|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Ja mam już zaliczonego jednego pączka
ale więcej niż dwa, to nie zjem. Mam ochotę na faworki
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
ja zjadlam na razie ejdnego z nadzieniem różanym
![]() ![]() ![]() ![]() Mam jeszcze zwykłego ![]() ![]() ![]() ![]() A potem jeszcze dostane od tesciow
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette ja nie zjem żadnego
Mam postanowienie. Od poniedziałku nie jem słodyczy - aż do ślubu ![]() Doradźcie bolerko do mojej sukni Myślałam o takim (już tu dziewczyny je wklejały). Mam też problem ze stanikiem. Suknia ma wycięcie na plecach, że widać stanik. Byłam wczoraj w salonie Milla i myślałam, że może tam kupię jakiś stanik, ale babki mnie zbyły. Powiedziały, że w takiej sukni to stanik się nie będzie trzymał (jak obniżę zapięcie). A taki stanik z zapięciem na brzuchu powiedziały, że bez ramiączek nie będzie się trzymał Masakra.Napisałam do krawcowej, czy by mi nie wszyła misek, ale napisała, że mi ich nie poleca, że stanik jest wygodniejszy. No tak, ale jak ja nie mogę go dobrać.
|
#2854 |
|
Wtajemniczenie
|
Azzis, no jak to tak...w Tłusty Czwartek nie zjeść ani jednego malutkiego pięknego pączusia ?
![]() Ja też miała nie jesć słodyczy...hehe, ale nie mam tak silnej woli
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
azzis a suknia nie jest na tyle sztywna by isc bez stanika?
bolerko moze byc
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Baja twoje kciuki bardzo pomogły Strobiluska nie martw się, przejżyj różne katalogi, w necie, pochodź po sklepach i na pewno coś znajdziecie super że masz taką wspaniałą rodzinę. Moja babcia tez chce mi oddać swoja obrączkę. W dodatku swoją własną ślubną (dziadek juz nie zyje, obrączka jest juz na nia za wąska), a byli bardzo szcześliwym małzeństwem. Jeżeli ja faktycznie dostanę to będzie to dla mnie zaszczyt ![]() Cytat:
![]() Wiec tak: zdjęcie z fotki która tu wklejałam wygląda słabo w porównaniu z tym co dostałam. Suknia jest tak idealnie uszyta że nie wierzyłam, ze ją mam, że to nie sen. Naczytałam sie tylu róznych komentarzy na forach, ze po prostu się bałam. Mała paczka (jak poduszka). Porządnie opakowana, ładnie w srodku złożona. Okazało sie ze uszyła jednak ecru, ale jasne- najpierw chciałam ecru, potem prosiłam o białą (ale tylko dlatego, zeby łatwiej było dokupić i doszyć jakieś inne białe ozdoby gdyby była brzydka ). Gorset jest przepieknie uszyty, leży idealnie, jak ,,odlany" na mnie ramiaczka idealnej długości, miseczki mięciutkie wszyte (mierzyłam wczoraj bez stanika!) i , fiszbiny pionowe. Mały ten... Jest tak cudowna, ze jedynie musze ją skrócić na dole bo zamówiłam o 5 cm dłuższą na wszelki wypadek). Wczoraj nie chciałam jej zdjąć, wiec juz wiem co to znaczy, że jak sie załozy tę właściwą suknię to juz się nie chce innej i nie chce sie jej sciagać
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
nadrobie kiedy indziej co naklepałyście nie odpisałam wczoraj bo cos z klawiaturą mi sie stało i nic nie mogłam napisac. Jesli chodzi o zaproszenia to poprostu masakra okropne sa , mama powiedziała że nadaja się do spalenia.Wymiary 10 na 10 cm kolor dektury wykonanie do dupy, jedynie to środek fajny ładnie wypisane i nic po za tym . Wstyd takie dawać zaproszenia, koperty to takie jak kupujecie płytę Cd czysta i dają w takich papierowych opakowaniach , poprostu masakra . Normalnie az sie rozpłakałam, tak długo czekałam na te zaproszenia, w sumie to moja wina bo mogłam zamówić najpierw jedno i zobaczyc jak wtyglądają, ale koleś miał tyle pozytywnych komentarzy więc mówie że skoro wszystkim sie podobały to napewno są świetne, ale tu był mały zonk , maskra jestem załamana. jedziemy z TŻ dzisiaj i kupimy takie do wypisania długopisem i już tylko szkoda kasy bo w sumie co wydaliśmy teraz i wydamy na kolejne to byśmy mieli super piekne zaproszenia za łączną kwote którą wydamy. jestem załamana , nigdy więcej nic nie zamówię przez neta. Najpierw welon do dupy teraz zaproszenia.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher czyli nie sa w ogole tozsame z tym co bylo na zdjeciach ofertowych? dziwne....
gold fish a gdzie fotki na Tobie?
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher -
może nie ma aż tak źle... Chociaż wiem po sobie że jak na pierwszy rzut oka mi sie coś nie spodoba to już mnie nic nie przekona... ![]() Trzymam kciuki żeby sie to dobrze skończyło gold-fish - a może byśmy tak jakieś zdjęcia sukni na żywo zobaczyły ? ![]() ![]() To fajnie że jesteś taka zadowolona, a to że nie chciałaś jej z siebie ściagnąć wiadomo co znaczy - zrobiłaś dwustu procentowo dobry zakup
|
|
|
|
#2862 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiaher....no to faktycznie maskara...współczuję. Może faktycznie uszłyby w tłoku, ale rozumiem, ze jesli od pierwszego spojrzenia Ci się nie spodobały, to lipa.
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher przykro mi
Możesz pokazać te zaproszenia? Może wcale nie są takie złe?
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kasiu pokaż może coś poradzimy, coś się zmieni, koperty zrobisz swoje i może coś się jeszcze da uratować
|
|
|
|
|
#2865 |
|
Zadomowienie
|
gold-fish bardzo się cieszę, naprawdę! bałam się wczoraj zapytać, jak napisałaś, ze paczuszka doszła... ale super, że jest piekna!
tylko moze by tak łaskawie pani zdjęcia pokazała? :p
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Już mnie ten śnieg wykańcza powoli. Autem się boję jeździć i trzeba do pracy nogami chodzić, a kawałek mam... gold-fish pokaż koniecznie sukienkę kasiaher naprawdę aż takie straszne te wasze zaproszenia? Jeśli tak to współczucia. My też zamawialiśmy na allegro, ale przyszły świetnie zrobione i o niebo lepsze na żywo, niż na projekcie. Wzięliśmy jedne z tańszych, a efekt jest super, i do tego z naszym zdjęciem. Teraz czekają sobie spokojnie na rozdawanie bo na razie tylko 2 daliśmy a resztę może na drugi tydzień bo ja teraz na popołudnie mam. Jutro jest do odebrania od krawcowej moja suknia bo dawałam ja do przeróbki. Niestety nie pojadę po nią bo w pracy będę. I tak będę musiała poczekać aż śnieg się roztopi, bo muszę po nią autem jechać. Uciekam do pracy. Miłego dnia
|
#2867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W walentynki wiadomo szczególny dzień to odpuscilam sobie, a dziś tłusty czwartek to ze 2 moze nawet 3 paczusie musze wsunac. A takie z ajerkoniakiem to .... mmmm pychota. Może zrobie taka obcję ze 2 paczki i lody śmietankowe. Pomysle, ale dieta dziś idzie na urlop. |
||
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Na razie nie mam fotek, bo poleciałam od razu po pracy i mierzyłam u mamy. Tam tez została suknia, żeby TŻ jej nie widział. Kiedyś je pewnie wkleję ![]() Kasiaher, pokaż te zaproszenia, u kogo zamawiałaś? |
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
A co tam, pokazywac zaproszenia. Ja ogladam sobie dopiero bo tesciowa za granica i nie wiem ile im trzeba zamowic.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2009-02-19 o 10:17 |
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka24 - poka poka zaproszenia
Ja moje dziś wkleję też. Tylko na razie przygotowuje sobie materiały na zajęcia z moimi dzieciakami. |
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Tragedia. Nie mogę w Krakowie znaleźć makijażystki
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, masz jeszcze tyle czasu, ze na Twoim miejscu bym się nawet nie zastanawiała tylko zamówiła. Teraz juz wszystkim będę polecała |
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Gold ale wygląda ładnie-przepraszam, że tak pytam
ja chyba zamówię też a nawet jak będzie brzydka to trudno podasz mi adres tej stronki? to jest to:http://www.kanaccasbridal.com/home.php
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-19 o 10:33 |
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam zdjęcia moich zaproszeń. Robione na szybkiego przed chwilą, tak więc ich jakość nie jest za dobra. Nie umiałam zamazać nazwisk, więc przykryłam karteczkami
Z tej strony zamawiane:http://www.allegro.pl/item554283168_...4_ekspres.html
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna33333 To jak nie możesz znalezc to może sprobuj sama sie pomalowac. Moge podac Wam zestaw kosmetykow ktore wszystko przetraja.
Pielegnacja: 1. Maseczka oczyszczająca z glinka. Ale trzeba systematycznie uzywac. 2. Nailzanie, tez systematycznośc wazna. 3. Dwa dni przed ślubem maska odżywcza z czekolady 4 Usta na noc smarujemy miodem naturalnym. 5. Przed makijazem rano myje twarz, nakładam krem nawilzający. Makijaz: 1. Myje twarz tonikiem, nakładam baze pod makijaż. 5 minut czekam. 2. Podkład revlon corostay softflex (troche ciezkawy, ale maski nie tworzy i długo sie trzyma) 3. Nakładam baze pod cienie Lumene 4. Osypuje oszczednie twarz białym matujacym pudrem Kryolan 5. Modeluje twarz pudrem brązujacym, ale jasnym. Taki bez drobinek to moje marzenie bo kazdy je ma Ale szukam.5. Maluje oczka jak mi sie podoba, Pamietamy o rozcieraniu cieni itp. wystrczy poogladac watki makijazowe, tam jest mnostwo inspiracji i makijaze krok po kroku. 6 A na koniec coś cudownego: Fixier spray Kryolan. On wszytko przetrwa. Tylko spryskujemy twarz oszczednie. Jest dosyc drogi ale wydajny wiec sie oplaca. Plusem makijazu wykonanego samemu jest to, że możemy zrobić go troche pozniej niz kosmetyczka, no i jak juz wydamy troche kasy na lepsze kosmetyki to zostaja nam na inne okazje. |
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez w naszych mamy nasze zdjęcie
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Raczkowanie
|
śliczna sukienka
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po wielu dniach oczekiwania i zrobieniu kilku testów ciążowych okazało się, że mamą na razie nie będę. Chociaż wczoraj miałam niezłą schizę, jak po zrobieniu testu odłożyłam go w łazience i po jakiejś godzinie czy dwóch wchodzę tam z powrotem, a tam bardzo delikatna druga kreska Potem przeczytałam na ulotce, że to normalne, bo zachodzą jakieś reakcje chemiczne czy coś i może się tak zdarzyć. Mimo, że nie żałuję, że jeszcze nie będę mamą to już powoli zaczynałam się przyzwyczajać do myśli o dziecku i teraz mimo wszystko jest taka nutka czegoś w rodzaju żalu... ![]() Bardzo proszę o trzymanie kciuków jutro od 15, ponieważ zdaję swój egzamin dyplomowy. Nie stresuję się specjalnie, ale kciuki i wsparcie mile widziane
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

ale więcej niż dwa, to nie zjem. Mam ochotę na faworki

Mam postanowienie. Od poniedziałku nie jem słodyczy - aż do ślubu 
Masakra.

mam nadzieję, że suknia będzie taka o jakiej marzyłas
super że masz taką wspaniałą rodzinę. Moja babcia tez chce mi oddać swoja obrączkę. W dodatku swoją własną ślubną (dziadek juz nie zyje, obrączka jest juz na nia za wąska), a byli bardzo szcześliwym małzeństwem. Jeżeli ja faktycznie dostanę to będzie to dla mnie zaszczyt

tylko moze by tak łaskawie pani zdjęcia pokazała? :p
poszłam do rodziców i pokazuję, co mi babcia dała, a rodzice wyciągaja jeszcze jedną obrączkę i mówią-to teraz będziecie mieć dwie-akurat wam starczy
płakać mi się chce jak patrzę na te obrączki i wyobrażam sobie to na swoim paluchu