American girls cz. VIII - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-19, 10:58   #4771
maja55
Zakorzenienie

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

to mi przypomina, że wczoraj Tż kupił 2 litry śmietankowych
Cytat:
W brzuchu mi grucha,
chcę już pączucha
Smacznego
Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość

Maja, tyle przeszłaś z tą cerą a teraz masz taką ładną to zasłużona nagroda dla ciebie,że tyle wycierpiałaś
Ja nawet rozważałam, za co mnie tak pokarano Ale już mi przeszło:P

Cytat:
Małamigotko- super,że tak ćwiczysz,ja w tym tygodniu nic nie zrobiłam...tylko komp i jedzenie i tak w kółko
ja też jestem zakupoholiczką.... konto wyczyszczam w jeden dzień i mam debet... kupuję dla kupowania,wtedy wszystko wydaje się lepsze i weselsze... no ale staram się- jak nie mam kasy to już nie wołam na siostrę tylko czekam do dziesiątego. Ale chciałabym umieć oszczędzać a nie potrafię:/
Ja też jestem zakupoholiczką Mam coraz dłuższą listę wanted. Jeśli coś z listy kupie, to wykreślam, ale dopisuję jednocześnie 3 kolejne rzeczy. I w taki sposób lista zamiast skracać się - rośnie

Cytat:
Vadi- dzieki tobie mamy boski symbol społecznościowy ten pustak cudownie współgra z kolorem szminki a jego faktura w sposób immanentny harmonizuje z transcendentalnym bytem tła, które w swoim bytowaniu wspina się na wyżyny intersubiektywnej subiektywności, to taki metaforyczny metapoziom, który przysłania całą rzeczywistość pełną relatywistycznej postawy podmiotu, ale ów pustak jest podmiotem samym w sobie, bo czyż nie podmiot stając się przedmiotem orzeka sam o sobie i o swoim bytowaniu i sensie... czyż to nie on bytuje w swoim umwelcie wraz z innymi bytami czy może jest egzystencjalną jednostką, która samotnie wspina się na szczyt proprzedmitowego bytowania....

to taka filozoficzna analiza twojego dzieła;-)

Boskie

Chii, avatar ślinotokotwórczy
Ja kocham lody, lody, lody!

Zrobię sobie lepiej makijaż, bo zaraz lecę na wykład, przy okazji skseruję sobie materiały na następne zajęcia, żebym chociaż stwarzała pozory, że nie jestem taka pusta

Miłego dnia!

---------- Napisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:

nie pomagacie mi NIE zjeść tych 2l.
Te zdjęcia powodują u mnie przywieranie języka do podłogi
Stary 2009-02-19, 11:03   #4772
Chii1986
Zakorzenienie

Maja, nie możesz iść na wykład!!! Przecież Plotkara napisała,że pustaki muszą siedzieć pół dnia na Wizażu i myśleć tylko o kosmetykach..wiec wiesz,ja chcesz być pustakiem to weź chociaż na wykład różowy lakier do paznokci, bedziesz sobie malować

moim zdaniem nie ogólnie zawiodłyśmy Plotkarę bo ja studiuję, ty też...w dodatku mamy same dobre oceny, Miśka studia skończyła, inne dziewczyny też albo się uczą albo pracują... kurde..a przecież to nie pasuje do image pustaka... powinnyśmy ledwo gimnazjum skończyć:/ teraz mamy niewiarygodny wizerunek

Plotkara,kurcze..straszni e mi przykro,że nałożyłaś za dużo różu.. musisz wiecej ćwiczyć, bo wiesz my tutaj na wątku zawsze malujemy się idealnie a za dużo różu to podstawowy grzech i jak masz za dużo różu to jesteś antyAG
aha, i jak chcesz być AG to nie wolno Ci studiować ani się uczyć a tabliczkę mnożenia możesz znać tylko do połowy;-) bo inaczej nie bedziesz już pustakiem:/ wiec weź to przemyśl.. bo my widzimy,że bardzo się starasz ale nadal to za mało ale widzę,że masz potencjał wiec się staraj
Stary 2009-02-19, 11:03   #4773
vadi
*sportaddict*

< obżera się pączkiem >

a ja mam nawet stypendium
(oczywiście wypłacają mi je rodzice w ciuchach i różowym brokacie )

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-19 o 11:07
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:11   #4774
ladygos
Raczkowanie

a tu moja sukienka studniowkowa w calej okazalosci

a ja jeszcze nie jadlam ponczósióF
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fsdswd.jpg (39,4 KB, 181 załadowań)

Edytowane przez ladygos
Czas edycji: 2009-02-19 o 11:12
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:16   #4775
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ

hej
podobno jest gdzies opcja ignorowania użytkownika, ale ja jej nie widze (nie dosc ze pusta to jeszcze slepa)

Ejj bo ja nie mam ochoty na jedzenie, tymbardziej pONczkow ale dzien jeszcze dlugi
Wczoraj tak sie smiałam z "pustych lalek" i "psełdo agie" ze nie moglam czytac innych postow

Maja Gratuluje wewnętrznej siły Ja na Twoim miejscu bym sie poddała, siadła w kącie, płakała i uzalala sie nad sobą:/
Ladygos slicznie slicznie (co tu innego mozna napisac, ladygos jest sliczna sukienka tez sliczna. Nie wiem mam wymyslac jakies wady zeby nie wyszlo na to ze slodze?)

Edytowane przez EmilkaZ
Czas edycji: 2009-02-19 o 11:22
EmilkaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:18   #4776
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
a tu moja sukienka studniowkowa w calej okazalosci

a ja jeszcze nie jadlam ponczósióF
ładnie wyglądałaś ja chcę twoje buty...są cudne

Vadi, znam ten ból... przez wysoką średnią nigdy nie bede do końca pustakiem..no ale staram się jak mogę- różowe zeszyty, a na egzamin zawsze brokatowe tipsy i różowe rajstopki...no ale nikt nie chce mnie oblewać a tych egzaminach
Stary 2009-02-19, 11:26   #4777
ladygos
Raczkowanie

buty z CCC
sa chyba tez nawet ROZOWE

---------- Napisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez EmilkaZ Pokaż wiadomość
Ladygos slicznie slicznie (co tu innego mozna napisac, ladygos jest sliczna sukienka tez sliczna. Nie wiem mam wymyslac jakies wady zeby nie wyszlo na to ze slodze?)

no dowal mi no co Ty tylko bys slodzila pustaczkóóó?
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:31   #4778
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość

Ja też jestem zakupoholiczką Mam coraz dłuższą listę wanted. Jeśli coś z listy kupie, to wykreślam, ale dopisuję jednocześnie 3 kolejne rzeczy. I w taki sposób lista zamiast skracać się - rośnie
jak dobrze wiedzieć że nie jestem jedyna
zakupoholizm to mój coraz większy problem. Z początku było to wszystko zabawne ale teraz... Czasami zastanawiam się czy istnieją terapie dla Anonimowych zakupoholików. Przeraża mnie bowiem że wracam do domu szczęśliwa i obkupiona. Siadam,piję herbatkę dla rozgrzania organizmu i już wpada mi do głowy że nie przymierzyłam jakiejś tam rzeczy,że spojrzałam na nią ale nie przymierzyłam a może ładnie by leżała, a może jeszcze coś przeoczyłam. I następnego dnia czy tam za dwa dni znów muszę lecieć. Bo nie znoszę poczucia że wisi tam gdzieś byś może coś wyjątkowego co nie będzie moje. A gdy kupuję te rzeczy czuję się tak...wspaniale. Jak nowo narodzona,czuję że tworzę siebie na nowo swój lepszy,nowy styl,który zwykle podziwiam u innych. Ale potem zazwyczaj i tak tego nie noszę.Bywa tak że ubrania czekają pół roku na swój debiut. Bo czuję się zbyt mało wyjątkowa aby je nosić.

Tak z ciekawości zapytam...ile masz pozycji na liście ? ii...to kosmetyki,ubrania ? - jeżeli można zapytać.
Stary 2009-02-19, 11:32   #4779
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Vadi, znam ten ból... przez wysoką średnią nigdy nie bede do końca pustakiem..no ale staram się jak mogę- różowe zeszyty, a na egzamin zawsze brokatowe tipsy i różowe rajstopki...no ale nikt nie chce mnie oblewać a tych egzaminach
planuję 2 kierunek (nic ambitnego rzecz jasna, Produkcja i przemysłowe zastosowanie kucyków pony na Warszawskim Uniwersytecie Dla Wolniej Myślących Pustych Lalek), więc moze jeszcze dam radę
Stary 2009-02-19, 11:37   #4780
plotkara0804
BAN stały

hahaha ale wy (sorry za okreslenie ) głu.... jestescie.
Dalyscie sie nabrac
mam w wasze rady.

bawcie sie dobrze
jeszcze dzis wróce
widze że dzieki mnie macie temat do rozmowy.
Proponuje nowy tytuł IX czesci watku : " Różowe Pustaki cz. IX" i z przyjemnoscia go założe Yeeeeeah
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:39   #4781
Agula 88
Zakorzenienie

Jak ja mm dobrze że nie lubię pączków i lodów
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:42   #4782
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
ja to samo :|
aktualnie mam na tej liście sporo spodni, bluzek, kardiganów, kosmetyki mineralne, odżywkę kerastase z cementem, całą masę pięknej biżu, stanik ze stanikomanii, CUDOWNE, włochate leżanki dla moich kotów, tapete i całą masę rzeczy do remontu w domu i profesjonalne kosmetyki z biochemii urody

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
zakupoholizm to mój coraz większy problem. Z początku było to wszystko zabawne ale teraz... Czasami zastanawiam się czy istnieją terapie dla Anonimowych zakupoholików. Przeraża mnie bowiem że wracam do domu szczęśliwa i obkupiona. Siadam,piję herbatkę dla rozgrzania organizmu i już wpada mi do głowy że nie przymierzyłam jakiejś tam rzeczy,że spojrzałam na nią ale nie przymierzyłam a może ładnie by leżała, a może jeszcze coś przeoczyłam. I następnego dnia czy tam za dwa dni znów muszę lecieć. Bo nie znoszę poczucia że wisi tam gdzieś byś może coś wyjątkowego co nie będzie moje. A gdy kupuję te rzeczy czuję się tak...wspaniale. Jak nowo narodzona,czuję że tworzę siebie na nowo swój lepszy,nowy styl,który zwykle podziwiam u innych. Ale potem zazwyczaj i tak tego nie noszę.Bywa tak że ubrania czekają pół roku na swój debiut. Bo czuję się zbyt mało wyjątkowa aby je nosić.
boleśnie prawdziwe

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
Dalyscie sie nabrac
mam w wasze rady.

bawcie sie dobrze
jeszcze dzis wróce
tak, nabrałaś nas
a teraz na poważnie radzę Ci zapanować nad językiem, bo za wychamianie się pod adresem innych osób jak najbardziej należy Ci się karniak

to było ostatnie ostrzeżenie, drogi trolu.

Cytat:
Proponuje nowy tytuł IX czesci watku : " Różowe Pustaki cz. IX" i z przyjemnoscia go założe Yeeeeeah
wierzę, że poczułabys się tam, jak w domu adios.

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-19 o 11:43
Stary 2009-02-19, 11:43   #4783
tasiaaa
Rozeznanie

Ja zjadłam 3,5 pączka (jak na razie) I jeszcze mnie czeka wizyta u babci. Chyba pobiję dzisiaj wszelkie rekordy
Vadi pisałam wcześniej o a6w mogłabyś zerknąć? Wiem, że Ty mi pomożesz

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:44   #4784
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
buty z CCC
sa chyba tez nawet ROZOWE

---------- Napisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

no dowal mi no co Ty tylko bys slodzila pustaczkóóó?
przykto mi jestem największym pustakiem na swiecie. Nie mam Ci nic do zarzucenia

plotkara wczoraj to bylo smieszne dzisiaj robi sie zalosne. Daruj sobie:/

Edytowane przez EmilkaZ
Czas edycji: 2009-02-19 o 11:45
Stary 2009-02-19, 11:44   #4785
bangsa
Raczkowanie

buahah ale miałam wczoraj beke jak was czytałam (dzisiaj z resztą tez mam) ,az tak sie śmianiem zmeczyłam,że jak nadrobiłam wszytko to byłam tak zbombardowana tymi wszytkimi myslami ze nie wiedziałam co napisac - czy to objaw bycia pustakiem ?? taka pustka w głowie hmmm
ja juz zjadłam 3 pączki,a jeszcze czeka na mnie w kuchni o wiele wiecej ale musialam o 5.30 wstać na zajęcia,wiec wolno mi sie objadać ile wlezie w nagrode.
Zuziunia dziękuje za książeczke o zołzach.Wszytko doszło i działa i zaczynam czytanie Moze tez dojde jak Czekoladka do jakis konstruktywnych wniosków.
Vadi a twój 2. kierunek zwalił mnie z nóg
a co do tego puderku essence mineralnego to ja mam go na twarzy przez cały dzień,i nawet stwierdziłam że utrwala ogólnie makijaż.Używam lekki podkład jakby ochronnie przez mrozem i to poprusze puderkiem,i jak jestem kilka godzin na uczelni,to jak wracam do domu to wszytko ładnie wygląda nadal

Smacznego tłustego czwartku AG !!
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:44   #4786
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez tasiaaa Pokaż wiadomość
Ja zjadłam 3,5 pączka (jak na razie) I jeszcze mnie czeka wizyta u babci. Chyba pobiję dzisiaj wszelkie rekordy
Vadi pisałam wcześniej o a6w mogłabyś zerknąć? Wiem, że Ty mi pomożesz
już szukam
Stary 2009-02-19, 11:48   #4787
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:

Tak z ciekawości zapytam...ile masz pozycji na liście ? ii...to kosmetyki,ubrania ? - jeżeli można zapytać.
to widzę,że nie jestem sama mam identyczne objawy. W myślach tworzę zestawy, swój nowy styl, myślę jak bede w tym wyglądać, idealizuje wrecz ubrania a jak przychodzę do domu to czar pryska. W październiku szukałam obsesyjnie stroju na Sylwestra a w grudniu kompletowałam ubrania na wiosne:/

to takie super uczucie,że daje pieniądze i masz to o czym marzysz..ale jak już to masz to nie jest już takie super.

Mi podnieśli stypendium, jak o tym usłyszałam to byłam pewna,że odłoże coś sobie bo przecież nie przewalę na ciuchy tyle kasy...a się okazało,że im wiecej mam tym wiecej wydaję:/

też mam listy zakupów: ciuchy i kosmetyki... w sumie jak podliczę za ok 1000 zł... jak coś kupię to wykreślam z listy ale zawsze dopisuję coś nowego jak wypatrzę na allegro albo w sklepie.

Teraz wziełam kompa na raty wiec co miesiąc wpłacam na niego sianko Tżtowi.... na szczęście nie świruję na tyle by nie płacić za coś co muszę. Ale od Tżta też ciągle pożyczę i oddaje w następnym miesiącu, czasami ok 500zł idzie na długi i znów nie mam nic i znów pożyczam:/

ostatnio trochę mi się polepszyło... wykreśliłam dużo rzeczy z listy: mam już kurtkę, jeansy i inne rzeczy, które zaplanowałam na wiosnę..zostało mi parę rzeczy,które potrzebuję jak buty i torebka...staram się nie kupować zachcianek.

Cytat:
planuję 2 kierunek (nic ambitnego rzecz jasna, Produkcja i przemysłowe zastosowanie kucyków pony na Warszawskim Uniwersytecie Dla Wolniej Myślących Pustych Lalek), więc moze jeszcze dam radę
fajny kierunek chętnie bym tam zdawała ale podobno na egzaminie jest test z jedną odpowiedzią poprawną i bez odpowiedzi błędnych wiec nie wiem jak ja to zdam no i te podchwytliwe pytania w stylu: jak kształt tipsa wpływa na twoją pustacką osobowość i stosunek do zakupów.... masakra jakaś.

---------- Napisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Dalyscie sie nabrac
mam w wasze rady.

bawcie sie dobrze
jeszcze dzis wróce
ojejku, czyżby ktoś nie umiał czytać regulaminu (a podobno to my jesteśmy puste)....skoro skarbeńku nie umiesz czytać to ja ci wytłumaczę: w naszym ślicznym różowym regulaminku na wizażu jest napisane,że nie wolno obrażać innych

a Ty używasz takich brzydkich słów,że masz nas w du** i że jesteśmy głupie....
a za to jest śliczny pomarańczowiutki banik a ja jako pusta i różowiutka AG właśnie wciskam moim dziesięciocentymetrowym tipsem "zły post" i proszę moderatora by wysłał cię na zasłużone pomarańczowe wakacje... bedziemy tęsknić;-) .... no chyba,że dostaniesz tylko ostrzeżenie... ale wtedy bedziesz już musiała być dla nas miła

p.s. oj Plotkaro widzę,że masz śliczny żółty prostokącik koło twojego niemiłego posta a wystarczyło być miłym i pewnie by nam się fajnie pisało.

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-19 o 11:50
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:50   #4788
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
CUDOWNE, włochate leżanki dla moich kotów

a co to za leżaki ? z allegro ?
chętnie bym zobaczyła, bo mam trzy koty i sądzę że przydałoby się im coś dla umilenia życia.
Stary 2009-02-19, 11:50   #4789
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:

boleśnie prawdziwe

.
a ja rzadko robię zakupy nigdy mnie nie ciągnęło aby kupić sobie 20 parę butów podobnych.Nigdy tez nie miałam sytuacji ze nie mogłam spać z powodu jakieś bluzki.Mam sposób na zakupoholizm zostać bezrobotnym-oczywiście żartuje

Vadi ja tez bym chciała dla kotów nie leżaki a hamaki na kaloryfer

http://allegro.pl/item553214436_hama..._dla_kota.html

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-02-19 o 11:55
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:52   #4790
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
Vadi a twój 2. kierunek zwalił mnie z nóg
a co do tego puderku essence mineralnego to ja mam go na twarzy przez cały dzień,i nawet stwierdziłam że utrwala ogólnie makijaż.Używam lekki podkład jakby ochronnie przez mrozem i to poprusze puderkiem,i jak jestem kilka godzin na uczelni,to jak wracam do domu to wszytko ładnie wygląda nadal
fajnie, właśnie nie wiem, na który się zdecydować, zastanawiam się nad everyday minerals też

Cytat:
to widzę,że nie jestem sama mam identyczne objawy. W myślach tworzę zestawy, swój nowy styl, myślę jak bede w tym wyglądać, idealizuje wrecz ubrania a jak przychodzę do domu to czar pryska. W październiku szukałam obsesyjnie stroju na Sylwestra a w grudniu kompletowałam ubrania na wiosne:/

Cytat:
to takie super uczucie,że daje pieniądze i masz to o czym marzysz..ale jak już to masz to nie jest już takie super.

Cytat:
Mi podnieśli stypendium, jak o tym usłyszałam to byłam pewna,że odłoże coś sobie bo przecież nie przewalę na ciuchy tyle kasy...a się okazało,że im wiecej mam tym wiecej wydaję:/
znów niestety

Cytat:
też mam listy zakupów: ciuchy i kosmetyki... w sumie jak podliczę za ok 1000 zł... jak coś kupię to wykreślam z listy ale zawsze dopisuję coś nowego jak wypatrzę na allegro albo w sklepie.
teraz odganiam natrętną myśl, żeby skorzystać z propozycji banku dot. karty debetowej

Cytat:
fajny kierunek chętnie bym tam zdawała ale podobno na egzaminie jest test z jedną odpowiedzią poprawną i bez odpowiedzi błędnych wiec nie wiem jak ja to zdam no i te podchwytliwe pytania w stylu: jak kształt tipsa wpływa na twoją pustacką osobowość i stosunek do zakupów.... masakra jakaś.
pisz wszędzie 'azaliż wżdy, sądzę, że owszem', napewno im zaimpomponisz

Cytat:
Napisane przez tasiaaa Pokaż wiadomość
Ćwiczę a6w już 3 dzień i nie mam zakwasów ŻADNYCH Robię coś źle? A może dlatego, że tak z miesiac temu ćwiczyłam brzuszki (ok. 150)i mi się mieśnie wyrobiły trochę?[B]
bardzo możliwe, a napinasz max. mięsien i przetrzymujesz?
Stary 2009-02-19, 11:53   #4791
icebaby21
Raczkowanie

Vadi jesteś boska Skąd Ty bierzesz takie pomysły

Ja też jestem zakupoholiczką, tylko że ja mam zawsze strasszne wyrzuty sumienia jak kupie coś, a wiem że nie jest mi to niezbędne. Jak widzę te wszystkie kosmetyczne nowości, balsamy, odżywki, to oczy mi się świecąi zawsze coś wyladuje w koszyku. Z ciuchami może tak nie szaleję ale mam jedną obsesje: spodnie jeansowe. Mam chyba z 20 par a chodzę może w 3 na zmiane. Bo to jest tak, mierze spodnie w sklepie, super kolor fajne leżą. Wracam do domu, mierze je jeszcze raz, zaczynam się wnikliwie przygladąć iiiii...nagle okazuje się, że są za wysokie/spłaszczają tyłek/są za szerokie w kolanach/przetarcia dziwnie poszerzają...I wyruszam na kolejne poszukiwania spodni idealnych
Ale fakt, że odkąd Was tu czytam to więcej kasy mi na ciuchy i ogólnie wygląd idzie:P I kupuje takie rzeczy, których w życiu bym nie kupiła kiedyś, a teraz je nawet zakładam na siebie

Nie zjadłam dzisiaj jeszcze ani jednego pączka ale mam dla Was wierszyk:

Byl sobie maly okragly paczek.
Byl lukrowany i nie mial raczek.
Mial za to smaczna brazowa skorke,
a w srodku dziurke na konfiturke.
Slodkiego dnia ;*

Stary 2009-02-19, 11:58   #4792
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez icebaby21 Pokaż wiadomość
Vadi jesteś boska Skąd Ty bierzesz takie pomysły

Cytat:
a co to za leżaki ? z allegro ?
chętnie bym zobaczyła, bo mam trzy koty i sądzę że przydałoby się im coś dla umilenia życia.
nie z all, ale mają tez sklep internetowy - http://www.drapaki.pl/product_info.p...roducts_id=140

białe wyglądają PRZEPIĘKNIE!!!

edit: te hamaki są boskie ja moim brzydalom zamontowalam druciane koszyki wyłożone kocykiem na kaloryferze w sypialni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rufi1.jpg (36,6 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 76.jpg (48,2 KB, 67 załadowań)

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-19 o 11:59
Stary 2009-02-19, 12:02   #4793
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość

Vadi ja tez bym chciała dla kotów nie leżaki a hamaki na kaloryfer

http://allegro.pl/item553214436_hama..._dla_kota.html

mam paru znajomych kociarzy i koty te hamaki na kaloryfery uwielbiają
Ale ja niestety miejsce przy kaloryferach mam już zajęte i nie dam rady wcisnąć tego cuda.

ale zastanawiam się nad czymś takim :

http://allegro.pl/item561050849_wikl...producent.html
Stary 2009-02-19, 12:09   #4794
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ

vadii ale masz sliczne koty!
ja chce swoim pupilom kupic nowy drapak np. taki http://allegro.pl/item551775544_drap...cm_nowosc.html

XS ska fajny ten koszyk, ale moje koty siedzialyby tylko na gornej "półce". A ma ktoras z Was szeleszczacy tunel?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03738.jpg (48,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03691.jpg (85,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM1103.jpg (69,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM0408.jpg (89,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM0134.jpg (81,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM0607.jpg (83,6 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez EmilkaZ
Czas edycji: 2009-02-19 o 12:11
Stary 2009-02-19, 12:13   #4795
vadi
*sportaddict*

Cytat:
mam paru znajomych kociarzy i koty te hamaki na kaloryfery uwielbiają
Ale ja niestety miejsce przy kaloryferach mam już zajęte i nie dam rady wcisnąć tego cuda.

ale zastanawiam się nad czymś takim :

http://allegro.pl/item561050849_wikl...producent.html
fajny

polecam Ci też bardzo http://allegro.pl/item557941013_budk...iej_od_ss.html - sama mam takie 2 i futra uwielbiają w nich spać w domu zdejmuję im kratkę i robią za kocie domki właśnie

ten też fajny: http://allegro.pl/item549528199_dome...owy_domek.html

my z Tż sami zrobiliśmy domek (na zdjęciach jeszcze nie wykończony, ale z grubsza widać )

Cytat:
ja chce swoim pupilom kupic nowy drapak np. taki http://allegro.pl/item551775544_drap...cm_nowosc.html

XS ska fajny ten koszyk, ale moje koty siedzialyby tylko na gornej "półce". A ma ktoras z Was szeleszczacy tunel?
to nie moje akurat

ja mam szeleszczący tunel, świrusy go kochają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg xx1.jpg (50,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xx2.jpg (25,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xx3.jpg (28,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xx4.jpg (48,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xx5.jpg (58,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xx.jpg (39,4 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-19 o 12:21
Stary 2009-02-19, 12:20   #4796
Zuziunia
BAN stały

Przylazłam sie pochwalić że za ok 3 tyg będę mieć lampę bioptron w domku
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 12:22   #4797
Czekolada83
BAN stały

dzjen dobry moje ókohane gróbe ponczósie

tasiaaaa jezus ja umieralam przez pierwsze 3 dni cwiczen, palilo mnie az przy cwiczeniu! moze mialam zasniedziale miesnie

vadi umarlam z trola

chii kurde moje potrzeby fizjologiczne nie zostaly obnazone przy porodzie.. moze dlatego ze caly dzien sie do niego przygotowywalam bp na drugi mialam miec wywolanie a w nocy sama urodzilam wiec mnie to na szczescie ominelo. a krzyczec rzeczywiscie sie nie da, nie ma sily na to i lepiej oddychac. ja jeszcze kazalam wszystkim (polozna, TZ i moja mama) siedziec z zamknietymi buziami bo do szalu mnie doprowadzalo: oddychaj-spokojnie-oddychaj-jak sie czujesz (no jak sie mozna czuc podczas porodu..)-boli...

MAM CLIPY ale brazowe sa, duzo jasniejsze od moich na glowie, chyba bede musiala rozjasnic troche. ale piekny kolor maja oslinilam sie normalnie hehe

Edytowane przez Czekolada83
Czas edycji: 2009-02-19 o 12:24
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 12:25   #4798
Zuziunia
BAN stały

Czekolado który dzień waidera robisz, ja się przymierzam powoli
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 12:29   #4799
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Czekolado który dzień waidera robisz, ja się przymierzam powoli
piaty.
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 12:30   #4800
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:

fajny ten drapak choć ja gustuję w większych tzn wyższych,aby koty miały więcej miejsca do buszowania. sama przymierzam się do zakupu drapaka i brałam pod uwagę np taki: http://allegro.pl/item561241000_drap...producent.html
nie dużo droższy a zawsze można się wyżej wspiąć

Cytat:
my z Tż sami zrobiliśmy domek (na zdjęciach jeszcze nie wykończony, ale z grubsza widać )

ja mam szeleszczący tunel, świrusy go kochają
Vadi trudno się robi ? gratuluję zdolności. A i podziwiam za chęci, ja jestem zbyt leniwa aby zabierać się za takie rzeczy,do tego dwie lewe ręce...

a ten tunel szeleszczący długi masz ?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości