|
|
#4771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Smacznego
![]() Cytat:
Ja nawet rozważałam, za co mnie tak pokarano Ale już mi przeszło:PCytat:
Mam coraz dłuższą listę wanted. Jeśli coś z listy kupie, to wykreślam, ale dopisuję jednocześnie 3 kolejne rzeczy. I w taki sposób lista zamiast skracać się - rośnie![]() Cytat:
![]() Boskie ![]() Chii, avatar ślinotokotwórczy ![]() Ja kocham lody, lody, lody! Zrobię sobie lepiej makijaż, bo zaraz lecę na wykład, przy okazji skseruję sobie materiały na następne zajęcia, żebym chociaż stwarzała pozory, że nie jestem taka pusta Miłego dnia! ---------- Napisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Te zdjęcia powodują u mnie przywieranie języka do podłogi
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, nie możesz iść na wykład!!! Przecież Plotkara napisała,że pustaki muszą siedzieć pół dnia na Wizażu i myśleć tylko o kosmetykach..wiec wiesz,ja chcesz być pustakiem to weź chociaż na wykład różowy lakier do paznokci, bedziesz sobie malować
![]() moim zdaniem nie ogólnie zawiodłyśmy Plotkarę bo ja studiuję, ty też...w dodatku mamy same dobre oceny, Miśka studia skończyła, inne dziewczyny też albo się uczą albo pracują... kurde..a przecież to nie pasuje do image pustaka... powinnyśmy ledwo gimnazjum skończyć:/ teraz mamy niewiarygodny wizerunek ![]() Plotkara,kurcze..straszni e mi przykro,że nałożyłaś za dużo różu.. musisz wiecej ćwiczyć, bo wiesz my tutaj na wątku zawsze malujemy się idealnie a za dużo różu to podstawowy grzech i jak masz za dużo różu to jesteś antyAG ![]() aha, i jak chcesz być AG to nie wolno Ci studiować ani się uczyć a tabliczkę mnożenia możesz znać tylko do połowy;-) bo inaczej nie bedziesz już pustakiem:/ wiec weź to przemyśl.. bo my widzimy,że bardzo się starasz ale nadal to za mało ale widzę,że masz potencjał wiec się staraj
|
#4773 |
|
*sportaddict*
|
< obżera się pączkiem >
![]() a ja mam nawet stypendium (oczywiście wypłacają mi je rodzice w ciuchach i różowym brokacie )
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-19 o 11:07 |
|
|
|
#4774 |
|
Raczkowanie
|
a tu moja sukienka studniowkowa w calej okazalosci
![]() a ja jeszcze nie jadlam ponczósióF
Edytowane przez ladygos Czas edycji: 2009-02-19 o 11:12 |
|
|
|
#4775 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() podobno jest gdzies opcja ignorowania użytkownika, ale ja jej nie widze (nie dosc ze pusta to jeszcze slepa) Ejj bo ja nie mam ochoty na jedzenie, tymbardziej pONczkow ale dzien jeszcze dlugi Wczoraj tak sie smiałam z "pustych lalek" i "psełdo agie" ze nie moglam czytac innych postow ![]() ![]() Maja Gratuluje wewnętrznej siły Ladygos slicznie slicznie (co tu innego mozna napisac, ladygos jest sliczna sukienka tez sliczna. Nie wiem mam wymyslac jakies wady zeby nie wyszlo na to ze slodze?)
Edytowane przez EmilkaZ Czas edycji: 2009-02-19 o 11:22 |
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vadi, znam ten ból ... przez wysoką średnią nigdy nie bede do końca pustakiem..no ale staram się jak mogę- różowe zeszyty, a na egzamin zawsze brokatowe tipsy i różowe rajstopki...no ale nikt nie chce mnie oblewać a tych egzaminach
|
|
#4777 | |
|
Raczkowanie
|
buty z CCC
sa chyba tez nawet ROZOWE ![]() ---------- Napisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
no dowal mi no co Ty tylko bys slodzila pustaczkóóó?
|
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zakupoholizm to mój coraz większy problem. Z początku było to wszystko zabawne ale teraz... Czasami zastanawiam się czy istnieją terapie dla Anonimowych zakupoholików. Przeraża mnie bowiem że wracam do domu szczęśliwa i obkupiona. Siadam,piję herbatkę dla rozgrzania organizmu i już wpada mi do głowy że nie przymierzyłam jakiejś tam rzeczy,że spojrzałam na nią ale nie przymierzyłam a może ładnie by leżała, a może jeszcze coś przeoczyłam. I następnego dnia czy tam za dwa dni znów muszę lecieć. Bo nie znoszę poczucia że wisi tam gdzieś byś może coś wyjątkowego co nie będzie moje. A gdy kupuję te rzeczy czuję się tak...wspaniale. Jak nowo narodzona,czuję że tworzę siebie na nowo swój lepszy,nowy styl,który zwykle podziwiam u innych. Ale potem zazwyczaj i tak tego nie noszę.Bywa tak że ubrania czekają pół roku na swój debiut. Bo czuję się zbyt mało wyjątkowa aby je nosić. Tak z ciekawości zapytam...ile masz pozycji na liście ? ![]() ii...to kosmetyki,ubrania ? - jeżeli można zapytać.
|
|
|
#4779 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4780 |
|
BAN stały
|
hahaha ale wy (sorry za okreslenie ) głu.... jestescie.
Dalyscie sie nabrac ![]() mam w bawcie sie dobrze ![]() jeszcze dzis wróce ![]() widze że dzieki mnie macie temat do rozmowy. Proponuje nowy tytuł IX czesci watku : " Różowe Pustaki cz. IX" i z przyjemnoscia go założe Yeeeeeah
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja mm dobrze że nie lubię pączków i lodów
|
|
|
|
#4782 | ||||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
aktualnie mam na tej liście sporo spodni, bluzek, kardiganów, kosmetyki mineralne, odżywkę kerastase z cementem, całą masę pięknej biżu, stanik ze stanikomanii, CUDOWNE, włochate leżanki dla moich kotów, tapete i całą masę rzeczy do remontu w domu i profesjonalne kosmetyki z biochemii urody ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a teraz na poważnie radzę Ci zapanować nad językiem, bo za wychamianie się pod adresem innych osób jak najbardziej należy Ci się karniak ![]() to było ostatnie ostrzeżenie, drogi trolu. Cytat:
adios.
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-19 o 11:43 |
||||
|
|
|
#4783 |
|
Rozeznanie
|
Ja zjadłam 3,5 pączka (jak na razie)
![]() ![]() Vadi pisałam wcześniej o a6w mogłabyś zerknąć? Wiem, że Ty mi pomożesz
|
#4784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem największym pustakiem na swiecie. Nie mam Ci nic do zarzucenia![]() plotkara wczoraj to bylo smieszne dzisiaj robi sie zalosne. Daruj sobie:/ Edytowane przez EmilkaZ Czas edycji: 2009-02-19 o 11:45 |
|
|
|
|
#4785 |
|
Raczkowanie
|
buahah ale miałam wczoraj beke jak was czytałam (dzisiaj z resztą tez mam) ,az tak sie śmianiem zmeczyłam,że jak nadrobiłam wszytko to byłam tak zbombardowana tymi wszytkimi myslami ze nie wiedziałam co napisac - czy to objaw bycia pustakiem ?? taka pustka w głowie hmmm
ja juz zjadłam 3 pączki,a jeszcze czeka na mnie w kuchni o wiele wiecej ale musialam o 5.30 wstać na zajęcia,wiec wolno mi sie objadać ile wlezie w nagrode.Zuziunia dziękuje za książeczke o zołzach.Wszytko doszło i działa i zaczynam czytanie Moze tez dojde jak Czekoladka do jakis konstruktywnych wniosków.Vadi a twój 2. kierunek zwalił mnie z nóg a co do tego puderku essence mineralnego to ja mam go na twarzy przez cały dzień,i nawet stwierdziłam że utrwala ogólnie makijaż.Używam lekki podkład jakby ochronnie przez mrozem i to poprusze puderkiem,i jak jestem kilka godzin na uczelni,to jak wracam do domu to wszytko ładnie wygląda nadal Smacznego tłustego czwartku AG !!
|
|
|
|
#4786 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam identyczne objawy. W myślach tworzę zestawy, swój nowy styl, myślę jak bede w tym wyglądać, idealizuje wrecz ubrania a jak przychodzę do domu to czar pryska. W październiku szukałam obsesyjnie stroju na Sylwestra a w grudniu kompletowałam ubrania na wiosne:/to takie super uczucie,że daje pieniądze i masz to o czym marzysz..ale jak już to masz to nie jest już takie super. Mi podnieśli stypendium, jak o tym usłyszałam to byłam pewna,że odłoże coś sobie bo przecież nie przewalę na ciuchy tyle kasy...a się okazało,że im wiecej mam tym wiecej wydaję:/ też mam listy zakupów: ciuchy i kosmetyki... w sumie jak podliczę za ok 1000 zł... jak coś kupię to wykreślam z listy ale zawsze dopisuję coś nowego jak wypatrzę na allegro albo w sklepie. Teraz wziełam kompa na raty wiec co miesiąc wpłacam na niego sianko Tżtowi.... na szczęście nie świruję na tyle by nie płacić za coś co muszę. Ale od Tżta też ciągle pożyczę i oddaje w następnym miesiącu, czasami ok 500zł idzie na długi i znów nie mam nic i znów pożyczam:/ ostatnio trochę mi się polepszyło... wykreśliłam dużo rzeczy z listy: mam już kurtkę, jeansy i inne rzeczy, które zaplanowałam na wiosnę..zostało mi parę rzeczy,które potrzebuję jak buty i torebka...staram się nie kupować zachcianek. Cytat:
no i te podchwytliwe pytania w stylu: jak kształt tipsa wpływa na twoją pustacką osobowość i stosunek do zakupów.... masakra jakaś.---------- Napisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
)....skoro skarbeńku nie umiesz czytać to ja ci wytłumaczę: w naszym ślicznym różowym regulaminku na wizażu jest napisane,że nie wolno obrażać innych![]() a Ty używasz takich brzydkich słów,że masz nas w du** i że jesteśmy głupie.... a za to jest śliczny pomarańczowiutki banik a ja jako pusta i różowiutka AG właśnie wciskam moim dziesięciocentymetrowym tipsem "zły post" i proszę moderatora by wysłał cię na zasłużone pomarańczowe wakacje... bedziemy tęsknić;-) .... no chyba,że dostaniesz tylko ostrzeżenie... ale wtedy bedziesz już musiała być dla nas miła ![]() p.s. oj Plotkaro widzę,że masz śliczny żółty prostokącik koło twojego niemiłego posta a wystarczyło być miłym i pewnie by nam się fajnie pisało.
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-19 o 11:50 |
|||
|
|
|
#4788 |
|
Zadomowienie
|
a co to za leżaki ? z allegro ? ![]() chętnie bym zobaczyła, bo mam trzy koty i sądzę że przydałoby się im coś dla umilenia życia.
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
a ja rzadko robię zakupy nigdy mnie nie ciągnęło aby kupić sobie 20 parę butów podobnych.Nigdy tez nie miałam sytuacji ze nie mogłam spać z powodu jakieś bluzki.Mam sposób na zakupoholizm zostać bezrobotnym
-oczywiście żartujeVadi ja tez bym chciała dla kotów nie leżaki a hamaki na kaloryfer http://allegro.pl/item553214436_hama..._dla_kota.html Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-19 o 11:55 |
|
|
|
#4790 | ||||||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bardzo możliwe, a napinasz max. mięsien i przetrzymujesz? |
||||||
|
|
|
#4791 |
|
Raczkowanie
|
Vadi jesteś boska
Skąd Ty bierzesz takie pomysły![]() Ja też jestem zakupoholiczką, tylko że ja mam zawsze strasszne wyrzuty sumienia jak kupie coś, a wiem że nie jest mi to niezbędne. Jak widzę te wszystkie kosmetyczne nowości, balsamy, odżywki, to oczy mi się świecą i zawsze coś wyladuje w koszyku. Z ciuchami może tak nie szaleję ale mam jedną obsesje: spodnie jeansowe. Mam chyba z 20 par a chodzę może w 3 na zmiane. Bo to jest tak, mierze spodnie w sklepie, super kolor fajne leżą. Wracam do domu, mierze je jeszcze raz, zaczynam się wnikliwie przygladąć iiiii...nagle okazuje się, że są za wysokie/spłaszczają tyłek/są za szerokie w kolanach/przetarcia dziwnie poszerzają...I wyruszam na kolejne poszukiwania spodni idealnych![]() Ale fakt, że odkąd Was tu czytam to więcej kasy mi na ciuchy i ogólnie wygląd idzie:P I kupuje takie rzeczy, których w życiu bym nie kupiła kiedyś, a teraz je nawet zakładam na siebie ![]() Nie zjadłam dzisiaj jeszcze ani jednego pączka ale mam dla Was wierszyk: Byl sobie maly okragly paczek. Byl lukrowany i nie mial raczek. Mial za to smaczna brazowa skorke, a w srodku dziurke na konfiturke. Slodkiego dnia ;*
|
#4792 | |
|
*sportaddict*
|
![]() Cytat:
białe wyglądają PRZEPIĘKNIE!!! edit: te hamaki są boskie ja moim brzydalom zamontowalam druciane koszyki wyłożone kocykiem na kaloryferze w sypialni
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-19 o 11:59 |
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam paru znajomych kociarzy i koty te hamaki na kaloryfery uwielbiają Ale ja niestety miejsce przy kaloryferach mam już zajęte i nie dam rady wcisnąć tego cuda. ale zastanawiam się nad czymś takim : http://allegro.pl/item561050849_wikl...producent.html
|
|
|
#4794 |
|
Wtajemniczenie
|
vadii ale masz sliczne koty!
ja chce swoim pupilom kupic nowy drapak np. taki http://allegro.pl/item551775544_drap...cm_nowosc.html XS ska fajny ten koszyk, ale moje koty siedzialyby tylko na gornej "półce". A ma ktoras z Was szeleszczacy tunel? Edytowane przez EmilkaZ Czas edycji: 2009-02-19 o 12:11 |
|
|
|
#4795 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
polecam Ci też bardzo http://allegro.pl/item557941013_budk...iej_od_ss.html - sama mam takie 2 i futra uwielbiają w nich spać w domu zdejmuję im kratkę i robią za kocie domki właśnie ![]() ten też fajny: http://allegro.pl/item549528199_dome...owy_domek.html my z Tż sami zrobiliśmy domek )Cytat:
![]() ja mam szeleszczący tunel, świrusy go kochają Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-19 o 12:21 |
||
|
|
|
#4796 |
|
BAN stały
|
Przylazłam sie pochwalić że za ok 3 tyg będę mieć lampę bioptron w domku
|
|
|
|
#4797 |
|
BAN stały
|
dzjen dobry moje ókohane gróbe ponczósie
![]() tasiaaaa jezus ja umieralam przez pierwsze 3 dni cwiczen, palilo mnie az przy cwiczeniu! moze mialam zasniedziale miesnie ![]() vadi umarlam z trola chii kurde moje potrzeby fizjologiczne nie zostaly obnazone przy porodzie.. moze dlatego ze caly dzien sie do niego przygotowywalam bp na drugi mialam miec wywolanie a w nocy sama urodzilam wiec mnie to na szczescie ominelo. a krzyczec rzeczywiscie sie nie da, nie ma sily na to i lepiej oddychac. ja jeszcze kazalam wszystkim (polozna, TZ i moja mama) siedziec z zamknietymi buziami bo do szalu mnie doprowadzalo: oddychaj-spokojnie-oddychaj-jak sie czujesz (no jak sie mozna czuc podczas porodu..)-boli... MAM CLIPY ale brazowe sa, duzo jasniejsze od moich na glowie, chyba bede musiala rozjasnic troche. ale piekny kolor maja oslinilam sie normalnie hehe
Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-02-19 o 12:24 |
|
|
|
#4798 |
|
BAN stały
|
Czekolado który dzień waidera robisz, ja się przymierzam powoli
|
|
|
|
#4799 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4800 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie dużo droższy a zawsze można się wyżej wspiąć ![]() Cytat:
A i podziwiam za chęci, ja jestem zbyt leniwa aby zabierać się za takie rzeczy,do tego dwie lewe ręce... ![]() a ten tunel szeleszczący długi masz ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

a teraz masz taką ładną
Ale już mi przeszło:P

ii...to kosmetyki,ubrania ?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A może dlatego, że tak z miesiac temu ćwiczyłam brzuszki (ok. 150)i mi się mieśnie wyrobiły trochę?[B]