|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
a który to dokładnie? Cytat:
|
|
#3843 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
sleepy -> http://www.thebodyshop-usa.com/bodys...Id=prod6180003
ale ostrzegam, ze jest naprawde mocny dumna jestem z siebie, ze oparlam sie maslom. ![]() Kurcze, fajna ta gazetka SP. Kupilabym TZtowi 212, bo wiem, ze mu sie podoba i Waterlily chyba tansze niz w Naturze.. Hosenko dzieki to ja tez pewnie pojde.
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja do swojej umowy odwykowej dopisałam małym druczkiem: * nie dotyczy promocji na masła, peelingi i maski; ze szczególnym uwzględnieniem TBS
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce mi się wychodzić z domu Pada śnieg i jest ble Żele kupię jutro Za to zamówię chyba sobie Matrixa na Allegro...Mam już dosłownie kroplę Aussie i na kilka użyć czerwonego Elseve, więc muszę coś zakupićDziewczyny, które miały/mają Matrixa: czy on jest perłowy? Myślę nad tym zwiększającym objętość i nawilżającym Oglądam sobie "Przyjaciół" i nową Urodę z Aniston i stwierdzam, że może wróciłabym do jaśniejszych włosów
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina ja mam szampon nawilżający i jest on prejrzysty, nie tak całkiem może, taki białawy ale nie perłowy.
A maskę mam matrix color smart, fajowa
|
#3847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O jaa! Lece obadac ![]() Cytat:
"O dziala "![]() A ja mam dwie fioletowe ![]() ![]() Cytat:
a ie kosztuje to cudo? (peeling ) a zestawy widzialam ale wole kupic malutki na all niz wydawac 200 z w s. o przepraszam-195 Mam dzisiaj jakis dzien gniota czy cos. Najierw prawie dostalam zawalu jak sie obudzilam i byla 6:20 a Krecika nie bylo ( ![]() Potem sie okazalo ze meble zamiast dzisiaj beda jutro. A ja nie poszlam na zajecia,tylko na angielski rano I zapomnialam pieniedzy wziasc i nie mialam za co wyslac paczek Musze cos zjesc i pojde na poczte..kupie sobie urode przy okazji nowa,ciekawe czy jest sama bez tego paskudztwa co widzialam na wystawie. Swoja droga widzialam dzisiaj piekna torebke w dwoch wresjach kolorystycznych i obie byly boskie
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-19 o 11:44 |
||||
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z maskami nawet nie eksperymentuję, bo już znalazłam swoje KWC w tej dziedzinie
|
|
#3849 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzięłam jeszcze zestaw moringaw kosmetyczne na prezent urodzinowy dla koleżanki![]() Z tego co mi opisywała sprzedawczyni to podobnie sie stosuje - najpierw na ryja, odczekać, zwilżyć, pomasować (bo mają obie mikrogranulki), zmyć - to uznałam, że nie będę dublować . No proszę Cię, nie wytwarzaj u mnie wyrzutów sumienia, bo pojade tam trzeci raz!! Taaak, coś jakby dlatego ![]() Cytat:
może się kiedys w końcu przekonam do ddml... ![]() Cytat:
![]() Wczoraj wysmarowałam się próbką (a właśnie dostałam próbki w tbs wczoraj ) mango i baaardzo mi się spodobało![]() Cytat:
Też mi się zdaje, że grzech! ![]() Cytat:
) niż skończą, a kiedyś miałam fazę i malowałam się tylko nimi codziennie. Przez to, że są mocno napigmentowane to nie trzeba sie z nimi du zo paprać i nabierac na pędzelek, bo jedno machnięcie starczy. Kiedys Anasthazja (chyba nie przekreciłam nicka?) zamieszczała na MM makijaże tymi paletkami, może uda Ci się wyszperaćCytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że dziś przyjechał po mnie tata i po pracy zaraz jedziemy na rodzinną wyżerę wieć przynajmniej nic mi nie odbije i nię polecę po raz trzeci do tbs ![]() A! pytałam sie pań do kiedy jest ta promocja, ale nie umiały (albo nie chciały ) powiedzieć.Były całe dwa rzędy.. Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko w mojej reklamowce Natury mleczko afrykanskie jest za tydzien-w czawrtek ale 26.02 a to jest za tydzien dopiero
![]() Olusia ja sie pytalam o te ciebie Rzrafki bo myslalam ze moze powie mi cos co sprawi ze mi sie nie beda tak podobaly ale niestety nie Probki w TBS????a jakie?
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-19 o 11:59 |
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakos tak od razu jak popatrzyłam to mi sie wbiło do głowy że dziś
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie nie poszalały panie zbytnio, bo 3 próbki - masło mango, krem do twarz z wit. E i taka aromateriapia ułatwiająca zasypianie czy coś, ale wydało mi sie to dziwne, bo dzień wcześniej nie dostałam nic biorac zestaw hempowy i dwa masła, a następnego dnia stojąc przy kasie z dwoma maseczkami i zestawem dostałam to. I jak popatrzyłam na tę probkę mango to od razu zawróciłam do półek i zgarnęłam te 3 masła jeszcze cvzyli próbki działaja nawet bez otwierania
|
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chociaz cos daly..ja wiem ze TBS to nie sa kosmetyki ekskluzywne ,i ceny maja do przelkniecia (zwlaszcza jak obnizyli troche ) ale jak sie kupuje za taka kwote jak ty na raz to powinno sie cos dolozyc klientowi zwlaszcza ze to sklep firmowy jest a nie stragan na targu..Chociaz po akcji jaka odwalila pani w Douglasie Adze Opolance(opowiadalam wam? ) to ja juz jestem zdania ze jakosc uslug w niektorych perfumeriach to jest dno i 5 metrow mulu.Chociaz moze jak zobaczyly sile dzialania probek to nastepnym razem wrzuca ci z 20 ![]() Ojej ojej.Cieniuszki A ja sobie otwarlam moje tortellini z serkiem i szpinakiem w sosie smietanko-pomidorowym i serek biedronkowy kremowy z migdalami i ananasem ![]() ło mamo
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Gajuś stoiska Bi-Koru sa w niektórych miastach, ja wiem o 3mieście i Warszawie, zerknij na stronę może jest ich więcej
A co odwalila pani w Douglasie Adze Opolance?
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
To ja będę chyba trilionerką, bo zjadłam 5
![]() Mama zrobiła ![]() Odnalazłam maseczkę aromatyczną Nuxe, zrobiłam sobie a teraz wysmarowałam się hialuronem zmieszanym z olejem z owoców leśnych i od razu lepiej Mogłabym częściej mieć taki dzień leniwca jak dziś ![]() Tru ładnie poszalałaś w TBS, ale okazja była, więc rozgrzeszam
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani w Douglasie przeszla sama siebie-Aga poszla tam po szminke Diora ,ktora dobralysmy jej ostatnio w sephorze.Szminki nie bylo wiec Aga poprosila o cos w podobrym kolorze. Pani zaczela proponowac jej jakies inne kolory ,ale Aga powiedziala ze ona chce konkretnie taki (szla na impreze i on idealnie pasowal jej do wszystkicgo).Pani powiedziala:"Jak pani chce koniecznie podbny to neich Pani sobie sama poszuka". Aga wziela w koncu golden glossa i cienie isa-dory i poszla do kasy. Poprosila o zapakowanie i powiedziala ze bardzo je sie spieszy (miala autobus do rodzicow niedlugo) .Pani jak to uslyszala zaczela sie grzebac ,nie wiedziala gdzie ma siateczki,nie umiala nic znalesc,szukala czegos,robila 3 rzeczy na rza,rozmawiala z kims-normalnie ja olala. Aga poprosila zeby jej zapakowala jeszcze raz ,pani zapakowala.Po czym(mimo ze wydala prawie 200 zl) nie dorzucila jej nic . Aga chciala kupic meskie perfumy w prezencie ,ale nie byla pewna czy sie spodobaja wiec zapytala czy moze dostac probke. Pani na to ze nie.Aga sie pyta czy-skoro jest tester ,moglaby jej zrobic. Pani oburzona:My ty bie robimy jakis odpsikow!jak pani chce jakas probke ,to niech sobiei pani pojdzie do sephory! Na koniec dala jej zakupy (z laska) Aga zapytala czy nabila jej punkty na karte (bo nie widziala )pani potwierdzila.Zapytala czy napewno,pani powiedziala ze tak. Po czym sprawdzila w internecie i okazalo sie ze nie nabila! Co wiecej-nie dala jej paragonu (rodzina pani sie pewnie ucieszy z cudzych punktow ).Aga zadzwonila na infolinie i powiedziala co o tym sadzi i Pani zadzwonila ja przeprosic. Ale jak ja bylam Rybnickim D.niedawno to pani mnie potraktowala tak samo wiec widze ze sie nie nauczyli nic..
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo to ja tez musze wszamać dużo żeby mieć dużo pieniążków na zakupy
![]() Cytat:
i sliwkowe pazurki mam i tez czuję się od razu lepiejDziękuję za rozgrzeszenie Gajenko jestem w szoku! co Ty opowiadasz! Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-02-19 o 13:00 |
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Z tą myślą szamałam
![]() Cytat:
![]() Aaa śliwkowe a jednak przy ciemnym lakierze musi być wszystko perfektAle już się nie mogę doczekać takiej śliweczki, albo czerni
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Olusia tez mi sie nie chcialo w To wierzyc..
Ja ostatnio pare razy bylam traktowana jak powietrze ,albo natret przeszkadzajacy paniom w "pracy"..:/
|
#3860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja szczerze mówiąc nigdy jeszcze nie spotkałam się z tak niemiła obsługą czy to w Sephorze, czy Douglasie
|
|
#3861 | ||
|
|
Cytat:
ale ja brałam z maseczkami, więc wyszło 'taniej' ![]() Cytat:
|
|
|
#3862 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cześć
![]() Cytat:
A może ktoś inny chce?![]() Właśnie przejrzałam gazetkę SP, zainteresowało mnie Sicily, ale nie znam zapachu, więc czysto hipotetycznie. I jeszcze kosmetyki Plante System - krem i micel w promocji, czy ktoś miał z nimi do czynienia?I zmykam do nauki zaraz, tylko się dowiem, czy jutro mój egzamin nie zmienił lokalizacji ze względu na szczyt NATO.
|
|
|
#3863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mary-beth ![]() Cytat:
O zobaczę jak wrócę z pracy ![]() Gajunia mnie chce biiić Spoko Maroko, będę dbać o włosy i bicie nie będzie konieczne
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-19 o 15:49 |
||
|
|
|
#3864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Grzeczna Isia ![]() Krecik kupil pelno paczkow zaraz mu je wcisne na sile bo ja nie moge ich jesc
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam te masla dzisiaj
nawet imz djecia zrobilam ale aparat zostal na wsi, gdzie spedzilam caly dzien ale pieknie sie prezentuja, sa sa sa wyrzutow sumienia nie odnotowalam, w koncu zaoszczedzialm 195 zlotych, a zapas mam na najblizszy rok ![]() poza tym to spedzilam cudowny dzien na wsi - bylo cicho, bialo, spokojnie i bardzo szczesliwie. moglabym tak miec codziennie <marzyciel>
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Gajunia
Ja na pączki już patrzeć nie mogę. Mam odruch wymiotny po dzisiejszym obżarstwie. Obejrzałam gazetkę SP i zaciekawiły mnie tylko perfumy J.Lo. Wiem, że któryś z jej zapachów mi się swojego czasu podobał, ale nie pamiętam który ![]()
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupilas wszystkie masla o ktorych pisalas? ![]() To jest..ille? ![]() ![]() Kawyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!:c ry: (i ponczka.)
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3870 |
|
|
ziz ale czad 8 maseł
![]() ja dziś nie jadłam pączka
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

to ja tez pewnie pojde.
Pada śnieg i jest ble
Za to zamówię chyba sobie Matrixa na Allegro...Mam już dosłownie kroplę Aussie
i na kilka użyć czerwonego Elseve, więc muszę coś zakupić

] piankę Welli 2-dniowa objętość - rewelacja
o przepraszam-195 

. Wejde tez do kilku sklepów z ubraniami - moze w końcu kupie coś fajnego Chciałabym sweterek z długim rękawem, jakiś golf (dawno nie kupowałam golfów wiec te które mam już mi sie znudziły ).

).