ja mowie jedna a druga to udzial w drodze..no wiec byly 2- a pani to 120zl sie nalezy!!! normalnie szok!!! i do tego musialam odpis zostawic!ehhh Kasienko- u mnie sytuacja rodzinna tez nieciekawa: bratowa(zona brata mojego meza- zakrecilam?) jakas taka nieudana sie trafila..malo tego jej mama chyba uwaza ze wybrala nie tego brata z rodziny bo wolalaby zeby ona byla zona mojego (spodobal sie mamusi)! i w ogole takie jakies niezdrowe sytuacje stwarza...a po naszym weselu kiedy to moja mama trafila do szpitala (po weselu nad ranem zawiozl ja tata bo miala problemy z sercem z tego stresu!) i tesciowa moja mowi do niej ze "kasi mama az w szpitalu wyladowala" a ona na to: "no coz zdarza sie" brak slow co?! dlatego ja juz ja olalam i nawet gadac mi sie z nia nie chce zrszta nie tylko mi bo szwagierki facet stwierdzil ze ona to tylko na oddzial zamkniety szpitala psychiatrycznego sie nadaje ![]() Marta- super ze jestes zadowolona gratulacje jeszcze raz![]() ps. przepraszam dziewczynki z nie odniose sie do reszty postow,ale komp mi juz odmawia posluszenstwa i moj kregoslub juz tez sie daje we znaki... mykam spac ![]() dobranoc!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3184 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczór
Wpadam na chwilkę, bo żem wymęczona. Zasiedzieliśmy się u znajomych, którzy mieszkają 5 minut drogi od nas i normalnie padam na ryjka ![]() Cytat:
gratuluję zadowolenia z pracy i fajnych współpracowników, bo atmosfera w pracy to jedna z ważniejszych rzeczy Cytat:
![]() ad. 2 zaraz idę wylukać te foteczki Cytat:
bezpiecznej podróży Cytat:
|
|
#3185 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzieeeeeeń doooooobryyyyyyyy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też ![]() Laseczki tylko nie najeść się dziś pączków za dużo
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Hej heloł
Witam się i miłego dzionka życzę. I mam pytanko, bo tak się zaczęłam zastanawiać, czy ktoś wie, gdzie nam Lilka znowu wsiąkła?
|
#3187 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki.
Ale dzień-nie wiem czy czytałyście ale Kamila Skolimowska-26 letnia lekkoatletka, mistryzni olimpijska z Sydney nie żyje ![]() Kurcze taka młoda. Mówią że sport to zdrowie, że przedłuża życie. To wszystko jest takie niesprawiedliwe ![]() Dziewczynki moje dbajcie o siebie. Tylko i aż tyle.
|
#3188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
Cytat:
Martuś fajnie, że chce Ci się pracowac i że Ci się podoba Agunia baw się dobrze na kuligu ja wczoraj nasmażyłam oponków dla pułku wojska - więc z faworkami od katey możemy dokramiac żołnieży i troche wczoraj była wojna z \mężem ![]() ![]() ale juz torche lepiej, ja za bardzo wybuchowa jestem i jeszcze teraz trargana emocjami , ale on sie juz powinien do tego przyzwyczaic co nie?? w końcu znamy się nie od dziś
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ponoć kobitki w ciąży czasem potrafią być nieznośne ![]() Tak czy inaczej, proszę mężusia do pionu ustawić, bo on ma dbać o Was
|
|
#3190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, a uparta i wybuchowa zawsze byłam, tylko teraz doszły emocje a mąż już troche ustawiony, jeszcze dziś wieczorem po pracy nad nim popracuję
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I już dawno doszłam do wniosku, że jak ciąża dojdzie, to mężuś będzie miał ze mną przechlapane
|
|
#3192 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Jak tam tłusty czwartek u mnie bilans: kawa + jeden pączek + trzy faworki + jeden rogalik = jestem głoda i szykuje się do śniadania
![]() Cytat:
U mnie w sobote parapetówaCytat:
pamiętam jakie to ważne.Cytat:
Na moim Asusie Cytat:
|
||||
|
|
|
#3193 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z regoły !!! dziewczyny nie opychajcie sie same tymi poczkami bo tu glodna ciezarna jest ![]() ja zjem paczka jak pojde do rodzicow dopiero... tata zawsze takie dobre kupuje ![]() a tu susprise. Wkleilam tam wiec zebyscie nie krzyczaly ze Wy nie widzialscie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235035187 prawda ze nic nie widac???
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
oj bardzo ważne. A ja miałam niestety tak, że to ja musiałam być ta silna i to JA musiałam wszystkim dodawać otuchy, odwagi, tylko jakoś nikt się tym nie zainteresował, ile mnie ten dzień kosztuje, i że to jednak ja i mój już obecny mąż będziemy mieć największe stresy. Trzeba było znosić wymysły mojej siostry, teściów, stresy mamy, wymysły ojca że może ślub przełożyć bo on kasy nie ma (chociaż mu mówiłam, że nie potrzebujemy ich kasy, bo wiedziałam jakie mają problemy)
Aż w końcu na dzień przed ślubem nie wytrzymałam, poryczałam się jak głupia, mąż wykonał kilka telefonów z ochrzanem, zabronił wszystkim do mnie dzwonić i mnie wkurzać i się troszkę ludziska zreflektowali. No a ostatnio i tak mnie teściowa rozbroiła, jak coś się mój mąż śmiał do niej, że dziwne miny na zdjęciach ze ślubu ma, to ta do niego z tekstem: "zobaczysz, jak będziesz swoje dziecko wydawał", to ja jej na to odpaliłam "taaa, no bo myśmy to przecież wcale stresów nie mieli, i wcale ten dzień nie był najbardziej stresujący dla NAS, nie no, my nie wiemy co to stres" ![]() Dobrze więc kotek, że Twoja bratowa ma kogoś, kto ją wesprze. Mi tego bardzo brakowało Hehe, no to sobie powspominałam ![]() Agacior coś tam widać. Brzuszek taki w sam raz, żeby w zależności od potrzeby twierdzić, że albo ma się wzdęcie, albo że to ciąża
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-02-19 o 10:37 |
|
|
|
#3195 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Helloł
Cytat:
ad. 2 podsumowanie możemy zrobić na koniec dnia Cytat:
akurat usłyszeliśmy o tym wczoraj wieczorem jak wróciliśmy do znajomych a wiecie, że ona była w moim wieku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ad. 2 ![]() Na razie zmykam, bo idę z mamą na jakieś zakupki ![]() Buziaczki
|
|
#3196 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3197 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Najbardziej zal tego odpisu.... Cytat:
i zaczynam sie martwicCytat:
![]() Cytat:
chyba zartujesz gdzie ty to miescisz. Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3198 |
|
Wtajemniczenie
|
OMG, nie to Ty to rzeczywiście możesz jeść na maxa
dobrze CiDaget akurat zjeść to ja mogę, czasami aż się sobie dziwię, że aż tyle, dlatego muszę się pilnować. Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-02-19 o 11:41 |
|
|
|
#3199 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane pączuszki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to nie takie łatwe... ja nie potrafię grać miłej <nie jestem taka jak ona> Ta bratowa właśnie taka jest- gra miłą, a wbija nóż w plecy ![]() Ja jestem szczera i walę prosto z mostu! Aaaaaaaaaa, nie bójcie się kochane- ja nie mam zamiaru się zniżać do ich poziomu i ich wyzywać czy coś w tym stylu. Dam im do zrozumienia tylko, że postepują bardzo niefajnie. ![]() Cytat:
Ad.2- widziałam pięknotko moja ![]() Cytat:
![]() Ad.2- uwielbiam tego gościa jego bezczelnośc rozbraja mnie za każdym razem Cytat:
padłam Cytat:
ja też ciągle trafiam na takich debili ![]() moja bratowa jest taka sama <żona mojego brata> a teraz żona brata mojego meza <ta sama co twoja> wydaje sie byc tego samego pokroju... co sie dzieje z ludzmi na tym swiecie??? ![]() Cytat:
Mało mnie interesuje czy to sportowiec, górnik czy zwyczajna dziewczyna z małej wioski z pomorza... o zwykłych ludziach się nie mówi w wiadomościach... W takim momencie... człowiek uświadamia sobie jakie wielkie szczęście ma- żyjąc... ![]() Nie chciałabym jeszcze odchodzić z tego świata ![]() Cytat:
czyżbym czytała o sobie??
|
|
#3200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja w sobote mam zajęcia z zaocznymi = wiec w pracy
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny brzunio się robi, malutki okrąglutki i śliczniutki A jaki dupensjon na nim ![]() Martuś- rewelacyjne wiadomości nam tu przyniosłaś Miluś- kochanie jak zdrówko?? Lilka- wracaj kozo jedna!! Katarzinko- mężowi trzepańsko futra za denerwowanie żonci ![]() Aguniu- zazdroszczę Ci tego kuligu ![]() Sylwuś- buzi 4U i 4Dawidek Dla całej reszty <proszę nie obrażać się za nazwanie kogoś resztą >też naturalnie wielki owłosiony ciumak Pyszczki jak tam na dziś stan pączkowy?? Gocha o Tobie żarłaczu wiem już ![]() Ja jestem po jednym wstrętnym, tłustym i lukrowanym pączku- był paskudnie tłusty i muliło mnie 2 godziny. Dopiero przeszło! Kupnym pączkom mówimy stanowczo: NIE!!! <TO TAK JAK PARÓWKOWYM SKRYTOŻERCOM> - kto wie skąd to?Dziś mój babicz fantastyczny piecze pączuchy Kto zarzuci oponką serową??? Marzy mi sięęęęęęęęęęęęęę
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie skryto sie przyznam ze wszamalam dwa na cieplo z marmelada rozana, prosto z garnka od tesciowej. Co jak co ale pączki robi znakomite, za sprawa mego szwagra, bo to on wyrabia ciasto drozdzowe. A drozdzoweczki sie w ustach rozplywaja
. Ach zapomnialam wczoraj napisac naszej szefowej, ze sie bardzo ciesze, iz w pracy jest tak fajnie ![]() Kasienko Gosiu Ty to chyba musisz miec 7 zoladkow...
|
|
|
|
#3203 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie wiem co to jest wyrabianie ciasta drożdzowego odkąd mam miskę Tupperware-po prostu wkladam tam skladniki zamieszam by sie polaczyly, wstawiam do gorącej wody w zamknietej miscie i już-rośnie jak szalone i samo sie wyrabia
![]() Zjadlam dwa pączki smaczne z piekarni Familijna. A mężowi kupiłam takie pączusie na wage
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się wzięłam za faworki Taki surprise też dla mężusia, bo on uwielbia, a bankowo się tego nie będzie spodziewał
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....
|
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2- a prosz rozczochrańcu ad.3- hyhy to taka nasza prywatna Mućka > lof Cytat:
gratulejszyn w nagrode dostaniesz... tam da ra daaaaaaaaaaaaam...... <nie, nie pączka łakomczuchu!!> buziaka ad.2-mrrr... jak ja dawno tego nie jadłam nikt nie robi oponek?? ej no! nie róbcie mi tego
|
|
#3208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i rzucam całą masą oponek serowych - w końcu narobiłam się to cco się mam nie podzielić UWAGA RZUCAM!!!!!!!!!! ------> POLECIAŁY I DLA WSZSYTKICH CHĘTNYCH RÓWNIEŻ powiem, tak nieskromnie, że kolegom z pracy bardzo smakowały , ale faceci to w ogóle są papuśni na słodkie (choć nie wszyscy)
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam, że nie opuścisz kuleżanki w potrzebie ![]() daję głowe, że sa pychotkowe
|
|
#3210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

)
takich ludzi to bym normalnie
a potem
(dobila pomidorami)

normalnie szok!!! i do tego musialam odpis zostawic!

Jestem szczęśliwa i już się nie mogę doczekać kolejnego dnia w pracy, poważnie

hand-made: urodzinowo na 40tkę