|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dym tytoniowy
witajcie
![]() Czytalam ze plomien swiecy "wciąga" dym wiec zapalam po 2-3 podgrzewacze w kazdym pokoju, ale nie wiem czy pomaga? moze bardziej zdrowiu szkodzi zapalona swieczka?? staram sie czesto wietrzyc, ale oni pala praktycznie non stop wiec to nic nie daje, poza tym pala wszedzie poza moim pokojem. wiec, kiedy nie pojde do kuchni czy lazieni ciagle wdycham ten dym... boje sie o swoje zdrowie:/ Moze kupic jakies kwiaty do pokoju?? z gory dziekuje za odpowiedz ![]() ps. jesli watek nie pasuje do tego forum prosze o przeniesienie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dym tytoniowy
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
oczywiscie ze tak... ale im jest wygodniej palic w domu bo cieplo itp. na nic zadne argumenty:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a to, że Cie truja tez nie pomaga?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
wcale... najgorsze ze pala oboje:/ tato jest w stanie rzucic ale mama nigdy... chyba, ze cena za paczke dojdzie do 30 zl o co sie modle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jest taki specjalny odświeżacz powietrza ,który niweluje zapach dymu tytoniowego
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Zal mi się Ciebie zrobilo ze jestes tak bezradna... Wiem ze do rodziców zadne argumenty nie trafiaja. Moi na szczęscie nie pala i nie wyobrazam sobie pzrebywac długo w pomieszczeniu zadymionym a co dopiero mieszkac... Moje rady to:
Przebywaj jak najwięcejw swoim pokoju, wietrz go regularnie, Od czasu do czasu mozesz sobie umilic zycie kwiatami (w lecie proponuje bzy, długo i intensywnie pachna) Spaceruj dużo na swierzym powietrzu Narzekaj rodzicom przy kazdej mozliwej okazji ze w domu śmierdzi że się trujecie wszyscy, ze wasza skóra przez to jest w gorszej kondycji Spróbuj z Nimi wynegocjowac zeby palili w tylko jednym pokoju... Namawiaj Ih na wietzrenie mieszkania Powodzenia... Ja tak bezskutecznie walcze z bałaganiarstwem i "zostaw, nie wywalaj bo sie kiedys przyda" moich rodziców!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Nie wydaje mi się, aby coś skutecznie "wyciągnęło" dym.
Współczuję tylko, że musisz w nim przebywać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
nie musice tak mnie zalowac hehe
![]() zrobie tak jak mowilyscie i dodatkowo zaopatrze pokoj w kwiaty, duzooo kwiatow ![]() zawsze to wiecej tlenu... (moze ktos wie z doswiadczenia ktore najlepsze do tego celu?) pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.