|
|
#4981 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
dzisiaj powiedzmy, że się nie tyje ![]() ojjj będzie Twój zobaczysz! ![]() a właśnie kiedy robimy jakieś mierzenia, ważenia żeby porównać która się zapuściła(np. ja) a która schudła? |
|
|
|
|
#4983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Poza tym maz ma tak ze dwa razy wieksze, wiec...
|
|
#4984 |
|
BAN stały
|
Zjadłam mega pąka, mój 1 dzisiaj, a juz myslałam ze tylko na faworkach dzisiaj.
|
|
|
|
#4985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na razie zorakiem i lysanelem ale w przyszlym tyg mam wizyte u dermatologa wiec pewnie dostane cos nowego. teraz to ja wygladam tak smiesznie bo od szyi w dol jestem delikatnie opalona a na twarzy corka mlynarza
|
|
|
|
|
#4986 |
|
Raczkowanie
|
ja zjadlam dzis dwa, jeden z lukrem i myslalam ze mi twarz wykrzywi
tak mnie zeby bola od lukru!!!
|
|
|
|
#4987 |
|
BAN stały
|
Komu piwa
|
|
|
|
#4988 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo jednak byłam, w dodatku bardzo zaciekawił mnie ten wykład, bo to była psychiatria, a to to co mnie interesuje najbardziej. Ale na pocieszenie dodam, że notowałam oczywiście na różowych kartkach Ale segregator mam czarny Musze coś z tym zrobićCytat:
Ja też płakałam, zakmnęłam się w pokoju, gasiłam światła, zaciągałam rolety. TŻ mnie wyciągał, zaprowadził de lekarza. Gdyby nie on, to bym dalej siedziała zakapturzona i zapłakana.Cytat:
Oczywiście dziś weszłam tylko do veromody.....wyszłam z boskimi łosiowo-brzoskwiniowym nietoperkiem, topem i baskiem gumkowym. Musiałam się pochwalić - jak na prawdziwą ruszofffą pustogłowę przystało Pozycji na liście ciuchowej mam ok 35 ![]() A kosmetycznej nawet nie liczę W każdym bądź razie dzisiaj trochę skreślę, bo kupiłam masło kokosowe i krem do rąk Ziaji, oliwkę pomarańczową na cellulit, czekam na zamówione u kosmetyczki kosmetyki Clareny.Dziś w Vero Modzie widziałam 3 piękne torby, cudne trencze. Robimy napad na bank;> Cytat:
Cytat:
Aż o stówkę! Koszmar dosłownie ![]() Właśnie zrobiłam na próbę muffinki cytrynowe, żeby sprawdzić czy nie otruję TŻ prezentem urodzinowym ![]() Mi smakują ![]() W ramach tłustego czwartku - objadam się malagą
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-02-19 o 22:05 |
|||||
|
|
|
#4989 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gabi zdrowia zycze od ciotki Ag
|
|
|
|
|
#4990 |
|
Raczkowanie
|
Zuziunia, ja chcę piwa.
Bolą mnie plecy tak na dole... aż siedziec nie mogę, dlatego zaraz łóżko i film jakiś.
|
|
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.lansik.pl/11815/jola-dost...ie-po-wybiegu/
ja tez tak chce
|
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1235076665
to już klasyczny dzióbek jest nie modny ?
|
|
|
|
#4994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maja ja sie pisze na ten napad na bank... i to jakos szybko!!, przed chwila zamowilam ta maske shwarzkopfa o ktorej pisala lil coco i jeszcze inne z chantela i znow ponad stowka poszla, a jak patrze na te wiosenne kolekce w sklepach to prawie wszystko bym chciala..., maja pokaz zakupy!!!! Edytowane przez nanaaaaa87 Czas edycji: 2009-02-19 o 21:56 |
|
|
|
|
#4995 |
|
Zadomowienie
|
Ale zescie nabazgraly, dwie godziny was czytam
i ile mnie ominelo..Czekolada super sa te clipy, przekonalas mnie, kupie je, tylko jak stypendium kolejne dostane :p Fajna ta nowa opcja z nie pisaniem post pod postem Przyszedl rozjasniacz z allegro dzisiaj go wyprobuje. Cos czuje ze dzis powstanie kolejna czesc watku Aaa i kiedys pisalam ale bylo pytanie to napisze :p moj znak zodiaku to RYBY ![]() Edit: przypomnialo mi sie cos bylam na zakupach wczoraj w zlotych tarasach i w h&m podoba mi sie doslownie wszytsko jery jaka maja cudna nowa kolekcje, a ze zary bym wszytskie buty wykupilam gdyby bylo mnie na nie stac. Narazie kupilam sexi spodniczke z orsay z wysokim stanem i bluzke z h&m taka zwykla.Odwiedzilam tez top shop..ale tam ceny maja :O ale ciuszki swietne.
by perfekcję osiągnąć kiedykolwiek Edytowane przez cytrynowa88 Czas edycji: 2009-02-19 o 21:57 |
|
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez boli okolica lędźwiowo-krzyżowa:P Ale ja ostatnio ciagle i wszedzie siedze
|
|
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
XSka... i maja.. ja mam dokładnie tak samo przychodze do domu szczęśliwsza, i to samo mam jak coś leży w sklepie a mogłam to mieć..
![]() ![]() :mad :![]() teraz mi przeszło torche bo wyprzedaże się prawei pokończyło to mnie tak nie nosi.Jutro mam dzień łee okropny dwóch lekarzy musze zaliczcyć, dermatologa i neurologa ![]() ![]() ![]() niecierpie chodzić po lekarzach raz sie pójdzie a potem non stop.Jutro ide się chyba zpisać na ten aerobic zacznę od pon. 2.03.kurde namęczę się napocę i jeszcze zapłacić za to muszę 90 zł, oby było warto będę wam relacje zdawać... jak dojde i dam rade siąść na wizaż.CZZZZZZEEEKOLADA!! jak mogłaś pokazać mi takie włosy ![]() jak ja mam takie krótkie, zachciało mi się dlugich.. i co?![]() :c onfused: pierwszy raz pożałowalam,żę je ścielam.![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie on w ogóle nie zapycha, dobrze nawilża i co najważniejsze-brązuje. Naprawdę polecam. |
|
|
|
|
#4999 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#5000 |
|
Zadomowienie
|
a z nowym watkiem mialysmy czekac na milusiee
edit: ooo i jak trafilam tym postem w 5000
Edytowane przez nanaaaaa87 Czas edycji: 2009-02-19 o 22:03 |
|
|
|
#5001 |
|
Zadomowienie
|
5 tys postow
heheNana no to czekamy czekamy, nie odbierzemy jej tego
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
![]() :roll eyes:
|
#5003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() albo jakaś seksi fryzurkę krótką do tego trzeba mieć grube włosy że nawet z braku czau można wyjść na ulice a nie układać i tapirować i nadawać objętość jak by było przy cienkich
|
|
|
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam takie cos na glowie i chce zeby wygladalo tak jak z tych zdjec myslicie ze pozadna tapira wystarczy ??? sorry za jakosc xD i za mine nieogarnietego dziecka hahaha
|
#5005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
super fryzurki
|
|
|
|
#5007 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() też dzisiaj znalazłam swoje zdjęcie, które idealnie odzwierciedla stan pustki, jaki odczuwam miedzy uszami mam na nim tak inteligentną minę, że tylko brakuje strużki śliny, spływającej mi po brodzie |
|
|
|
|
#5008 |
|
BAN stały
|
oooo juz 5tys!!
niezle ![]() no nie marudze juz z wlosami, zobacze co po farbowaniu bedzie. ogladam kroliczki, ale ta kendra to idiotka, OMG!! |
|
|
|
#5009 |
|
Zakorzenienie
|
hahahha dobra neichcialam doslownie tego pustakiem okreslic ale maszracje etz mi to okreslenie na mysl przyslzo ahahha
|
#5010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez ladygos Czas edycji: 2009-02-19 o 22:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

mam w planach na lato zapolować na pewnego Pana on jeszcze nie wiem o TYm ale musi byc mój
więc ja musze byc boska 

Ja też płakałam, zakmnęłam się w pokoju, gasiłam światła, zaciągałam rolety. TŻ mnie wyciągał, zaprowadził de lekarza. Gdyby nie on, to bym dalej siedziała zakapturzona i zapłakana.
ii...to kosmetyki,ubrania ?